pikrat 30.01.14, 09:46 No, nie wiem ale wątpliwości są. Dziś moja żona założyła na włoskach wnusia damską wsuwkę do włosów i natychmiast dopadły mnie wątpliwości czy to nie gender właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amityr Re: Wnuk przeżył już spotkanie 30.01.14, 12:06 No to kolczyki w uszach młodzieńców na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
pikrat Re: Wnuk przeżył już spotkanie 30.01.14, 12:15 oleg3 napisał: > z kolegami? Zadowolony? Nie On jeszcze nie ma dwóch latek, ale czym skorupka za młodu... Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Wnuk przeżył już spotkanie 30.01.14, 12:35 pikrat napisał: > Nie On jeszcze nie ma dwóch latek, ale czym skorupka za młodu... Na razie nie protestuje. Mój syn będąc z zerówce wygrał pewien konkurs rysunkowy. Przedstawicielka organizatora (potężna organizacja non-profit) z pompą wręczyła mu w klasie nagrodę. A laureat w płacz! Bo nagroda była w "dziewczęcym" (różowym) kolorze. Konsternacja ... . Odpowiedz Link Zgłoś
pikrat Re: Wnuk przeżył już spotkanie 30.01.14, 12:38 Są jeszcze podejrzenia, że różowy kolor to kolor pedalski. W takim przypadku protest wnuka byłby w pełni zasadny. Odpowiedz Link Zgłoś
amityr Re: Gender w moim domu?! 30.01.14, 12:08 Dodam ,że ministranci też maja przecież komżę-rodzaj sukienki. Dlatego ta czarna hołota tak się na nich napala. Odpowiedz Link Zgłoś