Gość: wild IP: *.net.bialystok.pl 13.03.02, 23:06 buuuuuuuuuuuuuuu! buuuuuuuuuuuuuu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwona A MOŻE muuuuuuuu! muuuuuuuuuuuuu! IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.03.02, 23:10 brzmi ekologiczniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild SPRZECIW!! IP: *.net.bialystok.pl 13.03.02, 23:18 Gość portalu: iwona napisał(a): > brzmi ekologiczniej > ekologiczny?? buuuuu! buuuuu! a wiesz ze takie krówki są procentowo jednym z najwiekszych emiterów metanu do atmosfery Ziemi? < odwołuje sprzeciw! tzw. dziura ozonowa to jest ekologia ziemi i jej zwierzaków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona jestem w kropce ............ //krówce// IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.03.02, 23:28 bo najpierw sprzeciw, a potem nie krowka produkuje mleczko do porannej kafki------to jest to !!! a tamto buuuuuuuuu to w związku z czym ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild kroplówce?:) IP: *.net.bialystok.pl 13.03.02, 23:34 Gość portalu: iwona napisał(a): > a tamto buuuuuuuuu to w związku z czym ???? ale dziś Iwona cieeekaaawskaaa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona i po rozmówce :) IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.03.02, 23:41 Gość portalu: wild napisał(a): > ale dziś Iwona cieeekaaawskaaa... nie tylko dziś ale przede wszystkim senna jestem miłej nocki miłego buuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild i popo rozmówce! :) IP: *.net.bialystok.pl 13.03.02, 23:51 Gość portalu: iwona napisał(a): > Gość portalu: wild napisał(a): > > > ale dziś Iwona cieeekaaawskaaa... > > nie tylko dziś > > ale przede wszystkim senna jestem > > miłej nocki > > miłego buuuuuuuuuuuu a ja strzelam głupawą minke! 8] buuuuuuuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
do_gory Re: jestem w kropce ............ //krówce// 14.03.02, 08:18 Gość portalu: iwona napisał(a): > krowka produkuje mleczko do porannej kafki----- -to jest to !!! ...kawki,-to jest to!!! Odpowiedz Link Zgłoś