Dodaj do ulubionych

proste włosy

IP: *.topnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 18:23
czy jest jakiś środek lub zabieg, który na zawsze wyprostuje włosy falowane i
kręcone??!! :(
Obserwuj wątek
    • beba2 Re: proste włosy 23.02.06, 18:31
      Uch, jak ja Ci zazdroszę tych falowanych....
      • Gość: kaja Re: proste włosy IP: *.topnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 18:34
        a ja sobie nie!!;( po umyciu dają rade, ale juz na drugi dzień i gdy złapie
        mnie deszcz to mam siano!! ;( coś strasznego. ale nie chce mi się ciągle ich
        prostować, bo nie dość, że się namęcze parenaście minut to jeszcze popsuje
        sobie włosy:/
        • beba2 Re: proste włosy 23.02.06, 19:06
          Dziwnie moze zabrzmią porady z ust kogoś o włosach prostych jak druty ( czym
          wcale nie jestem zachwycona), ale może wypróbowałabyś jakis wosk, który nie
          powodowałby sianka pod wpływem wilgoci ? :)
          • Gość: kaja Re: proste włosy IP: *.topnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 09:27
            po takim czymś włosy prawie zaraz robią sie "tłuste"
    • zamglona17 Re: proste włosy 25.02.06, 10:12
      słyszałam o trwałej... prostującej, ale nie polecam! nigdy tego nie rob! po tej
      chemii włosy wypadną ci prawie całkowicie, a i tak efekt prostych włosów nie
      bedzie taki jak chcesz (no moze przez 2-3 dni)
    • zamglona17 Re: proste włosy 25.02.06, 10:12
      słyszałam o trwałej... prostującej, ale nie polecam! nigdy tego nie rob! po tej
      chemii włosy wypadną ci prawie całkowicie, a i tak efekt prostych włosów nie
      bedzie taki jak chcesz (no moze przez 2-3 dni)
    • Gość: tatian Re: proste włosy IP: *.n.net.pl 25.02.06, 15:09
      • Gość: tatiana Re: proste włosy IP: *.n.net.pl 25.02.06, 15:13
        Sorry puste sie wyslalo:)

ze Stanow mozna sobie sciagnac zestaw do prostowania
        np. easy straight Haime Mundoz
        (w kazdym 'drugstorze' za 30$)jest calkiem dobry,
        wlosy sa wyprostowane ale i strasznie wypadja:(
      • Gość: carolinascotties ze spokojnym sercem mogę Tobie tylko polecić IP: *.chello.pl 25.02.06, 15:17
        bardzo dobrą serię kosmetyków, bo wszelkie zabiegi mogą sprawić, że będziesz
        marzyć o byle jakich włosach - z powodu ich wypadnięcia :)
        te kosmetyki kupuję w Stanach, ale widziałam je w Niemczech w Douglasie, co
        pozwala sądzić , że u nas też już są - albo wkrótce będą :
        jest to seria John Frieda - FRIZZ EASE - jest to cała seria - szampon,
        odżywka, maseczka, serum (które jest najlepsze) i krem po suszeniu włosów -
        wszystko rozprostowujące :)
        • Gość: carolinascotties Re: ze spokojnym sercem mogę Tobie tylko polecić IP: *.chello.pl 25.02.06, 15:22
          www.johnfrieda.com/products/FrizzEaseLanding.asp?section=products&subSection=frizzEase&lineID=4

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka