Gość: Magda IP: 5.5.* / 80.58.46.* 01.07.04, 22:21 Czy ktos mi moze wytlumaczyc co z tym czólkowym wielonikowcu? O czym on bredzi. To jest moj drugi dzien na tym porum, pierwszy post, a ten wariat bez przerwy do kogos o jakis czolkach pisze? Wariat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leje-sie Re: czólka?? 01.07.04, 22:27 Wszystkiego sie dowiesz we wlasciwym czasie i w rozsadnym tempie. Bywalas w czytelni jakiejs duzej biblioteki uniwersyteckiej? Widzialas tego pana co sam ze soba dyskutowal nad stosem madrych ksiag? I rekami wymachiwal? No? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sffinx Re: czólka?? IP: *.core.lanet.net.pl 01.07.04, 22:32 Ach to Józek - on ma gumowe papiery. Ja już go nawet nie widzę - to taka ściółka forumowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: czólka?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.04, 22:41 Gość portalu: Magda napisał(a): > Czy ktos mi moze wytlumaczyc co z tym czólkowym wielonikowcu? O czym on > bredzi. To jest moj drugi dzien na tym porum, pierwszy post, a ten wariat bez > przerwy do kogos o jakis czolkach pisze? Wariat? Tak , ale niegroźny. Sam ze soba rozmawia, sam sobie odpisuje, sam wymysla sobie coraz to nowe nicki i najlepiej mu nie przeszkadzać. Może zresztą to rodzaj terapii, którą zalecili mu lekarze ? Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Magdo: 01.07.04, 22:46 To jest Józef Zawadzki, chyba największy pieniacz i awanturnik w dziejach Forum. Pojawił sie w sierpniu 2003. Po krótkim czasie ludzie się zorientowali, że nie ma sensu z nim w ogóle dyskutować, bo to ewidentny wariat. Obrzucał swoich oponentów stekiem niewybrednych obelg, w rodzaju "kupa hipopotama", "ludzki odpad", i tak dalej. Ponieważ jego posty nie znajdowały odpowiedzi, zaczął sam sobie na nie odpowiadać, tworząc liczne fikcyjne nicki. Najlepsza polityka w stosunku do Józia Z., moim osobistym zdaniem: komplenie ignorować, w ogóle nie otwierać jego postów. A juz na pewno nigdy nie traktować go poważnie. Jak już z nim rozmawiać, to robic sobie wyłącznie z niego jaja. -- Odi profanum vulgus et arceo (Horacy). Indicem meum in pectore nunc habeo ut Feliciam felicissimam faciere (Cees). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Acha! Czyli to jest forumowy swir ktorego IP: 5.5.* / 80.58.9.* 02.07.04, 01:04 najlepiej ignorowac albo sie z niego posmiac. Dzieki PS Ale co z tymi czolkami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Acha! Czyli to jest forumowy swir ktorego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.07.04, 01:27 Gość portalu: Magda napisał(a): > najlepiej ignorowac albo sie z niego posmiac. > Dzieki > > PS > Ale co z tymi czolkami? To jest teoria J.Z. która mówi że im bardziej wysunięte czółko tym mądrzejszy jest jego właściciel. Autor tej teorii ma czółko jak daszek bejsbolówki co świadczy o tym że jest bardzo mądry. Zresztą, nawet gdybysmy o tym nie wiedzieli to wystarczy poczytać jego posty by się o tym przekonać. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Magdo: 02.07.04, 10:24 Gość portalu: Magda napisał(a): > najlepiej ignorowac albo sie z niego posmiac. > Dzieki > > PS > Ale co z tymi czolkami? Magdo, Józio Zawadzki na początku częstował swoich oponentów stekiem obelg. Ulubionym epitetem była "kupa hipopotama", tworzył też liczne podobne, jak np. "bździna wieloryba" itp. Później jednak zrezygnował jakoś z takich skatologicznych określeń (może pod wpływem nękania go przez adminów?) i przerzucił sie na takie, które mają umniejszać intelektualne predyspozycje oponenta. Jeden taki epitet to "ażurowy możdżek', inny to właśnie "cofnięte czółko". Jak Wikul juz wytłumaczył, cofnięte czoło to objaw głupoty. Józio obdarza tymi epitetami praswie wszystkich, bo takich, którzy podzieleaja jego poglądy, jest na Forum tym naprawdę niewielu. A każdy, kto sie z Józiem chocby w jednej rzeczy nie zgadza, od razu zostaje uznany przez niego za głupca. Tych, których nie lubi, chętnie tez nazywa Żydami. Ja u niego "awansowałem" juz na jakiegos super-Żyda wręcz. Moja rada, powtarzam, to unikac jakichkolwiek dyskusji z Józiem. A jerżeli już odnosic sie do jego wypowiedzi, to broń Boże nie w formie bezpośredniej wymiany poglądów z nim samym Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Magdo, raz jeszcze 02.07.04, 10:32 Akurat Józio stworzył wątek, który jest świetna ilustracją tego, o czym pisałem chwile temu. Sam wysłał do niego juz pięc postów, w jednym mnie oskarżając o straszliwe rzeczy. Że się podzszywam pod niego mianowicie. Świruje już totalnie on!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 it tejks uan tu nou uan IP: *.singnet.com.sg 03.07.04, 05:37 czesc czesiek widze ewidencje prowadzisz teczki papiery daty adresy brawo panie stukacz apropozito stukania to na jakie tematy TYM RAZEM sie NIE wypowiadasz? pomocne to bedzie przy NIE prowadzeniu dyskusji ze studentka basia nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: czólka?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.07.04, 03:32 Gość portalu: Magda napisał(a): > Czy ktos mi moze wytlumaczyc co z tym czólkowym wielonikowcu? O czym on > bredzi. To jest moj drugi dzien na tym porum, pierwszy post, a ten wariat bez > przerwy do kogos o jakis czolkach pisze? Wariat? • Podszywki o pustych łebkach z czółkami cofniętymi. IP: *.icm.edu.pl Gość: Józef Zawadzki 02.07.2004 11:59 odpowiedz na list Po co się podszywacie. Przecież wszyscy wiemy kim jesteście jak mocne są wasze umysły. Jesteście tylko małymi kruszynkami, a wam podszywanie się marzy. Hańbicie tylko forum, współwyznawcom wstyd przynosicie. Po co? • Ceesiek podszywka największą jest ale i on zużyty tako.rzecze.ceesowy.wuj 02.07.2004 12:01 odpowiedz na list Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 wikule... IP: *.singnet.com.sg 03.07.04, 05:41 juzek dostarczyl nie tylko radosci ale i weny studnetce basi ta szybko zapuscila was i niskie cofniete czolko (operacja plastyczna harlejem w sosie oregonowym?) i miala wiecej ubawu z klawiatura niz z wibrujacym smiechem czesia nostromo Odpowiedz Link Zgłoś