Dodaj do ulubionych

Zbliża się kolejne "święto" demokracji

06.05.14, 19:00
Obstawiam poniżej 20% frekwencję i poniżej 3% poparcia dla Korwina (nie żeby mnie to obchodziło, tak dla zabawy).

Dla znudzonych, dodatkowo do pobawienia się:
latarnik.nq.pl/
Wyniki testu są oczywiście mało ważne i przewidywalne, ale warto poczytać co odpowiadały poszczególne komitety i jak to komentowały.
Obserwuj wątek
    • krates-8 copy & paste wyników z latarnika 06.05.14, 19:55
      89% Nowa Prawica Janusza Korwin-Mikke
      83% Polska Razem Jarosława Gowina
      75% Ruch Narodowy
      73% Prawo i Sprawiedliwość
      64% Solidarna Polska
      56% Polskie Stronnictwo Ludowe
      50% Platforma Obywatelska
      31% Sojusz Lewicy Demokratycznej - Unia Pracy
      19% Twój Ruch
      • pikrat Re: copy & paste wyników z latarnika 06.05.14, 20:12
        Z ciebie, Krates, narodowiec jak z koziej dupy trąba. Dam sobie pokroić w plasterki, że prędzej przystąpiłbyś do targowicy niż nadstawił pierś dla Ojczyzny.
        • dachs Re: copy & paste wyników z latarnika 06.05.14, 21:48
          pikrat napisał:

> Z ciebie, Krates, narodowiec jak z koziej dupy trąba. Dam sobie pokroić w plast
          > erki, że prędzej przystąpiłbyś do targowicy niż nadstawił pierś dla Ojczyzny.

Pikrat właśnie dowiedział się, co to Targowica, strasznie się oburzył i patriotyczny wzwód kładzie mu się na bohatersko wezbranej piersi.
          Ale kudy mu do Rasputina, tamten ponoć dwanaście kubełków podnosił.
          • krates-8 ale sam jak targowiczanie 06.05.14, 21:58
            jest pikrat przeciwnikiem
            monarchii dziedzicznej
          • pikrat Re: copy & paste wyników z latarnika 06.05.14, 22:39
            dachs napisał:

> pikrat napisał:
            >
            > > Z ciebie, Krates, narodowiec jak z koziej dupy trąba. Dam sobie pokroić w
            > plast
            > > erki, że prędzej przystąpiłbyś do targowicy niż nadstawił pierś dla Ojczy
            > zny.
            >
            > Pikrat właśnie dowiedział się, co to Targowica, strasznie się oburzył i patriot
            > yczny wzwód kładzie mu się na bohatersko wezbranej piersi.
            > Ale kudy mu do Rasputina, tamten ponoć dwanaście kubełków podnosił.

Matołku, poczytaj mój wątek ubiegłoroczny właśnie też na okoliczność o targowicy. Przynajmniej rok temu o niej się dowiedziałem.smile
            Jak też Polacy po wyjeździe do szkopów durnieją... sad
            • dachs Re: copy & paste wyników z latarnika 07.05.14, 02:30
              pikrat napisał:

> Matołku, poczytaj mój wątek ubiegłoroczny właśnie też na okoliczność o targowicy
              > Przynajmniej rok temu o niej się dowiedziałem.smile

Zwracam honor, do Niemiec wiadomości z Polski czasem z opóźnieniem dochodzą.
              Uwzględnię tę datę w przyszłości.
        • krates-8 jestem prawie anarchistą 06.05.14, 21:53
          ale jestem gotów bronić Ojczyzny
          obraziłeś mnie pikrat
          • pikrat Re: jestem prawie anarchistą 06.05.14, 22:37
            krates-8 napisał:

> ale jestem gotów bronić Ojczyzny
            > obraziłeś mnie pikrat
            >

Obraziłem to przepraszam, ale z tego co tu pisujesz wnioskuję, że prędzej broniłbyś Watykanu niż Polski właśnie. Miło mi, że się pomyliłem.
            • krates-8 błędnie wnioskujesz bo nie czytasz /nt 06.05.14, 23:21

• pikrat Re: błędnie wnioskujesz bo nie czytasz /wt 07.05.14, 00:23
                Czytam. Nie jesteś z mojej bajki. Jestem "źwierzęciem" pokojowym, ba, spolegliwym. Anarchia jest mi obca. Kocham Unię i Tuska. Nie cierpię kleru i PiSu. Czy można być lepszym? wink
                • dachs Re: błędnie wnioskujesz bo nie czytasz /wt 07.05.14, 02:34
                  pikrat napisał:

> Jestem "źwierzęciem" pokojowym, ba, spolegliwym. Anarchia jest mi obca. Kocham Unię i
                  > Tuska. Nie cierpię kleru i PiSu. Czy można być lepszym? wink

Można. Można nie cierpieć tylko PiSu.
                • piq co znaczy "spolegliwy",... 07.05.14, 14:18
                  ...i co to słowo robi w tym kontekście, dziecineczko otyła? "Pokojowym, ba, spolegliwym"?

> Nie jesteś z mojej bajki. Jestem "źwierzęciem" pokojowym, ba, spolegliwym.
                  • wikul Re: co znaczy "spolegliwy",... 08.05.14, 00:04
                    piq napisał:

> ...i co to słowo robi w tym kontekście, dziecineczko otyła? "Pokojowym, ba, spo
                    > legliwym"?
                    >
                    > > Nie jesteś z mojej bajki. Jestem "źwierzęciem" pokojowym, ba, spolegliwym

Kiedyś Kaczyński powiedział o Tusku że jest spolegliwy a dziennikarze którzy czepiają sie różnych głupot i przejęzyczeń nawet tego nie zauważyli. Czy możliwa jest większa pochwała z ust wroga że adwersarz jest godzien zaufania czyli że jest spolegliwy ?
      • manny-jestem Re: copy & paste wyników z latarnika 07.05.14, 14:16
        To mniej wiecej tak jak ja , co tylko pokazuje debilnosc ankiety jak i polskiej sceny politycznej.
    • xiazeluka Moja Wielkoxiążęca Wysokość na moment... 08.05.14, 08:22
      ... zawiesi bojkot demotfukratycznych obrzędów i wykorzysta tę mało istotną okazję, aby wyrazić swą głęboką pogardę do bandziorów z tzw. klasy politycznej. Głos Mła dostanie Korwin, będzie w tym eurocyrku wreszcie zabawnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka