Dodaj do ulubionych

Prezes ZNP Sławomir Broniarz homofobem jest

11.12.13, 11:24
wiadomosci.onet.pl/kraj/walka-o-gender-przenosi-sie-do-szkol-broniarz-zapanowala-histeria/8w01l

Broniarz powiedział był:
"w sprawie gender nie powinni wypowiadać się ci, którzy nie mają dorobku w wychowywaniu dzieci"

+++++++++++++++++++++++++++++++++
jest to brutalna wypowiedź homofobiczna, mowa nienawiści wobec pedziów i lesbijek.
Dziw, że ich aktywiści tak wyczuleni na różne przejawy "dyskryminacji" tym razem milczą, ewentualnie udają głupa widząc jak jeden z nich się wypierdzielił.
No bo przecież działacze promujący pedalstwo są liderami w wypowiedziach o dżendżer. Ale dorobku w wychowaniu dzieci nie mają żadnego, czyli powinni zamknąć mordy w temacie tym.
Przynajmniej tak wynika z wypowiedzi prezesa właśnie.
Obserwuj wątek
    • dachs Jest jeszcze gorzej, już nawet TVN... 11.12.13, 17:31
      W programie "Rozmowy w toku" red. Drzyzga, poruszyła temat zdobywania przez kobiety nowych domen opanowanych dotychczas przez mężczyzn, konkretnie ich udziału w gangach, bójkach i ustawkach, oraz coraz bardziej narastającej brutalności i gotowości do przemocy wśród dziewcząt co samo w sobie dobrze świadzcy o rosnącej damskiej samoświadomości.
      I wyobraź sobie, miała czelność twierdzić, że to nie jest kobiece.
      • qwardian Borsuku, genetyka jest nauką ścisłą.. 11.12.13, 19:59

Tutaj stosowny cytat..

Kobiety i mężczyźni różnią się 78 genami, leżącymi na męskim chromosomie Y. Żadne z tych genów nie występują w genomie kobiety. Ponadto blisko 300 innych genów ulega w organizmie kobiety odmiennej regulacji niż u mężczyzn. Na każdy geny składa się pewna liczba budujących go zasad azotowych. Analizując każdy gen, cegiełka po cegiełce, uczeni zauważyli, że poziom identyczności między kobietą a mężczyzną wynosi zaledwie 98,4% ! Fakt ten jest bardzo interesujący ponieważ człowiek i szympans posiadają 98,7% wspólnych genów. Oznacza to, że różnice pomiędzy kobietą i mężczyzną są mniej więcej takie same jak pomiędzy człowiekiem a szympansem! (...)"

-
        Deklaracja organizacji Ojczyzna księdza prałata Józefa Prądzyńskiego- 1939 rok:

”okazja poprawienia granicy zachodniej zdarza się raz na tysiąc lat, trzeba ją wykorzystać! Odzyskać ziemie macierzyste, oprzeć granicę na Odrze- to są zadania Polaków w tej wojnie."
        • dachs Aha, jest. 11.12.13, 20:30
          A z jakiej okazji mi to przypominasz?
          • pikrat Re: Aha, jest. 11.12.13, 20:46
            Qwardian studiuje gender..., wink
            • genderless jedynie wyskubuje mendy 11.12.13, 20:59
              pikrat napisał:

> Qwardian studiuje gender...

Okudzawa to pieknie wyspiewal.
          • qwardian Re: Aha, jest. 11.12.13, 21:06

Przypominam, żeby nie wyciągać błędnych wniosków. Kobiety i mężczyźni różnią się zasadniczo pod względem biologicznym i genetycznym i żadna ideilogia gender, zaklinania i złorzeczenia tego nie zmienią.

Jam jest i pewnie Rycho będzie..
            • genderless blednosc wniosku humanitaryzmu 11.12.13, 21:46
              qwardian napisał:

> Przypominam, żeby nie wyciągać błędnych wniosków. Kobiety i mężczyźni różnią si
              > ę zasadniczo pod względem biologicznym i genetycznym

Roznia sie.

> i żadna ideilogia gender, zaklinania i złorzeczenia tego nie zmienią.

Nie mam ambicji na potyczki slowne. Chcesz to napuszcze na Cie napalona "ustwkowiczke".

Kobiety maja prawa. Jakby Cie to nie wzdragalo ja tez mam prawa. Jak Ci bardzo zalezy to moge je sobie wyszarpac z Ciebie wraz z Twoim sercem. Wolnorynkowe prawo wyboru (demokracji).
              • qwardian Re: blednosc wniosku humanitaryzmu 11.12.13, 23:33

Uważam, ze gender jest niebezpieczny bo ignoruje naukę. Spór o prawa napotyka obojętność kiedy mamy do czynienia z aborcją nienarodxonych płci žeńskiej, a mieliśmy do czynienia z genocidem w Chinach, gdzie w misterny sposób rodzi się znacząca przewaga chłopców...
                • jaceq Re: blednosc wniosku humanitaryzmu 11.12.13, 23:40
                  qwardian napisał:

> Uważam, ze gender jest niebezpieczny bo ignoruje naukę.

Podobno są tacy, co twierdzą, że np. scholastyka jest nauką. Ba, inni twierdzą, że angelologia też jest nauką, choć z tymi już bardziej byłoby mi po drodze. Sądzę, że gender ignoruje wymienione przeze mnie "nauki".
            • wikul Re: Aha, jest. 11.12.13, 23:04
              qwardian napisał:

>
              > Przypominam, żeby nie wyciągać błędnych wniosków. Kobiety i mężczyźni różnią si
              > ę zasadniczo pod względem biologicznym i genetycznym i żadna ideilogia gender,
              > zaklinania i złorzeczenia tego nie zmienią.
              >
              > Jam jest i pewnie Rycho będzie..

To prawda, jest jednak jeszcze tzw.obojniactwo (hermafrodytyzm). Paskudna przypadłość genetyczna którą trzeba korygować w jedną lub drugą stronę.

pl.wikipedia.org/wiki/Obojnactwo
              • qwardian Re: Aha, jest. 11.12.13, 23:55

Rzadki przypadek De la Chapelle syndrom. Na tej chorobie genetycznej buduje się nowa ideologia. Na marginesie urodziny z sześcioma palcami jest dziesięć razy bardziej prawdopodobne niż Chapelle...
      • genderless ewolucja potrafi wywalczyc sobie najlepsza pozycje 11.12.13, 20:56
        dachs napisał:

> I wyobraź sobie, miała czelność twierdzić, że to nie jest kobiece.

Mezczyzni "stale w boju" potrafili wyrobic u siebie strach, "brak odwagi" i rytualne zachowania w trakcie polowania.

Kobiety w sytuacji zagrozenia (rzadkiego) potrafia wypluc z siebie cala adrenaline. Kobiety od zawsze byly najbardziej brutalne, bezwzgledne. "W obronie koniecznej" swoich dzieci. No i naskocz mi na konec.

Oczywiscie to "broszka" spoleczenstwa aby kobiety nie musialy okazywac CALEJ swej natury.

> co samo w sobie dobrze świadzcy o rosnącej damskiej samoświadomości.

No widzisz, k.rwy nie daly sie nabrac na do o co walczyles, trenujac skakanie przez plotki.

Oczywiscie gender (branie pod uwage plci) moze prowadzic do odlotow. Ale nie branie pod uwage plci jest odlotem, ktorego nie przetrzyma zadnia borsucza jama.
      • dachs Jeżeli tak różne osoby, 11.12.13, 21:46
        jak Gwardian i Genderless tak samo zrozumiały mój post (a zrozumiały niezgodnie z moją intencją), to znaczy, że źle go napisałem.
        To miała być ironia.
        Tu TVN zaangażowany w propagowanie gender, tu pani Drzyzga radząca sfrustrowanym dziewczynom (bo wg. niej to wszystko z frustracji) by nie naśladowały brutalnych chłopaków, by sięgały po broń kobiecą. Z pamięci cytuję, ale parę razy wracała do tego, że kobietom nie przystoi.
        Rychu - w tym co piszesz o biologicznej brutalności kobiet jest sporo racji, ale paradoksalnie ich brutalność to także dowód na wpływ roli społecznej (czyli gender) na zachowanie.
        Mężczyźni, sa od dziecka trenowani dla agresji, ich próg agresji leży nisko, więc muszą umieć ją dozować i panować nad nią.
        Kobieta wręcz przeciwnie, jest trenowana w braku agresji, jej próg agresji leży wyżej. W momencie jego przekroczania stopień brutalności jest odpowiednio wyższy niż u mężczyzny.
        • genderless kocham kobiety 11.12.13, 21:55
          dachs napisał:

> Kobieta wręcz przeciwnie, jest trenowana w braku agresji

Kobiety maja wszystko w d.pie. I to jest wlasnie dobrze. Na tej plaszczyznie z nimi nie wygram. Tyle, ze one dbaja o slodkosc mej "przegranej".

W sytuacjach agresji modle sie o moj odruch, najperw strzelaj do kobiety, pozniej mysl. Kobieta sedzina pozniej moze mi naskoczyc na konec.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka