Dodaj do ulubionych

Edukacja zdrowotna

01.12.24, 18:15
bulwersuje dewotów. Chcą aby ich dzieci uczyły się o seksualności od księży. Najlepiej podczas wspólnego tete a tete...
Obserwuj wątek
    • polski_francuz A co na to 02.12.24, 13:01
      pikrat napisał:

" tete a tete..."

tête? Dawno juz Jej nie czytalem...

PF
      • pikrat Re: A co na to 02.12.24, 19:37
        Ja również, niestety. Ale Ty nie powinieneś żałować, wszak nadskakujesz teraz tym, którzy skutecznie tete z Forum pogonili, brutalnym słowem i chamstwem. Dziwiłem się, że tak długo to znosi. W końcu dała sobie spokój i przestała rzucać perły przed wieprze.
        • polski_francuz Come back! 03.12.24, 09:10
          pikrat napisał:

" Ja również, niestety. Ale Ty nie powinieneś żałować, wszak nadskakujesz teraz tym, którzy skutecznie tete z Forum pogonili, brutalnym słowem i chamstwem. Dziwiłem się, że tak długo to znosi. W końcu dała sobie spokój i przestała rzucać perły przed wieprze."

Polka jest dzielna i umie sobie dawac rade. Kusi mnie by napisac "w odroznieniu od Polaka" ale lepiej nie bede sobe w stope strzelalsmile. A wiec tête: i forum czyszczace kafelki i dwoch Poljakow (pikrat i ja sam) wzywaja Cie do powrotu!

PF

• felusiak1 Re: A co na to 07.12.24, 21:54
          Ona rzucała robaczywe orzechy.
          • bobislaw.borboje Re: A co na to 08.12.24, 14:12
            ... w fałszywe wiewiórki.
      • bobislaw.borboje Re: A co na to 08.12.24, 14:11
        Witaj Francuzie.
        Czemu rozmydlasz temat?
        Ja widziałem kandydata nieobywatelskiego Czarlza Nowogrodzkiego na proteście przeciwko edukacji zdrowotnej. Przypominał mi biszkoptów, którzy z ambon pieprzą, że aborcji winna jest antykoncepcja.
        • polski_francuz Re: A co na to 08.12.24, 14:41
          bobislaw.borboje napisała:

" Czemu rozmydlasz temat?"

Bo Poljaki maja zyc bardziej higienicznie!

"Przypominał mi biszkoptów, którzy z ambon pieprzą, że aborcji winna jest antykoncepcja."

Maja poczucie humorusmile

PF
    • pijatyka Re: Edukacja zdrowotna bulwersuje dewotów 18.08.25, 12:25

Ciekawe, że w - purytańskim przecież - peerelu nie było z tym większych problemów ani specjalnych obiekcji ze strony Kościoła...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka