Gość: kaja IP: *.topnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 18:23 czy jest jakiś środek lub zabieg, który na zawsze wyprostuje włosy falowane i kręcone??!! :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beba2 Re: proste włosy 23.02.06, 18:31 Uch, jak ja Ci zazdroszę tych falowanych.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: proste włosy IP: *.topnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 18:34 a ja sobie nie!!;( po umyciu dają rade, ale juz na drugi dzień i gdy złapie mnie deszcz to mam siano!! ;( coś strasznego. ale nie chce mi się ciągle ich prostować, bo nie dość, że się namęcze parenaście minut to jeszcze popsuje sobie włosy:/ Odpowiedz Link Zgłoś
beba2 Re: proste włosy 23.02.06, 19:06 Dziwnie moze zabrzmią porady z ust kogoś o włosach prostych jak druty ( czym wcale nie jestem zachwycona), ale może wypróbowałabyś jakis wosk, który nie powodowałby sianka pod wpływem wilgoci ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: proste włosy IP: *.topnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 09:27 po takim czymś włosy prawie zaraz robią sie "tłuste" Odpowiedz Link Zgłoś
zamglona17 Re: proste włosy 25.02.06, 10:12 słyszałam o trwałej... prostującej, ale nie polecam! nigdy tego nie rob! po tej chemii włosy wypadną ci prawie całkowicie, a i tak efekt prostych włosów nie bedzie taki jak chcesz (no moze przez 2-3 dni) Odpowiedz Link Zgłoś
zamglona17 Re: proste włosy 25.02.06, 10:12 słyszałam o trwałej... prostującej, ale nie polecam! nigdy tego nie rob! po tej chemii włosy wypadną ci prawie całkowicie, a i tak efekt prostych włosów nie bedzie taki jak chcesz (no moze przez 2-3 dni) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatiana Re: proste włosy IP: *.n.net.pl 25.02.06, 15:13 Sorry puste sie wyslalo:) ze Stanow mozna sobie sciagnac zestaw do prostowania np. easy straight Haime Mundoz (w kazdym 'drugstorze' za 30$)jest calkiem dobry, wlosy sa wyprostowane ale i strasznie wypadja:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolinascotties ze spokojnym sercem mogę Tobie tylko polecić IP: *.chello.pl 25.02.06, 15:17 bardzo dobrą serię kosmetyków, bo wszelkie zabiegi mogą sprawić, że będziesz marzyć o byle jakich włosach - z powodu ich wypadnięcia :) te kosmetyki kupuję w Stanach, ale widziałam je w Niemczech w Douglasie, co pozwala sądzić , że u nas też już są - albo wkrótce będą : jest to seria John Frieda - FRIZZ EASE - jest to cała seria - szampon, odżywka, maseczka, serum (które jest najlepsze) i krem po suszeniu włosów - wszystko rozprostowujące :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolinascotties Re: ze spokojnym sercem mogę Tobie tylko polecić IP: *.chello.pl 25.02.06, 15:22 www.johnfrieda.com/products/FrizzEaseLanding.asp?section=products&subSection=frizzEase&lineID=4 Odpowiedz Link Zgłoś