Dodaj do ulubionych

Wandzia N. w natarciu..

03.01.12, 07:23
...Wandzia N. slawna otrzymywaniem pieniadza z koncernow produkujacych pigulki wczesnoporonne oraz narzedzia sluzace mechanicznemu usuwaniu plodow z lon kobiet najczesciej intelektualnie, psychologicznie i seksualnie nieskomplikowanych uwaza, ze tylko i wylacznie ona zdolna jest powolac do zycia tzw. Parlamentarna Grupe Kobiet we wspolczesnym Sejmie.

Pania Kochan wspiera zas znana i lubiana Katarasinska...czy to babski epizod ustawicznie pojawiajacego sie w ciagu ostatnich lat stu starcia "Pulawian" z "Natolinczykami"?

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,10904222,Walka_o_Parlamentarna_Grupe_Kobiet___Powinnysmy_sie.html?lokale=krakow
Obserwuj wątek
    • superspec Proponuję założenie forumowej grupy mężczyzn.:)/nt 03.01.12, 08:31

• ewa8a Re: Proponuję założenie forumowej grupy mężczyzn. 03.01.12, 18:33
        Poszłabym dalej - mężczyzn i kobiet.
        • superspec Nie będę ukrywał,że z programem Palikota 03.01.12, 18:47
          mam bardzo dużo punktów wspólnych ale na aborcję ze względów społecznych się nie zgadzam i już.I dla mnie pani Wanda to przeciwnik i jej inicjatywy są dla mnie zawsze złe.smile
          • ewa8a Re: Nie będę ukrywał,że z programem Palikota 03.01.12, 18:54
            Możesz się nie zgadzać ..... ostatecznie to nie Ty jesteś w ciąży.
            Zgadzać się lub nie może jedynie sama zainteresowana.
            • superspec Im więcej dzieci tym lepiej 03.01.12, 19:01
              Bo niechciane można jak podrosną wykorzystać w Rewolucji.A jedyna która się udała to Amerykańska.
              • ewa8a Re: Im więcej dzieci tym lepiej 03.01.12, 19:12
                A zatem, rozmnażaj się Specu. Ja już swoją powinność wypełniłam.
                • superspec Jestem od wyznacznia kierunków.:)/nt 03.01.12, 19:18

• ewa8a Nudzisz 03.01.12, 08:35
      Pani Wanda sprawę ,,otrzymywania pieniędzy'' wyjaśniała wielokrotnie. Do Maroudera nie dotarło, bo Marouder nie przyjmuje do wiadomości pewnych rzeczy, których nie chce przyjąć.
      • a000000 Re: Nudzisz 03.01.12, 13:07
        ewa8a napisała:

> Pani Wanda sprawę ,,otrzymywania pieniędzy'' wyjaśniała wielokrotnie.

z których to pieniędzy wypłacała sobie i współpracownicom apanaże.

Nie istnieje wspólna płaszczyzna dla pani Wandzi i pań o tradycyjnym (a więc większościowym) pojmowaniu świata. Nie widzę możliwości dla stworzenia takiej grupy. Powstaną dwie, ze sobą walczące.
        Pani Wandzia to fanatyczka, gorsza od moherowych.
        • ewa8a Re: Nudzisz 03.01.12, 18:32
          Moherowa Cioteczko, o tradycyjnym pojmowaniu świata - ależ oczywiście, że kobieta, która buntuje się przeciwko stylowi życia, narzucanemu przez katolickich talibów to samo zło i fanatyzm. Dobry ateista, to milczący ateista. Ten, który zaczyna mówić jest rzecz jasna wojującym z religią fanatykiem, któremu niemiły spokój i kompromisy. Też nie widzę możliwości porozumienia się ludzi, których łączy jedynie płeć. To bez sensu.
      • oleg3 Re: Nudzisz 03.01.12, 13:22
        ewa8a napisała:

> Pani Wanda sprawę ,,otrzymywania pieniędzy'' wyjaśniała wielokrotnie.

Chodzi o to by raz wyjaśniła. Wielokrotne wyjaśnianie to niestety nie wyjaśnienie.
        • ewa8a Re: Nudzisz 03.01.12, 18:35
          oleg3 napisał:
          > Chodzi o to by raz wyjaśniła. Wielokrotne wyjaśnianie to niestety nie wyjaśnienie.

Skoro pierwsze było jak grochem o ścianę, a kolejne także, to pozostaje mi jedynie współczuć.
          Rzeczywiście, niepotrzebnie strzępiła sobie język.
          • wkkr Gdybyś miała racje, to 04.01.12, 06:52
            nie ciągała by dziennikarki po sądach.
            Jedna szczera konferencja prasowa by wystarczyła i na wieki zamknęła by temat.
        • benek231 Przeciez Ty, Oleg, masz powazne problemy z :O) 04.01.12, 02:26
          pamiecia.

Osobiscie dziesiatki razy wytykalem Ci oszukiwanie w dyskusji, klamstwa, przeinaczanie, mataczenie... Po to tylko bys przy kolejnej okazji robil dokladnie to samo. Moim zdaniem swiadczy to o stanie Twojej pamieci (za duzo tlustego mieska?), ale w opinii kogos innego po prostu do Ciebie nie docieralo.
          I Ty chcesz abym ja, weteran w obcowaniu z Toba, zaczal liczyc na to, ze dotrze do Ciebie to co powiedziala Nowicka(?)

To co napisze teraz przeznaczone jest dla innych tutejszych... do ktorych takze nie dotrze. Mniejsza o powody. Zatem skoro wykonywane sa aborcje, i ludzie uzywaja srodkow antykoncepcyjnych to chyba musi ktos produkowac jedno i drugie, nonie(?) Chyba lepiej by narzedzia ginekologicznne byly raczej jakosci wyzszej od jakosci drutu pochodzacego z wieszaka. Ja wiem, ze wy, Najmilsi, bardzo jestescie za drutem, ale to nic nie zmienia. Sa jeszcze kraje gdzie na dzwiek slowa 'aborcja' ludzie nie dostaja malpiego rozumu, a w narzedziu ginekologicznym niekoniecznie widza diabla.

To nie Nowicka lecz jej Federacja na rzecz Kobiet i Planowania Rodziny otrzymywala nieco pieniedzy od w/w przemyslu, przy czym wobec calkowitych wplywow bylo to rzeczywiscie nieco. Ponadto byly to donacje jak najbardziej zgodne z prawem; tak samo zgodne jak donacje od tego samego przemyslu na dzialalnosc charytatywna kk. Widzialem te dane wiec wiem co mowie. A jakos nie wpadlem na pomysl by glosic, ze wasz zlodziejski kosciolek jest na utrzymaniu przemyslu produkujacego srodki wczesnoporonne. W organizacjach tego typu liczy sie wylacznie legalnosc dofinansowywania - byle dofinansowywali, gdyz cele sa szczytne.

Jako przewodniczaca byla Nowicka oczywiscie na liscie plac swojej Organizacji, niemniej na te place w bardzo znikomym stopniu skladaly sie wplywy z tego obrzydliwego dla was przemyslu.
          W normalnym panstwie to nie Najfeld wygralaby sprawe, poniewaz rzeczywiscie zajmowala sei szkalowaniem Nowickiej. Jest jednak jak jest, czyli panstwo wyznaniowe, a wiec nie mogla w nim wygrac osoba reprezentujaca swiatopoglad i poglady, stojace w ostrym konflikcie z ideologia katolicka, czyli panstwowa. Wyznaniowe panstwo polskie, a w nim sady i sedziowie, sa od tego aby bronic interesow kk. Dlatego Nowicka musiala przegrac.

A jak spuscimy wasz zlodziejski kosciolek, oraz zlodziejska religie, tam gdzie ich miejsce, czyli do szamba, to Nowicka z cala pewnoscia wygra. Ten moment juz widac.
          • oleg3 Re: Przeciez Ty, Oleg, masz powazne problemy z :O 04.01.12, 08:22
            wink
            • benek231 Re: Przeciez Ty, Oleg, masz powazne problemy z :O 08.01.12, 19:13
              wink
      • wikul Działalność zawodowa i społeczna 03.01.12, 23:27
        ..."W 2009 Wanda Nowicka skierowała prywatny akt oskarżenia przeciwko działaczce katolickiej Joannie Najfeld, zarzucając jej pomówienie w związku z wypowiedzią: Organizacja pani Nowickiej jest częścią międzynarodowego koncernu, największego w ogóle, providerów aborcji i antykoncepcji. Pani po prostu jest na liście płac tego przemysłu. W 2011 sąd rejonowy w pierwszej instancji uniewinnił Joannę Najfeld od popełnienia tego czynu. W uzasadnieniu orzeczenia wskazano fakt kierowania przez Wandę Nowicką organizacją, otrzymującą dotacje od międzynarodowego koncernu farmaceutycznego produkującego środki antykoncepcyjne oraz międzynarodowej organizacji pozarządowej zajmującej się produkcją i dystrybucją przyrządów przeznaczonych do wykonywania zabiegów przerywania ciąży..."

pl.wikipedia.org/wiki/Wanda_Nowicka
    • marbor1 Re: Wandzia N. w natarciu.. 03.01.12, 14:57
      Panowie, wy byście chcieli aby baby siedziały w kuchni, rodziły dzieci i były uległe na wasze każde żądanie.
      A goooowno.
      • oleg3 Re: Wandzia N. w natarciu.. 03.01.12, 15:44
        A w Ameryce Murzynów biją.
        • wikul Re: Wandzia N. w natarciu.. 03.01.12, 19:15
          oleg3 napisał:

> A w Ameryce Murzynów biją.

Już nie biją, teraz Murzyni biją białych.

• krates-8 Na dłuższą metę.. 03.01.12, 20:57
        to rodzenie dzieci
        ma jakiś sens
        i prywatnie
        i społecznie
        reszta to marność

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka