Dodaj do ulubionych

Rozpacz dla pisu, prezesa gdzies wcielo.

08.06.12, 10:37
A JEDNAK SIĘ UDAŁO! STADIONY GOTOWE, POLSKA JAK NOWA. TERAZ NAJŁATWIEJSZE - WYGRAĆ EURO!

Brzmi jak propaganda sukcesu, ale to sa FAKTY!
Teraz w partii szkodnikow slychac zgrzytanie zebow (TU TYLKO TROCHE FANTAZJUJE)
Hoffmanny i Blaszaki chyba sie urzna ze zgryzoty a Brudzinski popelni harakiri smile
Przeciez sukces Polski to ich porazka.

A czy Euro wygramy czy nie to nie ma znaczenia. Oczywiscie zycze pilkarzom i wszystkim Rodakom sukcesu naszej druzyny!
Obserwuj wątek
    • oleg3 Brzmi jak propaganda sukcesu, ale to sa FAKTY! 08.06.12, 14:30
      Ogłaszanie gigantycznego sukcesu imprezy przed jej otwarciem to głupota, nawet jeżeli według autora to są fakty.

Drogi już możemy rozliczyć.
      wyborcza.biz/biznes/1,100897,11889887,Ile_drog_zbudowalismy_na_Euro_2012.html
      • lumpior PrezesPan nie judzi,boi sie kibiców. 08.06.12, 15:45
        A na piłce zna się tyle samo co na seksie.
        • pikrat Re: PrezesPan nie judzi,boi sie kibiców. 08.06.12, 16:47
          lumpior napisał:

> A na piłce zna się tyle samo co na seksie.

On sie zna na wszystkim a wiec nie zna sie na niczym, ale pragnie wladzy jak powietrza. Powinni mu wreszcie wytlumaczyc, ze tej 'zabawki' nigdy nie dostanie.
      • krates-8 Re: Brzmi jak propaganda sukcesu, ale to sa FAKTY 08.06.12, 16:13
        trzeba przyznać
        że jedną autostradę
        i wszystkie stadiony
        udało się otworzyć
        z wpisów na forum
        wynikałoby że to wszystko
        na złość pisowi
        jeśli tak to i pis
        na coś sie przydaje
        mobilizuje rząd 8)
        • krates-8 5 mld zł 08.06.12, 16:29
          kosztowała budowa polskich stadionów na euro
          2012
          każdy podatnik dołożył do tej inwestycji
          13,5 tys. zł
          nie wiadomo jednak czy będą one
          w stanie zarobić na swoje utrzymanie
          po turnieju
          • pikrat Re: 5 mld zł 09.06.12, 09:37
            krates-8 napisał:

> kosztowała budowa polskich stadionów na euro
            > 2012
            > każdy podatnik dołożył do tej inwestycji
            > 13,5 tys. zł
            > nie wiadomo jednak czy będą one
            > w stanie zarobić na swoje utrzymanie
            > po turnieju
            >
            Podobno taka sama kwote wydaje panstwo rocznie na rozna gusla i nie widzialem bys protestowal.
            • krates-8 "podobno" 10.06.12, 15:17
              nie protestuję
              bo państwo nie finansuje
              budowy kościołów
        • pikrat Re: Brzmi jak propaganda sukcesu, ale to sa FAKTY 08.06.12, 16:45
          E tam, nie na zlosc, ale ich to wyraznie zlosci. Przeciez nawet zwolennicy tego................... musza to widziec. Odpowiedz na kazde pytanie konczy sie prymitywna lepperowszczyzna.
      • pikrat Re: Brzmi jak propaganda sukcesu, ale to sa FAKTY 08.06.12, 16:42
        oleg3 napisał:

> Ogłaszanie gigantycznego sukcesu imprezy przed jej otwarciem to głupota, nawet
        > jeżeli według autora to są fakty.

Pisalem o sukcesie infrastrukturalnym a nie calej imprezy. Ale musisz byc wku...ony!smile
        >
        > Drogi już możemy rozliczyć.
        > wyborcza.biz/biznes/1,100897,11889887,Ile_drog_zbudowalismy_na_Euro_2012.html
        >

Z linku, ktory podales:

jak podaje GDDKiA, mamy teraz 1161 km autostrad oraz około 817 km dróg ekspresowych

Z tego pis zbudowal...............................................8 km (jesli mnie pamiec nie myli).
        W kazdym razie po czwartkowym otwarciu odcinka do Warszawy mozna nie zjezdzajac z autostrady dojechac z Warszawy do Lizbony.

Pozostale drogi w krotkim czasie beda zakonczone. Oleg, ty czytaj co linkujesz bo z tego tekstu, mimo pewnegp marudzenia tez wylania sie sukes.
        • oleg3 Re: Brzmi jak propaganda sukcesu, ale to sa FAKTY 08.06.12, 16:59
          > Oleg, ty czytaj co linkujesz bo z tego tekstu, mimo pewnegp marudzenia tez wylania sie sukes.
          Kolejny analfabeta.
          • pikrat Re: Brzmi jak propaganda sukcesu, ale to sa FAKTY 08.06.12, 17:06
            Ale jestes cudownie wku...ony, az milo poczytac.

A popatrz tu:

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,11888826,Niemiecka_prasa___Polska_wczorajsza_i_dzisiejsza_to.html
            Co sie wydalo to kolejny fakt, ze na Euro probowali zarobic czarni, ale sie ryplo 9dzieki Bogu, oczywiscie).

"Süddeutsche Zeitung" pisze

"Miliony widzów oglądają ogromne święto sportu, może nawet bajkę - pokojowo, radośnie, niepolitycznie. Życzą sobie tego organizatorzy ME w Polsce i na Ukrainie" - ocenia dziennik w pierwszych zdaniach. "Kościół w Polsce liczył nawet na ogromne darowizny i chciał otworzyć ogromną katedrę. Nic z tego jednak nie wyjdzie" - zauważa gazeta.

Ta "katedra", to pewnie świątynia Opaczności (tak to dla mnie wygląda) Bożej. Czyli dziękczynienie Polaków za zabory, nieudane powstania w XIX wieku, wrzesień 1939, okupacje niemiecką. Katyń, hekatombę Powstania Warszawskiego, okupację sowiecką. No, kurde, Opaczność naprawdę się postarała.
            I dorzuciła jeszcze Rydzyka, Michalika, Głódzia i Kaczorów z Macierewiczem. (tekst notremak)

Tak wiec Olus nie narzekaj a sie ciesz razem z narodem.
    • snajper55 Re: Rozpacz dla pisu, prezesa gdzies wcielo. 09.06.12, 23:45
      W Polityce Mleczko narysował co robi prezes: ogląda mecz i wbija igły w figurkę polskiego piłkarza.

S.
    • pulbek Re: Rozpacz dla pisu, prezesa gdzies wcielo. 11.06.12, 09:39
      Ja już dziesięć lat temu wyzywałem tu Kaczyńskiego od wariatów, można powiedzieć że plułem na niego before it was cool, ale jak czytam te Twoje bezładne wypowiedzi, to mam odruch zagłosowania na PiS.

Weź się za siebie, Pikrat.

Pulbek.
      • pikrat Re: Rozpacz dla pisu, prezesa gdzies wcielo. 11.06.12, 16:35
        pulbek napisał:

> Ja już dziesięć lat temu wyzywałem tu Kaczyńskiego od wariatów,

Moge, jak zechcesz, zapisac Ciebie do grona kombatantowsmile

można powiedzie
        > ć że plułem na niego before it was cool,

ale jak czytam te Twoje bezładne wypow
        > iedzi, to mam odruch zagłosowania na PiS.

Mam prosbe, czy moglbys moj tekst, moze byc lacznie z cytatami, poprawic wg swojego smaku? Wdziecznosc gwarantowana.

> Weź się za siebie, Pikrat.

Sprobuje, jak mi pomozesz, bo w tej chwili nie wiem czy rozchodzi Ci sie o styl a moze jego brak. Mam nadzieje, ze napiszesz.

>
        > Pulbek.

pikrat.
    • snajper55 Powinno być: Rozpacz w PO, prezesa gdzieś wcięło 12.06.12, 00:59
      Prezes znika - PO spada.

S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka