09.07.14, 16:03
Nie, to nie wynik wczorajszego półfinału, ani prognoza dzisiejszego, ale ocena sejmowych wystąpień dwóch rywali politycznych, czyli Tusk - Kaczyński 7 : 0, dokonana przez Adriana Fulneczka.

www.tokfm.pl/blogi/niskakulturapl/2014/07/tusk_70_kaczynski_/1#BoxSlotI3img
Obserwuj wątek
    • sz0k 70 09.07.14, 16:23
      Czyli średni poziom IQ demokratów.
      • wikul Re: 7 : 0 09.07.14, 16:50
        sz0k napisał:

> Czyli średni poziom IQ demokratów.

Nie przepuścisz takiej okazji, co ? Tylko co ma do tego poziom demokratów ?
        • sz0k Re: 7 : 0 09.07.14, 16:51
          wikul napisał:

> sz0k napisał:
          >
          > > Czyli średni poziom IQ demokratów.
          >
          > Nie przepuścisz takiej okazji, co ? Tylko co ma do tego poziom demokratów ?

smile))) IQ70.
          • wikul Re: 7 : 0 09.07.14, 21:53
            sz0k napisał:

> smile))) IQ70.

Nie dasz złego slowa powiedzieć na Jarka I Zbawiciela (IQ799).
            Ale dzisiaj po wysluchaniu Tuska wyglądał fatalnie, jakby się postarzał o 10 lat. Szkoda człowieka.
            • t_ete zaintrygowal mnie tymi obiadami 09.07.14, 22:39
              przed laty mialam okolicznosc zjesc obiad w omawianej 'stolowce' ; zadziwila mnie niska cena za trzydaniowy posilek ; to nie bylo zle jedzenie ; bez finezji - ale przyzwoicie ;
              dla ludzi spedzajacych kilkanascie godzin w pracy - wrecz blogoslawienstwo ;

a Jaroslawa wykrecalo ze wstretu ... coz, pewnie lepiej gotowala gosposia, w to wierze ; przywalil Premierowi za cygara ... a ja widze gosposie w fartuszku serwujaca Prezesowi obiadek ; i pozamiatane wink

tete
              • andrzejg Re: zaintrygowal mnie tymi obiadami 10.07.14, 06:30
                t_ete napisała:

>
                > a Jaroslawa wykrecalo ze wstretu ... coz, pewnie lepiej gotowala gosposia, w to
                > wierze ; przywalil Premierowi za cygara ... a ja widze gosposie w fartuszku s
                > erwujaca Prezesowi obiadek ; i pozamiatane wink
                >
                > tete

nie gosposia tylko śp mamusia
                toż stan wojenny rozpoczął od śniadanka u mamusi
            • sz0k Re: 7 : 0 10.07.14, 01:41
              wikul napisał:

> sz0k napisał:
              >
              > > smile))) IQ70.
              >
              >
              > Nie dasz złego slowa powiedzieć na Jarka I Zbawiciela (IQ799).
              > Ale dzisiaj po wysluchaniu Tuska wyglądał fatalnie, jakby się postarzał o 10 la
              > t. Szkoda człowieka.

Widzisz IQ70 twój problem polega na tym, że ja mam w dupie Jarka, ba ja mam w głębokiej dupie cały ten sejm. Natomiast do łez doprowadzają mnie takie wiernopoddańcze wypierdy na temat "złotoustego Donalda", jak te bezmózgów z tokfm/gwna i cytujących ich półgłówków.
              • wikul Re: 7 : 0 10.07.14, 16:43
                sz0k napisał:

> Widzisz IQ70 twój problem polega na tym, że ja mam w dupie Jarka, ba ja mam w g
                > łębokiej dupie cały ten sejm. Natomiast do łez doprowadzają mnie takie wiernopo
                > ddańcze wypierdy na temat "złotoustego Donalda", jak te bezmózgów z tokfm/gwna
                > i cytujących ich półgłówków.

Zawsze, cymbale o mentalności średniwiecznego kmiota, "masz w dupie Jarka" ale nie przepuścisz żadnemu wątkowi który jest o nim i wszelkie krytyczne o nim opinie podsumowujesz takimi jak powyżej bredniami. Do głowy ci nie przyjdzie, tępy Wolaku, że posiadanie innych od twoich poglądów jest tak samo uprawnione jak twoje śmieszne średniowieczne poglądy.
                A teraz won, gnido, nie ma obowiazku zabierania głosu w moich wątkach.
                • sz0k Re: 7 : 0 10.07.14, 19:27
                  wikul napisał:

> sz0k napisał:
                  >
                  > > Widzisz IQ70 twój problem polega na tym, że ja mam w dupie Jarka, ba ja m
                  > am w g
                  > > łębokiej dupie cały ten sejm. Natomiast do łez doprowadzają mnie takie wi
                  > ernopo
                  > > ddańcze wypierdy na temat "złotoustego Donalda", jak te bezmózgów z tokfm
                  > /gwna
                  > > i cytujących ich półgłówków.
                  >
                  > Zawsze, cymbale o mentalności średniwiecznego kmiota, "masz w dupie Jarka" ale
                  > nie przepuścisz żadnemu wątkowi który jest o nim i wszelkie krytyczne o nim opi
                  > nie podsumowujesz takimi jak powyżej bredniami. Do głowy ci nie przyjdzie, tępy
                  > Wolaku, że posiadanie innych od twoich poglądów jest tak samo uprawnione jak t
                  > woje śmieszne średniowieczne poglądy.
                  > A teraz won, gnido, nie ma obowiazku zabierania głosu w moich wątkach.

Ten wątek jest w równej mierze o Kaczyńskim, co o Tusku. O tym drugim nawet bardziej i stąd zabranie przeze mnie głosu.

Artykuł przez ciebie zalinkowany stoi poniżej jakiegokolwiek poziomu intelektualnego, nawet takiego bezmózgowia jak tokfm, czy gwno. On mógłby być nawet śmieszny gdyby był napisany gdzieś w Korei Płn. na cześć Wielkiego Wodza, albo w dobie PRL-u, ale teraz jest po prostu tragiczny. Jest jednak pięknym obrazem głupoty demokratów. Nie ma w nim krzty merytorki, a tylko ochy i achy pana redachtura nad cudownością wymowy, złotoustego Donalda, który tak uroczo szeptał mu do uszka swoje dyrdymały. To pokazuje co ma wartość w demokracji i jakimi durniami są przeciętni wyborcy, to cremme de la cremme demokracji.
                  • wikul Re: 7 : 0 10.07.14, 20:49
                    sz0k napisał:

> Artykuł przez ciebie zalinkowany stoi poniżej jakiegokolwiek poziomu intelektua
                    > lnego, nawet takiego bezmózgowia jak tokfm, czy gwno. On mógłby być nawet śmies
                    > zny gdyby był napisany gdzieś w Korei Płn. na cześć Wielkiego Wodza, albo w dob
                    > ie PRL-u, ale teraz jest po prostu tragiczny. Jest jednak pięknym obrazem głupo
                    > ty demokratów. Nie ma w nim krzty merytorki, a tylko ochy i achy pana redachtur
                    > a nad cudownością wymowy, złotoustego Donalda, który tak uroczo szeptał mu do u
                    > szka swoje dyrdymały. To pokazuje co ma wartość w demokracji i jakimi durniami
                    > są przeciętni wyborcy, to cremme de la cremme demokracji.

Zacytowałem z blogu to co uważałem za stosowne a tobie gó... do tego. Jak ci się nie podoba to idź na forum Radia Maryja, tam spotkasz tobie podobnych z krztą merytoryki. Będziecie użalać sie nad dupokracją. Co masz sie katować na tak nieprzyjaznym forum.
                    Chyba że jesteś w pracy i masz dyżur, to inna sprawa.
                    • sz0k Re: 7 : 0 10.07.14, 20:55
                      wikul napisał:

> Zacytowałem z blogu to co uważałem za stosowne a tobie gó... do tego. Jak ci si
                      > ę nie podoba to idź na forum Radia Maryja, tam spotkasz tobie podobnych z krztą
                      > merytoryki. Będziecie użalać sie nad dupokracją. Co masz sie katować na tak ni
                      > eprzyjaznym forum.
                      > Chyba że jesteś w pracy i masz dyżur, to inna sprawa.

Rozumiem, aprobujesz w swoich wątkach tylko odpowiedzi głaszczące cię po główce i wzajemne spijanie z dziubków. W takim razie zostawiam cię w twoim świecie i tak jest wyjątkowo obrzydliwy...
                      • wikul Re: 7 : 0 11.07.14, 21:14

> Rozumiem, aprobujesz w swoich wątkach tylko odpowiedzi głaszczące cię po główce
                        > i wzajemne spijanie z dziubków. W takim razie zostawiam cię w twoim świecie i
                        > tak jest wyjątkowo obrzydliwy...

Od ciebie niczego nie oczekuje, za głupi jesteś na dyskusje. Znasz tylko jedną prawdę, "własną".
                        Od adwersarzy oczekuję przedstawienia swoich argumentów. Wielokrotnie dyskutowałem godząc się z rozmówcą lub rozstając z własnym zdaniem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka