Gość: Katolik Polski IP: *.sympatico.ca 29.06.04, 14:17 Czy ktos wie dlaczego woda jak zamarza to sie robi twarda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JAC BRAWO IP: 213.17.204.* 29.06.04, 14:28 Uczciwie zarobiony majatek, należy traktować zgodnie ze "ŚWIETYM PRAWEM WŁASNOŚCI". Majatek zagrabiony należy skonfiskować (też zgodnie z prawem własności PRAWOWITYCH WŁAŚCICIELI np narodu Polskiego). A ZŁODZIEJI, TEŻ POTRAKTOWAĆ ZGODNIE Z PRAWEM, TAK JAK WSZYSTKICH ZŁODZIEJI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: Apel LPR do szefa ABW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 14:31 Bo zaczyna krystalizować i przemienia się w ciało stałe, tzn energia cząstecze maleje na tyle, że budują się wiązania międzycząsteczkowe. Tak się dzieje z wszystkimi substancjami na ziemi, tylko w różnych temperaturach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski Katolik Polski do Katolika Polskiego IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.04, 14:33 Dzieki za uznanie.Pochlebia mi,ze sie podszywasz podemnie.Jestem tylko ciekawy czy rzeczywiscie jestes katolikiem?Niech bedzie pochwalony Jezus Chrystus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Też katolik Re: Katolik Polski do Katolika Polskiego IP: 150.254.85.* 29.06.04, 14:40 Na wieki wieków. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
inaww Re: Apel LPR do szefa ABW 29.06.04, 14:59 Mam nadzieję, że Giertych da najpierw dobry przykład i ujawni swoje i swojego tatusia zagraniczne konta. A potem zagraniczne konta swojej rodziny i kolegów partyjnych i przyjaciół - takich np. jak o. Rydzyk. Jak wiadomo - zawsze należy zaczynać od siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Apel LPR do szefa ABW IP: 213.17.204.* 29.06.04, 15:03 Czytałem artykuł i nie znalałem "UJAWNIC Z WYJATKIEM MOICH I....." Więc po co stawiasz głupie tezy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zib Re: Apel LPR do szefa ABW IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 29.06.04, 15:25 Głupia teza w tym przypadku to standard,ta jest idiotyczna bo z jakiego tytułu np. Rydzyk miałby przyjąć łapówkę,za pogrzeb poza kolejnością? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Apeluję o ujawnienie kont radiomaryjnych!!! IP: 213.17.204.* 29.06.04, 15:12 O ilę wiem RM to prywatna firma podlegajaca prawu np skarbowemu. Gdzie masz problem?? TWÓJ JEDYNY PROBLEM TO ZAWIŚĆ I BRAK TOLERANCJI!!! POMYSL!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TReneR Re: Apeluję o ujawnienie kont radiomaryjnych!!! IP: *.austriamicrosystems.com 29.06.04, 16:12 O ile ja wiem to RM nie jest prywatna firma tylko organizacja religijna i z tego tytulu nie placi podatkow ale za to rozliczenia finansowe powinna podawac do wiadomosci publicznej; takie jest polskie prawo!!! TReneR ps. tez katolik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: claymore Idź pacanie! IP: *.netten.pl 29.06.04, 15:13 Znajdź sobie jakąś Paradę Miłości i się do niej przyłącz. A normalnym ludziom dupy nie zawracaj. Odpowiedz Link Zgłoś