maaax 21.08.04, 12:19 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22917 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maaax Re: Mysle, ze dlugo bedziesz przemawiac do samego 21.08.04, 13:40 To ryzyko jest wpisane w idee tego forum- sila rzeczy -elitarnego... sam ze soba nie bede dyskutowal- nie bedzie chetnych zrezygnuje...niemniej mam nadziej, ze jeszcze sa ludzie, ktorych interesuje DLACZEGO wypadki biezace maja taki a nie inny charakter... pzdr i zapraszam: Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: NOWE FORUM !! JUZ OTWARTE: = 21.08.04, 13:39 Maax w preambule do swego forum napisal: "Wulgaryzmy i argumenty ad personam nie beda tolerowane." Moze Ci sie, kurwa, ten ambitny plan nie udac. Odpowiedz Link Zgłoś
maaax Re: Nie rozpoznajesz "milosnika" poezji Milosza? 21.08.04, 13:58 „miłośnika”? ?? a co ty wiesz o Miłoszu i o moim stosunku do jego twórczości??? Nie jestem jakimś wielkim znawcą poezji w ogóle, z Miłosza kojarzę jego przekłady Psalmów, Traktaty: Moralny i Teologiczny….i tłumaczenia haiku- Więcej czytałem jego prozy.. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Jesli pomylka i przypadkowa zbieznosc nickow to 21.08.04, 14:00 serdecznie przepraszam. Nb. tez wole Milosza-eseiste. Odpowiedz Link Zgłoś
maaax Re: Jesli pomylka i przypadkowa zbieznosc nickow 21.08.04, 14:02 OK =przyjmuje przeprosiny. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: Nie rozpoznajesz "milosnika" poezji Milosza? 21.08.04, 14:55 Popraw sobie sygnaturkę! Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: NOWE FORUM !! JUZ OTWARTE: = 21.08.04, 14:54 Wulgaryzmy i argumenty ad personam nie beda tolerowane. *********** Kto będzie chciał pisać na takim forum? Idealista jesteś maaax! Odpowiedz Link Zgłoś
maaax Re: NOWE FORUM !! JUZ OTWARTE: = 21.08.04, 16:25 ale sa jak widze wyjatki - te zapraszam szczególnie pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś