Dodaj do ulubionych

Dałbym Smudzie szansę na najbliższe 2 lata

17.06.12, 16:04
Niech buduje zespół. Wiadomo,że zespół powstaje poprzez walkę na boisku, a spotkania towarzyskie, w których zresztą grał co trochę inny skład, takiej walce nie sprzyajają. Ma zalązki zespołu, ma koncepcję, niech dalej tworzy. Wprowadzenie nowego trenera spowoduje zamieszanie, bo jak znam zycie ,nowy gość bedzie chciał wprowadzić swój autorski team i rozwali wszystko to co jest, aby za dwa lata powiedzieć ' za mało miałem czasu'

Dajcie Smudzie jeszcze dwa lata.
Gorzej nie będzie, a wierzę,że będzie lepiej

A.
Obserwuj wątek
    • wikul Re: Dałbym Smudzie szansę na najbliższe 2 lata 17.06.12, 17:34
      andrzejg napisał:

> Niech buduje zespół. Wiadomo,że zespół powstaje poprzez walkę na boisku, a spot
      > kania towarzyskie, w których zresztą grał co trochę inny skład, takiej walce ni
      > e sprzyajają. Ma zalązki zespołu, ma koncepcję, niech dalej tworzy. Wprowadzeni
      > e nowego trenera spowoduje zamieszanie, bo jak znam zycie ,nowy gość bedzie chc
      > iał wprowadzić swój autorski team i rozwali wszystko to co jest, aby za dwa lat
      > a powiedzieć ' za mało miałem czasu'
      > Dajcie Smudzie jeszcze dwa lata.
      > Gorzej nie będzie, a wierzę,że będzie lepiej
      > A.

Nie ma mu co dawać bo on nie chce ! Smuda nie udźwignął tej odpowiedzialności mentalnie i intelektualnie. Powinien go zastąpić jakiś nowy młody trener polski lub doświadczony zagraniczny. Jest kilku takich w Polsce np.Fornalak a i kilku zgranicznych sie deklarowało. Wprowadzenie nowego trenera nie musi powodować rewolucji. Może być cywilizowane przejęcie od Smudy. No i w końcu trzeba odsunąć od żłoba Latę & Co. Wprawdzie bezpośredni w niczym nie przyczynili sie do odpadnięcia ale jednak piłkarze mają pretensje.
    • pro100 w życiu 17.06.12, 18:51
      andrzejg napisał:

> Niech buduje zespół. Wiadomo,że zespół powstaje poprzez walkę na boisku, a spot
      > kania towarzyskie, w których zresztą grał co trochę inny skład, takiej walce ni
      > e sprzyajają. Ma zalązki zespołu, ma koncepcję, niech dalej tworzy.
      > Dajcie Smudzie jeszcze dwa lata.
      > Gorzej nie będzie, a wierzę,że będzie lepiej
      >
      pan smuda nie powinien zajmować się kierowaniem jakimkolwiek zespołem. po prostu się do tego nie nadaje.
      • wikul Re: w życiu 17.06.12, 19:01
        pro100 napisał:

> pan smuda nie powinien zajmować się kierowaniem jakimkolwiek zespołem. po prost
        > u się do tego nie nadaje.

Nie byłbym taki surowy, z drużynami klubowymi na ogół mu sie udawało, ale reprezentacja to jednak wyższa półka.
      • andrzejg pospieszyłem się 17.06.12, 20:17
        właśnie usłyszałem wiadomość,że Pan Smuda nie pojawił się na pożegnaniu z kibicami....
        wyszła małość człowieka?

A.
        • wikul Re: pospieszyłem się 17.06.12, 22:49
          andrzejg napisał:

> właśnie usłyszałem wiadomość,że Pan Smuda nie pojawił się na pożegnaniu z kibicami....
          > wyszła małość człowieka?
          > A.

Ja go trochę rozumiem, mówcą to on nie jest a tłumaczenie sie z porażki przerasta jego możliwosci w tej sytuacji. Zresztą, co on by mógl nowego powiedzieć ?
    • polski_francuz Cos w tym jest 17.06.12, 22:58
      mysle, ze Smuda byl i jest porzadnym czlowiekiem. Ale przegral i sie wycofal. Mozna zalowac ale nie sadze by zmienil decyzje.

Powiedzialbym moze, ze polska ekipa sie staje i sie stanie. Z tym czy z innym trenerem.

PF
    • xiazeluka Nie 18.06.12, 09:26
      Dyzma miał już szansę. Z Ełro zapamietamy go jako skamienialinę z meczu z Grecją, która, stojąc obok ławki rezerwowych, zapomniała, że ma na ławce rezerwowych. Skamienialina ma upodobanie do innych skamienialin, dlatego mecz z Pepikami kończylismy w dziesiątkę - po wpuszczeniu na boisko Brożka. Zastanawia Mła także, jaką właściwie Dyzma zaplanował taktykę na ten ostatni mecz - ustawienie defensywno-optymistyczne skończyło się jednym wielkim chaosem.
      • jaceq Re: Nie 18.06.12, 21:31
        popieram. Bedzie Dyzmy. Zrobił, co mógł, taka jest prawda, bo więcej nie mógł.

> mecz z Pepikami kończylismy w dziesiątkę - po wpuszczeniu na boisko Brożka.

W dziewiątkę, bo był jeszcze Murawski. Benhałer miał swoich ulubieńców (Ebi np.), miał ich i Dyzma.

> Zastanawia Mła także , jaką właściwie Dyzma zaplanował taktykę na ten ostatni mecz

Na Rosję wypuścił ustawienie ofensywne - tak powiedział. Na Czechów zaplanował ustawienie defensywne. Oba mecze Polacy rozpoczęli w tym samym składzie, z dokładnością do 0.2 piłkarza.

> chaosem.

Burdelem. Nazwijmy rzecz po imieniu.
    • wikul Sytuacja jest dynamiczna ... 18.06.12, 15:35
      ... Lato nie ma zamiaru ustępować a Smuda zaczyna sie wahać. Na jakimś portalu Smuda ma podobno ponad 50 % zwolenników.
      A ja będę sie upierał. Tym panom już dziękujemy.
      • sz0k Re: Sytuacja jest dynamiczna ... 18.06.12, 21:12
        wikul napisał:

> Na jakimś portalu
        > Smuda ma podobno ponad 50 % zwolenników.

Niesamowite!!!!!!111122##$$%@%^!
        • wikul Re: Sytuacja jest dynamiczna ... 19.06.12, 13:51
          Okazuje sie że jest jeszcze inaczej. Przed chwilą Lato stwierdził że Smuda ma umowę do sierpnia 2012. Kto tu kłamie no i co dalej ? Kto poprowadzi reprezentację na poczatku eliminacji do Mundialu 2014 ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka