pro100 09.06.12, 16:08 na następny mecz mógłby się w kiblu zatrzasnąć, albo coś równie spektakularnego. gorzej nie będzie, piłkarze są a drużyny nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pro100 Re: smuta - takie sobie 17.06.12, 06:05 duże problemy z samooceną? "Ten zespół zrobił duże postępy, a może zrobić jeszcze większe. Za dwa miesiące zaczynają się eliminacje do mistrzostw świata i uważam, że Polacy mają szanse, by zagrać w Brazylii - dodał Smuda." euro2012.onet.pl/wiadomosci/smuda-nie-musze-podawac-sie-do-dymisji,1,5162935,artykul.html Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Smuta to jest w Rosji 17.06.12, 08:17 Wielka ta smuta, czy mała - nieistotne. Wielkoruska pycha dostała prztyczka w nos. Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 no tak 17.06.12, 08:59 jenisiej napisał: > Wielka ta smuta, czy mała - nieistotne. Wielkoruska pycha dostała prztyczka w n > os. nam zdechła koza ale somsiadowi to krowa zdechła. zawszeć jakiś powód od satysfakcji jest. Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Daj spokój 17.06.12, 09:53 pro100 napisał: nam zdechła koza ale somsiadowi to krowa zdechła. zawszeć jakiś powód od satysfakcji jest. Tak, jest mi przykro, że Polska wypadła z gry - ale czy z tego powodu winienem też żałować niedoszłych faworytów? Tak butnych do tego? Do domu, na drzewo niech spadają. A ja chętnie zatańczę sirtaki czy inną czeską polkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Daj spokój 17.06.12, 10:22 swoich zalowac- pilkarzy, kibicow. i nie komplikowac zwyklych emocji - politycznym psztykaniem w nos niedojszlym,, Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 e tam, 17.06.12, 10:46 kalllka napisała: > swoich zalowac- pilkarzy, kibicow. > i nie komplikowac zwyklych emocji - politycznym psztykaniem w nos niedojszlym, > , > też trochę tak mam jak jeni, ale wazniejsze że zmarnowano potencjał zawodników. gdyby z nich zrobić Zespół to w górnej piątce powinni się zmieścić. ino znalezienie w miarę kompetentnego trenera-coacha przekraczało możliwości pzpn. Odpowiedz Link Zgłoś