Gość: .0. IP: *.aster.pl 21.07.04, 13:26 Głupi lewicowy ekonomista wychowany na Wieczorowym Uniwersytecie Marksizmu i Leninizmu... Czy lewak może zmądrzeć ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
indris .0. to faktycznie ZERO... 21.07.04, 15:05 ...intelektualne. Można mieć o Bugaju jak najgorsze zdanie, ale wypada je uzasadnić. A nie wypada zwyczajnie łgać, bo o wykształceniu Bugaja każdemu, kogo to interesuje, wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .0. Re: .0. to faktycznie ZERO... IP: *.aster.pl 21.07.04, 18:16 INDRIS ! Od kiedy jesteś politycznie poprawny ? Argumentem niech będzie jego występ we wczorajszej powtórce programu "o psie białym i czarnym kocie", gdzie popisał się swą lewacką mentalnością ekonomiczną. Tragedia... Odpowiedz Link Zgłoś
indris Nigdy nie byłem "poprawny"... 21.07.04, 18:22 ...i mam nadzieję, że nigdy nie będę. Ale nie nam możliwości oglądania wszystkich programów TV. A "lewactwa" nie uważam za coś dyskredytującego, dopóki nie zapoznam się z konkretyzacją tego zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o0o Re: Nigdy nie byłem "poprawny"... IP: *.aster.pl 21.07.04, 23:35 Podatki powinny być wysokie, aparat urzędniczy powinien działać sprawnie, ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby był potężny. Podatek progresywny jest najlepszy i wszyscy go uczciwie płacą, nawet najbogatsi potulnie płacą 40%... To po części myśli jakie w formie słownej przedstawił wczoraj pan Bugaj... Odpowiedz Link Zgłoś