Dodaj do ulubionych

Palikot dostał gołą dupą w pysk

08.02.13, 09:35
Nowickiej Sejm nie odwołał a ona sama nie zrezygnowała.
Obserwuj wątek
    • pikrat Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 08.02.13, 09:47
      wikul napisał:

> Nowickiej Sejm nie odwołał a ona sama nie zrezygnowała.

Warto bylo sprawdzic jak ideowa jest ta poslanka. Palikot sprawdzil i teraz wie...
      • kolter-xl Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 08.02.13, 18:31
        pikrat napisał:

> wikul napisał:
        >
        > > Nowickiej Sejm nie odwołał a ona sama nie zrezygnowała.
        >
        > Warto bylo sprawdzic jak ideowa jest ta poslanka. Palikot sprawdzil i teraz wie

Klasyczny przykład wlania mentalnego butaprenu pomiędzy fotel a tyłek wybranki klubu smile
      • marouder.com.pl Ty wiesz, ze jestes glupi? 09.02.13, 09:27
        Tak zwyczajnie glupi, tzn ciemny jak kwit na pape, humanistyczny, racjonaalny, strzegacy grzadek w ogrodku?
    • ada08 Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 08.02.13, 17:27
      wikul napisał:

> Nowickiej Sejm nie odwołał a ona sama nie zrezygnowała.

I dobrze tak pajacowi Palikotowi! smile
      Zgadzasz się, Wikulu? smile
      a.
      • wikul Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 08.02.13, 17:48
        ada08 napisała:

> wikul napisał:
        >
        > > Nowickiej Sejm nie odwołał a ona sama nie zrezygnowała.
        >
        > I dobrze tak pajacowi Palikotowi! smile
        > Zgadzasz się, Wikulu? smile
        > a.

Oczywiście, to największy cynik i manipulator w polskiej polityce. Niektórzy nasi koledzy są jeszcze pod wrażeniem jego retoryki. Niedługo sie przekonaja że nie jest wart ich poparcia.
        P.S.Jedyny znany mi przypadek gdy stronnictwo polityczne nosi nazwę swego lidera. To bardzo wymowne.
      • kolter-xl Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 08.02.13, 18:34
        ada08 napisała:

>
        > I dobrze tak pajacowi Palikotowi! smile

Pajacami akurat w tej konkretnej sytuacja są ci którzy nie pozwalają klubowi Palikota decydować kto ma ich w prezydium sejmu reprezentować.
        • wikul Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 08.02.13, 20:15
          kolter-xl napisał:

> ada08 napisała:
          >
          > >
          > > I dobrze tak pajacowi Palikotowi! smile
          >
          > Pajacami akurat w tej konkretnej sytuacja są ci którzy nie pozwalają klubowi P
          > alikota decydować kto ma ich w prezydium sejmu reprezentować.

A to paradne, to nie Palikot decyduje tylko klub ?
          • kolter-xl Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 08.02.13, 22:08
            wikul napisał:

> > Pajacami akurat w tej konkretnej sytuacja są ci którzy nie pozwalają klub
            > owi Palikota decydować kto ma ich w prezydium sejmu reprezentować.
            >
            > A to paradne, to nie Palikot decyduje tylko klub ?

Masz dowody ze tylko Palikot ?
            • wikul Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 08.02.13, 22:34
              kolter-xl napisał:

> Masz dowody ze tylko Palikot ?

Mam oczy i uszy w przeciwieństwie do ciebie. To nie klub ją straszył.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13372727,Nowicka__Palikot_mnie_straszyl__mowil__ze_bede_skonczona.html?lokale=wroclaw#BoxWiadTxt
              • kolter-xl Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 08.02.13, 23:01
                wikul napisał:

> kolter-xl napisał:
                >
                > > Masz dowody ze tylko Palikot ?
                >
                > Mam oczy i uszy w przeciwieństwie do ciebie. To nie klub ją straszył.

Łomotem jej grozili do lasu chcieli wywozić ?? Poza tym mamy tu słowo przeciwko słowu . Baba z dupą przyklejaną do stołka kontra Facet który jej dupę na stołku posadził , Zgodnie z prawem Palikot może ją pozwać za pomówienie i wygrać .
    • benek231 Ten Sejm juz wystawil sobie swiadectwo -foba :O) 08.02.13, 17:40
      Przedtem homofoba, a w tym glosowaniu ksenofoba. Sejmowi, podobnie jak Tobie, w palach pomiescic sie nie moze, by takie cos, takie... cos... jak to toto, moglo zostac marszalkiem Sejmu.

To nie o Nowiska tu chodzilo. Sejm w swej wiekszosci nie cierpi Nowickiej dokladnie z tych samych powodow co Palikota. My was doskonale znamy, wy obludnicy.
      • wikul Re: Ten Sejm juz wystawil sobie swiadectwo -foba 08.02.13, 17:58
        benek231 napisał:

> Przedtem homofoba, a w tym glosowaniu ksenofoba. Sejmowi, podobnie jak Tobie, w
        > palach pomiescic sie nie moze, by takie cos, takie... cos... jak to toto, mogl
        > o zostac marszalkiem Sejmu.
        >
        > To nie o Nowiska tu chodzilo. Sejm w swej wiekszosci nie cierpi Nowickiej dokla
        > dnie z tych samych powodow co Palikota. My was doskonale znamy, wy obludnicy.

Jest takie powiedzenie. Jeżeli ci kilka osób mówi że jesteś pijany to idź do domu i sie połóż.
        Jeżeli prawie cały Sejm jest przeciwny palikotowym manipulacjom to wypadałoby sie nad tym zastanowić, zamiast twierdzic że ci wszyscy są do dopy.
        • benek231 Re: Ten Sejm juz wystawil sobie swiadectwo -foba 08.02.13, 18:13
          Wszyscy to pewnie przesada, ale jesli wiadomo, ze do dupy jest PiS, SLD, 3/4 PO, po PiSowskie popluczyny, oraz PSL, to juz jest prawie caly Sejm - nie sadzisz? Przeciez to holota, ludzie bez kultury, wiedzy io okrzesania. To juz leninowscy bolszewicy mieli wiecej kultury i klasy niz ta polska sejmowa tluszcza. A Ty sugerujesz, ze powinienem liczyc sie z ich opiniami(?)

Pamietam jak od samego poczatku jechales na Palikota. A jechales bo antyklerykal. Tak wiec wszelkie Twoje "argumenty" sa dla mnie mocno dete - nie maja najmniejszego znaczenia. Mozesz je sobie w kamasze wlozyc. smile

PS... Najwiekszym oszustem i manipulantem w polskiej polityce byl Wojtyla.
          • krates-8 Re: Ten Sejm juz wystawil sobie swiadectwo -foba 12.02.13, 01:22
            benek231 napisał:

> Wszyscy to pewnie przesada, ale jesli wiadomo, ze do dupy jest PiS, SLD, 3/4 PO
            > , po PiSowskie popluczyny, oraz PSL, to juz jest prawie caly Sejm - nie sadzisz
            > ? Przeciez to holota, ludzie bez kultury, wiedzy io okrzesania. To juz leninows
            > cy bolszewicy mieli wiecej kultury i klasy niz ta polska sejmowa tluszcza.

nie wypada zaprzeczać
            gdy mówi to
            entuzjasta demokracji
        • kolter-xl Re: Ten Sejm juz wystawil sobie swiadectwo -foba 08.02.13, 18:41
          wikul napisał:

Jest takie powiedzenie. Jeżeli ci kilka osób mówi że jesteś pijany to idź do
          > domu i sie połóż.

> Jeżeli prawie cały Sejm jest przeciwny palikotowym manipulacjom to wypadałoby s
          > ie nad tym zastanowić, zamiast twierdzic że ci wszyscy są do dopy.

Od dziecka tak masz ,klapki na oczach? Przecież W sejmie siedzi beton , widać to gołym okiem choćby w sprawie próby rozmowy o związkach partnerskich . Oni po prostu nie dorośli mentalnie do transseksualisty na stanowisku wicemarszałka sejmu !!
          • wikul Re: Ten Sejm juz wystawil sobie swiadectwo -foba 08.02.13, 20:21
            kolter-xl napisał:

> Od dziecka tak masz ,klapki na oczach? Przecież W sejmie siedzi beton , widać
            > to gołym okiem choćby w sprawie próby rozmowy o związkach partnerskich . Oni po
            > prostu nie dorośli mentalnie do transseksualisty na stanowisku wicemarszałka s
            > ejmu !!

Beton, bo chce Nowickiej a nie Grodzkiej. To Nowicka jest betonowa, a Grodzka filigranowa i wszystkie kobiety feministki itp. apelujące by Nowicka nie odchodziła to też beton ? Co ty bierzesz że tak pod sufitem masz zryte. Ołtarzyk Palikota w domu już masz ?
            • wikul Palikot mnie straszył,mówił, że będę skończona ... 08.02.13, 20:35
              - Nie zrezygnowałam z funkcji wicemarszałkini, ponieważ uważam, że miałam do tego prawo. Janusz Palikot domyślał się, że tak będzie - powiedziała Wanda Nowicka na antenie TVN24. - Przestrzegał mnie, żebym tego nie robiła, mówił, że będę skończona w polityce - dodała. - To będzie dla Wandy trudny czas - prognozowała Anna Grodzka.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13372727,Nowicka__Palikot_mnie_straszyl__mowil__ze_bede_skonczona.html?lokale=wroclaw#BoxWiadTxt

Czy ktoś jeszcze ma wątpliwości że to klub RP o czymś decyduje ?
              • ada08 Re: Palikot mnie straszył,mówił, że będę skończon 08.02.13, 20:56
                wikul napisał:

> - Nie zrezygnowałam z funkcji wicemarszałkini, ponieważ uważam, że miałam do
                > tego prawo. Janusz Palikot domyślał się, że tak będzie - powiedziała Wanda Now
                > icka na antenie TVN24. - Przestrzegał mnie, żebym tego nie robiła, mówił, że bę
                > dę skończona w polityce - dodała. - To będzie dla Wandy trudny czas - prognozow
                > ała Anna Grodzka.

>

Obejrzawszy tu i ówdzie relacje z wiadomego wydarzenia powzięłam taki pogląd śmiały, że osobą numer jeden w Ruchu Palikota wcale nie jest Palikot tylko Grodzka.
                a.
                • dachs Re: Palikot mnie straszył,mówił, że będę skończon 08.02.13, 23:01
                  ada08 napisała:

> Obejrzawszy tu i ówdzie relacje z wiadomego wydarzenia powzięłam taki pogląd śm
                  > iały, że osobą numer jeden w Ruchu Palikota wcale nie jest Palikot tylko Grodzka.

Babel przewidział
                  https://lh6.googleusercontent.com/-rtw0pPeVlzM/URV09qXGvgI/AAAAAAAAGF0/uaHuJPnQSAM/s800/Mowa%2520cia%25C5%2582a.jpg
                  • dachs Gazeta lekko obcięła zdjęcie 08.02.13, 23:13
                    Tu jest w całości
                    lh6.googleusercontent.com/-rtw0pPeVlzM/URV09qXGvgI/AAAAAAAAGF0/uaHuJPnQSAM/s800/Mowa%2520cia%25C5%2582a.jpg
                    • ada08 Re: Gazeta lekko obcięła zdjęcie 09.02.13, 08:27
                      A przecież Dwojra miała dopiero 40 lat, więc co tu się dziwić smile
                      a.
                      • benek231 Re: Gazeta lekko obcięła zdjęcie 09.02.13, 08:42
                        Kiedys, gdy po przeskoczeniu plotu w mojej jednostce, tanczylem na wiejskiej zabawie z bardzo ladna i sympatyczna panienka, corka miejscowego rolnika. Tanczylem z nia tylko raz, bo - wyobraz sobie - przy calej jej urodzie miala ona łapki jak kowadła. Pomyslalem sobie wtedy, ze gdyby z jakiegos powodu chciala mnie skarcic, za cos, to ja bym numer butow wszystkim pokazal. Zdecydowalem wiec, ze nie bede ryzykowal.

Wyglada mi, ze zdjecia, ze Palikot doswiadczyl podobnej rozterki w tancu smile
                        • marouder.com.pl Szkoda, ze ci nieprzyebala:(!/nr 09.02.13, 10:08
                        • ada08 Oj, Benku! 09.02.13, 13:06
                          benek231 napisał:

> Kiedys, gdy po przeskoczeniu plotu w mojej jednostce, tanczylem na wiejskiej za
                          > bawie z bardzo ladna i sympatyczna panienka, corka miejscowego rolnika.

To Ty hulaka byłeś! smile
                          Przeskakiwać przez płot w jednostce, żeby zatańczyć, no no... smile

> Tanczylem z nia tylko raz, bo - wyobraz sobie - przy calej jej urodzie miala ona łapki
                          > jak kowadła.

Tylko raz zatańczyłeś, potem wróciłeś za płot, a ona może do dziś wspomina i tęskni...
                          Miała łapki jak kowadła, bo może córką kowalo-rolnika była.

> Pomyslalem sobie wtedy, ze gdyby z jakiegos powodu chciala mnie s
                          > karcic, za cos, to ja bym numer butow wszystkim pokazal. Zdecydowalem wiec, ze
                          > nie bede ryzykowal.
                          >
                          > Wyglada mi, ze zdjecia, ze Palikot doswiadczyl podobnej rozterki w tancu smile

Przyznam, że nie zrozumiałam o co chodzi z tym numerem butów.
                          a.
                          • benek231 Re: Oj, Benku! 09.02.13, 17:20
                            ada08 napisała:

Przyznam, że nie zrozumiałam o co chodzi z tym numerem butów.
                            >
                            >
                            *Tak sie kiedys mowilo: palnac kogos tak by numer butow pokazal.
                            Rozmiar buta ("numer") umieszczano kiedys na spodzie podeszwy, w zaglebieniu przed obcasem.
                            • andrzejg Re: Oj, Benku! 09.02.13, 17:59
                              benek231 napisał:

> ada08 napisała:
                              >
                              > Przyznam, że nie zrozumiałam o co chodzi z tym numerem butów.
                              > >
                              > >
                              > *Tak sie kiedys mowilo: palnac kogos tak by numer butow pokazal.
                              > Rozmiar buta ("numer") umieszczano kiedys na spodzie podeszwy, w zaglebieniu pr
                              > zed obcasem.

teraz najczęściej jest w środku buta...to dopiero trzeba walnąć , aby gość wyskoczył z trzewików

A.
              • kolter-xl Re: Palikot mnie straszył,mówił, że będę skończon 08.02.13, 22:19
                wikul napisał:

> Czy ktoś jeszcze ma wątpliwości że to klub RP o czymś decyduje ?

No to tak dla równowagi zacytuj Palikota , bo samo opowiadanie Nowickiej to trochę za mało na wydanie takiego wniosku , No chyba ze lubisz procesy na wzór inkwizycyjnego.
            • kolter-xl Re: Ten Sejm juz wystawil sobie swiadectwo -foba 08.02.13, 22:13
              wikul napisał:

>
              > Beton, bo chce Nowickiej a nie Grodzkiej.

Dokładnie tak.

>o Nowicka jest betonowa, a Grodzka filigranowa i wszystkie kobiety feministki itp. apelujące >by Nowicka nie odchodziła to też beton ?

Koleżanki feministki nie desygnowały jej na wicemarszałka sejmu.

>Co ty bierzesz że tak pod sufitem masz zryte.

PISiorku Palikociarze mają prawo decydować kto ich reprezentuje w prezydium i to wasze zasrane głupawe tłumaczenia niczego nie zmienią.

> Ołtarzyk Palikota w domu już masz ?

Nie ,ale obstawiam ze ty na widok jakiegoś świętego obrazka padasz na ryj przed nim jak jakiś aborygen na widok pioruna .
              • benek231 Re: Ten Sejm juz wystawil sobie swiadectwo -foba 08.02.13, 22:16
                smile
              • wikul Skąd ta pacyna przypełzła ... 08.02.13, 22:39
                ... i wymysla mi od PISiorków. Już bardziej nie mógł mnie rozbawić.
                Dyżurny palikociarz w pracy ?
                • kolter-xl Re: Skąd ta pacyna przypełzła ... 08.02.13, 23:03
                  Tak o swoim facecie piszesz ??

wikul napisał:

> ... i wymysla mi od PISiorków. Już bardziej nie mógł mnie rozbawić.

Masz cipkę ?

> Dyżurny palikociarz w pracy ?

Nie jestem zwolennikiem Palikota .
                  • ewa8a Re: Skąd ta pacyna przypełzła ... 08.02.13, 23:33
                    Kolter, nie wiem co cię tu przygnało, ale takimi tekstami ewidentnie zaniżasz poziom tego forum.
                    • kolter-xl Re: Skąd ta pacyna przypełzła ... 09.02.13, 00:04
                      ewa8a napisała:

> Kolter, nie wiem co cię tu przygnało, ale takimi tekstami ewidentnie zaniżasz p
                      > oziom tego forum.

Miło ze w moim oku widzisz drzazgę , a w jego oku dębu Bartka nie widzisz .
                • ewa8a Re: Skąd ta pacyna przypełzła ... 08.02.13, 23:21
                  wikul napisał:
                  > ... i wymysla mi od PISiorków. Już bardziej nie mógł mnie rozbawić.

Mnie też.
              • marouder.com.pl Won, bo cie postempowo ebniemy:) 09.02.13, 10:13
                Jak jaka feministke, wegetarianke, pacyfistke i kryptyczkie politycznasmile
    • t_ete Palikot mnie straszyl 08.02.13, 21:14
      ................. smile))))

Nie to zebym specjalnie bronila Palikota ale smiech mnie bierze - gdy ta nieustraszona bojowniczka o prawa kobiet oraz antykoncepcje i inne kontrowersyjne (dla niektorych obroncow stanowiska Pani Wicemarszalek) sprawy ... wypala, ze pod presja zeznala iz zrezygnuje jesli jej Sejm nie odwola ...

Ale mi presja ... wink))

Rzeczywiscie chyba tylko idiota w to uwierzy ...

tete

ps. brawa dla Anny Grodzkiej, ktora (w TVN240) potrafila - choc mocno naciskana - ladnie wybrnac z tej niewygodnej dla obydwu pan sytuacji

• benek231 Bo taka wypowiedz robi szkode Palikotowi :O) 08.02.13, 21:41
        nie wiem jakie sa kulisy tej afery, ale jak na razie to wyglada mi na to, ze sobie kreta na wlasnym lonie wyhodowal Palikot. Nowicka najwyrazniej nie rozumie co to znaczy nielojalnosc, niesubordynacja, i nieumiejetnosc gry zespolowej. Jej niewatpliwie bardzo moze sie podobac marszalkowanie, niemniej skutecznie podlozyla Palikotowi noge, i pomogla w wylozeniu przedsiewziecia znacznie cenniejszego niz jej marszalkowstwo.

Palikot mial wspaniala okazje by nieco bardziej odkoltunic i Sejm i nasz swiety polski narod. Trafila sie okazja by odwolac Nowicka za te nagrode - a mieli nie brac, mieli byc inni - wiec chcial upiec dwie pieczenia przy tym ogniu. Nowicka uniemozliwila mu to, choc powinna byla zrezygnowac, i zasluzyc na miano zdyscyplinowanego czlonka klubu.
        • benek231 Wlasnie znalazlem interesujacy wywiad :O) 08.02.13, 21:48
          Moze juz czytalas, ale bedzie link, jakby co.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13367052,Grodzka_w_Sejmie___Cenne__Rewolucja__Potomkowie_kultury.html
        • rycho7 czy posel reprezentuje wyborcow? 08.02.13, 21:51
          benek231 napisał:

> zasluzyc na miano zdyscyplinowanego czlonka klubu.

Ja nie mam nic przeciwko aby sie klub w nastepnych wyborach wybral sam. Podobnie jak zalecalem aby Olejniczaka wybierali biskupi nawiedzeni przez Jolante (w tualecie a la Duch Swiety).
          • benek231 Re: czy posel reprezentuje wyborcow? 08.02.13, 22:10
            Mylisz sie.

Poslowie z Ruchu Palikota, zostali wybrani przez wyborcow nie z powodu ich wlasnych osobistych walorow, lecz z powodu przynaleznosci do Ruchu Palikota. Ten zas zaprezentowal konkretna platforme wyborcza i na te platforme glosowano: na partie, ktora nie bedzie szla po stanowiska i szmal. Wyborcawierzyl, ze dyscyplina wewnatrzpartyjna nie dopusci do wylamywania sie pojedynczych politykow. Nowicka olala przede wszystkim elektorat Ruchu Palikota.

Ja osobiscie spodziewlem sie, ze albo ustapi albo miedzy soba dogadaja sie tak, aby wygladalo na ugode w przypadku jej nieustapienia. Ta musiala jednak leciec z pyskiem do prasy....
            • rycho7 Re: czy posel reprezentuje wyborcow? 09.02.13, 08:36
              benek231 napisał:

> partie, ktora nie bedzie szla po stanowiska i szmal.

Obrazasz wyborcow Ruchu Palikota. A przynajmniej niektorych tych nie odmozdzonych znajacych definicje partii. Mnie nie podniecaja pezpartyjne ruchy (frykcyjne) parcia na waadze.

Palikot gwarantowal wyborcom cyrk medialny. Grodzka miala odstawic numer lwa pozerajacego tresera. Niestety, dla dyrektora cyrku, treser wykazal sie instynktem samozachowawczym. Bilety nie gwarantowaly publice wspoludzialu przy wyzerce lwow. Wiec lekramacji nie bedzie.

Jak jestes czlowiekiem wiary to sobie kup szynke babuni i ciesz sie, ze to fragment Nowickiej. Licz tez, ze niedozarty lew zabierze sie do Ciebie jak do bufetowej od tylu.
              • benek231 Re: czy posel reprezentuje wyborcow? 09.02.13, 08:46
                Cos Ci sie znow pop... latalo. To nie ja, lecz oni twierdzili w kampanii, ze nie ida po wladze i pieniadze. Mialem nadzieje, ze bedziesz pamietal takie oczywistosci. Czy moze to za duzo jak dla Ciebie...(?)
                • rycho7 Re: czy posel reprezentuje wyborcow? 09.02.13, 11:37
                  benek231 napisał:

> Cos Ci sie znow pop... latalo.

Czytanie z uwaga jest trudne, bardzo trudne. Czytasz mnie?

> oni twierdzili w kampanii, ze nie ida po wladze i pieniadze.

To co twierdza w kampanii wynika z badan targietu. Nie ma nic wspolnego z tym co oni mysla, zamierzaja i robia. Musi po sobie sadzisz, ze ja jezdem targietem.

Definicja mowi, ze patria to grupa ludzi chcaca zdobyc lub utrzymac wladze. Zmylki nazewnicze nie maja znaczenia. Ja moge zalozyc kolko dyskusyjne przyblizaczy do Boga. Modlitwa bedziemy naprawiac morale naszych oponentow. Przyznamy sie do kleski moralnej podpalajac stosy pod naszymi wrogami.

> Mialem nadzieje, ze bedziesz pamietal takie oczywistosci.

Ja pamietam to co potrzebuje. Rytualne klamstwa pomijam. Od tego sa pismacy archiwisci, ktorych takze nie czytuje.

Ja od dawna pisuje, ze demokracja jest fasada. Zarowno dla waadzy, jak i dla suwerena. Najwieksza wada demokracji jest to, ze za niegodziwosci waadzy odpowiada suweren. No i suweren sadzi, ze fasada zapewnia mu nieodpowiedzialnosc. Ze nie nadejdzie dzien gdy historia postawi suwerena na szafocie. A jest to jedynie kwestia konfrontacji sil, wyrownania szans.

Palikot wykorzystal nisze, ze nie ma na kogo glosowac. Zyskal, po czym sie zaliczyl do tych na kogo nie ma po co glosowac. Stracil powab nowosci. Nie zyskal miru polityka skutecznego. Nawet nie potrafi skutecznie rozbawic. Szczucie damskich buldogow uwazasz za zabawne?
      • wikul Re: Palikot mnie straszyl 08.02.13, 22:50
        t_ete napisała:

> ................. smile))))
        >
        > Nie to zebym specjalnie bronila Palikota ale smiech mnie bierze - gdy ta nieust
        > raszona bojowniczka o prawa kobiet oraz antykoncepcje i inne kontrowersyjne (dl
        > a niektorych obroncow stanowiska Pani Wicemarszalek) sprawy ... wypala, ze pod
        > presja zeznala iz zrezygnuje jesli jej Sejm nie odwola ...
        >
        > Ale mi presja ... wink))

Chyba nie miałś do czynienia z takim demagogiem, zaprawionym w intrygach i matactwach.

> Rzeczywiscie chyba tylko idiota w to uwierzy ...

Uważasz że jestem idiotą ? A może mam wieksze doswiadczenie i potrafię uważniej obserwować.

> ps. brawa dla Anny Grodzkiej, ktora (w TVN240) potrafila - choc mocno naciskan
        > a - ladnie wybrnac z tej niewygodnej dla obydwu pan sytuacji

A więc fundamentalnie się różnimy, Grodzka z niczego nie wybrneła, wręcz przeciwnie z judaszowskim usmiechem mieszała do końca. Obrzydliwy typ, na którego widok chce mi sie po prostu rzygać. Na miejscu Nowickiej pogonił bym ją w cholerę od siebie już dawno.
        • kolter-xl Re: Palikot mnie straszyl 08.02.13, 23:06
          wikul napisał:

A więc fundamentalnie się różnimy, Grodzka z niczego nie wybrneła, wręcz przeci
          > wnie z judaszowskim usmiechem mieszała do końca. Obrzydliwy typ, na którego wid
          > ok chce mi sie po prostu rzygać. Na miejscu Nowickiej pogonił bym ją w cholerę
          > od siebie już dawno.

Pewno bywasz w klubie znasz ich osobiście , i wcale nie kieruje tobą niechęć do Grodzkiej ??
        • ewa8a Re: Palikot mnie straszyl 08.02.13, 23:30
          wikul napisał:
          > Chyba nie miałś do czynienia z takim demagogiem, zaprawionym w intrygach i matactwach.

Nie wiem, czy dobrze zrozumiałam, to Nowicka taka zaprawiona ? Jeśli tak, to może jakieś przykłady ?

> Grodzka z niczego nie wybrneła, wręcz przeciwnie z judaszowskim usmiechem mieszała do końca. Obrzydliwy typ, na którego widok chce mi sie po prostu rzygać.

Chyba przesadzasz. Grodzka została postawiona w dziwnej sytuacj, między młotem, a kowadłem. Mnie to wygląda, jakby Palikot usiłował szczuć na siebie swoich ludzi.
          • wikul Re: Palikot mnie straszyl 09.02.13, 00:16
            ewa8a napisała:

> wikul napisał:
            > > Chyba nie miałś do czynienia z takim demagogiem, zaprawionym w intrygach
            > i matactwach.
            >
            > Nie wiem, czy dobrze zrozumiałam, to Nowicka taka zaprawiona ? Jeśli tak, to mo
            > że jakieś przykłady ?

Nie, nie, Nowicka nie jest świeta ale ta uwaga dotyczyła Palikota. Wystraczy obserwować co wyprawia i posłuchać co inni o tym myslą.

> > Grodzka z niczego nie wybrneła, wręcz przeciwnie z judaszowskim usmiechem
            > mieszała do końca. Obrzydliwy typ, na którego widok chce mi sie po prostu rzyg
            > ać.
            >
            > Chyba przesadzasz. Grodzka została postawiona w dziwnej sytuacj, między młotem,
            > a kowadłem. Mnie to wygląda, jakby Palikot usiłował szczuć na siebie swoich lu
            > dzi.

O Grodzkiej nie zmieniam zdania a uwaga dotyczaca Palikota b.trafna. To intrygant.
        • t_ete Re: Palikot mnie straszyl 09.02.13, 23:43
          wikul napisał:

> Chyba nie miałś do czynienia z takim demagogiem, zaprawionym w intrygach i mata
          > ctwach.

Jesli ja mialam do czynienia - to polityczka i dzialaczka spoleczna Wanda Nowicka - tez.
          Nie jest mlodka bez doswiadczenia.

> Uważasz że jestem idiotą ? A może mam wieksze doswiadczenie i potrafię uważniej
          > obserwować.

Nie jestes (idiota) smile Ale moim zdaniem - tak bardzo nie znosisz Palikota, ze Ci to przeszkadza w chlodnej ocenie sytuacji.

> A więc fundamentalnie się różnimy, Grodzka z niczego nie wybrneła, wręcz przeci
          > wnie z judaszowskim usmiechem mieszała do końca. Obrzydliwy typ, na którego wid
          > ok chce mi sie po prostu rzygać. Na miejscu Nowickiej pogonił bym ją w cholerę
          > od siebie już dawno.

Tez jej nie lubisz. Grodzka zachowala sie jak polityk, nie palila mostow.

Wiesz, jestes szalenie pryncypialny ... ciekawa jestem co zrobilbys jako szef partii - gdyby desygnowana przez Twoj klub wicemarszalkini obiecala rezygnacje z funkcji - a potem zmienila zdanie uzasadniajac, ze wczesniej dzialala pod Twoja presja wink

tete
          • wikul Re: Palikot mnie straszyl 10.02.13, 17:29
            t_ete napisała:

> Nie jestes (idiota) smile Ale moim zdaniem - tak bardzo nie znosisz Palikota, ze C
            > i to przeszkadza w chlodnej ocenie sytuacji.

Tete, moje znoszenie czy nie znoszenie nie ma tu nic do rzeczy. Ja nie napiszę że uwielbiasz Palikota. Zasypać cię linkami oceniajacymi to co ostatnio wyprawiał Palikot ? Oni też nie znoszą Palikota ? Instytucje i środowisla dla których Palikot był prekursorem, na którego stawiali i polegali jak na Zawiszy. Rozejrzyj sie wokół.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13377058,_Ruch_Palikota_jak_samochod_po_zderzeniu_z_drzewem_.html?lokale=wroclaw#BoxWiadTxt
            www.tokfm.pl/blogi/blog-bezczelnego-blogera/2013/02/zegnamy_janusza_palikota/1#Cuk

> Tez jej nie lubisz. Grodzka zachowala sie jak polityk, nie palila mostow.

Nie lubię fałszywych ludzi. To wieloletnie doświadczenie. Wyczuwam fałsz na kilometr. A ty to nazywasz niepaleniem mostów. Gdybyś miała okazję porozmawiać szczerze z Nowacką, powiedziała by ci to samo.

> Wiesz, jestes szalenie pryncypialny ... ciekawa jestem co zrobilbys jako szef p
            > artii - gdyby desygnowana przez Twoj klub wicemarszalkini obiecala rezygnacje z
            > funkcji - a potem zmienila zdanie uzasadniajac, ze wczesniej dzialala pod Twoj
            > a presja wink
            > tete

Mylisz się. Ja, przede wszystkim, bym nie desygnował Grodzkiej. Trzeba mieć wyobraźnię. Palikotowi jej zabrakło. Jemu sie wydaję że przy pomocy populizmu i demagogii mozna osiągnąć wszystko. Stosuje to co zawsze zarzucał Kaczyńskiemu. Po trupach do celu.
            • t_ete Re: Palikot mnie straszyl 10.02.13, 19:14
              wikul napisał:

> Tete, moje znoszenie czy nie znoszenie nie ma tu nic do rzeczy. Ja nie napiszę
              > że uwielbiasz Palikota.

Z pewnoscia nie uwielbiam wink Palikot bywa kolorowa papuga wsrod wrobli. Przyjmuje go do wiadomosci. Ale mnie wkurza.

Zasypać cię linkami oceniajacymi to co ostatnio wyprawi
              > ał Palikot ? Oni też nie znoszą Palikota ? Instytucje i środowisla dla których
              > Palikot był prekursorem, na którego stawiali i polegali jak na Zawiszy. Rozejrz
              > yj sie wokół.

Zasypales mnie. Konkluzja ? Palikot nie jest ani lepszy ani gorszy (niz niektorzy politycy z innych obozow), mowi innym jezykiem - prowokacyjnie, irytujaco ... Czy ma cos do powiedzenia ? Tak.

> Nie lubię fałszywych ludzi. To wieloletnie doświadczenie. Wyczuwam fałsz na kil
              > ometr. A ty to nazywasz niepaleniem mostów. Gdybyś miała okazję porozmawiać szc
              > zerze z Nowacką, powiedziała by ci to samo.

Falsz ? Wyczuwasz to w Grodzkiej ? A co z innymi politykami ? Bo dla mnie wiekszosc z nich grzeznie w falszu jak ... w kisielu smile

> Mylisz się. Ja, przede wszystkim, bym nie desygnował Grodzkiej. Trzeba mieć wyo
              > braźnię. Palikotowi jej zabrakło. Jemu sie wydaję że przy pomocy populizmu i de
              > magogii mozna osiągnąć wszystko. Stosuje to co zawsze zarzucał Kaczyńskiemu. Po
              > trupach do celu.

Trzeba miec wyobraznie. Masz racje. Palikot 'nie przewidzial' niesubordynacji. Moze wydawalo mu sie ze kontroluje to co dzieje sie w jego klubie ?

Ale wracajac do mojego pytania ... wymknales sie smile Uznales, ze nie podjalbys nigdy decyzji - ktorej skutki mogly byc oplakane.
              Otoz Wikul, ja mysle, ze nie ma ludzi doskonalych. Takich, ktorzy potrafia przewidziec wszystko i w kazdej sytuacji. Jaroslaw Kaczynski ma opinie dobrego stratega. Jednak popelnia bledy.

Sadze, ze polityk - i to jeszcze taki, ktory sfinansowal osobiscie kampanie wyborcza (czyli Janusz Palikot) traktuje swoj klub troche jak 'wlasna rodzine' (mafijna ? wink). Dlatego probujac wejsc w jego sytuacje (bez oceny dzialan samego Palikota) - pomyslalam, ze wkurzylabym sie podobnie (no, moze bez inwektyw wobec Nowickiej).

Ziobrysci, wyszli z PiS - ktory ich wykarmil budzetowymi srodkami na kampanie. Gdyby Jaroslaw Kaczynski musial wziac kredyt na kampanie wyborcza ... chyba by ich pomordowal wink))

Ale Wikulu,
              ciesze sie ze jestem wylacznie obserwatorem swiata polityki. Ciesze sie ze nie musze w nim byc.

tete

• wikul Re: Palikot mnie straszyl 10.02.13, 19:55
                t_ete napisała:

> Z pewnoscia nie uwielbiam wink Palikot bywa kolorowa papuga wsrod wrobli. Przyjmu
                > je go do wiadomosci. Ale mnie wkurza.

Kolorową papugą to był w czasach gdy Borsuk napisła słynny tekścik Co w PiS-ie wiedzą o penisie. Od tego czasu było juz tylko gorzej a sukces wyborczy przewrócił mu w glowie.

> Zasypales mnie. Konkluzja ? Palikot nie jest ani lepszy ani gorszy (niz niektor
                > zy politycy z innych obozow), mowi innym jezykiem - prowokacyjnie, irytujaco ..
                > . Czy ma cos do powiedzenia ? Tak.

Mam inne zdanie, jest coraz gorszy a wtej chwili wszedł w fazę autodestrukcji.

> Falsz ? Wyczuwasz to w Grodzkiej ? A co z innymi politykami ? Bo dla mnie wieks
                > zosc z nich grzeznie w falszu jak ... w kisielu smile

Tak, ale nie mają ani takiego znaczenia ani takiego poziomu. To ona jest w tej chwili na afiszu.

> Trzeba miec wyobraznie. Masz racje. Palikot 'nie przewidzial' niesubordynacji.
                > Moze wydawalo mu sie ze kontroluje to co dzieje sie w jego klubie ?

Władza deprawuje ... a brak wyobraźni dopelnia reszty.

> Ale wracajac do mojego pytania ... wymknales sie smile Uznales, ze nie podjalbys n
                > igdy decyzji - ktorej skutki mogly byc oplakane.
                > Otoz Wikul, ja mysle, ze nie ma ludzi doskonalych. Takich, ktorzy potrafia prze
                > widziec wszystko i w kazdej sytuacji. Jaroslaw Kaczynski ma opinie dobrego stra
                > tega. Jednak popelnia bledy.

To prawda, wiem o tym doskonale ale odnosiłem się tylko do tej sytuacji.

> Sadze, ze polityk - i to jeszcze taki, ktory sfinansowal osobiscie kampanie wyb
                > orcza (czyli Janusz Palikot) traktuje swoj klub troche jak 'wlasna rodzine' (ma
                > fijna ? wink). Dlatego probujac wejsc w jego sytuacje (bez oceny dzialan samego P
                > alikota) - pomyslalam, ze wkurzylabym sie podobnie (no, moze bez inwektyw wobec
                > Nowickiej).
                >
                > Ziobrysci, wyszli z PiS - ktory ich wykarmil budzetowymi srodkami na kampanie.
                > Gdyby Jaroslaw Kaczynski musial wziac kredyt na kampanie wyborcza ... chyba by
                > ich pomordowal wink))
                >
                > Ale Wikulu,
                > ciesze sie ze jestem wylacznie obserwatorem swiata polityki. Ciesze sie ze nie
                > musze w nim byc.
                > tete
                • t_ete Re: Palikot mnie straszyl 10.02.13, 21:31
                  wikul napisał:

> Kolorową papugą to był w czasach gdy Borsuk napisła słynny tekścik Co w PiS
                  > -ie wiedzą o penisie.
                  Od tego czasu było juz tylko gorzej a sukces wyborczy
                  > przewrócił mu w glowie.

Prawda. Ciezko byc barwniejszym gdy bylo sie juz bardzo barwnym.

> Mam inne zdanie, jest coraz gorszy a wtej chwili wszedł w fazę autodestrukcji.

Jego wybor. Albo odejdzie z polityki ... albo przetrwa. Kto wie ...

> Tak, ale nie mają ani takiego znaczenia ani takiego poziomu. To ona jest w tej
                  > chwili na afiszu.

Na afiszu ? Nastepny dzien moze to zmienic. Moj ulubiony cytat z 'Notting Hill' : 'dzisiejsze gazety wysciela jutrzejsze kubly na smieci'

> Władza deprawuje ... a brak wyobraźni dopelnia reszty.

Prawda. Nie ma nic gorszego niz uznanie, ze wladza jest 'na zawsze' a ja jestem najmadrzejszy (-a) bo tak mi mowia najbardziej zaufani z mojego kregu wink))
                  Upadek jest bolesny. Ale ja nie zaluje tych, ktorzy takowy juz zaliczyli.

tete
      • ewa8a Re: Palikot mnie straszyl 08.02.13, 23:18

Lubię Wandę Nowicką. Podziwiam ją za charyzmę i przyznam, że jestem trochę zdegustowana tym wyznaniem. Z pewnością była w szoku z powodu postępowania Palikota, który swoje święte, skierowane na poklask oburzenie skierował nie na tych, którzy lekką rączką nagrody rozdają i to nie tylko w Sejmie (jakos nie wykorzystuje okazji, by grzmieć na temat nagród w Senacie, Kancelarii Prezydenta, ministerstwach, ba - w NFZ !, o czym donosi prasa) , ale na swojego człowieka, który nagrody bohatersko i honorowo nie odrzucił.
        Wierzę, że swoją ostateczną decyzję podjęła, widząc głosy poparcia i na tym powinna poprzestać, nie wspominac o żadnej presji, której niemal ulegała, a która nie przystoi jej wojowniczej naturze.
        Palikot zaczyna prowadzić destrukcyjną politykę – niczym Kaczyński zaczyna walczyć ze swoimi sprzymierzeńcami, co utwierdza mnie w przekonaniu, że nalezy się od niego trzymac z daleka. Jest nieobliczalny. Przypuszczam, że kolejne spektakle tego typu przed nami.
    • wikul Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 09.02.13, 00:29
      Dla dozgonnie uwiedzionych Palikotem jeszcze ta opinia prof. Środy.

wyborcza.pl/1,75248,13369632,Prof__Sroda__Dla_Palikota_serial__Anna_Grodzka__bardziej.html?utm_source=HP&utm_medium=AutopromoHP&utm_content=cukierek1&utm_campaign=wyborcza#Cuk
      • kolter-xl Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 09.02.13, 00:39
        wikul napisał:

> Dla dozgonnie uwiedzionych Palikotem

Tak na wszelki wypadek gdybyś pił do mnie Pajacyku to poznaj moje zdanie na temat Palikota które wyraziłem nie dawno temu i nie zmieniłem zdania do dziś na korzyść Palikota.

Autor: kolter-xl ☺ 14.04.12, 15:11

Nie ufam mu , nigdy nie zagłosowałbym na Palikota gdyby był w moim okręgu wyborczym . Wydaje mi się ze on po prostu cwanie zajął pewną dziurę jakiej nie wypełniło spolegliwe wobec kleru SLD. Facet ma kasę zbadał rynek i wlazł tam gdzie była szansa zabłyszczeć.

>jeszcze ta opinia prof. Środy.

Wisi mi opinia tej pani .
        • wikul Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 09.02.13, 00:55
          kolter-xl napisał:

> Tak na wszelki wypadek gdybyś pił do mnie Pajacyku to poznaj moje zdanie
          > na temat Palikota które wyraziłem nie dawno temu i nie zmieniłem zdania do dzi
          > ś na korzyść Palikota.

Nie jesteś uwieddziony to po cholerę sie odzywasz, Pacyno ?

> Autor: kolter-xl ☺ 14.04.12, 15:11
          >
          > Nie ufam mu , nigdy nie zagłosowałbym na Palikota gdyby był w moim okręgu wy
          > borczym . Wydaje mi się ze on po prostu cwanie zajął pewną dziurę jakiej nie wy
          > pełniło spolegliwe wobec kleru SLD. Facet ma kasę zbadał rynek i wlazł tam gdzi
          > e była szansa zabłyszczeć.

Nie ufasz ale przez cały watek go wspierasz, to o co chodzi ? Spolegliwe tzn.godne zaufania, to ciekawe. Jak nie znasz znaczenia wyrazów to lepiej ich nie używaj.

> Wisi mi opinia tej pani .

A mnie wisi co tobie wisi. Nie jesteś tu jeden.
          • kolter-xl Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 09.02.13, 08:54
            wikul napisał:

> Nie jesteś uwieddziony to po cholerę sie odzywasz, Pacyno ?

Bo jakoś tak już mam ciotko ze nie lubię zachowań obłudnych a to co zrobiła Nowicka to obłuda w najczystszej postaci .

> Nie ufasz ale przez cały watek go wspierasz, to o co chodzi ? Spolegliwe
            > tzn.godne zaufania, to ciekawe. Jak nie znasz znaczenia wyrazów to lepiej ich
            > nie używaj.

Nie ufam ale to nie znaczy ze mam go kopać zawsze i wszędzie , nie mam klapek na oczach trzymając mimo wszystko tylko jedną akurat miłą mi stronę ,kumasz ciotko ?

> A mnie wisi co tobie wisi. Nie jesteś tu jeden.

To że tobie tylko wisi to mi już kiedyś twój facet powiedział smile)
            • benek231 Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 09.02.13, 09:22
              Teraz, jako wicemaszalkini, Nowicka bedzie mogla przyjmowac wszelkie nagrocy jakimi zostanie obdarzona przez np. Kopacz. Swoimi klubowyi kolegami nie bedzie musiala sie przejmowac - bo juz ich nie ma.
              Moze SLD znow ja przygarnie...?

Ciesze sie, ze czujesz temat, Kolter. smile
              • kolter-xl Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 09.02.13, 09:42
                benek231 napisał:

> Teraz, jako wicemaszalkini, Nowicka bedzie mogla przyjmowac wszelkie nagrocy ja
                > kimi zostanie obdarzona przez np. Kopacz. Swoimi klubowyi kolegami nie bedzie m
                > usiala sie przejmowac - bo juz ich nie ma.
                > Moze SLD znow ja przygarnie...?

Milera nie lubią koleżanki Nowickiej , twierdzą ze jest seksistowski .Zobaczymy czy kwoki które chcą mieć na tak wysokim stołku swoją kumpele. Rykną zgodnym chórem z oburzenia kiedy to Wandeczka pójdzie do SLD pod koniec kadencji tego sejmu smile)

> Ciesze sie, ze czujesz temat, Kolter. smile

Jakoś tak nie lubię tych co im mentalny butapren dupę do fotela przykleił .
            • wikul Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 09.02.13, 16:37
              kolter-xl napisał:

> Bo jakoś tak już mam ciotko ze nie lubię zachowań obłudnych a to co zrobiła Now
              > icka to obłuda w najczystszej postaci .

Ciotek poszukaj w rodzinie albo w swoim klubie, pajacu wydymany.
              • kolter-xl Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 09.02.13, 17:49
                wikul napisał:

> kolter-xl napisał:
                >
                > > Bo jakoś tak już mam ciotko ze nie lubię zachowań obłudnych a to co zrobi
                > ła Now
                > > icka to obłuda w najczystszej postaci .
                >
                > Ciotek poszukaj w rodzinie albo w swoim klubie, pajacu wydymany.

Ty parówo trzy ch...e w bok od mojej rodziny
                • wikul Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 09.02.13, 22:08
                  kolter-xl napisał:

> Ty parówo trzy ch...e w bok od mojej rodziny

Co za parszywa mendoweszka. Przypie... się i ubliża a potem płacze. Won, przybłędo.
                  • kolter-xl Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 09.02.13, 22:55
                    wikul napisał:

> kolter-xl napisał:
                    >
                    > > Ty parówo trzy ch...e w bok od mojej rodziny
                    >
                    >
                    > Co za parszywa mendoweszka. Przypie... się i ubliża a potem płacze.

Ty suko to ty zaczęłaś ten konflikt , przypomnieć ci niemoto kiedy ??

>Won, przybłędo.

Pojebało ciebie od tego onanizmu , masz jakieś udziały z tego forum ))
                    • wikul Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 10.02.13, 17:33
                      kolter-xl napisał:

> Pojebało ciebie od tego onanizmu , masz jakieś udziały z tego forum

Sądzisz wg siebie, stara cioto. Wszystkie twoje myśli krążą wokół tego. Współczuję ci śmieciu.
                      • kolter-xl Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 10.02.13, 17:59
                        wikul napisał:

> kolter-xl napisał:
                        >
                        > > Pojebało ciebie od tego onanizmu , masz jakieś udziały z tego forum
                        >
                        > Sądzisz wg siebie, stara cioto. Wszystkie twoje myśli krążą wokół tego. Współcz
                        > uję ci śmieciu.

Śmieć to twój szkolny pseudonim ?
                        • wikul Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 10.02.13, 18:07
                          kolter-xl napisał:

> Śmieć to twój szkolny pseudonim ?

Wydaje ci sie że jesteś w przedszkolu, bucu kartoflany ?
                          • kolter-xl Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 10.02.13, 21:02
                            wikul napisał:

> kolter-xl napisał:
                            >
                            > > Śmieć to twój szkolny pseudonim ?
                            >
                            > Wydaje ci sie że jesteś w przedszkolu, bucu kartoflany ?

Byłem przekonany ze nie , do czasu zapoznania sie z tym co wypisujesz .
                            • wikul Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 10.02.13, 21:15
                              kolter-xl napisał:

> Byłem przekonany ze nie , do czasu zapoznania sie z tym co wypisujesz .

Liczą sie fakty, nie twoje przekonania, obrońco Palikota.
                              • kolter-xl Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 10.02.13, 21:27
                                wikul napisał:

>
                                > Liczą sie fakty, nie twoje przekonania, obrońco Palikota.

No i to nas rożni mnie mężczyznę i ciebie .....Ja przyznam mu racje kiedy uważam ze on ma racje .Ty pójdziesz w zaparte i nie przyjmiesz do wiadomości nic bo ci fobie blokują zdrowy pogląd .
      • benek231 Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 09.02.13, 08:29
        wikul napisał:

> Dla dozgonnie uwiedzionych Palikotem jeszcze ta opinia prof. Środy.
        >
        >
        * No prosze, prosze, co za kultura. Powiedz mi co Cie naszlo Wikulu, ze zaczales profesorowac Srodzie, w miejsce wklejania zwyklych epitetow.

A innym zarzucasz manipulowanie. Ciekawe... wink

Czytalem wywiad ze Sroda, gdy tylko sie ukazal. No coz, zdania o niej nie zmienilem. To nie jest osoba zawsze myslaca. Ale tez nie kazdy moze byc taki swietny jak ja, nonie... smile
        • wikul Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 09.02.13, 16:44
          benek231 napisał:

> * No prosze, prosze, co za kultura. Powiedz mi co Cie naszlo Wikulu, ze zaczale
          > s profesorowac Srodzie, w miejsce wklejania zwyklych epitetow.
          > A innym zarzucasz manipulowanie. Ciekawe...

Przytaczam opinie drogich ci autorytetów. Powinieneś się wsłuchać w ich opinie a nie posadzać o manipulowanie.
          P.S. Epitetów używam adekwatnie do otrzymywanych, zawsze w defensywie.
          • kolter-xl Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 09.02.13, 17:53
            wikul napisał:

> P.S. Epitetów używam adekwatnie do otrzymywanych, zawsze w defensywie.

Łżesz parszywa kupo
            • wikul Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 09.02.13, 22:04
              kolter-xl napisał:

> Łżesz parszywa kupo

Przypmnieć ci śmieciu gdzie masz poszukać kupy ?
              • kolter-xl Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 09.02.13, 22:53
                wikul napisał:

> kolter-xl napisał:
                >
                > > Łżesz parszywa kupo
                >
                > Przypmnieć ci śmieciu gdzie masz poszukać kupy ?

Nie miej nadziei ze ci w pysk spojrzę .
                • wikul Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 10.02.13, 17:34
                  kolter-xl napisał:

> Nie miej nadziei ze ci w pysk spojrzę .

Wystarczy że rozejrzysz się po rodzinie, mendoweszko.
                  • kolter-xl Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 10.02.13, 18:01
                    wikul napisał:

> kolter-xl napisał:
                    >
                    > > Nie miej nadziei ze ci w pysk spojrzę .
                    >
                    > Wystarczy że rozejrzysz się po rodzinie, mendoweszko.

Już ci pedale pisałem trzy ch...e w bok od rodziny, to nasza sprawa a tylko wyjątkom śmierdząca kupa wali z takimi argumentami
                    • wikul Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 10.02.13, 18:09
                      kolter-xl napisał:

> Już ci pedale pisałem trzy ch...e w bok od rodziny, to nasza sprawa a tylko wyj
                      > ątkom śmierdząca kupa wali z takimi argumentami

Nie płacz przybłędo. Przeproś i spie...j.
                      • kolter-xl Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 10.02.13, 21:03
                        wikul napisał:

> Nie płacz przybłędo. Przeproś i spie...j.

Nie licz na to ze ci go podam ..
      • ewa8a Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 09.02.13, 09:46
        Bardzo ciekawy wywiad i dobrze, że się ukazał, bo zaczęto spekulowac, że Środa nabrała wody w usta, gdyż chce poprzez Palikota dostać sie do PE.

,, Teraz nie ma mam już na kogo głosować (-)
        Choć oczywiście jestem w bardzo trudnej sytuacji. Bo jestem antyklerykałką, jestem za świeckim państwem, za równością, za związkami partnerskimi, za in vitro, za liberalizacją ustawy antyaborcyjnej. Jestem za tym samym co Palikot.''

Mam podobnie. Nie mogę głosować na Palikota, choc po drodze mi z jego poglądami (aktualnymi) , ale nie akceptuję jego zachowania.

,, Nagroda była tylko pretekstem. Czego dowodzi fakt, że gdy sprawa wybuchła, Janusz nie zareagował. Dopiero gdy spotkał się ze swoimi doradcami, panowie uznali, że to dobry pretekst, by Nowicką odwołać. ‘’.

Jestem skłonna w to uwierzyć. Poza tym te nagrody funkcjonują od 20 lat, o czym Palikot zapewne wie. Od 20 lat ludzie biorą pieniądze, a tu nagle Wanda Nowicka miałaby bohatersko wypiąć pierś i odmówić jej przyjęcia. Byłabym pełna uznania, gdyby rozpoczął bój przed przyznaniem nagród, nie tylko tych, bo jak widać nagrody rozdawane są na każdym kroku, niekoniecznie za zasługi. Palikot jakos dziwnie milczy i próbuje z tym walczyć.

Nowicka bardzo słusznie zauwazyła :
        ,, Było to działanie zgodne z prawem i obyczajami. A czy prawo jest dobre, to już inna sprawa. Mam nadzieję, że ta sprawa zapoczątkuje dyskusję nad zmianą systemu. Jeżeli moja ofiara doprowadzi do tych zmian, mogę być ofiarą, to nie będzie pierwszy raz w życiu.’’
        • ewa8a Errata 09.02.13, 09:49
          ,,Palikot jakos dziwnie milczy i próbuje z tym walczyć''

Zabrakło slowa NIE - nie próbuje.
        • kolter-xl Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 09.02.13, 10:02
          ewa8a napisała:

Nowicka bardzo słusznie zauwazyła :
          > ,, Było to działanie zgodne z prawem i obyczajami. A czy prawo jest dobre, to j
          > uż inna sprawa. Mam nadzieję, że ta sprawa zapoczątkuje dyskusję nad zmianą sys
          > temu. Jeżeli moja ofiara doprowadzi do tych zmian, mogę być ofiarą, to nie będz
          > ie pierwszy raz w życiu.’’

Nowicka jest dnem jej zachowanie to dno !! To Palikot dał jej szansę a kiedy ona zasmakowała w profitach jakie przynosi stołek , nie umie tłustej dupy od niego oderwać .
          • ewa8a Amen /nt 09.02.13, 10:15

• wikul Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 09.02.13, 16:51
            kolter-xl napisał:

> Nowicka jest dnem jej zachowanie to dno !! To Palikot dał jej szansę a kiedy o
            > na zasmakowała w profitach jakie przynosi stołek , nie umie tłustej dupy od nie
            > go oderwać .

To nie jest wątek o Nowickiej, to watek o upokorzeniach twojego idola.
            • kolter-xl Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 09.02.13, 18:07
              wikul napisał:

> To nie jest wątek o Nowickiej, to watek o upokorzeniach twojego idola.

Oj niemoto , dwa posty i dwa łgarstwa

Pierwsze " P.S. Epitetów używam adekwatnie do otrzymywanych, zawsze w defensywie.

" Autor: wikul 08.02.13, 20:21
              Co ty bierzesz że tak pod sufitem masz zryte. Ołtarzyk Palikota w domu już masz ? "

Drugie"twojego idola."

"Autor: kolter-xl ☺ 09.02.13, 00:39
              Nie ufam mu , nigdy nie zagłosowałbym na Palikota gdyby był w moim okręgu wyborczym . Wydaje mi się ze on po prostu cwanie zajął pewną dziurę jakiej nie wypełniło spolegliwe wobec kleru SLD. Facet ma kasę zbadał rynek i wlazł tam gdzie była szansa zabłyszczeć. "

www.youtube.com/watch?v=PW-6FKFnHx8
              • wikul Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 09.02.13, 22:13
                kolter-xl napisał:

> Oj niemoto , dwa posty i dwa łgarstwa

Nie tłumacz się gnido, lepiej przejrzyj swoje obelżywe posty i reakcje na nie, bo pamięć cię zawodzi.
                • kolter-xl Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 09.02.13, 22:59
                  wikul napisał:

> kolter-xl napisał:
                  >
                  > > Oj niemoto , dwa posty i dwa łgarstwa
                  >
                  > Nie tłumacz się gnido, lepiej przejrzyj swoje obelżywe posty i reakcje na nie,
                  > bo pamięć cię zawodzi.

Ty furmanie zapominasz kto tu wojnę wszczął;

Autor: wikul 08.02.13, 20:21

" Co ty bierzesz że tak pod sufitem masz zryte. Ołtarzyk Palikota w domu już masz ? "

Prostacki ułomie .
                  • wikul Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 10.02.13, 17:42
                    kolter-xl napisał:

> Ty furmanie zapominasz kto tu wojnę wszczął;

A to kto napisał, bucu kartoflany, prawie dwie godziny wcześniej ( 08.02.13, 18:41 ) ?

forum.gazeta.pl/forum/w,13,142391643,142405129,Re_Ten_Sejm_juz_wystawil_sobie_swiadectwo_foba.html

Nie dość że menda to jeszcze bez honoru i pamięci.
                    • kolter-xl Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 10.02.13, 18:03
                      wikul napisał:

> kolter-xl napisał:
                      >
                      > > Ty furmanie zapominasz kto tu wojnę wszczął;
                      >
                      > A to kto napisał, bucu kartoflany, prawie dwie godziny wcześniej ( 08.02.13, 18
                      > :41 ) ?

> Nie dość że menda to jeszcze bez honoru i pamięci.

Nie mów durna suko ze tak ci na honor pytanie o klapki na oczach wpłynęły? jesteś nerwowa to tkwisz w patologicznym związku. Zmień faceta niech ci inny dupę dobrze rozkalibruje to wtedy ci ulży.
                      • wikul Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 10.02.13, 18:13
                        kolter-xl napisał:

> Nie mów durna suko ze tak ci na honor pytanie o klapki na oczach wpłynęły? jest
                        > eś nerwowa to tkwisz w patologicznym związku. Zmień faceta niech ci inny dupę
                        > dobrze rozkalibruje to wtedy ci ulży.

Zawsze sie tak zachowujesz jak cie przyłapią na kłamstwie, stara cioto ? Zachowujesz sie jak zlodziej przyłapany na gorącym uczynku. Wyjątkowe ścierwo.
                        • kolter-xl Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 10.02.13, 21:05
                          wikul napisał:

> kolter-xl napisał:

>
                          > Zawsze sie tak zachowujesz jak cie przyłapią na kłamstwie, stara cioto ? Zachow
                          > ujesz sie jak zlodziej przyłapany na gorącym uczynku. Wyjątkowe ścierwo.

Po prostu udowodnij ściero kto pierwszy tutaj na forum wyskoczył z prymitywnie agresywnym tekstem , no dawaj cioto
                          • wikul Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 10.02.13, 21:18
                            kolter-xl napisał:

> Po prostu udowodnij ściero kto pierwszy tutaj na forum wyskoczył z prymitywnie
                            > agresywnym tekstem , no dawaj cioto

Co za upierdliwa menda, już ci to luju podawałem.
                            • kolter-xl Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 10.02.13, 21:30
                              wikul napisał:

> kolter-xl napisał:
                              >
                              > > Po prostu udowodnij ściero kto pierwszy tutaj na forum wyskoczył z prymit
                              > ywnie
                              > > agresywnym tekstem , no dawaj cioto
                              >
                              > Co za upierdliwa menda, już ci to luju podawałem.

No widzisz cieniasie , nie masz możliwości mi udowodnić personalny atak , uzasadniający twoją debilną reakcje
                              • wikul Nie dość że upierdliwy to jeszcze nudny jak flaki 10.02.13, 21:50
                                kolter-xl znów coś wybełkotał nie na temat.

forum.gazeta.pl/forum/w,904,135507478,135710050,kolter_xl_.html

Trafnie to ujął.
                                • kolter-xl Re: Nie dość że upierdliwy to jeszcze nudny jak f 10.02.13, 22:27
                                  wikul napisał:

> kolter-xl znów coś wybełkotał nie na temat.
                                  >
                                  > rel="nofollow">forum.gazeta.pl/forum/w,904,135507478,135710050,kolter_xl_.html
                                  >
                                  > Trafnie to ujął.

Tak , celnie opisał tego Tomusia , Raczej nie wiesz ale jak do tej pory Yoki często miał podobne zdanie do mojego.
          • benek231 Sejm napaskudzil we wlasne gniazdo :O) 09.02.13, 17:10
            Wczesniej slusznie zauwazyles, ze to klub powoluje i odwoluje swych marszalkow. Ja chcialbym nieco rozwinac te mysl. Otoz powyzsze jest jednym z obyczajow, jedna z sejmowych tradycji. Udzial Sejmu w powolywaniu i odwolywaniu marszalkow jest (a raczej byl, do tej pory) symboliczny, oraz formalny. Bo skoro klubowi nalezy sie dany stolek to nie moze byc inaczej. Podobnie z odwolywaniem: skoro klub (dana partia) zdecyduje o odwolaniu swego marszalka to Sejm winien decyzje partii podobnie zaakceptowac. Inne zachowanie jest mieszaniem sie w sprawy wewnatrzpartyjne, czego Sejmowi nie wolno robic. Obawiam sie, ze Sejm coraz bardziej brnie w bagienko wlasnej produkcji. Ku chwale ojczyzny, takze.

Wiadomo, ze przede wszystkim chodzilo Sejmowi o niedopuszczenie Grodzkiej do marszalkowania. Dokladnie z tego samego powodu co niektorym tutaj forumowiczom. PO prostu, w swej wiekszosci Sejm takze brzydzi sie transseksualistami. Do tego stopnia sie brzydzi, ze nie zawahal sie przed podeptaniem wlasnego dobrego obyczaju. A gawiedz sie z tego cieszy.
            • kolter-xl Re: Sejm napaskudzil we wlasne gniazdo :O) 09.02.13, 18:10
              benek231 napisał:

Wiadomo, ze przede wszystkim chodzilo Sejmowi o niedopuszczenie Grodzkiej do ma
              > rszalkowania. Dokladnie z tego samego powodu co niektorym tutaj forumowiczom. P
              > O prostu, w swej wiekszosci Sejm takze brzydzi sie transseksualistami. Do tego
              > stopnia sie brzydzi, ze nie zawahal sie przed podeptaniem wlasnego dobrego obyc
              > zaju. A gawiedz sie z tego cieszy.

Tusk jeszcze przylezie do Palikota tak ze Wandeczka zostanie w końcu i tak z tego stołka posunięta
            • rycho7 Re: Sejm napaskudzil we wlasne gniazdo :O) 09.02.13, 18:27
              benek231 napisał:

> Otoz powyzsze jest jednym z obyczajow, jedna z sejmowych tradycji.

Dawanie premii marszalkom tez jest jednym z obyczajow, jedna z sejmowych tradycji. Palikot w swym cyrkowym repertuarze ma deptanie tradycji. Ma wiec wpadke, ze klaun ugryzl slonia w noge.

> Wiadomo, ze przede wszystkim chodzilo Sejmowi o niedopuszczenie Grodzkiej

To jest Tobie wiadome. Mnie jest wiadome, ze chce postawic tame manipulowaniu ciemnym ludem przez pismactwo, ktore w kryzysie nie rezygnuje ze swoich niebotycznych dochodow. Nowicka zrezygnowala, a ktory pismak zwrocil honoraria reklamodawcom?
              • kolter-xl Re: Sejm napaskudzil we wlasne gniazdo :O) 09.02.13, 18:36
                rycho7 napisał:
                > Dawanie premii marszalkom tez jest jednym z obyczajow, jedna z sejmowych tradyc
                > ji. Palikot w swym cyrkowym repertuarze ma deptanie tradycji. Ma wiec wpadke, ze klaun ugryzl slonia w noge.

Rychu ty jak mały chłopczyk nie kumasz tematu ;Wandeczka powinna od razu coś z tą premią zrobić. Ona schowała ją w kieszeni i cicho sza i o to ten wrzask.
                • rycho7 Re: Sejm napaskudzil we wlasne gniazdo :O) 09.02.13, 19:40
                  kolter-xl napisał:

> Rychu ty jak mały chłopczyk nie kumasz tematu

Jako duzy chlopczyk wrecz przeciwnie, kumam ale nie po mysli pismactwa. My Szatany w kamaszach ze wzwodem ZOMO wzmacniamy sie zlem kierowanym ku nam. Obelzywe etykietki od energetyczne przekaski.

> Wandeczka powinna od razu coś

Pani wicemarszalek slusznie zapatrzyla sie na Wzorce Moralne (muralne, obszczymurkowe) pismactwa. Redachtory kasy pobranej nie oddaja. Pozorna sensacja krolikuja targiet. Marszalkini naleza sie tantiemy od hucpy.

Sprawa jest faktem mendialnym (wylegarni larw wszy). W krajach normalnych placa dobrze za dobra robota. Albo opadaja na dno Bolanda.
              • benek231 Re: Sejm napaskudzil we wlasne gniazdo :O) 10.02.13, 00:24
                Rychu, mnie tam ganc pomada, ale tak naprawde, przynajmniej teoretycznie, istnieje dosc istotna roznica pomiedzy Palikotem a Sejmem. Pierwszy moze sie wyglupiac. Drugi nie powinien. Pierwszy moze tracic twarz i powage. Drugiemu nie wolno.
                No ale to tylko w teorii. smile
                • rycho7 emanacja elektoratu 10.02.13, 07:37
                  benek231 napisał:

> istnieje dosc istotna roznica pomiedzy Palikotem a Sejmem

Wyzej ch.ja nie podskoczycz. Palikot i Sejm sa tacy jak ich wyborcy. Denni. Nakrecani jak pozytywka przez szczucia pismactwa. Czwarta wladza sluzy do robienia wody z mozgu targietowi reklamowemu. Robi to tak skutecznie, ze dysponuje jedynie odmozdzonym pismactwem.

Istota sprawy jest to dlaczego kase maja oddac marszalkowie a pismacy nie maja oddac kasy. Kryzys jest nie wspolny?
                  • benek231 Re: emanacja elektoratu 11.02.13, 06:05
                    rycho7 napisał:

> benek231 napisał:
                    >
                    > > istnieje dosc istotna roznica pomiedzy Palikotem a Sejmem
                    >
                    > Wyzej ch.ja nie podskoczycz. Palikot i Sejm sa tacy jak ich wyborcy. Denni.
                    >
                    >
                    *To nie jest calkiem tak, kolego. Palikot moze byc denny, natomiast Sejmowi dennym byc nie wolno. Ich zadaniem bylo troszczyc sie o prestiz instytucji do ktorej zostali wybrani - starac sie raczej o jego podnoszenie niz obnizanie. Tymczasem "reprezentantom narodu" kseofobia do tego stopnia padla na mozgi, ze nie zadbali o to by nie deptac ich wlasnego sejmowego obyczaju, nakazujacego poszanowanie decyzji partyjnego klubu. Podobnie z obyczajem zabraniajacym wtracania sie do spraw wewnatrzpartyjnych, a ich decyzja zdecydowanie byla mieszaniem sie w wewnetrzne sprawy RP.

To jacy Ci poslowie sa niczego nie zmienia w tym co powiedzialem. Ja sam uwazam, ze w tym Sejmie siedzi kupa holoty, ale nie twierdze przy tym, ze to w czymkolwiek usprawiedliwia ich poczynania.
                    • rycho7 nie chcem ale muszem 11.02.13, 17:25
                      benek231 napisał:

> Sejmowi dennym byc nie wolno.

Wiem o tym, zgadzam sie z tym i chcialbym aby tak bylo. Ale tak nastapi byc moze w nastepnym wcieleniu gatunku Homo Sapiens.

> nie deptac ich wlasnego sejmowego obyczaju, nakazujacego poszanowanie
                      > decyzji partyjnego klubu.

Alez to wlasnie przejaw dbalosci aby Sejm nie byl denny poprzez cyrkowe wystepy palikociarni. W kryzysie Palikot powinien rozdawac wodke ze swojego gieszeftu i odprowadzac jeszcze panstwu akcyze i urojone zyski. Lekcewazy zasady swojego klubu.
    • rycho7 daj link na You Tube 09.02.13, 08:05
      wikul napisał:

> Palikot dostał gołą dupą w pysk

Czy dasz link? To bedzie hicior w obsadzie Grodzka, Palikot.
      • wikul Re: daj link na You Tube 09.02.13, 16:48
        rycho7 napisał:

> wikul napisał:
        >
        > > Palikot dostał gołą dupą w pysk
        >
        > Czy dasz link? To bedzie hicior w obsadzie Grodzka, Palikot.

Uruchom wyobraźnie, wygląda na to że masz niezłą.
    • ewa8a Nie zapanował nad emocjami, słoma z butów wylazła. 09.02.13, 20:32
      Kompletne dno.

,, Czytając to, podświadomie, czyli psychoanalitycznie, być może Wanda Nowicka chce być zgwałcona, ale to nie ze mną, bo ja nie jestem takim typem człowieka - te skandaliczne słowa powiedział Janusz Palikot w "Faktach".

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13375809,Skandaliczne_slowa_Palikota_nt__Nowickiej___Chyba.html#BoxSlotII3img
      • rycho7 Re: Nie zapanował nad emocjami, słoma z butów wyl 09.02.13, 20:54
        ewa8a napisała:

> Kompletne dno.
        > > chce być zgwałcona

Nie slyszysz pukania spod spodu?

Slabiutki umyslek filozofka lka o swym odczuciu, ze zostal zgwalcony, zamiast zaglaskiwac kotka (pali) na smierc.

Boze chron wykluczonych przed takimi obroncami. Kto obroni takich obroncow przed nimi samymi?
      • kolter-xl Re: Nie zapanował nad emocjami, słoma z butów wyl 09.02.13, 21:08
        ewa8a napisała:

> Kompletne dno.
        >
        > ,, Czytając to, podświadomie, czyli psychoanalitycznie, być może Wanda Nowicka
        > chce być zgwałcona, ale to nie ze mną, bo ja nie jestem takim typem człowieka -
        > te skandaliczne słowa powiedział Janusz Palikot w "Faktach".

No popatrz Wandeczka strzeliła mu w twarz , no a teraz robi z siebie biedną skrzywdzoną ofiarę . Ta baba jest wprost obrzydliwa !!Nie ma za grosz przyzwoitości , jak widać klej który trzyma jej dupę przy stołku zatruwa jej umysł .
        • rycho7 horror chcenia byc zgwalcona 09.02.13, 22:02
          kolter-xl napisał:

> Ta baba jest wprost obrzydliwa

Lud mawial, krew nie woda, majtki nie pokrzywy.
          • kolter-xl Re: horror chcenia byc zgwalcona 09.02.13, 22:52
            rycho7 napisał:

> kolter-xl napisał:
            >
            > > Ta baba jest wprost obrzydliwa
            >
            > Lud mawial, krew nie woda, majtki nie pokrzywy.

Mówił też suka nie da pies nie weźmie .
        • pikrat Re: Nie zapanował nad emocjami, słoma z butów wyl 10.02.13, 09:52
          To wierzchołek gory lodowej.... juz sie 'baby' za Palikota biora. Solidarnosc macic bo rozumu w tym niewiele. Mianowicie nie sa w stanie, w swoim zacietrzewieniu, dojsc do tego gdzie jest skutek a gdzie przyczyna. Takie tam rozne 'feminoteki' od rana w telewizorni, solidarne i na slowo gwalt okrutnie gwaltownie gardluja. Nie pojmuja Palikotowych metafor, ktore, jak widac nie dla bab przasnych a zacieklych, ktore zbyt doslownie traktuja slowo.
          Ciekawostke odkrylem.... porownujac zacieklosc kobieca, pozbawiona zupelnie jakiejkolwiek racjonalnosci. Obojetnie czy odbije im na punkcie religijnym czy innym, uparte staja sie niczym mulice z przewaga genow oslich.smile
          • rycho7 niepolitycznie 10.02.13, 10:08
            pikrat napisał:

> Nie pojmuja Palikotowych metafor

Palikot pokazal sie jako polityk, nieskuteczny, niezborny, paplajacy.

> Ciekawostke odkrylem.... porownujac zacieklosc kobieca

Rychlo w czas. Mezczyzni mysliwi miarkuja odwage aby przezyc. Kobiety bronia dzieci bez jakichkolwiek ograniczen. Po co wchodzic wscieklej babie w droge?

> przewaga genow oslich

Ewolucja zadzialala zgodnie z interesem przekazywania genow. Na zrowy chlopski rozum to nie ma prawa sie wydarzyc. Najzabawniejsze, ze nazywane jest to miloscia, w tym miloscia wzajemna do Boga.

Palikot wlazl w g.wno slabiutkiego pretekstu. On kasy nie potrzebuje.
            • pikrat Re: niepolitycznie 10.02.13, 10:26
              Masz racje i co dalej? Gdzie drugi taki wojownik? Miller? - watpie. Przy nastepnych wyborach bedzie mial 70 lat. To dobry wiek na cieple kapcie i bujany fotel.
              Tymczasem 'wsciekle baby' utluka jedynego obronce, bo urazil ich zdolnosc rozumienia dowcipow. Nie beda pamietaly, ze na poczatku byla premia Nowickiej, potem jej deklaracje polityczne a potem zmiana decyzji pod namowa. Najwazniejszy bedzie zarzut lekcewazacego podejscia do gwaltu. Nawet jesli Palikot mial na mysli gwalt na rozumie marszalkini.
              • kolter-xl Re: niepolitycznie 10.02.13, 10:40
                pikrat napisał:

> Masz racje i co dalej? Gdzie drugi taki wojownik? Miller? - watpie. Przy nastep
                > nych wyborach bedzie mial 70 lat. To dobry wiek na cieple kapcie i bujany fotel.

Miller i jego kumple z SLD już dawno pokazali ze sprawy światopoglądowe interesują ich na 3 miesiące przed wyborami .Millera dodatkowo feministki nie raz o seksizm oskarżały.
          • ewa8a Re: Nie zapanował nad emocjami, słoma z butów wyl 10.02.13, 17:11
            Nie wiem, jakie to ,,mulice z przewagą genów oślich’’ w ramach ,,solidarności macic’’ (gratuluję znajomości języka idola, widzeę, że idziesz z duchem czasu) bronią Nowickiej w imię solidarności płci, ale to dobrze, że bronią, chamstwo należy tępić.

Ja nie bronię kobiety z racji tego, że jest mojej płci, tylko człowieka, obrażonego przez psychopatę, podobnie, gdy jako jedyna na forum broniłam Ciebie, gdy byłeś zaszczuty, na dodatek przez osoby, które wcale nie były moimi wrogami.
            Sądząc z zachowania – niemożliwej do ukrycia wściekłości (sejm odrzucił wniosek, własny klub był podzielony, nie chciał jej wyrzucić, czy MOJE zdanie się nie liczy, do cholery?!!!!) , to osobowość psychopatyczna, nie jak dotąd można było sądzić, pajac, wymachujący sztucznym penisem i wibratorem.
            Bronię człowieka, który przyjął, jak wielu innych nagrodę, przyznawaną ludziom na jego stanowisku w majestacie prawa od 20 lat ! On jeden nie zachował się jak bohater i teraz trzeba wylewać na niego pomyje. Nie na prawo, nie na tego, co nagrodę przyznał, tylko znaleźć sobie jedną ofiarę i kopać ją w imię miłości na dodatek.
            Zapraszam Cię do mojego wątku o nagrodach. Jak sądzisz, co w tej kwestii powinien zrobić Palikot ? Zgwałcić darczyńców, czy obdarowanych ?

> Nie pojmuja Palikotowych metafor, ktore, jak widac nie dla bab przasnych

Wg mnie jest dokładnie odwrotnie : tak przaśne metafory mogą być odpowiednie jedynie dla równie przaśnych bab. Zachichoczą się na śmierć.
        • benek231 W tej wypowiedzi nie ma niczego skandalicznego :O) 10.02.13, 17:59
          Moze tylko dla matolow, i matolek, nie bedacych w stanie zrozumiec co takiego powiedzial Palikot. Uslyszaly wzmianke o gwalceniu i to wystarczylo by sie rozedrzec. No i rozdarly sie solidarnie. smile
          • kolter-xl Re: W tej wypowiedzi nie ma niczego skandaliczneg 10.02.13, 18:05
            benek231 napisał:

> Moze tylko dla matolow, i matolek, nie bedacych w stanie zrozumiec co takiego p
            > owiedzial Palikot. Uslyszaly wzmianke o gwalceniu i to wystarczylo by sie rozed
            > rzec. No i rozdarly sie solidarnie. smile

Ścierwo zasiadające w sejmie , będzie teraz szukało każdego pretekstu byle tylko swoją podłość wobec RP czymś szybko przykryć.
            • benek231 Re: W tej wypowiedzi nie ma niczego skandaliczneg 10.02.13, 19:35
              Wiesz, Palikot mowil o slownej argumentacji ktora moze byc odbierana jako forma przemocy (gdy np. jest mocno agresywna). Nastepnie przemiennie uzyl terminu 'gwalt', ale takze w sensie przemocy, oraz w dniesieniu do wczesniej wzmiankowanej przemocy slownej. Tam nie ma zadnego seksualnego podtekstu. Niektore drogie panie zdecydowaly, ze zakrzycza Palikota, przy czym upierac sie beda, ze ich pierwotny a bledny odbior palikotowej wypowiedzi jest jedynym poprawnym. I ze jednak wrobia mu to dziecko w brzuch.

Ja tego doswiadczalem wielokrotnie na tym forum - zlej woli, zlosliwosci, oraz nieuczciwosci. Bo liczylo sie tylo jedno: by dokopac mi, dorobic gebe, i ewentualnie zniechecic do przebywania w tym poboznym przybytku. W przypadku awantury z Palikotem mamy do czynienia z identycznymi mechanizmami.
              • benek231 PS...Z wypowiedzia Rozenka :O) 11.02.13, 06:18
                Czyli jedynym artykulem, w ktorym - na zakonczenie dnia - znalazlem w miare uczciwe podejscie Gazety. Wszystkie inne wpisaly sie w nagonke w stylu huzia na Jozia.
                Acha, ten Olejniczak to glupi szczyl.

>>
                - Wcześniej była mowa o filozofii Nietzschego. Nietzsche mówił, że tylko słabi ludzie uważają dyskusję za przemoc. I Palikot analizował na gruncie psychologicznym, politycznym i filozoficznym wypowiedź Wandy Nowickiej o tym, że była rzekomo przez niego straszona - tłumaczył Andrzej Rozenek.

- To o gwałceniu zostało wycięte z kontekstu i podniosło się wielkie larum. Ale nie rozumiem o co? O to, że nie chce gwałcić? To chyba dobrze - dodał Rozenek.>>

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,13377157,Rozenek__Wypowiedz_Palikota_wyrwana_z_kontekstu__To.html
              • pikrat Re: W tej wypowiedzi nie ma niczego skandaliczneg 11.02.13, 12:55

1. Nowicka przytula kasę, wbrew zasadom partii

2. Palikot odwołuje poparcie dla niej

3. Środa jątrzy, etyk-teoretyk nie widzi niczego niestosownego w skoku na kasę, podstępnie stawia Nowicką jako ofiarę męskiego szowinizmu

4. Nowicka w mediach kontynuuje tę linię obrony i atakuje Palikota, oskarża o szantaż, robi z siebie idiotkę. Biedna ofiara naszych samczych zbrodni. Ani słowa o kasie. Fakt gwałci Nowicką Palikotem... ustami Senyszyn.

5. Palikot nie wytrzymuje i wybucha. Skoro Nowicka widzi siebie w roli ofiary gwałtu na jej oświeconej kobiecości, to Palikot explicite z tego "gwałtu" się wypisuje.

6. następuje festiwal debilizmu w mediach. "Eksperci", redaktorzy, "myśliciele", "mędrcy", wszyscy, którym Palikot zalazł za skorę zaczynają oburzony bełkot, gwałciciel, zboczeniec, cham, ostracyzm potrzebny. W końcu przekrwione ślepia psycholi na usługach bandy czworga mają swoje 5 minut. Krzywonos w faktach po faktach mało się nie ze.. jaka to ona dobra dla tych dzieci, no matka sybiraczka normalnie. Tak, jest trochę feministką. I jak większość feministek - urodziła 12 dzieci! Richard Czarnecki, najbardziej chyba przejechana polityczna prostytutka, ma czelność cokolwiek dodać. Szczuka, Środa i reszta feministek wszeszczą "samiec twój wróg", Senyszyn - skrytogwałcicielsmile brzęczy emocjonalne brednie, Kajdanowicz dokonuje analizy rozpadu partii, rozłamu, pada wyrok na współpracę z Kwaśniewskim, to koniec, wszechświat gwatownie się kurczy i po chwili zostaje po nim jedynie dymiąca dziura.

7. Dalej ani słowa o kasie. Problem zostaje odwrócony, Palikot to gwałciciel, niech więc ta biedna Nowicka ma choć za straty moralne. Należy jej się. Palikot to złodziej i pijak. To narkoman jest!

8. Tymczasem internet się śmieje i jedzie po tym bagnie równo. Internet "leje", jest "beka", rotfl i lol zarazem. Poparcie dla Palikota niekoniecznie malejesmile i widac to po oburzeniu ludzi tępą manipulacją. Nikt nie lubi być traktowany jak debil. Ja rozumiem manipulacja, ściema, propaganda, ale na boga! nie w tak prymitywny sposób. Niech to będzie gra jeśli juz musi, a nie konkurs plucia na odległość.

---------

Choć przyznam, że jednak trochę straciłem gruntu pod nogami widząc co wyprawiają manipulatorzy medialni. Naturalnym skojarzeniem jest PRL. Władza kwadratowymi głowami gada w telewizorni jedno, a ulica i tak wie swoje. Teraz postsolidarnościowe ścierwo zastąpio PRL, a ulica jest w internecie. Niewiele czasu zajęło świętoszkom od krzyża zrobienie z naszego państwa PRLbis.Ale wydaje mi się, że nie zatrzymają procesu, to już ruszyło. Jeszcze będzie z tego ubaw po pachy.

Zastanawia mnie tylko dlaczego feministki postanowiły popełnić polityczne sepuku. Szczuka na ten przykład, znęcająca się nad uczestnikami swojego programu, pastwiąca się nad jakimiś ignorantami, jest postacią wybitnie antypatyczną. To samo Środa i reszta babsztyli z tej bandy. Oprócz ich samych niewiele normalnych osób sympatyzuje z tą watahą kobiet najprawdziwszych z prawdziwych, szczerych intelektualistek, które dla stołka swojej kumpeli wyrzekły się podstaw logiki i liczą na zdebilenie motłochu. Ta zbieranina "profesorek" nie ma żadnej reprezentacji, prócz obślinionego i obgryzionego stołka Nowickiej. Też mi kapitał! One na serio wierzą w to, że dodawały coś do RP? RP sobie poradzi, a feministki wracają do swojego "archeo", ostał im się jeszcze korkociągsmile))

Sekcja specjalna zawsze lojalna.

i-tyle
                • pikrat Re: W tej wypowiedzi nie ma niczego skandaliczneg 11.02.13, 20:53
                  Czy ogladales, Benek, film 'Seksmisja'? 'Archeo, korkociag i sekcja specjalna' to paralele nawiazujace do tego filmu.
                  • benek231 Re: W tej wypowiedzi nie ma niczego skandaliczneg 11.02.13, 21:38
                    Tak mi jakos to samo we lbie zaswitalo ale w odniesieniu do "samiec twoj wrog". smile

Wpisalem sie pod wypowiedzia Wielowieyskiej. Nie bede opowiadal, rzucam link.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,13380935,Afera_Nowickiej___A_wicemarszalkowie___cieple_posadki.html?order=najnowsze#opinions

Zawiodlem sie tez na Hartmanie. Pewnie tak jak Ewa nie zadal sobie trudu by wysluchac calej wypowiedzi. Nie do tego stopnia co na Srodzie zawiodlem sie, ale jednak. Gdyby nie Sroda z kolezankami to Nowicka poszlaby na troche w odstawke, ale w dalszym ciagu mialaby partyjne poparcie i caly czas moglaby wykorzystywac je dla forsowania spraw kobiecych. A tak...

wyborcza.pl/1,75248,13386009,Prof__Hartman__Palikot_stara_sie_wypowiadac_jak_maz.html
                    • pikrat Re: W tej wypowiedzi nie ma niczego skandaliczneg 11.02.13, 21:57
                      Ciekawe czy Wielowieyska przeczyta. Mnie sie ta odpowiedz bardzo podobala.
                      A Prof Hartman...

- Powiedzenie komuś, że lubi być gwałcony, jest dosyć chamskie, ale skierowanie kogoś do lekarza jest proporcjonalnie chamskie. Myślę, że to był dialog na tym samym poziomie - etyk prof. Hartman komentuje konflikt między Palikotem i Nowicką.

Cóż, profesor tez nie slyszal calej wypowiedzi, ale przynajmniej utemperował Nowicka.
                      • benek231 Re: W tej wypowiedzi nie ma niczego skandaliczneg 11.02.13, 22:41
                        pikrat napisał:

> Ciekawe czy Wielowieyska przeczyta. Mnie sie ta odpowiedz bardzo podobala.
                        >
                        >
                        *Watpie, jej nie placa za czytanie. Pisze co pisze dla innych.

> A Prof Hartman...
                        >
                        > - Powiedzenie komuś, że lubi być gwałcony, jest dosyć chamskie, ale skierowa
                        > nie kogoś do lekarza jest proporcjonalnie chamskie. Myślę, że to był dialog na
                        > tym samym poziomie - etyk prof. Hartman komentuje konflikt między Palikotem i N
                        > owicką.

>
                        > Cóż, profesor tez nie slyszal calej wypowiedzi, ale przynajmniej utemperował No
                        > wicka.
                        >
                        >
                        *No jest to jednak inny glos posrod tej calej histerii...

Wiesz, tak na upartego mozna wypowiedz Palikota potraktowac jako dwuznacznosc. I uznac , ze w sposob zawoalowany dal Palikot ujscie swej niecheci do Nowickiej. Tylko co do cholery z tego? Przeciez ja nie dam sobie wmowic, ze gdyby nie wyskoki Palikota to w ukladach wewnatrzpartyjnych panuje salon, ę i ą. Doskonale wiem, ze wulgarny jezyk, i wesole slowne wycieczki w cudze majtki, jest ich jezykiem dnia powszedniego. A tu nagle same dziewice i delikatne kwiatuszki, rozdarly sie, ze salon jest i ma byc.
                      • wikul Re: W tej wypowiedzi nie ma niczego skandaliczneg 11.02.13, 22:47
                        pikrat napisał:

> Ciekawe czy Wielowieyska przeczyta. Mnie sie ta odpowiedz bardzo podobala.
                        > A Prof Hartman...
                        >
                        > - Powiedzenie komuś, że lubi być gwałcony, jest dosyć chamskie, ale skierowa
                        > nie kogoś do lekarza jest proporcjonalnie chamskie. Myślę, że to był dialog na
                        > tym samym poziomie - etyk prof. Hartman komentuje konflikt między Palikotem i N
                        > owicką.

>
                        > Cóż, profesor tez nie slyszal calej wypowiedzi, ale przynajmniej utemperował No
                        > wicka.

A co w tym dziwnego ? Na chamstwo odpowiada się często po chamsku, żeby cham zrozumiał. Jak cham atakuje cię w ciemności maczugą to ty mu przeciwstawiasz poezję liryczną ?
                • rycho7 szanuj swojego wroga 11.02.13, 21:19
                  pikrat napisał:

> feministki wracają do swojego "archeo", ostał im się jeszcze korkociąg

Na podstawie swoich doswiadczen kobiety traktuje jako mego najwiekszego wroga. Najbardziej cenie pojedniania. Przenigdy ich nie zlekcewaze. Co tobie tez radze.
            • benek231 Powiedziala co wiedziala, i czym predzej :O) 11.02.13, 05:11
              odleciala.
              A ze okazalo sie, ze wiedziala niewiele ale za to glupot nagadala duzo - co za roznica. Gdy przyleci nastepnym razem znow obsmaruje Palikota, bez wzgledu na to co zrobil oraz powiedzial. Bo z jakiegos powodu, byc moze komus na zlosc(?), postanowila obsmarowywac Palikota na ile jest w stanie, szkodzic mu jak tylko moze. Czy moze z wrodzonej podlosci?
              A mnie takiej osoby jest wylacznie zal.
    • verity89 Re: Palikot dostał gołą dupą w pysk 10.02.13, 21:16
      Kubeleczek zimniutkiej woduni przydal sie na glupi blazna Palikota !
      • wikul Nowicka: chcieli mnie odwołać od dawna 19.02.13, 19:31
        www.wprost.pl/ar/388658/Nowicka-chcieli-mnie-odwolac-od-dawna/#an_830280296
      • wikul Co się porobiło z Palikotem 03.07.13, 15:49
        verity89 napisał:

> Kubeleczek zimniutkiej woduni przydal sie na glupi blazna Palikota !

wyborcza.pl/politykaekstra/1,133047,14211075,Co_sie_porobilo_z_Palikotem.html?utm_source=HP&utm_medium=AutopromoHP&utm_content=cukierek1&utm_campaign=wyborcza#Cuk#Cuk
        • sz0k no jak to co? 03.07.13, 16:15
          Stał się PiSiorem. Ani chybi zaraz zacznie mówić o zamachu i trotylu.
          • wikul Re: no jak to co? 03.07.13, 17:24
            sz0k napisał:

> Stał się PiSiorem. Ani chybi zaraz zacznie mówić o zamachu i trotylu.

Myślisz że do tego stopnia można zgłupieć? A może jak Pan Bóg chce kogoś ...
            • sz0k Re: no jak to co? 03.07.13, 18:27
              wikul napisał:

> sz0k napisał:
              >
              > > Stał się PiSiorem. Ani chybi zaraz zacznie mówić o zamachu i trotylu.
              >
              >
              > Myślisz że do tego stopnia można zgłupieć? A może jak Pan Bóg chce kogoś ...

Czytając Ciebie, Wrońskiego i analogicznych lemingów z GWna nie mam najmniejszych wątpliwości, że granice zgłupienia nie istnieją.
              • wikul Re: no jak to co? 03.07.13, 20:38
                sz0k napisał:

> Czytając Ciebie, Wrońskiego i analogicznych lemingów z GWna nie mam najmniejszy
                > ch wątpliwości, że granice zgłupienia nie istnieją.

Mylisz się tępy dewocie taplając się z lubością w tym GWwnie i zapominając o sobie. Konstytutywną cechą moherowatych matołków jest bezrefleksyjne maruderstwo. Coś jest złe tylko dlatego, że złym określił to Jarosław Kaczyński, media Rydzyka lub Ziemkiewicz, ewentualnie któryś z prawicowych blogerów. Dumni z siebie, kwiat narodu. Kwiatem Europy zostać nie mogą, bo Europa to samo zło - synonim dekadencji, zepsucia i moralnej degrengolady. Zamieszkują całe połacie między Odrą a Bugiem, z tendencją do Bugu i wschodnich brzegów Wisły oraz Podkarpacia i Podhala.
                Świat w ujęciu klasyków - czyli Jarosława Wielkiego Mlaskającego, ojdyra Rydzyka i redaktora Ziemkiewicza jest zawsze czarno-biały. Możesz być tylko prawdziwym Polakiem, patriotą, zwolennikiem PIS, albo komuchem, lemingiem, lewakiem - czyli wyborcą PO. Innej opcji nie ma. Inne opcje to tylko inne szyldy tej samej złowrogiej siły niszczącej biedną Ojczyznę.
                • sz0k głośniej 03.07.13, 21:57
                  Im głośniej krzykniesz: "łapać złodzieja" tym na pewno bardziej się uwiarygodnisz.
        • pikrat Re: Co się porobiło z Palikotem 03.07.13, 20:51
          Ten cały Palikot głupszy od Maciorowicza nie jest, pozwolę sobie zauważyć.
          A w kwestii wystąpienia z partii "zawiedzionych" to więcej zawiedzionych opuściło PiS.
          • wikul Re: Co się porobiło z Palikotem 05.07.13, 08:14
            pikrat napisał:

> Ten cały Palikot głupszy od Maciorowicza nie jest, pozwolę sobie zauważyć.
            > A w kwestii wystąpienia z partii "zawiedzionych" to więcej zawiedzionych opuści
            > ło PiS.

Dobrze że w końcu poznałeś się na tym pajacu.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14218983,Elblag___Tasmy_prawdy__kandydata_PiS___Dogadalismy.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka