Dodaj do ulubionych

Trybunał Międzynarodowy wypowie się przeciw izr...

• Gość: RDB Re: Trybunał Międzynarodowy wypowie się przeciw i IP: *.ph.ph.cox.net 09.07.04, 19:46
      Skoro europa finansuje palestynski terroryzm - to jakiego wyroku mozna bylo
      oczekiwac!

Dla Europy takie dzialania jak mur sa niezrozumiale.

Czy nie prosciej wymordowac skonfliktowanych wspolmieszkancow, tak jak to robi
      kazdy cywilizowany europejski kraj?

od Balkanow po Ural?

• Gość: a [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 19:51
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Critto "a", popełniasz przestępstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 20:04
        wg polskiego kodeksu karnego, popełniasz przestępstwo z art. 119:

"§ 1. Kto stosuje przemoc lub groźbę bezprawną wobec grupy osób lub
        poszczególnej osoby z powodu jej przynależności narodowej, etnicznej, rasowej,
        politycznej, wyznaniowej lub z powodu jej bezwyznaniowości, podlega karze
        pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
        § 2. Tej samej karze podlega, kto publicznie nawołuje do popełnienia
        przestępstwa określonego w § 1."

Sąd mógłby uznać, że twój czyn wypełnia znamiona przestępstwa opisanego w
        art.119 p.2.

Dodatkowo, sąd mógłby uznać Cię za winną przestępstw z tyt. art. 256 i 257:

Art. 256. Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój
        państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych,
        rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość, podlega grzywnie,
        karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
        Art. 257. Kto publicznie znieważa grupę ludności albo poszczególną osobę z
        powodu jej przynależności narodowej, etnicznej, rasowej, wyznaniowej albo z
        powodu jej bezwyznaniowości lub z takich powodów narusza nietykalność cielesną
        innej osoby, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

źródło: www.kodeks.wirt.pl
        www.kodeks.wirt.pl/kk/index.htm
    • Gość: rdb Trybunał Międzynarodowy postanowil! IP: *.ph.ph.cox.net 09.07.04, 20:09
      zyd ma sie dac zabijac!!!
      a arab ma prawo zabijac zyda, i nie wolno mu w tym przeszkadzac!!

taka jest miedzynarodowa ustawa i prawo cywilizowanego swiata
      • Gość: sonia Re: Trybunał Międzynarodowy postanowil! IP: *.d2.club-internet.fr 11.07.04, 00:49
        ze tez ja to czytam zamiast sie wyspac
    • Gość: czytajacy Re: Trybunał Międzynarodowy wypowie się przeciw i IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.04, 20:31
      arabski "pożądek" mordowania Żydów z Israela został przez świat aktywowany; nie
      ma on żadnego uzasadnienia w pochodzeniu Arabów. nie rozumiem ich, arabów,
      głupoty. Ich praojciec Ishmael jest synem Awrahama. Mordując Żydów zabijają
      swoją lepszą, bo wybraną przez Boga, część - zamiast przyłączać się do nich.
      NIE ROZUMIEM MUSLIMÓW.
    • Gość: ww Re: Trybunał Międzynarodowy wypowie się przeciw i IP: *.futuro.pl 09.07.04, 21:08
      no co icki z wyborczej? izrael przestepca !! Napewno bedziecie ich bronic......
    • Gość: Katolik Polski SUDAN I PALESTYNA NIEPOKOJA SWIAT IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.04, 21:23
      W Sudanie trwa wojna i przeprowadzane sa czystki etniczne.Opinia swiatowa
      pojela w koncu ogrom katastrofy i zmusila ONZ do dzialania.Takie same
      czystki etniczne stosuje Izrael w stosunku do Palestynczykow.Wszystkie
      represje,mordy,niszczenie domow,zakladow pracy,pol uprawnych spekuluja
      na zalozeniu,ze ludzie ci opuszcza swoja ziemie.Zarzut terroryzmu jest tutaj
      tylko przykrywka.Wychodzac z zalozenia szaronowcow mozna smialo powiedziec
      ze Indianie tez byli terrorystami,bo walczyli o swoje.A co z kajmanami
      na Florydzie gdy wracaja na swoje tereny,juz zasiedlone przez ludzi.Wniosek
      jest prosty.Jak Izrael zmieni polityke dyskryminacji narodu palestynskiego
      i da tym ludziom zyc w pokoju,zniknie zrodlo oporu.
      • Gość: trzeźwy Re: SUDAN I PALESTYNA NIEPOKOJA SWIAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 21:43
        przepraszam wszystkich polskich i innych antysemitów o to że żydzi są tacy
        beszczelni ze nie dają sie mordować,i nie chca być wyrzuceni w morze,i to w
        najlepszym wypadku.
      • rdb Re: SUDAN I PALESTYNA NIEPOKOJA SWIAT 09.07.04, 22:24
        ales ty glupi czlowieku!
        wiesz wogule na jakim kontynencie lezy Izrael?

czy tak se pleciesz trzy po trzy bedac na kacu bo nie masz kasy nna nowa flaszke
    • Gość: sram na idiotow [...] IP: *.client.comcast.net 09.07.04, 21:55
    • Gość: Łysy Trybunał Międzynarodowy moze sie w dupe pocalowac IP: 207.181.167.* 09.07.04, 21:56
      Mur chroni zycie po obydwu stronach !!!
      Jak sie araby zaczna zachowywac jak homo sapiens to wtedy bedzie mozna te
      bariere rozebrac !
      • Gość: meerkat Trybunał Międzynarodowy moze sie w dupe pocalowac! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 23:46
        Jak karly haskie zdolaja tak wysoko podskoczyc! smile))

A mur ma sens. W zoo go tez stawiaja by hieny, dingo i goryle nie zaataowaly
        publicznosci i jakos nikt z zainteresowanych nie protestuje!
        • Gość: Aron Re: Trybunał Międzynarodowy moze sie w dupe pocal IP: *.ca.astound.net 10.07.04, 04:41
          Zydo-szowinistyczne poglądy macie tow. Meerkant
          jakby powiedział żydowski poeta Antoni Słonimski. Ty także masz żydo-
          komunistyczne pojęcie antysemityzmu.
          Obojętnie czy jest to prawda czy nie, jeśli jesteś
          przeciwko poglądom, działaniu, lub czemukolwiek
          nawiązującym do żydów. Jesteś ''antysemitą''.
          Sami żydzi napisali, że największym wynalazkiem żydów jest ''antysemityzm''.
          Zyd J.Stalin(prawdziwe nazwisko Jewgashvili, czyli po gruzińsku syn Zyda)
          w celu zastarszenia żydów po II Wojnie Swiatowej i zmuszenia ich do wyjazdu
          do Palestyny aby tam organizowali przyszły Izrael, organizował sztuczne
          pogromy
          na żydów aby udowodnić światu i samym żydom, że jest ''antysemityzm'' i
          należy
          w tym zakresie jaknaszybciej działać. Zorganizowano około 17 takich pogromów w
          ZSRR, Polsce i na Węgrzech. Jednym ze znanych jest ''pogrom w Kielcach''.
          Zydówka, jedna z naocznych świadków tego pogromu powiedziała, że jak pamięta
          osoby którzy ich napadli prawdobodobnie wszyscy byli ''księżmi katolickimi''
          bo
          zapomnieli zdjąć swoje białe koloratki. Zapomiała, że podobne białe koloratki
          mieli też żołnierze. To świadczy, że ci żołnierze zostali przez kogoś
          zwerbowani nie przypadkowo. Niezależnie od tego znaleziono w archiwach w
          Moskwie dokumentacie tych pogromów. Jeden z agentów żydowskiej mafii, Adam
          Michnik na zjeździe w Los Angeles oskarżał Polskę o antysemityzm używając
          potwierdzenia swej tezy w oparciu o ''Kielecki pogrom''. Obok Geremka,
          Urbana, Mazowieckiego, Holzera, Kwaśniewskiego Michnik ze swoim GW sztabem jest
          czołowym producentem ''antysemityzmu'' w Polsce. Jest to obca mafia, nawet z
          korzeniami w Mosadzie.
          Polacy, którzy najbardziej się poświęcali za żydów nawet oddając swoje życie
          za
          nich jedyną zapłatę mieli, że ci sami żydzi gdy wyjechali na Zachód zaczeli
          oczerniać Polaków dla własnych swoich finansowych korzyści. Opisuje to
          uczciwy
          żyd Norman Finkelstein w Holocaust Industry. Wiele tych fałszy wyszło najaw.
          Polacy widząc totalną ich żydów obłudę nie umieją zapanować nad swoim
          oburzeniem
          i stąd ten robiony przez ich przeciwników ''antysemityzm'', oczywiście
          podsycany przez żydowskie mafie w Polsce. Jak i to robią na całym świecie dla
          swoich korzyści.
          Miłość jest od Boga i jest Bogiem, ale Miłość nie
          nawidzi zła i cieszy się z Prawdy.
          Można kochać wszystkich ludzi na świecie ale nie można kochać ich ZŁA.
          Dlatego Bóg powiedział ukochałem Jakuba a znienawidziłem Ezawa.
          Jezus Chrystus mówi w Apokalipsie 2 razy, że nienawidzi Nikolaitów.
          Do żydów w Ew.Jana 8:44 mówi, że wy jesteście synami Diabła.
          Zacznijcie patrzeć na człowieka tak jak Bóg na niego patrzy.
          Ten który prawdziwie kocha, który jest Miłością i nie robi różnicy między
          człowiekiem a człowiekiem z powodu jego cielesności a patrzy na jego serce i
          wiarę.
          • Gość: sonia Re: Trybunał Międzynarodowy moze sie w dupe pocal IP: *.d2.club-internet.fr 11.07.04, 01:09
            a ty co w kolko to samo nawijasz
    • Gość: Polak Szaron=Hitler=Stalin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 22:10
      • Gość: Rybinka Re: Polak=Biedak=Matołek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.07.04, 22:18
        • Gość: Sprawiedliwy [...] IP: 62.233.205.* 10.07.04, 16:19
          • Gość: Rybinka Re: Sprawiedliwy, lecz smrodliwy, a jak nie to na IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.07.04, 01:19
            Sprawiedliwy, lecz smrodliwy, a jak nie to na pewno głupek albo ciota jesteś..
            hih...
      • Gość: Sprawiedliwy Armia izraelska = Nazi, Izrael = III rzesz!!!! IP: 62.233.205.* 10.07.04, 16:30
        Niedlugo okupanci zydowcy beda kazali palestynczykom chodzic z opaska i ich
        gazowac, bo getta to juz im zrobili.
        • Gość: Lemek Armia RP :zwyciestwa na Zaolziu i w Bieszczadach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 18:29
          Armia polska:zabor Ukrainy i rzez Ukraincow
          Armia polska: Zajecie Zaolzia w porozumieniu z Hitlerem
          Armia polska: wymordowanie Ukraincow i Lemkow w Bieszczdach
          Armia polska: brutalne wysiadlenie Niemcow z rdzennie niemieckich ziem
          Armia polska: inwazja na Czechoslowacje we wspolpracy z Moskwa
          Armia polska: wprowadzenie i egekwowanie stanu wojennego
          Armia polska dzisiaj: syf i mogila!

Mozemy sie tak bawic dluuuugo!
          • Gość: Sprawiedliwy Re: Armia RP :zwyciestwa na Zaolziu i w Bieszczad IP: 62.233.205.* 10.07.04, 18:51
            I co przez to chcesz powiedziec? Wcale mnie nie przekonales ze zydowska
            parszywa armia to jeden wielki oblesny TERRORYZM! Zachowujesz sie tak jak
            morderca ktory na swoja obrone mowi ".. ale przeciez Jasiek spod szostki tez
            zabil.". Smieszny z ciebie zydek koles.
            • Gość: Lemek "I pistoletow nam tez DWA przybylo, bo WP...itd." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 10:24
              ODRWOTNIE: Ccialem pokazac, ze zachowanie armii izraelsiej to nic w porownaniu
              z Operacja "WISLA"! smile))
    • Gość: Katolik Polski DZIEKI ZA "POKOJOWE"PRZESLANIE IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.04, 22:11
      Dziekujemy za pokojowe przeslanie przedstawicieli nacji semickiej.
      To buduje.Pytanie tylko czemu siedzicie w pokojowej Polsce,a nie
      walczycie w "bohaterskiej" armii Izraela.Tam mozecie sie wyzyc.Strzelanie
      do dzieci jest punktem programu.Jednym slowem Ojczyzna wzywa,Polska nie
      da wam takiej zabawy.
      • pan.scan W której kategorii volksliste jesteś? n/t 09.07.04, 22:17
    • Gość: Katolik Polski O JEDNYM CO CHCIAL ZOSTAC PRAWDZIWYM POLAKIEM IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.04, 22:28
      Chlopie zloty,twoje ciagle zmiany nickow,pseudonaukowe wywody,podszywanie
      sie pod Polaka nie daja zadnych efektow.Urodziles sie Zydem,jestes Zydem
      i umrzesz Zydem.Pardon,mozesz sie ochrzcic i dostapic zbawienia.
      Jak sie nazywa taki Zyd co dostarcza wiadomosci za pieniadze do gazety?
      A jak sie nazywa taki co za pieniadze pisze paszkwile.
      • Gość: polak Re: tez mi "katolik"... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.07.04, 23:28
        Jezus (Jehoszua) - był obrzezany, jak donosi św. Łukasz: 3,21 i pochodził z rodu
        Dawida, tego od gwiazdy - św. Mateusz 1,1. Tak samo zreszta jak Józef (Josef).

św. Paweł powiada: (Rz 11:1-2)
        1. Pytam więc: Czyż Bóg odrzucił lud swój? żadną miarą! I ja przecież jestem
        Izraelitą, potomkiem Abrahama, z pokolenia Beniamina.
        2. Nie odrzucił Bóg swego ludu, który wybrał przed wiekami. (BT)
      • Gość: meerkat O zydozercy ktory udawal RAWDZIWEGO POLAKA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 23:53
        Ajak sie nazywa polaczek ktory obsesyjnie pluje na Zydow?
        PRAWDZIWY POLAK I KATOLIK!

Jesli Chrystus za naszego zycia ponownie objawi sie na Ziemi, to takie
        polaczkowate skur..le jak wy ukrzyzuja go DRUGI RAZ, bo przeciez to zydlak!!!

Podobnie jak tata i mama. wink))
        • Gość: Sprawiedliwy Re: O zydozercy ktory udawal RAWDZIWEGO POLAKA! IP: 62.233.205.* 10.07.04, 00:25
          A ty kolego jak sie nazywasz? Abramowicz, Izaakowicz czy Jerozolimski? A twoj
          tata jak sie naprawde nazywa? Czemu sie wstydzisz swojego nazwiska?
          • Gość: meerkat O zydozercy ktory udawal PRAWDZIWEGO POLAKA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 01:08
            To ty, zydozerca ze szkoly Eichmana, bedziesz musial maszerowc z otwarta
            przylbica w SSmanskim mundurze wykrzykujac "ZYDZI DO GAZU"

A my (z Mossadu) zidentyfikujemy cie wtedy i wykapiemy w kwasie solnym! smile))
            • Gość: sonia Re: O zydozercy ktory udawal PRAWDZIWEGO POLAKA! IP: *.d2.club-internet.fr 11.07.04, 01:27
              zalosne
        • Gość: Sprawiedliwy Re: O zydozercy ktory udawal RAWDZIWEGO POLAKA! IP: 62.233.205.* 10.07.04, 16:25
          Mysle ze jakby Jezus pojawil sie ponownie na ziemi to by go ukrzyzowalo lobby
          zydoamerynskie (faryseusze) rekami amerykanow (rzymianie) a Bush (Piłat) bedzie
          mowil - "plitto tas xiras mou"...
          • Gość: meerkat O zydozercy ktory udawal RAWDZIWEGO POLAKA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 10:28
            Nie, nie! Ukrzyzowaliby go Polacy-Katolicy z Jedwabnego bo przecie ZYDOWIN!!!
      • Gość: Adam a jak się nazywa taki debil co wypisuje na forum IP: *.enms.pl 10.07.04, 00:58
        jako zarzut przeciw komuś, że urodził się Żydem, jest Żydem i umrze jak Żyd???
        odpowiedz prosta DEBIL DO KWADRATU. KONIEC TEMATU
    • Gość: adas niezgodka Re: Trybunał Międzynarodowy wypowie się przeciw i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 22:30
      nie jestem antysemita ale jak widze co izraelczycy wyprawiaja to nim chyba zostane. pierdola o antysemityzmie a sami sa nacjonalistami.
      • Gość: Cc Re: Trybunał Międzynarodowy wypowie się przeciw i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 22:57
        Już jesteś idiotą... smile))
      • Gość: trzeźwy Re: Trybunał Międzynarodowy wypowie się przeciw i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 23:44
        ale jak ty "widzisz".czy tam jesteś czy byłeś?
      • Gość: Sprawiedliwy Re: Trybunał Międzynarodowy wypowie się przeciw i IP: 62.233.205.* 10.07.04, 00:19
        Masz bardzo zdrowy odruch! Ja dawno nim zostalem. Za duzo tej zydowskiej
        niesprawiedliwosci i mydlenia swiatu oczy przez prozydoamerykanskie massmedia.
    • Gość: Katolik Polski ZYDZI OPAMIETAJCIE SIE IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.04, 22:52
      Reasumujac caly przebieg konfliktu Bliskowschodniego i dzisiejszy
      wyrok sadu w Hadze dochodze do wniosku ze Izrael zabrnal w slepa
      uliczke.Zeby scislej okreslic,Zydzi zabrneli.Ich zzera nienawisc.
      Nienawisc do wszystkiego,co nie jest po ich mysli.Oni nienawidza swiata.
      Oni nienawidza prawdy.
      • Gość: Jurek.K Re: ZYDZI OPAMIETAJCIE SIE IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.04, 23:17
        Gość portalu: Katolik Polski napisał(a):
        juz raz pisalem, ze: anis ty katolik, ani polski. twoj przezarty nianawiscia
        mozg nie jest w stanie wypracowac nic innego niz trujaca plwocine. jestes
        najprawdopodobniej chorym czlowiekiem, bardzo mozliwe, ze nieszczesliwym, ale to
        wszystko nie usprawiedliwia tej masy podlisci, jaka produkujesz nieustannie na
        tym forum. trzeba byc doprawdy bardzo pierdolnietym czlowiekiem, zeby byc w
        stanie rownoczesnie nienawidziec kilkadziesiat milionow ludzi. jest taka
        ksiazka, co niektorzy pismem swietym ja nazywaja, miedzy innymi katolicy -
        przeczytaj co pisze w niej o takich parchach jak ty... watpie bys sie zmienil,
        ale szanse dostales.
        • Gość: Katolik Polski Re: ZYDZI OPAMIETAJCIE SIE IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.04, 23:45
          Kim ty JUREK w ogole jestes,kogo reprezentujesz,ze smiesz tak do mnie pisac?
          Jestes nikim,zerem.A ja jestem bardzo szczesliwym czlowiekiem.Urodzilem
          sie w chrzescjanskiej rodzinie,otrzymalem chrzest,bylem u Komunii Sw.
          Moje pragnienia Pan Bog odczytuje mi z ust.Mam zone,rodzine, nic mi nie
          potrzeba. A tobie?
          • Gość: Jurek.K Re: ZYDZI OPAMIETAJCIE SIE IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.04, 23:56
            ...Moje pragnienia Pan Bog odczytuje mi z ust...

Czy ty w ogole zdajesz sobie sprawe z tego co tutaj wypisujesz?! wyspowiadaj ty
            sie chlopie, a nuz ci jakos ulzy.
          • Gość: Sprawiedliwy Re: ZYDZI OPAMIETAJCIE SIE IP: 62.233.205.* 09.07.04, 23:57
            Najwidoczniej to pan jurek jest nie szczesliwy. hahaha. Bo ja jestem
            przynajmniej teraz. Pan jurek albo jest psychopata, albo ma zajebiste poczucie
            humoru ala mojty pajton, bo to co pan jurek tutaj wypisuje to tylko do takiego
            odcinka komediowego sie nadajewink
            • Gość: Adam Sprawiedliny-szczęśliwy ale nieuk:-) IP: *.enms.pl 10.07.04, 01:25
              "nie szcześliwy" piszemy razem. a tak na marginesie to sam do "mojty pajtona"
              się nadajesz smile
              • Gość: Sprawiedliwy Adam-szczesliwy? Bo ja wiem? Ale napewno... IP: 62.233.205.* 10.07.04, 16:16
                ... nieswiadomie zmanipulowany. Ale to Twoj problem nie moj. Gorsze jest to ze
                wszyscy jedziemy w tym samym wagoniesad A ty czytaj se dalej gazety i ogladaj
                wiadomosci jakimi cie karmia - serwowane tak abys je polykal bez zgryzienia.
                Rob tak dalej a napewno daleko zajdziesz...
        • Gość: Sprawiedliwy Re: ZYDZI OPAMIETAJCIE SIE IP: 62.233.205.* 09.07.04, 23:47
          A ty kolego jestes smieszny. Kim ty wogole jestes ze bronisz amerykanskich
          zydow lobbistow ktorzy maja w dupie caly swiat bo steruja kasa stanami? Wstydu
          nie masz!
      • Gość: polak Re: "katoliku", do doktora czas! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.07.04, 23:29
        leki wziales???? nie???!!! a doktor mowil zeby uwazac, bo zwiekszy dawke..
    • Gość: Sprawiedliwy [...] IP: 62.233.205.* 09.07.04, 23:17
      • Gość: Jurek.K [...] IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.04, 23:20
      • Gość: antyburak [...] IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.04, 23:24
        • Gość: Sprawiedliwy [...] IP: 62.233.205.* 09.07.04, 23:40
          • pan.scan --------Eskimos 09.07.04, 23:45
            Gość portalu: Sprawiedliwy napisał(a): IP: 62.233.205
            Dla twojej informacji nie jestem polakiem (ani arabem) - wiec chuj pewnie w
            > twojej dupiewink A ty pewnie jestes zydem.

inetnum: 62.233.205.0 - 62.233.205.15
            netname: MERITA
            descr: Connected through Futuro Poland
            country: PL
            changed: Sebastian.Serewa@pro-futuro.com 20030627
            source: RIPE

route: 62.233.128.0/17
            descr: Futuro Route
            origin: AS15833
            notify: Grazyna.Mrozinska@pro-futuro.com
            notify: Grazyna.Mrozinska@pro-futuro.com

role: Futuro - Polish Internet Provider
            address: PRO FUTURO S.A.
            address: ul. Nowogrodzka 47a
            address: 00-695 Warszawa
            address: POLAND
            phone: +48 22 338 9999
            fax-no: +48 22 338 9900

• Gość: Sprawiedliwy Re: --------Eskimos IP: 62.233.205.* 09.07.04, 23:52
              No i co z tego? W Warszawie tylko polacy mieszkaja?
              • pan.scan Nie. Ogólnie mądrzy i głupi. Są jeszcze dresiarze. 09.07.04, 23:57
                Gdzie się plasujesz, koleś?

Gość portalu: Sprawiedliwy napisał(a):

> No i co z tego? W Warszawie tylko polacy mieszkaja?

• Gość: Scan do pan.skan IP: 195.166.233.* 10.07.04, 09:05
                  inetnum: 212.199.251.0 - 212.199.251.127
                  netname: Cameroon-Satcom
                  descr: Please Send Abuse/SPAM complaints To Abuse@012.net
                  country: GB
                  admin-c: DR5299-RIPE
                  tech-c: DR5299-RIPE
                  status: ASSIGNED PA
                  notify: lir@linux.goldenlines.net.il
                  changed: lir@linux.goldenlines.net.il 20030925
                  mnt-by: AS9116-MNT
                  mnt-lower: AS9116-MNT

route: 212.199.0.0/16
                  descr: Golden Lines
                  origin: AS9116
                  changed: lir@linux.goldenlines.net.il 20010807

role: DNS REG
                  address: 25 Hameed st. Ramallah, Il
                  e-mail: idiot@gazeta.net.pl
                  trouble: abuse@gazeta.net.pl
                  admin-c: GE2074-RIPE
                  tech-c: IB737-RIPE
                  tech-c: AG914-RIPE
                  nic-hdl: DR5299-RIPE
                  notify: lir@linux.goldenlines.net.il
                  changed: lir@linux.goldenlines.net.il 20030715
    • Gość: Gumiś Re: Trybunał Międzynarodowy wypowie się przeciw i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 23:19
      Budowanie gett jest jak najbardziej wskazane w końcu nauczył was tego adolf
      • Gość: meerkat W Polsce sami Zydzi i jeden Syryjczyk!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 23:55
        A ilu PRAWDZIWYCH POLAKOW kolaborowalo z Gestapo z samej tylko zwierzecej
        nienawisci do Zydow?

A ci z Jedwabnego, to byli gestapowcy przebrani za polskich chlopkow? smile))
      • Gość: Sprawiedliwy Re: Trybunał Międzynarodowy wypowie się przeciw i IP: 62.233.205.* 10.07.04, 00:11
        Taaa... Jeszcze troche zydzi beda gazowac palestynczykow i robic na nich
        eksperymenty.
        Moto dnia: Precz z terorystyczna armia izraela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Katolik Polski PAN-SCAN SPANNER IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.04, 23:54
    • Gość: Katolik Polski PAN-SCAN SPANNER IP: *.dip.t-dialin.net 10.07.04, 00:01
      Widze kolego,ze bardzo sprawia ci przyjemnosc,wiedziec kto skad pisze.
      Sam ukrywasz sie pod anonimamii.Zalatuje mi homoseksualizmem.
      Te programy,co uzywasz sa juz niestety przestarzale.Ja juz dawno cie
      zlokalizowalem.Powodzenia.
      • Gość: Jurek.K Re: PAN-SCAN SPANNER IP: *.dip.t-dialin.net 10.07.04, 00:05
        ...Ja juz dawno cie zlokalizowalem. Powodzenia.

Jezus Maria!!! to teraz bedzie mial przerabane, - co? na stosie go spalisz?
        • Gość: Katolik Polski Re: PAN-SCAN SPANNER IP: *.dip.t-dialin.net 10.07.04, 00:10
          Poluz sie Jurus spac.My rozmawiamy o zyciu wiecznym!
        • Gość: Sprawiedliwy Re: PAN-SCAN SPANNER IP: 62.233.205.* 10.07.04, 00:14
          Wlasnie Jureczku. Idz do lozka i poczytaj sobie bajke jak to w Irak jest bron
          masowego razenia, jak to Bush walczy o demokracje na swiecie, jak to zydzi
          dzialaja bezinteresownie, jak to arabusy to bojebusy i trzeba ich zajebac a
          wszyscy zydzi to cool i kurwa mac. Dobranoc.
        • Gość: Sprawiedliwy Re: PAN-SCAN SPANNER IP: 62.233.205.* 10.07.04, 00:15
          Jeszcze nie spisz? To poczytaj sobie jeszcze bajeczke jak to jestes szczesliwym
          czlowiekiemsmile))
    • Gość: analityk Re: Podwojny standard moralnosci USA IP: 5.1.* / *.kcls.org 10.07.04, 01:05
      USA maja podwojne standardy dla praw czlowieka i respectu dla zdania wiekszosci
      panstw naszego swiata. Czy to rodzaj prawdziwej demokracji gdy jedno panstwo
      sprzeciwia sie wiekszosci panst ONZ i popiera terror i agresje Izraela.
      • Gość: meerkat Podwojny standard moralnosci USA, NAPRAWDE???! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 01:12
        Kiedy kanclerz Malachowski, czlowiek bardzo rozumny, bronil w Sejmie zasady
        liberum veto, postepowcy zapytali go ze zdziwieniem: dlaczego?

Malachowski wyjasnil: " Bo tylko to pozwala madrej mniejszosci przeciwstawic
        sie glupiej wiekszosci"!!!

Teraz juz rozumiesz?
    • Gość: Adam IZRAEL TRZYMAJ SIĘ!!!do wszystich antysemitów IP: *.enms.pl 10.07.04, 01:11
      co miedzynarodowy trybunał sprawiedliwości może wiedzieć o sytuacji na bliskim
      wschodzie??? o nieustannym strachu przed śmiercią w zatłoczonym autobusie, na
      ulicy,we własnym domu??? niech MTS "aladreips" (czyt. wstecz) ze swoim głupawym
      wyrokiem, niech ci kolesie w togach pomieszkają przez kilka dni, tygodni,
      miesięcy w Izraelu to zrozumieją dlaczego ten mur jest potrzebny.
      • Gość: meerkat Sowiety padly, Izrael przetrwal-nie: odwrotnie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 01:18
        Powtorze! Ani bezuzyteczny ONZ, ani zaden miedzynarodowy trybunal NIGDY, ANI
        RAZ nie potepil wzniesienia Muru Berlinskiego i nie wezwal do jego zburzenia.

Dlaczego? A no, bo bezpiecznie jest potepiac malutkie zydowskie panstewko,
        natomiast bardzo niebezpiecznie bylo potepiac moguczyj SOWIECKIJ SOJUZ!
        Ponimajetie towariszczi?
        • Gość: Adam nie rozumiem Cię IP: *.enms.pl 10.07.04, 01:34
          ripostujesz mi tak jakbym był przeciwko Państwu Izrael a sam piszesz cyt. "ONZ,
          ani zaden miedzynarodowy trybunal NIGDY, ANI
          > RAZ nie potepil wzniesienia Muru Berlinskiego i nie wezwal do jego zburzenia.
          >
          > Dlaczego? A no, bo bezpiecznie jest potepiac malutkie zydowskie panstewko,
          > natomiast bardzo niebezpiecznie bylo potepiac moguczyj SOWIECKIJ SOJUZ!

wiec o co Ci do cholery chodzi???jestes za Izraelem czy przeciw???
          • Gość: meerkat Jestem za SPRAWIEDLIWOSCIA i GRA FAIR!!! n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 11:07
            • Gość: Andrzej [...] IP: *.ny5030.east.verizon.net 10.07.04, 13:18
              • Gość: meerkat Jestem za SPRAWIEDLIWOSCIA i GRA FAIR!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 14:09
                Anrzejku drogi!

Jak zasyfiony HOOYI wymysla mi od "kurew". to moge sie tylko z poblazaniem
                usmiechnac.
        • Gość: Andrzej [...] IP: 68.161.191.* 10.07.04, 04:42
          • Gość: meerkat Re: Sowiety padly, Izrael przetrwal-nie: odwrotnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 14:12
            NO, moze ja huj, ale nie takij samyj kak ty.
            Potomu, szto ja adwizor, a ty - duraczyna prostofilja!
            Ponimajesz?
      • Gość: Sprawiedliwy [...] IP: 62.233.205.* 10.07.04, 16:37
    • Gość: McMac Dlaczego GW fałszuje mapę???????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 01:59
      Na mapie w GW z linią muru nie zaznaczono planowanego odcinka muru od
      wschodniej strony, a przebiega on b. daleko od rzeki Jordan wgłąb Palestyny. Ci
      Żydzi z Gazety wiadomo po czyjej są stronie w tym sporze.
    • Gość: shejk Re: Trybunał Międzynarodowy wypowie się przeciw i IP: *.phil.east.verizon.net 10.07.04, 04:32
      Mialem problem z sasiadka ktora wypuszczala srac koty i psy na yard ale po nich
      nie sprzatala.Ja mialem male dzieci ktore chcialy latem kapac sie w basenie ale
      nie mogly bo muchy i smrod nie pozwalaly.
      Postawilem mur na 2,5 metra ktory mnie kosztowal 2000 tys.dollarow i tydzien
      urlopu.
      Zebym byl zydem to bym sie nie pytal nikogo tylko walnal mur na jej stronie i
      nie bal bym sie o sady bo zydzi wszedzie wszystko wygraja tak jak kara smierci
      O.J.Simpsona.Ale jestem tym z ktorymi nikt w Ameryce sie nie liczy.
      Zaplacilem za pozwolenie 200 dol.i stracilem dwa dni w pracy oraz pobudowalem
      rowno,pol pustaka na jej stronie i pol pustaka na mojej stronie.
      Mam dzisiaj swiety spokoj.
      To jest maly przyklad z zycia ze nic nie mozna robic na sile bo mialbym na tyle
      sily aby sasiadke udupic.
    • Gość: warmi Re: Trybunał Międzynarodowy wypowie się przeciw i IP: *.chi1.dsl.speakeasy.net 10.07.04, 05:47
      Gdyby Izrael postepowal wedlug zacelen z ONZ to by juz Israela nie bylo od 20 lat a dzieci by sie uczyly o nastepnym holokauscie...
    • Gość: J.G. Ziemia Święta-mandat ONZ IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 10.07.04, 06:04
      Mur nielegalny.A utworzenie Izraela na tych terenach to OK ?Równie dobrze można
      reanimować Atlantydę,Państwo Wielkomorawskie czy Imperium Azteków.Ale to,mimo
      uzasadnionych dążeń generuje krzywdę za krzywdę.Ziemia nie ma przydziału do
      żadnej nacji.To narody utrzymują lub tracą nabyte prawa do własnych
      terytoriów,gdyż regułą jest siła przed prawem.Ale jest to proces
      ewolucyjny,ciągły,nigdy reanimacja.
      Tę świętą ziemię zdobywała cała chrześcijańska Europa.Bezskutecznie.Nie udało
      się utrzymać krótkotrwałych zdobyczy.Myślę jednak,że gdyby po II wojnie
      światowej ci wielcy i "wszystkomogący" znależli w Palestynie miejsce
      osiedlenia dla Żydów,a nie tworzyli Izraela,w dodatku w absurdalnych
      granicach,przecinających klinem cały obszar,stosunki międzyludzkie mogły
      ułożyć się względnie poprawnie.Komasacja cech narodowych i kapitału mogła
      doprowadzić do powstania prężnego i super-nowoczesnego państwa.

• Gość: SHEJK Re: Trybunał Międzynarodowy wypowie się przeciw i IP: *.phil.east.verizon.net 10.07.04, 06:45
      Sharon jest Bogiem.
      Bush jest Jezusem i musi sluchac swego ojca ale niedlugo bedzie
      biczowany.
    • Gość: pawel Re: Trybunał Międzynarodowy wypowie się przeciw i IP: *.espol.com.pl 10.07.04, 08:46
      czy mur bedzie widzialny z kosmosu?
      • Gość: meerkat Wielkiego Muru tez nie widac: MALE PIWO!! :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 11:09
        Nie, podobnie jak nie widac zen Wielkiego Muru.
        Byc moze widac bedzie za to mur jaki wzniesiemy (USA) wzdluz granicy z
        Meksykiem by zahamowac Wedrowke Ludow na polnoc!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka