Dodaj do ulubionych

Wybory w USA: głupi i głupszy

16.08.04, 18:45
Kerry okazuje sie być kretynem. I to nie wiadomo, czy nie wiekszym niż Bush.
Powiedział ostatnio, że nawet wiedząc wszystko, co wie dzisiaj, zagłosowałby za wojną, ale... on byt to lepiej poprowadził...
A potem powiedział, że będzie prowadził wojnę "sensitive"...

A już myslałem, że nikt nie umie tak człowieka rozsmieszyć jak Bush.
Czy ten facet jest kretynem?
Zapewne o to poszło w ostatniej kłótni Kerry'ego z żoną. Ona jest normalna, on jest debilem-Frankensteinem.

A jednym z programów satyrycznych powiedziano, że Kerry robi wszystko, żeby przegrać...
A może Kerry nie chce zostawić na lodzie kolegi ze Scull and Bones - Busha?

Kiedy już mi sie zaczęło wydawać po dowcipie z bocznymi kółkami w rowerze Busha,że Kerry to jednak niekoniecznie muł, ten jednak pokazuje swoją twarz.

Ostatnio gdzieś przeczytałem, że w USA trwa wewnętrzna wojna pomiedzy kliką Bush, Kerry, Clinton, neokoni i syjonisci, a tymi, którzy chcą bronić sie przed tymi naziolami.
Druga grupa jest wspomagana przez francuskie służby specjalne. To chyba chciał robić Tenet (Canaris?). CIA jest chyba mniej przeżarte agenturą niż FBI i DIA.
Wygląda całkiem prawdopodobnie.

Obserwuj wątek
    • Gość: sratto Re: Wybory w USA: głupi i głupszy IP: *.acn.pl 16.08.04, 18:56
      Tylko sie nie rozplacz domorosly polityku, znawco wielbladzich odchodow.
    • cs137 Watto, dołącz! Będzie głupi, głupszy i najgłupszy 16.08.04, 18:59

• Gość: Stanislaw S. Wydawalo mi sie, ze ludzie, ktorym chce sie IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 17.08.04, 03:32
        dyskutowac na Internecie, beda jednak powyzej sredniej staystycznej IQ. Nie
        sadze, ze mialem racje. Errare humanum est. Natomiast, gdyby komus przyszlo do
        glowy opublikowac, co Polacy uzywajacy Internetu mysla o USA, to byloby to
        lepsze od wielu publikacji badania opinii publicznej. Nie chodzi tu nawet o
        niezgode z polityka USA. W koncu duza czesc Amerykanow tez sie nie zgadza.
        Chodzi tu o opluwanie kraju, ludzi, politykow. Publikacja taka ostudzilaby
        opinie Amerykanow, ze Polska to przyjaciel.
        • cs137 Słuchaj, Stasiu, tu jest paru facetów, którzy mają 17.08.04, 03:57
          ...ostrą antyamerykańską obsesję. Piszą dużo i prawie wyłącznie na temat
          Ameryki, ale im sie NIGDY nie zdarza napisac dobrego o niej słowa. Same złe.

Czołowych trzech to Watto, V.C. (ten sie sili na to, by to, co pisze, wygladało
          "boleje obiektivno" niz to, co Watto pisze), oraz niejaki Tomson z Forum Świat.

Istnieje silne domniemanie, że ci trzej opanowie maja jakieś osobiste zatargi z
          USA. Watto zna nieźle realia amerykańskie, wiec możliwe jest, że był w Ameryce
          (niektorzy twierdzą, że on w ogóle mieszka w USA) i mu sie w czymś nie powiodlo.
          Bardzo często w takim przypadku czlowiek staje sie "zionistą" (nie syjonistą,
          tylko "zionistą", tzn. takim, który zionie nienawiścią). V.C. nigdy w Ameryce
          nie był. Jeden domysł jest taki, że mu odmówiono wizy, kiedy chciał pojechać --
          ale, oczywiście, moze to być czysto "intrinsic phobia", uczucie czysto
          spontaniczne. A Tomson ma komunistycznego fisia po prostu.
          • Gość: wilku Re: Słuchaj, Stasiu, tu jest paru facetów, którzy IP: 216.11.71.* 17.08.04, 04:05
            Watto zdecydowanie mieszka w US. Tylko po co skoro tak jest tu okropnie.
            Ty tez tu mieszkasz i zdajesz sobie sprawe ze to co on wypisuje to zwykle
            klamstwa i to na poziomie paro letniego dzieciaka. Pytanie jest dlaczego?
            Chyba masz racje. Jemu po prostu nie wyszlo. Ja znam paru takich typkow ktorym
            nie wyszlo. Sa bardzo niesmiali, nigdy nie opanowali jezyka i pomimo tego ze
            zyja lepiej niz w Polsce otoczeni sa ludzmi ktorzy po prostu maja wiecej. Za
            swoje niepowodzenie winia spoleczenstwo i system zapominajac ze ich wlasna
            osobowosc niesmialego fajtlapy ktory wstydzi sie powiedziec slowo po angielsku
            jest prawdziwa przyczyna.
            pzdr
            • Gość: Imagine do wikula IP: *.unl.edu 17.08.04, 19:50
              piandrolic wasci glupoty. ja mieszkam w USA, powiodlo mi sie, a mimo to
              widze sprawy podobnie jak watto. zwyczjnie wiecej alternatywnej literatury
              czytam niz ty. nie polegam absolutnie na tym co ukazuje sie w powszechnym
              obiegu. radze ci zrobic to samo, to wtedy zrozumiesz dlaczego Moore mial racje.
              Imagine.
    • Gość: wikul Ty wariacie smiesz kogos nazwac glupi? IP: 216.11.71.* 17.08.04, 03:56
      Ty ktory nam serwuje takie kretynstwa jak przekazy podswiadome w tekstach
      puszczanych od tylu, spadajace satelity jako oszustwo ladowania na Marsie, bron
      trzesaca ziemia i temu podobne brednie lunatyka ktory nigdy nie mial albo
      umiejetnosc oddzielenia prawdy od fikcji? Ty zdecydownie jestes najglupszy!
      • Gość: wilku PS do Watto IP: 216.11.71.* 17.08.04, 03:57
        GW Bush przy tobie wyglada jak Albert Einstein
        • Gość: SP Dzieki cs, wilku. Z dwoch panstw zamieszczono IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 17.08.04, 04:45
          wyniki badania opinii o Ameryce tych, ktorym odmowiono wizy( Palestyna i
          Pakistan). Ludzie ci ziali nienawiscia pierwotniakow do USA. Mieszkam 20 lat w
          USA. Bylem w Polsce kilka razy i mam wrazenie, ze istnieje podobienstwo miedzy
          tymi, ktorym nie powiodlo sie w Polsce i tym, ktorym nie powiodlo sie za
          granica. Generalnie (znam duzo ludzi bo gralem z nimi w brydza) ludzie z
          wyzszym wyksztalceniem radza sobie znakomicie. wilku. Czy naprawde interesujesz
          sie tym o co Cie oskarzaja. przeciez to jest miesamowite - wychodzenie poza
          utarte poglady. Jestem w tym temacie "synem duchowym" Lema. Uwielbiam np. ze
          opisal bystry tak dawno temu; teraz mowi sie o nanotechnologii - bardzo
          podobne.
          • Gość: Stanislaw S. Re: Przepraszam. Kolega do mnie wpadl. Nieraz IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 17.08.04, 05:29
            Przep
            • Gość: Astra Glupi, gluoszy i watto IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 17.08.04, 06:34
              Po co z nim dyskutujesz? Ja juz dawno poddalam.
              • Gość: domix Re: Glupi, gluoszy i watto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 09:31
                Ciekawi mnie tylko, czy nigdy się watto nie zastanowił, że skoro w tej Ameryce
                jest tak żle to dlaczego jest tak dobrze. Jakie inne państwo ( sbstrahując od
                zasadności wojny w Iraku i Afganistanie równocześnie ) potrafioby wydać na
                wojnę setki miliardów dolarów bez uszczerbku dla gospodarki. Jak to próbowali
                robić Niemcy i Japończycy w czasie IIWŚ to zrujnowali sobie całkowicie
                gospodarkę. Jak Ruscy próbowali dotrzymywać kroku USA w czasie zimnej wojny to
                zrujnowali gospodarkę swoją i demoludów i w konsekwencji doprowadzili do upadku
                systemu. A wracając do Prezydentów- rózni byli to fakt. Osobowość prezydenta
                jest ważna to fakt, ale najważniejsza jest gospodarka i biznes, który tej
                gospodarki nawet średnio rozgarniętemu Prezydentowi rozwalić nie pozwoli. Z
                tych dwóch jestem za Bushem.
                • watto Re: Glupi, gluoszy i watto 17.08.04, 19:08
                  Gość portalu: domix napisał(a):

> Ciekawi mnie tylko, czy nigdy się watto nie zastanowił, że skoro w tej Ameryce
                  > jest tak żle to dlaczego jest tak dobrze. Jakie inne państwo ( sbstrahując od
                  > zasadności wojny w Iraku i Afganistanie równocześnie ) potrafioby wydać na
                  > wojnę setki miliardów dolarów bez uszczerbku dla gospodarki.

Każde panstwo, którego waluta jest "walutą rezerwową swiata",co pozwala mu drukować sobie do woli i eksportować swojej dudki.
                  Ty w ogóle nie myslisz. Już tyle tematów na ten temat założyłem. Trzeba czytać i sie uczyć.
                • waldek.usa Re: Glupi, gluoszy i watto 17.08.04, 19:26
                  Gość portalu: domix napisał(a):

> Ciekawi mnie tylko, czy nigdy się watto nie zastanowił, że skoro w tej
                  Ameryce
                  > jest tak żle to dlaczego jest tak dobrze.

Watto o tym wie i wlasnie dlatego tak go zre.

Jakie inne państwo ( sbstrahując od
                  > zasadności wojny w Iraku i Afganistanie równocześnie ) potrafioby wydać na
                  > wojnę setki miliardów dolarów bez uszczerbku dla gospodarki. Jak to próbowali
                  > robić Niemcy i Japończycy w czasie IIWŚ to zrujnowali sobie całkowicie
                  > gospodarkę. Jak Ruscy próbowali dotrzymywać kroku USA w czasie zimnej wojny
                  to
                  > zrujnowali gospodarkę swoją i demoludów i w konsekwencji doprowadzili do
                  upadku
                  >
                  > systemu.

Po czesci bylo tak dlatego, ze USA nie byly zniszczone dzialaniami wojennymi.
                  Po wojnie ciagnely rowno, a wszyscy inni musieli sie odbudowac, nb dzieki USA.
                  O demoludach nie warto nawet wspominac.

A wracając do Prezydentów- rózni byli to fakt. Osobowość prezydenta
                  > jest ważna to fakt, ale najważniejsza jest gospodarka i biznes, który tej
                  > gospodarki nawet średnio rozgarniętemu Prezydentowi rozwalić nie pozwoli. Z
                  > tych dwóch jestem za Bushem.

Dokladnie.

Nie studiowalem rewelacji tego tam watto, ale on mi wyglada albo na odrzut z
                  Pieknej i stracone $100, albo na przegranca w pulapce pt. "golodupiec w
                  Stanach".
                  W jakich godzinach on nadaje, kiedys musi spac, USA to inne strefy czasowe,
                  mozna goscia wyczuc.
    • watto Wot... psy Pawłowa 17.08.04, 19:05
      Nie spodziewałem sie, że temat "głupi i głupszy" zadziała jak zapalnik podswiadomosci u forumowych koziołków matołków i potraktują go jako konkurs.

Very very good...
      Wielu sie wykazało...
      Ale wygrywa chyba Wikuł z IP .acn.pl.
      • Gość: Stanislaw S. Znowu wycofujesz sie tylem bo Cie logika IP: *.detroit-20rh16rt.mi.dial-access.att.net 17.08.04, 19:27
        • Gość: Stanislaw S. Re: Znowu wycofujesz sie tylem bo Cie logika IP: *.detroit-20rh16rt.mi.dial-access.att.net 17.08.04, 19:35
          innych niszczy. Przypominasz trzylatka, ktory sie ciagle pyta : A dlaczego?
          Przeciez to oczywiste, ze gdyby Litwa chciala aby jej waluta byla "swiatowa" to
          by sie tak nie stalo. Przed dolarem, funt brytyski byl waluta swiatowa. Waluta
          odzwierciedla zawsze znaczenie gospodarki i zamoznosci spoleczenstwa a nie
          odwrotnie. W momencie realizacji zobowiazan platniczych panstwo-dluznik musi
          byc w stanie pokryc dlug towarami, jesli waluta, lub weksle rzadowe nie
          zostana zaakceptowane. Przedtem zloto pelnilo role bezpiecznika, ale juz od 40
          lat nim nie jest.
    • Gość: Imagine Re: Wybory w USA: głupi i głupszy IP: *.unl.edu 17.08.04, 19:14
      watto, przeciez te reptyle w jednym lozku sypiaja. zreszta, wybory sa tak czy
      inaczej "ukladane" w Londynie .... wiec o czym mu tu mowimy.
    • cs137 Rzeźba Watto z profilu w Grand Canyon Natl. Park 17.08.04, 20:05
      Watto, mimo wszystko, jest osoba obdaraną szacunkiem w USA. Przekonałem sie o
      tym niedawno w czasie pobytu w Arizonie
      • Gość: Stanislaw S. Widzialem. Z tego co ludzie o watto pisza to jak IP: *.detroit-20rh16rt.mi.dial-access.att.net 17.08.04, 20:14
        dwie krople wody. Ale ten watto ma wejscia. Musi byc Zydem, bo inaczej sie tego
        nie wytlumaczy.
      • Gość: Stanislaw S. watto otworzyl nowy watek. Jak zwykle wysokiej IP: *.detroit-20rh16rt.mi.dial-access.att.net 17.08.04, 20:17
        klasy. Zdradza nieprzecietny intelekt watta. To jest ekonomista. Jesli prawde o
        nim mowia i klepei biede w USA, to moze tak zrobimy zbiorke na kupienie biletu
        do Polski. Ma szanse byc premierem. Uratuje ojczyzne.
    • galba Zidiociałeś do reszty /nt 18.08.04, 11:50

• watto A teraz Kerry skamle 24.08.04, 17:52
      A teraz Kerry skamle, bo wyszło na jaw, że tak jak wszyscy amerykanscy bohaterowie umiał tylko trzelać do dzieci. Potem w swoim raporcie zrobią z dzieciaka He-Mana. A "ostrzał wroga" (a raczej jego brak) w raporcie urósł mu do rozmiarów ostrzału pod Stalingradem.

Ale to małe piwo. Kerry i tak jest w bez porównania lepszej sytuacji niż Busio.
      Bo Bush był po prostu dezerterem.
      Każdy normalny facet z jajami uderzyłby teraz reklamami w TV o dezercji Busha, ciesząc sie, że frajer dał mu pretekst do znokautowania go.
      Ale nie... Demokrata Kerry tylko płacze i skamle, że Busio go krzywdzi...

Co za ciota...

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka