Dodaj do ulubionych

Bezterminowy urlop od forum

02.04.12, 23:47
Jestem na forum GW od 10 lat, co prawda głównie w działach "Publicystyka", "Gospodarka" i "Historia". Ostatnio doszedłem do wniosku, że mam dość, szkoda czasu. Dlatego bye, bye, wolę zająć się własną stroną (ci, którzy mają znać jej adres, znają). Może jeszcze kiedyś zajrzę.
W razie czego możliwy kontakt via poczta GW; i tak będzie przekierowane na właściwe konto.
Obserwuj wątek
    • matelot Re: Bezterminowy urlop od forum 03.04.12, 12:12
      Witaj w klubie. Wprawdzie czasem na forum zaglądam - pisywałem tu od początku, ale szkoda czasu i "atłasu".Trzeba uważać na zdrowie. To psychiczne również a może nawet przede wszystkim. Bye bye! smile
      • ewa8a Re: Bezterminowy urlop od forum 03.04.12, 12:30
        Cieszę się Matelocie, ze jesteś cały i zdrowy, znudzony jedynie. Życzę Tobie i Gandalphowi milszego spędzania czasu.
      • wikul Re: Bezterminowy urlop od forum 03.04.12, 21:58
        matelot napisał:

> Witaj w klubie. Wprawdzie czasem na forum zaglądam - pisywałem tu od początku,
        > ale szkoda czasu i "atłasu".Trzeba uważać na zdrowie. To psychiczne również a m
        > oże nawet przede wszystkim. Bye bye! smile

Witam, poszukiwałem ciebie w osobnym watku. Cieszę się że się odezwałeś.
        Pzdr.
    • perli Bóg, 03.04.12, 21:25
      z Tobą, Godzillo Bezmózgowo
      • ewa8a A grafomanka przymitywna jak zwykle 04.04.12, 07:44
        Przez przypadek otworzyłam ten post, myślałam, że to Perła, więc nie sądź, że dostąpiłaś zaszczytu konwersacji ze mną. Ciągu dalszego nie będzie.
        • perli no cóż, 04.04.12, 09:55
          my grafomany tak już mamy, Bezmózgie Godzille zaraz wywąchamy, a nawet na Ich posty odpowiadamy
    • t_ete Re: Bezterminowy urlop od forum 05.04.12, 12:25
      zajrzyj od czasu do czasu ... moze sie skusisz na krotki komentarz ?

ja miewam dluzsze przerwy, czasem tylko czytam

pozdrawiam serdecznie

tete
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka