Gość: Enola Gay.co.uk IP: *.url.equinox.local / 212.85.1.* 08.08.04, 13:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: % Re: ...nagonce nie ale prokuratorowi trzeba bedzie IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 08.08.04, 13:18 ...jezeli to jest prawda co matka tego chlopacaka mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: ...nagonce nie ale prokuratorowi trzeba bedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 17:54 Lewica musi dla swojego elektoratu coś zrobić. Nagonka na księdza Henryka J., nowy ZUS dla duchowieństwa, jeszcze jakieś inne prześladowania i już w następnych wyborach będzie brylować. A przed głosowaniem Prezydent i Premier do Papieża, co dodatkowo poszerzy elektorat wsród niezorientowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro dosc sobiepanstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 18:44 religia to jedno a rozpasanie urzednikow tego ksociola to drugie. I do tego w sporej czesci za pieniadze calego spoleczenstwa. Dosc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuriozum Re: Ks. Pralacie daj 8 tysiecy z tacy od biednych IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.08.04, 21:13 tez chcialbym zeby ktos mi dawal komputer i 8 tysiecy w ramach ojcowskiej milosci, i zebym nie musial oddawac. Ks. Jankowski zaopiekuj sie mna.... )) i mozesz mnie za to pocalowac na pozegnanie... ) a i nastepne 8 tys. na te dziwki.... by je przyjmowac na plebanii... serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,2212722.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuriozum Re: wstrzsajace zeznania Slawomira R IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.08.04, 21:17 Wstrząsające zeznania Sławomira R. - o pieniądzach, alkoholu, prostytutkach na plebanii. Chłopak zaprzecza jednak, by był molestowany seksualnie przez ks. Henryka Jankowskiego. serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,2212722.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: wstrzsajace zeznania Slawomira R IP: *.jax.bellsouth.net 09.08.04, 01:02 Ks Jankowski uzywajac swej proksi inteligencji atakuje "judo-komune" zdajac sobie sprawe z tego ze Polscy katolicy nienawidza przedstawicieli obu srodowisk (komunistow i Zydow). W taki sposob stara sie zdobyc swego rodzaju poparcie wsrod omamionej rzeszy polskich katolikow. Zadaje sobie tylko pytanie dlaczego w takim razie Ks Jankowski obdarowywal Slawka tysiacami zlotych i pozwalal mu nocowac na plebani wiedzac ze chlopak ma dom i rodzine. Jankowski przestan oglupiac wiernych w swojej parafi zaslaniajac sie i tak przesadnie uzywanymi przez ciebie haslami. Powinienes czlowieku zrozumiec ze nietolerancja powinna byc obca osobie "duchownej", ktora to ponoc jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: object BRAWO GW !!! NARESZCIE RZETELNY TYTUL !!!!!!!!!! IP: 207.68.98.* 09.08.04, 01:44 nareszcie gw wyszla poza michnikowska zasciankowosc ! i cytuje rzetelnie wypowiedzi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INSTITUTE OF CULTU WIARYGODNOSC MEDIOW LEWACKICH IP: *.sympatico.ca 09.08.04, 03:27 PAMIETAMY. Wiarygodnosc mediow lewackich jest na poziomie reklamy. Dzisiaj nikt powaznie nie traktuje tego co GW w tym temacie trzepie jezykiem. Natomiast oswiadczenia oswiadczenia osoby duchownej sa powaznym MOMENTO. To w kazdej sytuacji szkodzi (prawdopodobnie) bankrutujacej GW. Kiedys byl glosny romans Kapusniaka z piosenkarka. Nie wnikajac w meandry tego zagadnienia byl on niepotrzebny rodzinie Kapusniaka i samej piosenkarce. Kapusniak to nie Casanova. Spoleczenstwo ma juz przedsmak problemow dzialania lewackich sadow opiekunczych. Teraz tego typu sady upadaja. Powodem sa liczne tragedie rodzinne lacznie z wrecz bitwami z policja calych rodzin (wlaczajac w to rzekomo pokrzywdzonych), ktorzy staja jak jeden maz przeciwko zwolennikom wahania marihuany. Swiat gwaltownie odchodzi od praktyk lewackich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siaro Re: WIARYGODNOSC MEDIOW LEWACKICH IP: *.sea14.15.113.19.sea1.dsl-verizon.net 09.08.04, 06:57 Kazde twoje zdanie musze czytac 3 razy zeby zrozumiec o co ci chodzi. Skad ty jestes czlowieku? A przy okazji imformuje cie, ze marihuane to sie pali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iiii Re: WIARYGODNOSC MEDIOW LEWACKICH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 09:41 wąchanie marihuany (wąchanie a nie WĄHANIE!!!!)??? hahaha, juz dawno się tak nie ubawilam. skąd ty się koleś urwałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: WIARYGODNOSC MEDIOW LEWACKICH IP: *.bredband.skanova.com 09.08.04, 21:02 Bylo i jest takie stare powiedzenie,ze w lewackiej prawdzie jest tyle prawdy co w moskiewskiej prawdzie.Zboczency PZPR-dzisiaj blazny SLD- ich oderwancy Socjal Demokracja Polski to nic innego jak banda sprzedawczykow. Wczoraj Moskwa dzis Bruksela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: WIARYGODNOSC MEDIOW LEWACKICH IP: *.bredband.skanova.com 10.08.04, 22:20 Lewackie media to same klamstwa. Celuje w nich GW lub tez lepiej powiedziec gw... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: WIARYGODNOSC MEDIOW LEWACKICH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 21:38 Co to za bełkot??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaki Re: WIARYGODNOSC MEDIOW LEWACKICH IP: *.arcor-ip.net 09.08.04, 22:05 belkot . Ja jesatem dyskryminowana . PRZEZ PODEJRZANE ELEMENTY To jest spisek .JA NIE POZWOLEM ZEBY MNIE PLUC W TWARZ I MOJA GODNOSC MATKI POLKI PONIEWIERAC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powinno byc Re: WIARYGODNOSC MEDIOW LEWACKICH IP: *.arcor-ip.net 09.08.04, 22:13 do mery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UGOTOWAC LEWAKOW KOCIOL Z WRZACA SMOLA DLA LEWAKOW CZEKA IP: *.sympatico.ca 12.08.04, 02:06 Kociol ze wrzaca smola czeka na lewakow i pedalow. Tam juz znajduje sie Adolf, Stalin, Lenin z Jedwabnego,Goebbels, Gomolka - Krowia Morda, nadbiegaja piwozlop Oleksy, Kapusniak, Jarucha, cora Blochowiak, pudernica Waniek, koltuny i wyjce, synowie milicjantow i sowieckich oficerow oraz farma urbana wraz pomniejszymi swintuszkami dziennikarskiemi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://pamietamy.t Re:nie przyklejaj swojej komuchu przezutej gumy IP: 207.248.159.* 12.08.04, 12:09 pamietamy.tripod.com Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: wstrzsajace zeznania Slawomira R 10.08.04, 13:41 Gość portalu: kuriozum napisał(a): > Wstrząsające zeznania Sławomira R. - o pieniądzach, alkoholu, prostytutkach na > plebanii. Chłopak zaprzecza jednak, by był molestowany seksualnie przez ks. > Henryka Jankowskiego. Jeśli był molestowany,to i tak będzie to ukrywał. Raz -już HJ się zatroszczy o motywację(jeśli był molestowany Dwa- nie chce zostać w środowisku zaklasyfikowany jako "ciota" ,"kochaś księdza" itp. Nie opłaca się pod żadnym względem,o ile tak było. -- " Talk is cheap " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek [...] IP: *.bredband.skanova.com 09.08.04, 20:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 21:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Enola, dlatego dzis jestes gejem IP: *.arcor-ip.net 08.08.04, 13:19 A co wyszlo z afera o. Rydzyka jezdzi czy nie jezdzi ta droga bryka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enola Gay.co.uk Nie,nie jestem,zostalem zgwalcony religijnie... IP: *.url.equinox.local / 212.85.1.* 08.08.04, 13:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MALINA [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 14:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigOS [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 14:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KłamliwaGW! POMÓWIENIA GAZETY WYBORCZEJ NIC NIE ZNACZĄ!.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 17:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reversus Jakie pomówienia? Opanuj się IP: *.man.polbox.pl 09.08.04, 16:33 Po prostu relacja dziennikarska. A potępienie pychy u księdza? To coś grzesznego? Nawet jeśli prałat zrobił kiedyś i teraz wiele dobrych rzeczy nie znaczy to, że nie można mu zwracać uwagi gdy źle czyni. "Prawdziwa cnota krytyk się nie boi" (pewien bardzo znany biskup) "I nie wiem czy w życiu spotkałem kogoś czystego duszą i ciałem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOLIGLOWA NOWA ZIEMIA OBIECANA ZYDOW-BAGDAD IP: *.sympatico.ca 09.08.04, 20:36 Pieniadze zostaly dane przez boga Zydom, tylko w jakis sposob dostaly sie do rak gojow. Trzeba im je odebrac. Te symboliczne pieniadze sa dzis w Iraku , tam gdzie ropa. W tamtej strefie jest 95 % swiatowych zapasow i 65 % wydobycia ropy naftowej dnia dzisiejszego. Prawdopodobnie osadnictwo koszernych w Iraku jest postanowione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAaaaaaa Re: NOWA ZIEMIA OBIECANA ZYDOW-BAGDAD IP: *.arcor-ip.net 09.08.04, 21:09 To ja teraz rozumiem gdzie sa te masy zydow co to w polsce zydoikomuna mieliby byc. Patrz ja tak patrzylam i patrzylam gdzie te masy Zydow moga byc. I nie widzilam bidula . A terz to ja wszystko rozumiem dlaczego ja ich parchow wstretnych nie widzialam - oni sie do Iraku kurcze wyniesli. Tylko tak , zaraz to znaczy ze oni sie w polskie mundury poprzebierali skurczebyki - ty zobacz jakie cwaniaki one sa te Zydy.Ja juz terz rozumiem dlaczego teraz Belka kombinuje z tymi wizami do ameryki - zeby ich nie bylo,tych wiz . Sprawa jest prosta - patrz jaki ty madry gosc jestes. Zydzi w amerykanskich mundurach zajmuja Irak , to samo Zydzi z Polski I teraz poniewaz miejsce bedzie w Ameryce bo Zydy przeniesli sie do Iraku to teraz TKM - rozumiem . Jak to dobrze ze sobie tak pogadac mozemy na forum - zobacz jakie to proste . My juz wszstko wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: NOWA ZIEMIA OBIECANA ZYDOW-BAGDAD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 21:43 cha, cha, cha....! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://pamietamy.t Re: wystarczy paru jak minc berman-borowski IP: 207.248.159.* 12.08.04, 12:16 morel czy wyliczac dalej? czy polpot stalin hitler bush musza mordowac sami? wystarczy miec kanalie takie jak ty pamietamy.tripod.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAJ DLA SPRAWIEDLI NOWA ZIEMIA OBIECANA ZYDOW-BAGDAD IP: *.sympatico.ca 12.08.04, 02:11 To znakomity pomysl. Tam kiedys w Babilonie mieszkali gromadnie szlachetni Zydzi. To jest ich Ziemia Objecana. Zydzi w pare chwili zrobiliby tam Raj dla Sprawiedliwych. RIGHTEOUS AMONG THE NATIONS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jio Re: Nie,nie jestem,zostalem zgwalcony religijnie. IP: *.ri.ri.cox.net 08.08.04, 18:51 ty "zgwalcony" niedorajdo lecz sie u psychiatry oszolomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczupak Re:Judeokomuna to nic innego jak GW IP: *.chello.pl 08.08.04, 21:46 Nagonka zydow i komuchow jest ochydna,ale po Michniku nie spodziewam sie nic dobrego i uczciwego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały jasio mi się też wszystko z jednym kojarzy IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.08.04, 22:00 nie,wcale nie z Żydami,GW i z Michnikiem... a tak przy okazji to sprawę rozpętał Dziennik Bałtycki a GW została pochwalona za powściągliwość przez ...ks Jakowskiego no ale niektórym wszystko się z jednym kojarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re:Judeokomuna to nic innego jak GW IP: *.bredband.skanova.com 10.08.04, 22:29 W czsie okupacji hitlerowskiej mielismy gazety pisane w jezyku polskim. Dzisiaj Aaron Szechter - Adam Michnik plodzi zydowskie wypociny w jezyku polskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://pamietamy.t Re: spadaj do krypty zydokomuny i zomo IP: 207.248.159.* 12.08.04, 12:11 oto poglady strych uboli z udecji Wole z banda mordercow z SB isc na piwo niz z Toba Przeczytaj komentowany artykuł » Autor: Gość: Enola Gay.co.uk IP: *.url.equinox.local / 212.85.1.* Data: 08.08.2004 14:15 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list Bo oni przynajmniej sa w kraju,a Ty,czlowieczku za pol dolara spadles w Nowym i latasz na miotle nocami po biurach albo nie schodzisz ze zmywaka.A ci "mordercy"to sa kumaci faceci,ojcowie rodzin,placa polskie podatki,a nie utrzymuja murzynskie bekarty ze swoich wyzebranych zarobkow.Radze Ci,nie wracaj do {Polski.Badz tam na zawsze,jako NIKT... pamietamy.tripod.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMIERC PZPR=SLD ReDEKOMUNIZACJA POLSKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 141.155.77.* 09.08.04, 17:43 SMIERC SLD = dawnej PZPR zdrajcom Polski, reprezentujacym interesy ZSRR. PZPR to byla dyktatorska organizacja, ktora powinna zostac uznana za organizacje zbrodnicza winna zdrady Polski, walki z Polakami !!! Dawna PZPR to obecna SLD !!!!!!! PZPR powinna zostac uznana za organizacje nIELEGALNA a tym samym SLD jako spadkobierca PZPR powinna zostac uznana za organizacje nielegalna !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZPR=SLD DEKOMUNIZACJA POLSKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 141.155.77.* 09.08.04, 17:44 SMIERC SLD = dawnej PZPR zdrajcom Polski, reprezentujacym interesy ZSRR. PZPR to byla dyktatorska organizacja, ktora powinna zostac uznana za organizacje zbrodnicza winna zdrady Polski, walki z Polakami !!! Dawna PZPR to obecna SLD !!!!!!! PZPR powinna zostac uznana za organizacje NIELEGALNA a tym samym SLD jako spadkobierca PZPR powinna zostac uznana za organizacje nielegalna !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziod zy fśy dlja mje to fsiocy so wogjle puza nawjasym o..... IP: *.lublin.mm.pl 08.08.04, 13:20 josondzu hiba ze wjeśnioki ji kljehi robjo we polsce wrogo rubote dlja nasygo kraja mlikiem ji mjodym pitnym płynoncym.otus mja sia wydaju ze yyyy ..tego ...no...stracieł ja wontek,une so zakałonasygo śfyntybliweho spułecenstfaune mało robjo a duzo wulaju dlja siebja,so cimni kak tabacy w rohu u muzyna we dopje .une putrafju tolka wolac dej mje bo mje sia nalezy ot co,une wiezo ze ziemju jes płascy ji ni wiedzo kak sia śfjaty łobracajo.klehi muljetujo dzieciw małih za bug zapłac abo cukjerka cy kosulke ji ruzanjec ..a fsiocy to śmirdzo na kiljumjetr kapuho kisono s cybulko,majo siano we filcah ji we łbi.nu une so gjeneralniu durnowaci na umyślje.eto wsjo szto mje leżeli nawuntrobi.to pisołjo- dziod zy fśy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: straszne ale prawd Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.arcor-ip.net 08.08.04, 13:27 O tym kim sa tzw duchowni , o ich problemach a seksualnoscia, dojrzewaniem , niedojrzaloscia osobowosci -artykul w tygodniku powszechnym. tygodnik.onet.pl/1546,1179098,dzial.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stolica swiata NYC Re: CZAS ROZLICZYC SB... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 08.08.04, 13:44 ...ci ludzie nie roplyneli sie w powietrzu po 89...ci ludzie ciagle sa u wladzy i durzo moga...zrozumial-bym szczreosc prasy gdyby z taka jak scigaja pralata zacietoscia domagala sie scigania i rozliczenia sb- kow...i scigania ludobujstwa , ktorego bolszewicy dopuscili sie na ludnosci polskiej...a tu co a tu cisza ...normanie nagonki jak za komuny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enola Gay.co.uk Jak Ty jestes stolica swiata,to ja jestem Zadupie IP: *.url.equinox.local / 212.85.1.* 08.08.04, 13:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stolica swiata NYC Re: Jak Ty jestes stolica swiata,to ja jestem Zad IP: *.avenel01.nj.comcast.net 08.08.04, 14:17 ...dodam, ze nie tylko zadupiem...a masz na bilet powrotny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Enola Zboczeniec? ty takze tutaj? IP: *.proxy.aol.com 08.08.04, 16:51 Enola od czego pochodzi twoj pseudonim od ZBOCZENCA czy od odpadu radioaktywnego ktory ci tak na glowke zaszkodzil??? Czy po zazyciu lekarstw tez uzywasz takiego psychopatycznego jezyka? Zboczeniec, oh... przepraszam Gay, a gdzie ty pracowac ze miec czas pluc codziennie na Kosciol i Polakow? A moze tobie placic za plucie i ty z tego zyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mentos Re: Enola Zboczeniec? ty takze tutaj? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 22:52 a mnie się wydaje że to bardzo ciekawy nick...O ile mnie pamięć nie myli(choć z historii nie jestem najlepszy)to tak się nazywał samolot który zrzucił bombę na Hiroszimę(a może na Nagasaki?)więc ze "zboczeńcami" nie ma to raczej nic wspólnego. ps:pozdrawiam"Enola Gay"...a katolickie pieski niech szczekają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deratyzacja nasze zadanie to wykrywanie szczurow IP: *.proxy.aol.com 09.08.04, 00:27 mentos, przeczytaj uwago obserwatora o opadzie radioaktywnym jenteligencie. Ty tez Harvard skonczyles? Bramy piekielne Kosciola nie zwycieza skoro ma takich jelopow za przeciwnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mentos Re: nasze zadanie to wykrywanie szczurow IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 00:40 ty"deratyzacja"-widziałem uwagę "obserwatora" ale od razu stwierdziłem że z tym odpadem radioaktywnym to mu tylko niechcący wyszło"jenteligencie"...dalej uważam że nie ma podstaw aby na podst. jego nicka nazywać go "zboczeńcem"...ale wiesz nie dziwi mnie że myślisz inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GerHARD [...] IP: *.qld.bigpond.net.au 08.08.04, 14:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enola Gay.co.uk [...] IP: *.url.equinox.local / 212.85.1.* 08.08.04, 14:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allan No to juz wiadomo z jakiej sfery pochodzisz, skoro IP: *.dc.dc.cox.net 08.08.04, 23:18 bedac rok w NYC znales tylko takich Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OKO Re: Nie wszyscy sa z flaszka,niektorzy maja dwa c IP: *.nycap.rr.com 09.08.04, 07:10 Podejzewam ze jako " KULTURALNY ZYD" znasz jezyk angielski,mam wiec nadzieje ze ponizszy cytat bedzie ci pomocny. "The behaviour of any individual belonging to any group should never be seen as a reflection on the group as a whole," said Nelson Halpern, president of the Calgary Jewish Community Council. Jezeli ci ta wypowiedz nie pomoze radze ci sie zglosic do psychologa na kuracje anty-rasistowska , albo jechac do Izraela i obtoczyc sie murem, w murze zrobic dziure i przez nia, aby wyladowac z siebie nienawisc jaka czujesz do POLAKOW strzelaj do drzew oliwkowych na Palestynskich plantacjach.A jak to nie pomoze to strzel sobie w leb,wtedy bezwarunkowo wyleczysz sie rasimu i anty- polskosci. Gość portalu: Enola Gay.co.uk napisał(a): > Mieszkalem bylem roczek w Nowym.Niezle,ale Polacy tam to absolutnie ostatnia > liga.Zawsze nieogoleni,brudni,bez szmalu przy duszy i z tragiczna mina > meczennika.Zenada.Nawet portorykance lepiej sie prezentuja,a o innych bialych > nawet nie ma co wspominac.By the way:najciekawsze,ze najgorsi z najgorszych > przeszli szczelne zapory wizowe,ludzie nie dosc,ze bez jezyka,ale bez > jakiekolwiek kultury.No prawie Szwecja,czyli zlodziej i kurwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu wedrowniczek Re: CZAS ROZLICZYC SB... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 21:24 Nyc oczym Ty pieprzysz gazety o sympatiach lewicowych są trzy może cztery z FiM, a reszta to gazety i TV oraz inne badziewie prawicowe.Wiec kto ten smrodek o prałacinie nakręca lewica S.B. czy ci co gazety po komunie dostali za fryko Komuna padła . a przebieraniec od Brygidy brylował jak za przeproszeniem p. Kulczyk.Ten ostatni nie robił z siebie błazna a pieniadze nie dostał na tacy jak Twój faworyt.i nie bzykał małolatów a teraz robi z siebie pośmiewisko i pajaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BELIAL Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 13:45 Coś mi sie wydaję,że pod prysznicem w ZK będzie ciężko.Polecam stronę:gdansk.naszemiasto.pl /wydarzenia/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Administrator siec Belial,nie polecaj strony,daj glos krotko i z sens IP: *.url.equinox.local / 212.85.1.* 08.08.04, 14:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szatatańcio Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.icpnet.pl 08.08.04, 13:48 .....oczywiscie prałatuńcio łze jak pies....jak jego szef goc.....czarny tylko wtedy powie prawde jak się przypadkowo pomyli... Odpowiedz Link Zgłoś
cypherll Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce 08.08.04, 13:54 Enola Gay - kazdego przestepce trzeba wsadzic za kratki, wiec jesli zostales skrzywdzony, to zglos to prokuraturze, beda dowody i facet zaplaci za swoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enolka Gay.co.uk Moja krzywda nie podlega pod sad z tej ziemi IP: *.url.equinox.local / 212.85.1.* 08.08.04, 14:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Enola diabel czeka i zaciera rece IP: *.proxy.aol.com 08.08.04, 17:12 Zboczeniec, oh przepraszam gay, ten sie smieje kto sie smieje ostatni. Diabel czeka i zaciera rece. My tez. Przyjemnego wiecznego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooooo syjonistyczny spisek ,,Gazety'' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 13:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany [...] IP: *.veranet.pl 08.08.04, 14:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooooo Re: syjonistyczny spisek ,,Gazety'' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 14:03 ale to nie jest żadna wymówka-Adam Michnik i Bronisław Geremek czy np. Jerzy Urban to żydzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w kogo wierzysz? JEZUS TEŻ BYŁ ŻYDEM - KATOLIKU IP: *.radioalfa.com.pl / *.crowley.pl 08.08.04, 14:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooooooo Jezus był synem Boga żydzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 14:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do prostaka Re: Jezus był synem Boga żydzie IP: *.radioalfa.com.pl / *.crowley.pl 08.08.04, 14:19 ewangelii przedstawiony został Jego niezaprzeczalnie żydowski charakter: „Rodowód Jezusa Chrystusa, syna Dawidowego, syna Abrahamowego” MAT. 1,1. Jezus wzrastał w epoce, gdy rodziny żydowskie wybierały dla swoich dzieci imiona z czasów patriarchów i wyjścia z Egiptu. Jezus został obrzezany jako niemowlę, już we wczesnych latach życia brał udział w żydowskich świętach w Jerozolimie, a jako dorosły człowiek chodził w sobotę na nabożeństwa do synagogi oraz świątyni. Nawet Jego burzliwe dyskusje z innymi Żydami, na przykład z faryzeuszami, świadczą o tym, że oczekiwano od Niego takiego samego światopoglądu i zachowania się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badacz JEZUS MIAŁ MATKE ŻYDÓWKĘ!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 21:44 Szkoda, że ci antysemii tego nie wiedzą...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MILUJCIE WROGOW Re: JEZUS MIAŁ MATKE ŻYDÓWKĘ!!!!!! IP: *.nycap.rr.com 09.08.04, 07:41 Odpowiadasz na : Gość portalu: badacz napisał(a): > Szkoda, że ci antysemii tego nie wiedzą...... Wszyscy na swiecie zainteresowani chrzescianstwem , lacznie z POLAKAMI wiedza ze Chrystus i Matka Boza byli zydowskiego pochodzenia, i zaden wierzacy Polak nie ma nic przeciwko temu. Dla nas Chrystus-Zyd byl i jest swiadectwem dobra i prawdy, ktory byl przesladowany, poniewierany i meczony , przez Zydow tego samego typu co teraz Polakow poniewieraja i ponizaja i od anty-semitow wyzywaja. Chrystus im nie dogodzil,to w jaki sposob my Polacy mamy im dogodzic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amen Re: Jezus był synem Boga żydzie IP: *.centertel.pl 09.08.04, 09:12 A Bóg też był Żydem, bo został stworzony na obraz i jego podobieństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WARSZAWA [...] IP: 5.5R* / 208.17.215.* 09.08.04, 15:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daan Re: Jezus był synem Boga żydzie. A Maria? IP: *.wroclaw.mm.pl 08.08.04, 15:33 Co z pochodzeniem twojej ukochanej przenajswietszej panienki dookola ktorej obrazu zapierdalasz na kolanach w Czestochowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda w oczy Traktat o antyPolskich psychopatach IP: *.proxy.aol.com 08.08.04, 17:08 Gdyby mowiacy parszywym jezykiem psychopaci chcieli walczyc z religia, walczyliby takze z Islamem i Judaizmem. Po takim logicznym zalozeniu staje sie jasne ze mamy tu do czynienia z przypadkiem wynajecia chorych umyslowo do walki wylacznie z Katolicyzmem. Na walke z Islamem brak im (i ich mocodawcom) odwagi. A dlaczego nie walcza z Judaizmem moze oni sami odpowiedza? My wiemy. Rodacy-Katolicy, dopoki nasi wrogowie sa na takim poziomie, mozemy spac spokojnie, BRAMY PIEKIEL KOSCIOLA NIE ZWYCIEZA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XL Re: Traktat o antyPolskich psychopatach IP: *.piekary.net / *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 21:55 Trzeba albo być chorym umysłowo albo niedorozwiniętym by wierzyć w te wszystkie bzdety religijne . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cat Re: Traktat o antyPolskich psychopatach IP: *.bchsia.telus.net 09.08.04, 06:26 Psychopata to jestes niestety ty razem z reszta antysemitow ,ktorzy nawet nie wiedza/albo udaja/ ze ich "bogurodzica " byla Zydowka i urodzila syna Zyda -Jezusa potomka Dawida . Cala religia chrzescijanska siedzi gleboko i wywodzi sie z tzw.judaizmu.Nawet szaty papieskie i jego "korona" sa wziete prosto z ksiag Mojzeszowych i szyte wedlug wzoru szat kaplanskich Zydow.Tak samo wiele budowli katolickich maja wymiary i sa budowane wedlug zasad swiatyn zydowskich np. kaplica Sykstynska w Rzymie. Caly problem polega na tym ,ze ignoranci tacy jak w/w wymieniony autor nie maja o tym pojecia i widza papiestwo jako ten jedyny ,swiety, najlepszy kosciol ktorego nie przemoga bramy piekielne. Katolicy przywlaszczyli sobie ten werset i twierdza ,ze dotyczy ich organizacji. Cytat ten jest wyjety z kontekstu i wlasciwie nie dotyczy Watykanu . Pretensje katolikow jednak sa nadzwyczajne! Jadac na swojej ignorancji dalej beda siedziec gleboko w swoim kulcie papieza,swietych , cudownych obrazkow,wedrowac na pielgrzymki itd.. Nie maja prawa jednak narzucac swojej ciemnoty innym tak jak robili cale wieki ,a do tego wzbudzac nienawisc do innych jak ten "pralat" z Gdanska.To nedzna kreatura ,szkoda na niego nerwow. A co do wyzszosci Zydow nad innymi to poczytajcie sobie list Ap.Pawla do Rzymian w ktorym to prawdziwy Apostol wyklada rzecz doskonale . Sa oni narodem wybranym nie dlatego ,ze sa madrzejsi albo lepsi ,ale dlatego ze wywodza sie z nich prorocy ,kaplani , Maria ,Jezus,apostolowie itd.. Wasz papiez przywlaszczyl sobie imie Ap.Pawla ,szkoda ze nie nauke.Religia katolicka to mieszanka pogansko-judejsko-chrzescijanska i ma malo z prawdziwa nauka Jezusa. Czy ktos z gosci forum wie skad sie wziela msza to znaczy jej przebieg: z kadzeniem,dzwonieniem,kropieniem ? Caly ten teatr wlacznie z szatami ksiezy,ministrantow ? Dobrze jest pogrzebac w histori. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie prawda [...] IP: *.mega.tmns.net.au 09.08.04, 11:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Jezus był synem Boga żydzie IP: *.proxy.aol.com 08.08.04, 19:40 Boga i zydowki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enola Gay.co.uk Pieprzysz bez sensu,Jezus byl czlowiekiem swiata IP: *.url.equinox.local / 212.85.1.* 08.08.04, 14:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Pieprzysz bez sensu,Jezus byl czlowiekiem swi IP: *.radioalfa.com.pl / *.crowley.pl 08.08.04, 14:20 ewangelii przedstawiony został Jego niezaprzeczalnie żydowski charakter: „Rodowód Jezusa Chrystusa, syna Dawidowego, syna Abrahamowego” MAT. 1,1. Jezus wzrastał w epoce, gdy rodziny żydowskie wybierały dla swoich dzieci imiona z czasów patriarchów i wyjścia z Egiptu. Jezus został obrzezany jako niemowlę, już we wczesnych latach życia brał udział w żydowskich świętach w Jerozolimie, a jako dorosły człowiek chodził w sobotę na nabożeństwa do synagogi oraz świątyni. Nawet Jego burzliwe dyskusje z innymi Żydami, na przykład z faryzeuszami, świadczą o tym, że oczekiwano od Niego takiego samego światopoglądu i zachowania się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ściślemówiący Re: JEZUS TEŻ BYŁ ŻYDEM - KATOLIKU IP: *.atldial2.hawkcommunications.com 08.08.04, 18:49 Prawda że Jezus był Żydem, ale nie był syjonistą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INSTITUT RELIGJA TO FAKT I SYMBOLIKA-MARYJA BYLA CZARNA MAD IP: *.sympatico.ca 09.08.04, 03:35 Przesledz kult CZARNEJ MADONNY. Pomysl o dogmatach. Zastanow sie czy tam pojecie narodowosci w obszarze tak wielkiego humanizmu ma jakiekolwiek znaczenie. Wiara to nie nauka. Bardzo duzo ludzi wierzy, ze MADONNA byla MURZYNKA. Przyjrzyj sie naszej CZARNEJ MADONNIE z JASNEJ GORY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZARNA MADONNA RELIGJA TO FAKT I SYMBOLIKA-MARYJA BYLA CZARN IP: *.sympatico.ca 09.08.04, 15:15 Czasami jak mam spotkanie z Murzynami to aby zdobyc ich sympatje-to sa bardzo weseli, rozspiewani i zyczliwi ludzie - zadaje im pytania. Jaki masz kolor skory, czarny. Jaki ja mam kolor skory, bialy. Jaka ty masz dusze, czarna. Jaka ja mam dusze...biala. Odpowiadam mu,ze nie. My Polacy mamy czarna dusze jak Murzyni, poniewaz bylismy jak oni niewolnikami. Dlatego Polacy i Murzyni tak sie rozumieja i sympatyzuja z soba. To jest prawda. Wyjasniam, ze Polska Maddonna jest Czarna a wiec jest Murzynka. Pokazuja im zdjecie CZARNEJ MADONNY z CZESTOCHOWY , Krolowej Polski. Bardzo czesto potem oni twierdza, ze wierza w CZARNA MADONNE i Ja kochaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: JEZUS TEŻ BYŁ ŻYDEM - KATOLIKU IP: *.bredband.skanova.com 10.08.04, 22:42 Ale zostal zamordowany przez zydow rzymskimi rekoma. Podobnie jak oficerowie polscy w Katyniu i innych miejscach zaglady zostali zamordowani na rozkaz Stalina rekami zydowskimi Odpowiedz Link Zgłoś
ja_polak Re: syjonistyczny spisek ,,Gazety'' 09.08.04, 10:17 W swej argumentacji za tym, ze jest niewinny ks. Jankowski uzyl argumentów do których sie bardzo czesto wczesniej odwolywal: "to spisek judeokomuny". Wiec co lub kto to jest ta "Judeokomuna"? Czy znamy jakas definicje i zasady przynaleznosci do tego (co to jest?) zwiazku, organizacji, klubu, nieformalnej grupy...? Definicji szukalem w encyklopedii, slownikach, nawet w Internecie (Google), lecz nigdzie NIC nie moglem znalezc. Zadzwonilem nawet do jednego z moich znajomych, który zajmuje sie profesjonalnie jezykiem i spytalem o "judeokomune". Po dluzszej pauzie w sluchawce dowiedzialem sie, ze powinienem trzymac sie z daleka od cyt.:"mocnej kawy, herbaty i niektórych tabletek", hmmm... strasznie mi to pomoglo Wiec co to za twór ta "judeokomuna" (przysiegam, ze naprawde dzis kawy, etc. nie pilem)? Zastanawiajac sie jednak nad niektórymi terminami i rozpatrujac "judeokomune" w kontekscie innych pejoratywnych okreslen, jak np: "czarnuch", "bambus", "komuch", "wariat" itp. zauwazamy, ze nie mozna im przypisac jakies konkretnej grupy, zwiazku, organizacji ludzi. Natomiast uzywajac tych okreslen w stosunku do (obojetnie jakich) ludzi celowo wskazujemy, ze nie identyfikujemy sie z nimi, ze ich ponizamy, odbieramy im godnosc ludzka i nie chcemy z nimi miec nic wspólnego. Poza tym kazdy, kto (naszym zdaniem) sie z nimi zadaje jest godny pogardy i braku respektu. Okresleni ww. nazwami ludzie moga byc w oczach opinii publicznej wysoce zacnymi i pozytywnymi osobami. Uzywajacy pejoratywnych okreslen nie sa w stanie intelektualnie podjac dyskusje w mysl której wykaza, ze ich przeciwnicy sie myla. Dlatego uzywaja terminów takich jak "judeokomuna" w znaczeniu negatywnym, aby bez argumentacji racjonalnej ponizyc swych przeciwników. W spoleczenstwach o wysokim stopniu rozwoju cywilizacyjnego kazdy kto uzywa wulgaryzmów i pejoratywnych okreslen bez podania argumentacji racjonalnej jest odrzucany i traktowany jako osobnik prymitywny. Z drugiej strony kazdy kto rzuca oskarzenia oparte o wulgaryzmy jest narazony, ze walsnie "taka sama moneta zostanie mu odplacone". Lub (jak powiedzial na kazaniu pewien ksiadz): "kto mieczem walczy od miecza ginie..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stolica swiata NYC Re: syjonistyczny spisek ,,Gazety'' IP: *.avenel01.nj.comcast.net 08.08.04, 14:04 ...zrob najpierw porzadek z banda mordercow z sb...a poznasz prawde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enola Gay.co.uk Wole z banda mordercow z SB isc na piwo niz z Toba IP: *.url.equinox.local / 212.85.1.* 08.08.04, 14:15 Bo oni przynajmniej sa w kraju,a Ty,czlowieczku za pol dolara spadles w Nowym i latasz na miotle nocami po biurach albo nie schodzisz ze zmywaka.A ci "mordercy"to sa kumaci faceci,ojcowie rodzin,placa polskie podatki,a nie utrzymuja murzynskie bekarty ze swoich wyzebranych zarobkow.Radze Ci,nie wracaj do {Polski.Badz tam na zawsze,jako NIKT... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stolicaswiata NYC Re: Wole z banda mordercow z SB isc na piwo niz z IP: *.avenel01.nj.comcast.net 08.08.04, 14:23 ...nic innego sie po tobie nie spodziewale...a co do mnie to ja sie tu urodzilem...dwa zdania i dwa podla sojuszniku sb-kow...wiec mozna cie smialo nazwac zbrodniarzaem bo wspomagaz zbrodniarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://pamietamy.t Re: hehe zaiste piekne wyznanie wiary lajdaka IP: *.block.alestra.net.mx 09.08.04, 08:36 wierzacego ze lajdactwo poplaca pamietamy.tripod.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enola Gay.co.uk Ooooooooooooooooooooooooooo sie od Gazety... IP: *.url.equinox.local / 212.85.1.* 08.08.04, 14:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Ooooooooooooooooooooooooooo sie od Gazety... IP: *.proxy.aol.com 08.08.04, 17:14 Zboczeniec oh przepraszam gay ... zaczal sie jakac jak redaktor. Czyzby byl niePolakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel ODWAGI DROGI KSIĘŻE, TRWAMY PRZY TOBIE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 17:49 Wyznawcy Gazety Wyborczej dwoją się i troją w wysiłkach zniesławiania szanowanego powszechnie człowieka. Tym gorzej dla GW i jej wyznawców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Rudy Rydz [...] IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.08.04, 02:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michnik [...] IP: 207.68.98.* 09.08.04, 09:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: syjonistyczny spisek ,,Gazety'' IP: *.proxy.aol.com 08.08.04, 19:38 gazety i Krolowej Korony Polskiej(wiadomej nacji) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl [...] IP: *.range217-42.btcentralplus.com 08.08.04, 21:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BELIAL Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 13:59 Zrozumiałbym gdyby stolica świata wzięła do ręki słownik pisząc choćby o komunie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stolica swiata NYC Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.avenel01.nj.comcast.net 08.08.04, 14:02 ...ej, ty uwazaj w ogrodku piwnym zeby ci w lep nie szczelili przypadkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enola Gay.co.uk Duke Belial,przeciez ON nie wie co to jest slownik IP: *.url.equinox.local / 212.85.1.* 08.08.04, 14:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANKOWSKI JEST... Z TEGO WYNIKA,ŻE JANKOWSKI JEST KOŚCIOŁEM IP: *.radioalfa.com.pl / *.crowley.pl 08.08.04, 14:05 jak na kapłana w Polsce przystało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stolica swiata NYC [...] IP: *.avenel01.nj.comcast.net 08.08.04, 14:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do prostaka NAUCZ SIĘ PISAĆ PO POLSKU - MATOLE IP: *.radioalfa.com.pl / *.crowley.pl 08.08.04, 14:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stolica swiata NYC [...] IP: *.avenel01.nj.comcast.net 08.08.04, 14:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do nieuka POLECAM SŁOWNIK POPRAWNEJ POLSZCZYZNY IP: *.radioalfa.com.pl / *.crowley.pl 08.08.04, 14:27 ale zacznij od elementarza dla pirwszych klas (bo wstyd) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enola Gay sister [...] IP: *.url.equinox.local / 212.85.1.* 08.08.04, 14:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deratyzacja zwalczac szczury to nasz obowiazek IP: *.proxy.aol.com 08.08.04, 17:28 Po Harvardzie ludzie potrafia sklecic porzadne zdanie. Twoj post stylem przypomina 'literature' zboczencow z kibla Heathrow Airport. Tam tez publikujesz swa tworczosc? Nie badz zboczonym skunksem, udowodnij ze skonczyles Harvard. W ktorym roku konczyles i jaki Faculty? Czekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deratyzacja wykrywamy i zwalczamy szczury IP: *.proxy.aol.com 08.08.04, 18:00 Zboczeniec sorry Gay, gdzie odpowiedz? W ktorym roku konczyles i jaki Faculty? Czekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deratyzacja wykrywamy i zwalczamy szczury IP: *.proxy.aol.com 08.08.04, 18:07 Enola, dewiancie gdzie odpowiedz? Przy nastepnej wizycie u psychiatry nie omieszkaj powiedziec ze cierpisz nie tylko na zboczenie seksualne ale takze umyslowe - psychopatyczna nienawisc do Kosciola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OKO Re: Z TEGO WYNIKA,ŻE JANKOWSKI JEST KOŚCIOŁEM IP: *.nycap.rr.com 09.08.04, 06:31 Gość portalu: stolica swiata NYC napisał(a): > ...a ty jestes glopkiem jak przystalo na polactwo Jezeli moge zapytac to KIM TY JESTES? Po polsku piszesz ale wyglada na to ze wstret do "polactwa" czujesz. Czyzbys wiec byl przedstawicielem ZYDO-KOMUNY? Wyglada na to ze TAK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawa [...] IP: 5.5R* / 208.17.215.* 09.08.04, 15:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Z TEGO WYNIKA,ŻE JANKOWSKI JEST KOŚCIOŁEM IP: *.proxy.aol.com 08.08.04, 19:49 i tylko on i wielebny ojciec tadeusz znaja droge do nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BELIAL Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 14:08 Jeśli już to STRZELILI, strzelili koleś.SZCZylić to ty możesz pod płotem lubo pod drzewem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stolica swiata NYC [...] IP: *.avenel01.nj.comcast.net 08.08.04, 14:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.arcor-ip.net 08.08.04, 14:16 Czytam i nie wierze, polak jest durny i durnym pozostanie, kraj niedorobionych debili z paroma wyjatkami robiacymi kase na polskim debilizmie.Tak trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stolica swiata NYC Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.avenel01.nj.comcast.net 08.08.04, 14:18 ...polak jest madry...tylko polactwo jest durne...wiekszosc ich niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.arcor-ip.net 08.08.04, 14:21 Ci madrzy robia kase, durni polacy wybieraja za to poslow do sejmu bo sa w wiekszosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stolica swiata NYC Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.avenel01.nj.comcast.net 08.08.04, 14:27 ...pozatem sa ciemni...do londynu jezdza autobusami jakby nie bylo samolotow...ale to chyba ma zwiazek z ich wyborami...,ze tak szybko sie bogaca haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.arcor-ip.net 08.08.04, 14:29 wstyd mi, wstyd mi, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stolica swiata NYC Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.avenel01.nj.comcast.net 08.08.04, 14:42 ...wlasnie wstydu nie maja , japy rozdzieraja na zachodzie i w usa...ale tak sie madrza jakby wszystko znali i wiedzieli...typowe kapusciane glowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !! NA ŻYDOWSKIM FORUM KWITNIE PODŁOŚĆ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 18:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: NA ŻYDOWSKIM FORUM KWITNIE PODŁOŚĆ ! IP: *.proxy.aol.com 08.08.04, 19:58 przez ukrzyzowanego zyda ktory smial wybaczac oprawcom,zamiast zprawe wylozyc jak prawdziwi Polacy z ojczyzny pod sztandarem krolowej wiadomego tez pochodzenia,jak michnik czy tez geremek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mentos "FiM"pisały o tym już 2 lata temu IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 14:50 ...i nikt im wtedy nie wierzył.Kupcie "Fakty i Mity" w najbliższy piątek.Szykują dla "bursztynka"coś extra...podobno ma być relacja naocznego świadka i zdjęcia(!!!)kompromitujące "hrabiego".Tylko że nawet jak będą dowody to czy ktoś odważy się podnieść rękę na "świenty kośCIUL" w Katolandzie(???) PS:tym którzy uważają tą gazetę za brukowiec(a nigdy jej nawet nie czytali) przypominam że to właśnie oni zdemaskowali Paetza,Pawłowicza itd.itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czerwony Kapturek Czy maja do Londynu udac sie na wielbladach? IP: *.url.equinox.local / 212.85.1.* 08.08.04, 14:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enola Gay Society Kafejka internetowa na Broadwayu to nie Nowy Jork IP: *.url.equinox.local / 212.85.1.* 08.08.04, 14:28 Dales dolara za godzine klikania na klawiaturze w murzynskiej kafejce internetowej.Idz juz i zrob sobie dlugo dobrze,tak jak zawsze rano i wieczorem,bo na laske z klasa Cie nie stac.Gdyby bylo Cie stac - mialbys WLASNY PC,a nie wypozyczony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enola Gay Father Przecie Ty jestes nieprzemakalny na brud i nauke.. IP: *.url.equinox.local / 212.85.1.* 08.08.04, 14:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stolica swiata NYC Re: Przecie Ty jestes nieprzemakalny na brud i na IP: *.avenel01.nj.comcast.net 08.08.04, 14:28 skad to znasz po sobie tluku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hrabia Enola Gay Tluk tlukowi tlucze tluk w tluku tzn.slad po mozgu IP: *.url.equinox.local / 212.85.1.* 08.08.04, 14:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Badyl Re: Tluk tlukowi tlucze tluk w tluku tzn.slad po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 18:20 A ja ciebie w szamę jebie ,,,,dla przyjemności uha ..ha dla przyjemnocsi. nie znasz tej piosenki? To postudiuj jeszcze z dziesięć lat na Harvardzie....albo won z tego forum niedouku...może ci się zdawać że mówiśz po polsku... ale języka i konotacji to ty nie znasz frajerze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kmiot Re: Tluk tlukowi tlucze tluk w tluku tzn.slad po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 18:22 E taa taki hrabia co psy obrabia...znaczy sprząta.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zib Re: Kim jesteś SŚNic? IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 14:30 Pytam z czystej ciekawości,co podajesz w rubrykach ;narodowośc,obywatelstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enoleczka Gay. Ja Ci Strong Zib odpowiem-to nikt bez kraju i CV IP: *.url.equinox.local / 212.85.1.* 08.08.04, 14:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stolica swiata NYC Re: Ja Ci Strong Zib odpowiem-to nikt bez kraju i IP: *.avenel01.nj.comcast.net 08.08.04, 14:38 ...nie mowi sie nikt...w takim przypadku o ktorym tak dumasz mowi sie bezpanstwowiec...co jeszcze wymysla ta twa kapusciana glowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mala Zydoweczka Bezpanstwowiec to brzmi dumnie,Ty jestes NIKT IP: *.url.equinox.local / 212.85.1.* 08.08.04, 14:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zib Re: Ja Ci Strong Zib odpowiem-to nikt bez kraju i IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 14:58 Bezpańswowiec też miał rodziców,i też gdzieś się urodził,a to czy posiada jakieś obywatelstwo nie musi być oznaką wolnego wyboru.G... mnie obchodzi CV takich szumowin jak SŚNic,interesuje mnie tylko geneza takiego "szacunku"dla jakiejkolwiek nacji i to tylko z przyczyn czysto poznawczych,sam nie żywię sympatii do paru narodów,ale nigdy nie wyraziłbym opini np. że wszyscy X to bandyci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stolica swiata NYC [...] IP: *.avenel01.nj.comcast.net 08.08.04, 14:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs [...] 09.08.04, 02:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Nie dość, że piszesz z błędami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 00:28 to nawet nie potrafisz internetem się posłużyć, gdybyś choć trochę pomyslał, to poszukałbyś w nim (internecie) za słownikami.- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Siwiński Przeczytajcie to: IP: 200.83.0.* 08.08.04, 14:40 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=14753789 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel [...] IP: *.arcor-ip.net 08.08.04, 14:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator sieci Pawel,P-arcor sie ipnet od nas,kup se gazety IP: *.url.equinox.local / 212.85.1.* 08.08.04, 14:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel [...] IP: *.arcor-ip.net 08.08.04, 14:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stolica swiata NYC Re: Przeczytajcie to: IP: *.avenel01.nj.comcast.net 08.08.04, 14:45 ...ONI JUZ O TYM ZAPOMIELI...TYLE CO NAPLULI I NAUBLIZALI...na dzien dzisiejszy polactwo ma inna rozrywke zamiast chleba...pralata...CIEKAWI MNIE TYLKO DLACZEGO W TYM KRAJU NAD WISLA NIK ZA POMOWIENIA NIE ODPOWIADA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ "...ONI JUZ O TYM ZAPOMIELI..." CO POMIELI ? IP: *.radioalfa.com.pl / *.crowley.pl 08.08.04, 14:54 może lepiej już przestań pisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STOLICA SWIATA nyc [...] IP: *.avenel01.nj.comcast.net 08.08.04, 14:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do: stlica świata NIE PISZ - ŁAP ZA MIOTŁĘ-TO MOŻE CI WYJDZIE IP: *.radioalfa.com.pl / *.crowley.pl 08.08.04, 15:05 LEPSZE POLACTWO NIŻ ROBACTWO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stolica swiata NYC [...] IP: *.avenel01.nj.comcast.net 08.08.04, 15:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: who_the Re: NIE PISZ - ŁAP ZA MIOTŁĘ-TO MOŻE CI WYJDZIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 21:39 polaczku, kluje w oczy, ze nie bedziesz nigdy obywatelem pierwszej kategorii w kraju swoich marzen, h-ameryce, bo wszyscy widza w tobie emigranta? ze akcent kaze wszystkim sadzic, ze sprzatasz toalety? no szkoda, 3eba bylo zostac w kraju, u siebie, a nie emigrowac. wspolczuje komplexow i nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fizylier Rafal-nigdy nie odsylaj,daj glos wyjasniajacy i OK IP: *.url.equinox.local / 212.85.1.* 08.08.04, 14:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Siwiński Re: Rafal-nigdy nie odsylaj,daj glos wyjasniajacy IP: 200.83.0.* 08.08.04, 14:57 Dobrze. Pod tym linkiem jest pare głosów. Były ministrant z lat 80-tych. Nawet ksiądz, ktory sie podpisał z imienia i nazwiska, jedyne o co mu chodzi, to żeby tego nie załatwiać publicznie, bo to szkodzi innym księżom. Po tym liście księdza wszystko jest jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stolica swiata NYC Re: Sluchaj Lulku Mc,zaszyj sie w kozia i odlot IP: *.avenel01.nj.comcast.net 08.08.04, 14:43 straszysz zboju z sb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Curiosum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 14:48 Panie jankowski,Pan nie ma za grosz honoru,usuń się czlowieku w cień!,tajemnicą poliszynela są pankie "upodobania"kolejny pański belkot "żydach, co dybią na Polskę"kompromituje caly polski kosciól,idż na emeryturę czlowieku!jeśli już nie jest za póżno??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Curiosum IP: *.arcor-ip.net 08.08.04, 14:51 od kiedy ty jestes europejczykiem? Jak narazie to macie zakaz.Poczekajcie jeszcze 7 lat jak dobrze oczywiscie pojdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk slucham??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 14:52 co bedzie za 7-lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: slucham??? IP: *.arcor-ip.net 08.08.04, 14:53 Narazie mozecie tylko do europy przyjechac na wycieczke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pol [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 19:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://pamietamy.t Re: nastepne 7 lat czekania w przedpokoju ue ? :-P IP: *.block.alestra.net.mx 09.08.04, 08:51 pamietamy.tripod.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stolica swiata NYC Re: Curiosum IP: *.avenel01.nj.comcast.net 08.08.04, 14:53 ...KIEDYS TOWARZYSZU WALILES ...A TERRAZ PANIE NA KSIEDZA...KAPUSTO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 14:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STOLICA SWIATA nyc [...] IP: *.avenel01.nj.comcast.net 08.08.04, 14:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Badyl Re: Curiosum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 18:28 Idż z pielgrzymką do Góry Kalwarii może cadyk cię uleczy..albo do Leżajska.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stolica swiata NYC Re: SIEMA KAPUSCIANE GLOWY IP: *.avenel01.nj.comcast.net 08.08.04, 15:03 ...pamietajcie tylko o jednym kapusty w cywilizacjI falszywe pomowienia sa zbrodnia...nie jak tu w tYm dzikim przez komunistow zadzonym kraju-ostatnim w europie...skaczcie dalej kacyki z kc sld i ich kukly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: SIEMA KAPUSCIANE GLOWY IP: *.arcor-ip.net 08.08.04, 15:06 Masz racje , to jeden jedyny kraj . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do miotły "zadzonym " o co chodzi? IP: *.radioalfa.com.pl / *.crowley.pl 08.08.04, 15:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekarz [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 16:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ni i co ? Re: Na ksiedza IP: *.arcor-ip.net 08.08.04, 16:28 I nic , starszne jest ten brak poczucia godnosci jankowskiego. Czy naprawde tak trudno wycofac sie z zycia publicznego? I nie kompromitowac tego spoleczenstwa. Przeciez nawet jesli prokurator nie obciazy jankowskiego to jest on osoba skompromitowana . I to nie na podstawie plotek ale tego co mial sam o sobie do powiedzenia na temat swojego sposobu bycia i zycia . Mysle ze zycie spoleczne jest wielowymiarowe . Nie jest tak ze wyrok sadu moglby jankowskiego kiedykolwiek uwolnic od smrodu ktory sie za nim ciagnie. Mysle ze opinia spoleczna powinna uzyc nacisku na jankowskiego zeby sie wycofal z zycia publicznego. Kosciol w forsowaniu swoich racji powoluje sie bez skrupulow na tzw slusznosc spoleczna . Do tego nie sa potrzebne wyroki sadu. To jest socjotechnika ktora niepoprawnych ma zepchnac na margines. Jesli toleruje to co sie dzieje w gdansku tzn przyzwalal na ekscesy jankowskiego , nie wierze ze o tym goclawski biskup nie wiedzial . Robi z siebie ofiare nagonki, tymczasem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zib [...] IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 16:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paternoster Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.retsat1.com.pl 08.08.04, 16:23 Poddasz się,poddasz Heenia!!W ostatnim numerze "fim" zapowiasają,że tym razem się nie wywiniesz.W następnym numerze przedstawią dowody i świadków,ktore powalą cię.Żarliwym obrońcom wartości pedrylskich radze wziąść coś na wstrzymanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imigrant Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.159.222.195.Dial1.Chicago1.Level3.net 08.08.04, 16:25 Uwazam,ze w Polsce powinni wydzielic jakis skrawek terenu i wepchnac tam ta zydokomunistyczna gawiedz, ktora zorganizowala ta nagonke i podobne,ktore byly wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.arcor-ip.net 08.08.04, 16:29 tez tak uwarzam , mozna by wykorzystac byle radzieckie koszary wojskowe i tam ich skoszarowac jak terrorystow na Guantanamo. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce 08.08.04, 16:33 Nie uda Ci się to. Ruskie koszary nie zajmowały 90% powierzchni Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.arcor-ip.net 08.08.04, 16:50 rozumiem jednej sprawy dlaczego w Polsce lobuz pochodzacy z formacji koscielnej mialby byc mniejszym lobuzem niz z kazdej innej formacji? Ja bym takich lapinskich , jankowskich, paetzuw, neumanow ,jaskierniow wyslala gdzies na sciane wschodnia do jakiegos pgr-u wyposazyla w minimum socjalne i niech pokaza co potrafia . Niech porzadza. Tak przez powiedzmy trzy lata odsunac albo wyeliminowac skompromitowanych z zycia publicznego . Ja wiem to utopia . Bo ich sie odsunac nie da . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urządziszSwójKraj [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 18:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do rozumu Re: CZEKAJĄ NA CIEBIE W ISRAELU, żydzinko ta IP: *.radioalfa.com.pl / *.crowley.pl 08.08.04, 18:44 Ale jesteś prymitywny i zawistny jak na prawdziwego katolika przystało?.Nie na ręke, że Jezus też był Żydem. A ty się do niego modlisz.Kogo słuchasz BOGA? czy takich kombinatorów jak Jankowski. Komu wierzymy bardziej: Bogu, który przemawia do nas na kartach Pisma Świętego, czy Kościołowi katolickiemu, którego doktryna powstawała na przestrzeni długich wieków? Każdy musi podjąć osobistą decyzję. Czy chcesz podlegać „straszliwej władzy” kapłanów katolickich? Czy też pragniesz społeczności z Jedynym Najwyższym Kapłanem, Jezusem Chrystusem, „który sprawuje kapłaństwo nieprzechodnie, ponieważ trwa na wieki?” Tylko Jezus „może zbawić na zawsze tych, którzy przez Niego przystępują do Boga, bo żyje zawsze, aby się wstawiać za nami!” (Hebr. 7, 24-25). Oto świadectwo Pisma Świętego: „Posłuszeństwo lepsze jest niż ofiara” (1 Sam. 15, 22). Dlatego Bóg na Kaina i jego bezkrwawą ofiarę nawet „nie wejrzał (1 Mojż. 4, 5). Biblia mówi, że „brata żadnym sposobem nie wykupi człowiek ani też nie da Bogu za niego okupu, bo okup za duszę jest zbyt drogi” (Ps. 49, 8-9). Tylko Jezus mógł „oddać życie swoje na okup” (Mat. 20, 28). Tak więc nie „srebrem albo zlotem, zostaliśmy wykupieni ... Lecz drogą krwią Chrystusa, jako baranka niewinnego i nieskalanego” (1 Piotra 1, 18-19). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urządziszSwójKraj Re: CZEKAJĄ NA CIEBIE W ISRAELU, żydzinko ta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 19:29 Ładnie piszesz. Dlaczego milczysz gdy pomawiają człowieka? Ksiądz Jankowski ci się nie podoba, pochwalasz jego szkalowanie - wszak dowodów wciąż nie ma. A mnie ksiądz Jankowski się podoba, nie wierzę w plotki, potepiam pomówienia. Zarzucasz mi katolicyzm, a ja jestem ateistą po komunistycznej szkole. Tutaj twoje pismo jest chybione. Natomiast to brudne forum szkaluje porządnego człowieka, i trzeba się temu przeciwstawić z Bogiem lub bez Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobrze Re: CZEKAJĄ NA CIEBIE W ISRAELU, żydzinko ta IP: *.arcor-ip.net 08.08.04, 19:46 nie katoliku ,ateisto po komunistycznej szkole. Ja nie mowie o zadnych plotkach . Ja mowie tylko o tym co sam o sobie powiedzial jankowski . Sposob w jaki obszedl sie ze Slawkiem, to co powiedzial o sobie to klasyczny przyklad postepowania pedofila . Jak wyobrazasz sobie przeciwdzialanie pedofili ? Zdaje sie ze staniesz przed dylematem nie do rozwiazania . Jak poradzic sobie z pedofilia nie czerpiac zadnych podejrzen ? Powodzenia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: licze na polonie GLEMPOWI BRAKUJE 30 mln na Ś.OPATRZNOŚCI IP: *.radioalfa.com.pl / *.crowley.pl 08.08.04, 17:05 zróbta zbiórkę w chicago a nie pierdolta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imigrant [...] IP: *.159.222.195.Dial1.Chicago1.Level3.net 08.08.04, 16:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojsze Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.08.04, 16:59 Plujecie jak ta wasza Wyborcza.Aby na księży!!!Kiedy Wyborcza będzie się tak pastwiła nad rabinem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof K. [...] IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 08.08.04, 17:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Ks. Henryk J.: Nie poddam się nagonce IP: 62.111.199.* / *.crowley.pl 08.08.04, 17:37 Z naukowego pnktu widzenia jest pasjonujące jak informacja typu "prałat HJ" mobilizuje setki dewiantów w rodzaju enoli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do megalomana ATAK NA Ks.JANKOWSKIEGO TO ATAK NA KOŚCIÓŁ IP: *.radioalfa.com.pl / *.crowley.pl 08.08.04, 17:53 Duchowni rzymskokatoliccy rzeczywiście posiadają władzę, ale nie nad Bogiem, czy Jego Synem - jak twierdzą - tylko nad oszukiwanymi przez nich wiernymi. Przywileje, z jakich zaś korzystają, przypominają czasy niechlubnych rządów króla Achaba i jego żony Izebel, którzy gnębili wiernych Bogu proroków, gdy fałszywi „jadali u stołu hebel” (1 Król. 18, 19). Czyż podobnie nie jest dzisiaj? Toczy się walkę z tzw. sektami, gdy rzeczywiści sprawcy wszelakich nieszczęść w naszym kraju dumnie kroczą w długich szatach u boku przedstawicieli najwyższych władz państwowych. To, co się naprawdę dla nich liczy, to władza i pieniądze! Nowy Testament zdecydowanie demaskuje i piętnuje takie postawy. Oto wypowiedź ap. Pawła: „Tacy bowiem są fałszywymi apostołami, pracownikami zdradliwymi, którzy tylko przybierają postać apostołów Chrystusowych... lecz kres ich taki, jakie są ich uczynki” (2 Kor. 11, 13, 15). O jakim więc kapłaństwie mówi Nowy Testament w odniesieniu do wyznawców Chrystusa? Tylko o powszechnym kapłaństwie wszystkich odrodzonych chrześcijan. Takie stanowisko zajął sam ap. Piotr: „Ale wy jesteście rodem wybranym, królewskim kapłaństwem, narodem świętym, ludem nabytym, abyście rozgłaszali cnoty tego, który was powołał z ciemności do cudownej swojej światłości” (1 Piotra 2, 9). Powszechne kapłaństwo wszystkich wierzących polega na zwiastowaniu Ewangelii, a nie na składaniu ofiar za grzechy. Natomiast ofiary, jakie winniśmy składać, mają charakter duchowy. Są to ofiary uwielbienia Boga, dobroczynności i ofiarnego, świętego życia (1 Piotra 2, 5; Hebr. 13, 15; Jan 4, 23; Hebr. 13. 16; Fil. 4, 18; Rzym. 12, 1). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Co robia ludzie po Harvardzie? IP: *.proxy.aol.com 08.08.04, 17:54 Ludzie po Harvard Univ. nie maja czasu na forums. Dewianci i chorzy umyslowo w przyplywie dyluzji twierdza ze skonczyli universytet. Enola dewiancie, wez lithium i powiedz jaki kierunek konczyles? Beda pytania weryfikacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel NIE POZWOLIMY BEZKARNIE OPLUWAĆ KSIĘDZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 17:56 Prace prokuratury dobiegają końca. Oskarżenia są pomówieniami pozbawionymi dowodów. Przychodzi czas na wyciąganie ukrytych szczurów pomawiających i szkalujących niewinnego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 16letni ministrant księże prałacie,ja też chcę 8 tysięcy !!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.08.04, 19:44 może mnie ksiądz nawet pocałować,ale oczywiście tylko na pożegnanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XL Re: NIE POZWOLIMY BEZKARNIE OPLUWAĆ KSIĘDZA ! IP: *.piekary.net / *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 21:59 A ciebie obywatelu kiedy wyciągną spod sutanny ? Odpowiedz Link Zgłoś