Dodaj do ulubionych

NAJWIĘKSZA POLSKA SEKTA - RADIO MA RYJA !!!

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.03.02, 12:48
dlaczego nikt tego ni widzi, dlaczego oni funkcjonują i nikt sie im do dupy nie
dobieże, w tej chwili radio służy do werbowania nowych członków, ogłupiają oni
ludzi, a że starzy to często kompletnie głupie ludzi to we wszystko wierzą co
im powiedzą, najczęściej są werbowani starzy ludzie, najbardziej boli że ludzie
takie głupie, że wierzą w to co oni wymyślą, potem ludzie dzwonią i ich
popierają, oczywiście jak ktoś ma inne zdanie to sie go wyłączą od razu,
ciekawe jest też podawanie kont na które należy wpłacać pieniądze, ostatnio
założyli sobie szkołe co ma werbować i ogłupiać młodych, szkoła medialna, tak
tak, będą sobie produkować dziennikarzy, którzy jeszcze w większym stopniu będą
werbować ludzi używając publicznych mediow, ciekawe jest też że mają swoich
agentów w rządzie !!!! na nich głosowali wszyscy zwerbowanie, same debile i tak
mają teraz swoje zdanie w rządzie, ta pie... sekta opanuje niedługo umysły
wszyskich i nikt sie nawet nie kapnie, jestem za likwidacją tej SEKTY !!!
strony.wp.pl/wp/pecunia11

Obserwuj wątek
    • Gość: Marian Do Piotra!!! IP: *.ipt.aol.com 30.03.02, 21:00
      Chyba sie mylisz. na ten temat mowiono juz wiele chociazby na tym formum.
      Zgadzam sie z toba w 100% RM to sekta pod wodza rydzayka.Organizacje te cechuja
      wszelkie charakterystyczne dla sekt cechy - a wiec indoktrynacja i bezwzgledne
      wykorzystywanie finansowe czlonkow. Te sekte powstala w ramach KK moznaby
      inaczej nazwac schizma. Guru- rydzyk zaledwie toleruje papieza i jest w ciaglym
      konflikcie z hierarchia kosciola. Wszystko to robi, jak przywodcy innych sekt
      dla korzysci materialnych i zaspokojenia zadzy dominowania nad innymi.Nie wiem
      ile w KK bylo takich przypadkow. Moze KK byl kiedys bardziej mponolityczny i
      likwidowal w zarodku dewiacje ...
      • Gość: Jan Re: Do Piotra!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.03.02, 21:59
        Jak ja kiedys słuchałem i słyszałem wypowiedzi tych ludzi to mi sie niedobrze
        robiło, czy naprawde tak trudno ruszyć głową i zobaczyć co sie dzieje

ps. jak widze macierewicza czy giertycha to mi sie słabo robi i biegunki dostaje
        • Gość: rt Re: Do Piotra!!! IP: *.chello.pl 30.03.02, 23:06
          dlaczego?
    • lustrator nieuk zlustrowany 30.03.02, 23:25
      Gość portalu: piotr napisał(a):

> dlaczego nikt tego ni widzi, dlaczego oni funkcjonują i nikt sie im do dupy nie
      >
      > dobieże,

gdy przybieży to przybierze i dobierze nieuku

> w tej chwili radio służy do werbowania nowych członków, ogłupiają oni

a ciebie kto ogłupił?

> ludzi, a że starzy to często kompletnie głupie ludzi to we wszystko wierzą co
      > im powiedzą, najczęściej są werbowani starzy ludzie, najbardziej boli że ludzie
      >
      > takie głupie, że wierzą w to co oni wymyślą, potem ludzie dzwonią i ich
      > popierają, oczywiście jak ktoś ma inne zdanie to sie go wyłączą od razu,
      > ciekawe jest też podawanie kont na które należy wpłacać pieniądze, ostatnio
      > założyli sobie szkołe co ma werbować i ogłupiać młodych, szkoła medialna, tak
      > tak, będą sobie produkować dziennikarzy, którzy jeszcze w większym stopniu będą
      > werbować ludzi używając publicznych mediow, ciekawe jest też że mają swoich
      > agentów w rządzie !!!! na nich głosowali wszyscy zwerbowanie, same debile i tak
      >
      > mają teraz swoje zdanie w rządzie, ta pie... sekta opanuje niedługo umysły
      > wszyskich

robisz śmietnik na forum umysłowy mikrobie

zostałeś zlustrowany
      • Gość: U Re: nieuk zlustrowany IP: *.gis.net 01.04.02, 22:03
        lustrator napisał(a):

> Gość portalu: piotr napisał(a):
        >
        > > dlaczego nikt tego ni widzi, dlaczego oni funkcjonują i nikt sie im do dup
        > y nie
        > >
        > > dobieże,
        >
        > gdy przybieży to przybierze i dobierze nieuku
        >
        >
        >
        > > w tej chwili radio służy do werbowania nowych członków, ogłupiają oni
        >
        > a ciebie kto ogłupił?
        >
        > > ludzi, a że starzy to często kompletnie głupie ludzi to we wszystko wierzą
        > co
        > > im powiedzą, najczęściej są werbowani starzy ludzie, najbardziej boli że l
        > udzie
        > >
        > > takie głupie, że wierzą w to co oni wymyślą, potem ludzie dzwonią i ich
        > > popierają, oczywiście jak ktoś ma inne zdanie to sie go wyłączą od razu,
        > > ciekawe jest też podawanie kont na które należy wpłacać pieniądze, ostatni
        > o
        > > założyli sobie szkołe co ma werbować i ogłupiać młodych, szkoła medialna,
        > tak
        > > tak, będą sobie produkować dziennikarzy, którzy jeszcze w większym stopniu
        > będą
        > > werbować ludzi używając publicznych mediow, ciekawe jest też że mają swoic
        > h
        > > agentów w rządzie !!!! na nich głosowali wszyscy zwerbowanie, same debile
        > i tak
        > >
        > > mają teraz swoje zdanie w rządzie, ta pie... sekta opanuje niedługo umysły
        >
        > > wszyskich
        >
        > robisz śmietnik na forum umysłowy mikrobie
        >
        > zostałeś zlustrowany

Ile troski w takim jednym Pietrze.Nie pjepsz pietsze...........................
        Nerwowa przed powrotem swiadomosci w narodzie............
    • Gość: Marek SCHIZMA CZY SEKTA ?? IP: *.ipt.aol.com 30.03.02, 23:32
      Czytam w moim slowniku: schizma- podzial miedzy wyznawcami tej samej wiary
      prowadzacy do ustanowienia autorytetow duchowych lub roznych kosciolow.
      RM odpowiada 100% tej definicji. Ci ludzie pozwalaja sobie na krytyke ogolnie
      przyjetych autorytetow koscielnych - prymasa, biskupow, nawet papieza, bo niby
      zbyt liberalny.
      Definicji sekty odpowiadaja ze wzgledu na calkowite zniewolenie umuslowe i
      podporzadkowanie sie przywodcy manipulujacego ich osobowoscia i finansami dla
      wlasnych celow.
      tak czy inaczej ta formacja jest obca idei jednosci chrzescijanskiej.
    • Gość: FABIO DZIALNOSC SEKTY SPRZECZNA Z KONKORDATEM !!!!! IP: *.ipt.aol.com 01.04.02, 18:49
      SIANIE NIENAWISCI RASOWEJ JEST SPRZECZNE Z KONKORDATEM!! RM POWINIEN ZAJAC SIE
      PROKURATOR !!!
    • Gość: MMM Radio Maryja, niech nam zyje i wzrasta !!!!!!!!!!! IP: 192.168.5.* 01.04.02, 21:38
      Bardzo sie mylicie. Wbrew pozorom to wy ulegacie bardzo perfidenj propagandzie
      z TV. Ale zamiast wyjrzec za okno i zobaczyc co sie dzieje do okola to
      patrzycie w szklane pudlo i NIE a potem powtarzacie. Nad tym pracuja specjalni
      spece od technik manipulacyjnych. Wystarczy powiedziec ze RM to jedyne w Polsce
      radio ktore spelnia warunki radia spolecznego. To jedyny glos wolny od
      naciskow, tam liczy sie tylko prawda a nie zysk. Nawet jesli nie bede sie
      zgadzal z tym co mowia na antenie to bede sluchal bo to glos wolnosci w naszym
      zniewolonym przez masoliberalow spolecznstwie. TO musi byc Boza pomoc ze to
      radio mimo takiej nienawisci wciaz dzial. Sluchajcie jak najwiecej a moze i wam
      otworza sie oczy.
      AMEN
      • Gość: ania Re:Do MMM IP: *.upc.chello.be 01.04.02, 22:01
        Jak Rydzykowi nie chodzi o zysk to po co on podaje te wszystkie numery kont.
        • Gość: MMM Re:Do MMM IP: 192.168.5.* 02.04.02, 00:12
          Gość portalu: ania napisał(a):

> Jak Rydzykowi nie chodzi o zysk to po co on podaje te wszystkie numery kont.

Moze dlatego ze prowadzenie radia "troszeczke" kosztuje a RM nie ma innych zrodel
          zysku.
          • Gość: ania Re:Do MMM IP: *.upc.chello.be 02.04.02, 09:28
            A co sie stalo z pieniedzmi ,ktore Rydzyk wyludzail od ludzi zbierajac na
            stocznie no i ile tego bylo?
            • Gość: MMM Re:Do MMM IP: 192.168.5.* 02.04.02, 14:20

> A co sie stalo z pieniedzmi ,ktore Rydzyk wyludzail od ludzi zbierajac na
              > stocznie no i ile tego bylo?

To dawali ludzie ktorzy popierali radio i zalezalo im na jego wsparciu. Ojciec
              Rydzyk wszystkie pieniadze wykorzystuje zeby bronic polski przemysl i zaklady
              pracy. Te pieniadze to to samo co inne datki na Radio Maryja. Ze stocznia sie nie
              udalo gdyz pewnie w samej Brukseli czy Berlinie zapadl na nia wyrok, ale RM
              pomaga wielu innym strajkujacym, pieniadze sa bardzo potrzebne. Najglsoniej
              krzycza ci co niedawali i nie sluchaja, ja wiem na co poszly pieniadze i wiem ze
              sie nie zmarnowaly. Przynzja sie Aniu ze nienawidzisz kosciola swietego i Boga
              dlatego tek cie kluje najbardziej niezalezne i niezlomne katolickie radio. Oczysc
              swe serce i wyrzuc uprzedzenia. Zacznij sama myslec, idz na forum LPR i poczytaj.
              Moze jeszcze nienawisc ktora zawladnela twym sercem nie zniszczyla twego mozgu.
              • Gość: ania Re:Do MMM IP: *.upc.chello.be 02.04.02, 14:39
                To co ludzie daja na radio daja na radio.A to co daloi na stocznie dali na
                stocznie.Jezeli ja dzis zaczne zbierac od ludzi pieniadze na jakis cel a
                pozniej powiem,ze sie nie udalo i przeznacze pieniadze dla siebie to wsadza
                mnie do wiezienia jako oszustke.A co do nienawisci to Ty chyba niedokladnie
                sluchasz tego radia bo to wypowiedzi pana Rydzyka czesto sa przepojone
                nienawiscia.
                • Gość: antyKobu do wszystkich IP: 80.62.70.* 02.04.02, 14:44
                  jestescie podobni w swej nienawisci do RM,dlaczegoby ich nie zignorowac?to
                  czasem najlepsza metoda
                • Gość: Optyk Re:Do MMM IP: *.waw.cdp.pl 03.04.02, 16:12

> To co ludzie daja na radio daja na radio.A to co daloi na stocznie dali na
                  > stocznie.Jezeli ja dzis zaczne zbierac od ludzi pieniadze na jakis cel a
                  > pozniej powiem,ze sie nie udalo i przeznacze pieniadze dla siebie to wsadza
                  > mnie do wiezienia jako oszustke.A co do nienawisci to Ty chyba niedokladnie
                  > sluchasz tego radia bo to wypowiedzi pana Rydzyka czesto sa przepojone
                  > nienawiscia.

To nie jest tak do konca jak mowi MMM. Te pieniądze są w zawiadywaniu fundacji,
                  która nie finansuje RM. Z tego co do mnie dotarło ci którzy dawali na stocznię
                  mają prawo zadeklarowac co ma się stać z ich pieniedzmi. Czy pojsc na RM czy
                  zostać zwrócone.
                  Więc nie ma tu żadnego przekrętu. A co do utrzymania radia to niestety TPSA
                  bierze sporo kasy za nadawanie, a reklam ani innych obrzydliwosci w tym radiu nie
                  ma ktore by kasę przynosiły. Dlatego tak jak wielu płacę na to radio aby nie
                  zamilkło, gdyż to jedyna odtrutka na zydo-liberalne media polskojezyczne jak np.
                  Gadzinówka Wyborcza.
                  • Gość: Balzer Re:Do MMM IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.02, 21:11
                    Gość portalu: Optyk napisał(a):

>
                    > To nie jest tak do konca jak mowi MMM. Te pieniądze są w zawiadywaniu fundacji,
                    >
                    > która nie finansuje RM. Z tego co do mnie dotarło ci którzy dawali na stocznię
                    > mają prawo zadeklarowac co ma się stać z ich pieniedzmi. Czy pojsc na RM czy
                    > zostać zwrócone.
                    > Więc nie ma tu żadnego przekrętu. A co do utrzymania radia to niestety TPSA
                    > bierze sporo kasy za nadawanie, a reklam ani innych obrzydliwosci w tym radiu n
                    > ie
                    > ma ktore by kasę przynosiły. Dlatego tak jak wielu płacę na to radio aby nie
                    > zamilkło, gdyż to jedyna odtrutka na zydo-liberalne media polskojezyczne jak np
                    > .
                    > Gadzinówka Wyborcza.

Jednym słowem płacisz na fundamentalno-narodowych katoli wspierajacych faszyzm.
                    A i tak Rydzyk wszystko zgarnie do swojej kieszeni smile
    • Gość: °°°° Re: NAJWIĘKSZA POLSKA SEKTA - RADIO MA RYJA !!! IP: *.local 01.04.02, 21:39
      Zwszawione araby dyskutuja o radiu Maryja!
    • laik MMM, świrusie, ty tutaj?! 02.04.02, 08:15
      A mówią, że służba zdrowia nie oferuje pacjentom komfortowych warunków pobytu w
      ośrodkach zdrowia. Na twoim przykładzie widać, że to nieprawda!
      No bo jak to - oddział zamknięty Wariatkowa i ma komputery podłączone do sieci!

No bo w to, że z Debilkowa wyszedłeś to nie uwierzę...

PS. A Rydzyjka dalej słuchasz? Słuchaj, zwiędły kwiatuszku, słuchaj. W twoim
      stanie już nic nie może ci zaszkodzić...
    • Gość: Qbencja Re: Znam inne sekty IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 09:23
      Oj, facet, żebyś ty widział gustowne zdjęcie prezesa RMF Tyczyńskiego w
      cyklojarmułce na rowerku. Prawdziwy guru wolnej polskiej radiofonii. Naród
      wybrany kocha rowerki, czasem z nich spada, zwłaszcza po opróżnieniu termosa. A
      cóż to RMF? - Radio Mniejszości Fanatycznej.
      A, jest jeszcze inna sekta - Radio Żyd FM. Jeśli ktoś słuchał TYLKO MAMY, to
      był głupi!
      Proponuję teraz zagrać w otwarte karty i założyć Radio Osz! (SZszszszszsz -
      słyszycie ten szszum na UKF-ie! Kanał lewy - szszszszszsz!, prawy
      szszszszszsz!, środkowy - oszszszszszsz!). A potem będzie już tylko Radio Peep!
      Każda wypowiedź spoza norm poprawności politycznej będzie miała wstawkę PEEEEEP!
      A kiedy Radio Osz oraz Radio Peep przejmą cały interes, będzie można spokojnie
      swój radioodbiornik wrzucić do Wisły! Tylko jak to ryby wytrzymają!
    • Gość: antyKobu Re: NAJWIĘKSZA POLSKA SEKTA - RADIO MA RYJA !!! IP: 80.62.70.* 02.04.02, 10:26
      To ostatnio jakas mania w tym kraju:nazywanie wszystkiego sekta smile moze ktos mi
      wytlumaczy skad to sie w tym narodzie bierze?a co do radia Maryja-nie jestem
      ich zwolennikiem,ale tam gdzie demokracja,tam pluralizm pogladow i czy to sie
      podoba,czy nie,trzeba to zaakceptowac
      • Gość: Ghandi Do antykobu IP: *.proxy.aol.com 02.04.02, 17:05
        Na tym polega problem. Kosciol katolicki raczej nie uznaje pluralizmu. O
        demoktracji mozna byloby w nim mowic gdyby wierni mieli jakikolwiek wplyw na
        wybor chociazby proboszczow czy katechetow. Odlam religijny utworzony w
        kosciele polskim pod nazwa RM w ramach koscielnego funkcjonariatu, coraz mniej
        ma wspolnego z idea polskiego kosciola.Dzieli go na frakcje.Zwierzchnik
        radiomaryjnej schizmy wykorzystuje spowodowana starczym wiekiem, chorobami oraz
        nadmiarem zajec niezdolnosc papieza postrzegania dewiacji grozacych polskiemu
        katolicyzmowi.
    • Gość: alek Re: NAJWIĘKSZA POLSKA SEKTA - RADIO MA RYJA !!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.02, 10:26
      Człowieku top nie zadna sekta. To instytucja akceptowana przez "ukochanego
      wodza" Jana Pawłą II i jego ludzi.
      Na jakim świecie ty żyjesz ........... ?
      • nimfomalinka Re: NAJWIĘKSZA POLSKA SEKTA - RADIO MA RYJA !!! 03.04.02, 11:20
        wkurwia mnie, jak ktoś łączy totalnie zidiociałe radio Ma Ryja z całkiem wpozo
        czasami kosciołem katolickim. to nieporównywalne wartości. to jakby porównywać
        sex z morderstwem z porządania.
        • pontifexmaximus Re: NAJWIĘKSZA POLSKA SEKTA - RADIO MA RYJA !!! 03.04.02, 16:20
          a tak na marginesie, czy GW to nie sekta? smile
          ... a kiedyś w jednym z niusów wyczytałem, że ksiądz Rydzyk jest agentem
          niemieckich rewizjonistów, którzy nie chcą, aby Polska weszła do UE smile
          Pozdro 4 @ll anty RM fans smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka