Dodaj do ulubionych

Ranking przekrętów AWS

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.02, 10:08
1. ZUS - Alot

Obserwuj wątek
    • Gość: Agent Re: Ranking przekrętów AWS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.02, 10:41
      Przekonanie ludu, ze AWS to prawica
      • Gość: LIMAK Re: Ranking przekrętów AWS IP: 172.16.60.* 03.04.02, 10:59
        Gość portalu: Agent napisał(a):

> Przekonanie ludu, ze AWS to prawica

HA, HA, HA...to przecież zrobił IDI AMIN....______________________

• Gość: Agent Limaku... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.02, 11:22
          Gość portalu: LIMAK napisał(a):
          > Gość portalu: Agent napisał(a):
          >
          > > Przekonanie ludu, ze AWS to prawica
          >
          > HA, HA, HA...to przecież zrobił IDI AMIN....______________________
          >

...jestes jednym z tych co dali sie nabrac. Wiec co sie tak cieszysz ?
          • Gość: LIMAK Re: Limaku... IP: 172.16.60.* 03.04.02, 12:12

> Gość portalu: LIMAK napisał(a):
            > > Gość portalu: Agent napisał(a):
            > >
            > > > Przekonanie ludu, ze AWS to prawica
            > >
            > > HA, HA, HA...to przecież zrobił IDI AMIN....______________________
            > >
            >
            > ...jestes jednym z tych co dali sie nabrac. Wiec co sie tak cieszysz ?

Agencie
            Tak dałem się nabrać ...ale czy tylko ja !
            Nie cieszę się z tego , ale objawiłeś tak oczywistą prawdę , że trudno było ją
            nawet wypowiedzieć.
            Zrobiłeś to tak świetnie , że się rozbawiłem ._____________________---

• Gość: Jarek Re: Ranking przekrętów AWS IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 16:02

> Przekonanie ludu, ze AWS to prawica

Nie dość, że prawica to w dodatku złodzieje. Ale to na jedno wychodz.
    • Gość: LIMAK Re: Ranking przekrętów AWS IP: 172.16.60.* 03.04.02, 10:45
      A czy oni zrobili chociaż jedną rzecz bez przekrętów ?!!!!
      Gdybum wyliczał, to by się komputer zapalił !!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Kwasek Re: Ranking przekrętów AWS IP: *.se.com.pl / 10.0.100.* 03.04.02, 11:39

> A czy oni zrobili chociaż jedną rzecz bez przekrętów ?!!!!
        > Gdybum wyliczał, to by się komputer zapalił !!!!!!!!!!!!!!!!!

Bo każda lewica bazuje na przekręcie. Do listy dorzucam deficyt ekonomiczny
        ministra Buca.

A dla obecnego następcy wyżej wymienionego, kreatora wzrostu ... podatków i
        bezrobocia, nasz Ukochany ....... Belka we własnej osobie.
        • pontifexmaximus Re: Ranking przekrętów AWS 03.04.02, 16:15
          Chciałbym jednak zauważyć, ża AWS to również mr Rokita (i jego SKL) - jego
          chyba nie posądzacie o inklinacje do lewicowości, a jeżeli AWS to lewica, która
          tak sprytnie się kamuflowała, to zwróciłbym uwagę na fakt, iż ów kamuflarz był
          na tyle doskonały, że UW (w tym obecni przedstawiciele) PO potrzebowali aż 3
          TRZECH lat, aby zobaczyć prawdziwe oblicze AWS smile Jezeli elity są aż tak głupie
          i ślepe, to co się dziwić maluczkim smile
          Był także minister finansów hmmm no chyba był to Balcerowicz (szkoda, że ten
          wątek nie został podniesiony) i budżet Bauca jest wypadkową z trzech
          poprzednich lat (oczywiście odpowiednio wzmocnioną w ostatnim roku kadencji
          rządu ana Buzka - tak, był kiedyś taki premier).
          A tak na poważnie. Kolega pracujący w parlamencie przytoczył mi zdanie
          usłyszane od jednego z prominentnych działaczy AWS "Budżet przejdzie, przecież
          dostali stanowisko dla Leszka" smile SAD BUT TRUE
          .....a Polacy to taki naród, który potrafi walczyć i ginać za ojczyznę, ale nie
          potrafi dla niej pracować............ - mała dygresja, to cytat z
          amerykańskiego podręcznika
          • Gość: Biały Re: Ranking przekrętów AWS IP: *.scm.de 03.04.02, 16:31
            pontifexmaximus napisał(a):

> Chciałbym jednak zauważyć, ża AWS to również mr Rokita (i jego SKL) - jego
            > chyba nie posądzacie o inklinacje do lewicowości

Pan Rokita wyznaje poglądy lewicowe jeśli chodzi o gospodarkę (jest za wejściem
            do UE na warunkach UE - to chyba wystarczy. Nigdy też nie słyszałem, żeby
            wypowiadał się za realną obniżką podatków).

Podobną mam opinię na temat Balcerowicza.

> .....a Polacy to taki naród, który potrafi walczyć i ginać za ojczyznę, ale nie
            >
            > potrafi dla niej pracować............ - mała dygresja, to cytat z
            > amerykańskiego podręcznika

Pracować chyba trzeba dla siebie i swojej rodziny, a nie dla Ojczyzny.
            To właśnie cytowani przez waszą ekscelencję posłowie mają pełne mordy "pracy dla
            dobra Ojczyzny").

• tyu Ranking przekrętów AWS - wracając do tematu 03.04.02, 20:00
              Gość portalu: Biały napisał(a):

> Pan Rokita wyznaje poglądy lewicowe jeśli chodzi o gospodarkę (jest za wejściem
              > do UE na warunkach UE - to chyba wystarczy. Nigdy też nie słyszałem, żeby
              > wypowiadał się za realną obniżką podatków).
              >
              > Podobną mam opinię na temat Balcerowicza.

Dla mnie absolutna bomba! Rokita i BALCEROWICZ - lewicą !!!

Gdyby ta opinia była nieco bardziej powszechna, uznałbym właśnie
              rozpowszechnienie jej za największy przekręt AWS.

Ale, skoro nie jest, typuję "sposób finansowania" kampanii wyborczej Maniusia K.
              Te zbiorowe datki z Pcimia itp, nawet PO kampanii! Czy ktoś zna większy tupet?!

• Gość: Biały Re: Ranking przekrętów AWS - wracając do tematu IP: *.scm.de 04.04.02, 09:49
                Dla mnie podział jest prosty:

każdy kto opowiada sie za bardzo wysokimi podatkami (takimi, jakie mamy teraz) -
                to lewica.

Podaj prosze swoje kryteria prawicowości
                • tyu Re: Ranking przekrętów AWS - wracając do tematu 10.04.02, 10:50
                  Gość portalu: Biały napisał(a):

> Dla mnie podział jest prosty:
                  >
                  > każdy kto opowiada sie za bardzo wysokimi podatkami (takimi, jakie mamy teraz)
                  > - to lewica.
                  >
                  > Podaj prosze swoje kryteria prawicowości

Teraz dopiero zauważyłem, że to do mnie, sorry.

Dla mnie podział TEŻ MOŻE BYĆ prosty. Np.: każdy, kto opowiada się za takimi
                  wpływami Kościoła na politykę, jak to obecnie ma miejsce w Polsce, to prawica.
                  A przy TAKIM podziale - gdzie ulokujesz AWS ?
                  Tylko, że proste podziały często są prostackie.
          • czorny10 Re: Ranking przekrętów AWS 04.04.02, 09:19

> chyba nie posądzacie o inklinacje do lewicowości, a jeżeli AWS to lewica, która
            >
            > tak sprytnie się kamuflowała, to zwróciłbym uwagę na fakt, iż ów kamuflarz był
            > na tyle doskonały, że UW (w tym obecni przedstawiciele) PO potrzebowali aż 3
            > TRZECH lat, aby zobaczyć prawdziwe oblicze AWS smile

JAK ŚWINIA MA W KORYCIE, TO SIĘ NIE ROZGLĄDA I NIE MYŚLI. DOPIERO JAK KORYTO
            WYSCHNIE, ALE WTEDY JEST JUŻ ZA PÓŹNO. P. ROKITA I RESZTA PO (RÓWNIEŻ TA
            POCHODZENIA U-WOLSKIEGO) WYKAZAŁA SIE PO PROSTU SPRYTEM, I PODSTAWIŁA NOWE KORYTO
            DLA TYCH SAMYCH ŚWIŃ. I TO TEŻ JEST WAŁEK AWS-UW.
          • Gość: Jarek Re: Ranking przekrętów AWS IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 12:47

> chyba nie posądzacie o inklinacje do lewicowości, a jeżeli AWS to lewica, która
            >
            > tak sprytnie się kamuflowała, to zwróciłbym uwagę na fakt, iż ów kamuflarz był
            > na tyle doskonały, że UW (w tym obecni przedstawiciele) PO potrzebowali aż 3
            > TRZECH lat, aby zobaczyć prawdziwe oblicze AWS smile Jezeli elity są aż tak głupie
            >
            > i ślepe, to co się dziwić maluczkim smile
            > Był także minister finansów hmmm no chyba był to Balcerowicz (szkoda, że ten
            > wątek nie został podniesiony) i budżet Bauca jest wypadkową z trzech
            > poprzednich lat (oczywiście odpowiednio wzmocnioną w ostatnim roku kadencji
            > rządu ana Buzka - tak, był kiedyś taki premier).
            > A tak na poważnie. Kolega pracujący w parlamencie przytoczył mi zdanie
            > usłyszane od jednego z prominentnych działaczy AWS "Budżet przejdzie, przecież
            > dostali stanowisko dla Leszka" smile SAD BUT TRUE
            > .....a Polacy to taki naród, który potrafi walczyć i ginać za ojczyznę, ale nie
            >
            > potrafi dla niej pracować............ - mała dygresja, to cytat z
            > amerykańskiego podręcznika

Popieram.
      • Gość: konus Re: Ranking przekrętów AWS IP: *.abo.wanadoo.fr 03.04.02, 20:03

> A czy oni zrobili chociaż jedną rzecz bez przekrętów ?!!!!
        > Gdybum wyliczał, to by się komputer zapalił !!!!!!!!!!!!!!!!!
        ====================================================================
        Limace czy Limacon?Ciagle mi sie myli.
    • nurni Re: Ranking przekrętów AWS 03.04.02, 21:26
      przepraszam że tak z pustymi rękami przychodzę
      bo przykładów żadnych nie przyniosłem
      ale pomyślałem sobie że będzie Państwu milej

ewentualne podziękowania mile widziane
      w końcu też podniosą wątek
      przy okazji poprawią samopoczucie:
      nasze mendy to może i mendy
      ale AWS-owskie jeszcze więksiejsze były

dobranoc Państwu
      nurni
    • Gość: LIMAK Re: skoro AWS . Balcerowicz ,Rokita to lewica... IP: 172.16.60.* 04.04.02, 06:58
      To ja od dzisiaj zmieniam poglądy...Już raz tak postąpiłem!
      Stało to wtedy kiedy Jaroszewicz zasilił szeregi bezpartyjnych- ja wtedy ze
      wstydu bycia z nim razem w jednym szeregu , zapisałem się do PZPR!!!___________
      • Gość: Marcin Ranking przekrętów AWS IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 09:37
        Popierdywania zakompleksionego chłopca o małym rozumku i nicku "nurni" - nic tu
        nie pomogą.
        Przekręty AWS-iarzy są w swym wymiarze i bezcelności nie do pobicia !
        To absolutny rekord świata. Szkoda, że tylko w tym są tacy dobrzy.
    • Gość: Zybi Re: Ranking przekrętów AWS IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 13:50
      Gość portalu: alek napisał(a):
      0. GRABEK I ZELATYNA
      > 1. ZUS - Alot
      ɮ. TPSA
      3. tv PLUS
      4. PZU I PZU ZYCIE
      5. KASA KRZAKA
      6. SZERIEMIETIEW
      7. TYSIACE GRACZY TRZECIEJ LIGI JAKO TKM-y
      Szkoda wymieniac. Spuscic wode!
      • gruppe_n Re: Ranking przekrętów AWS 10.04.02, 09:59
        Gość portalu: Zybi napisał(a):

> Gość portalu: alek napisał(a):
        > 0. GRABEK I ZELATYNA
        > > 1. ZUS - Alot
        > ɮ. TPSA
        > 3. tv PLUS
        > 4. PZU I PZU ZYCIE
        > 5. KASA KRZAKA
        > 6. SZERIEMIETIEW
        > 7. TYSIACE GRACZY TRZECIEJ LIGI JAKO TKM-y
        > Szkoda wymieniac. Spuscic wode!

W tej wyliczance to mnie brakuje najwazniejszego przekretu....

bo....

ile musialo kosztowac Unie Wolnosci i jej chojnych mecenasow (Sachs'a Soloz'a,
        IMF, i wszystkich ktorzy sa stale zainteresowani ciagnieciem wielkiej forsy z
        Polski) za "wykupienie" w AWS u Krzaklewskiego obsadzenia 5-u czolowych resortow
        w rzadzie. Czy trzeba przypominac jakich ministrow miala UW?

- Min. Finansow - L.Balcerowicz (vice-premier)
        - Min. Sprawiedliwosci - H.Suchocka
        - Min. Spraw Zagranicznych - B.Gieremek
        - Min. Obrony Narodowej - Onyszkiewicz
        - Min. Komunikacji Syryjczyk
        - Min. Kultury - Wnuk-Nazarowa

i bardzo wiele wysokich stolkow w pozostalych resortach

• desert_sky przekręt największy 05.04.02, 16:44
      dopuszczenie obecnej hołoty do władzy:z Millerem,Belką i całym tym zoo z
      PigBrother
      • mmikki2 Największy przekręt ! 09.04.02, 12:27
        Największym przekrętem jest doprowadzenie Kraju do gospodarczej ruiny podczas
        ich 4-letnich grabieżczych rządów i organizowanie teraz protestów przez ex
        Superpremiera Krzaka !
        • Gość: Arek Re: Największy przekręt ! IP: 157.25.130.* 09.04.02, 14:25
          mmikki2 napisał(a):

> Największym przekrętem jest doprowadzenie Kraju do gospodarczej ruiny podczas
          > ich 4-letnich grabieżczych rządów i organizowanie teraz protestów przez ex
          > Superpremiera Krzaka !

Tylko so;idaruchy zdolne są do takiego skurwysyństwa !
          Czas na desolidaryzację !

• Gość: Marcin Re: Największy przekręt ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 16:05
            Gość portalu: Arek napisał(a):

> mmikki2 napisał(a):
            >
            > > Największym przekrętem jest doprowadzenie Kraju do gospodarczej ruiny podc
            > zas
            > > ich 4-letnich grabieżczych rządów i organizowanie teraz protestów przez ex
            >
            > > Superpremiera Krzaka !
            >
            > Tylko so;idaruchy zdolne są do takiego skurwysyństwa !
            > Czas na desolidaryzację !
            >

Bardzo ciekawa i logicznie uzasadniona teza.
            • Gość: sUPeR Re: Największy przekręt ! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 22:10
              1. Komuchy wcale nie lepsze. Robią przekręty aż miło.
              2. Kryzys nie jest wynikiem 4 lat, ale około 10 - już wtedy zaczęło się
              podnoszenie podatków, rozrost biurokracji, komplikowanie prawa. Koalicja LSD-
              PSL 93-97 nie zrobiła ŻADNEJ koniecznej reformy (za to wprowadziła od groma
              koncesji).
              3. W AWS decydował związek zawodowy (w SLD OPZZ też ma dużo do powiedzenia - i
              dlatego m.in. SLD skończy marnie), te partyjki w rodzaju ZCHN, SKL, PPCHD nie
              miały wiele do powiedzenia (szczególnie, że same nie były zgodne - nie tylko w
              walce o stołki)

4. Jeśli zależy wam na tym kraju poprzyjcie UPR - inaczej będziemy mieć tu
              drugą Argentynę.
              sUPeR
              • Gość: XXXXXXXX Re: do UPieRdliwca IP: 172.16.60.* 10.04.02, 09:28
                Gość portalu: sUPeR napisał(a):

> 1. Komuchy wcale nie lepsze. Robią przekręty aż miło.
                > 2. Kryzys nie jest wynikiem 4 lat, ale około 10 - już wtedy zaczęło się
                > podnoszenie podatków, rozrost biurokracji, komplikowanie prawa. Koalicja LSD-
                > PSL 93-97 nie zrobiła ŻADNEJ koniecznej reformy (za to wprowadziła od groma
                > koncesji).
                > 3. W AWS decydował związek zawodowy (w SLD OPZZ też ma dużo do powiedzenia - i
                > dlatego m.in. SLD skończy marnie), te partyjki w rodzaju ZCHN, SKL, PPCHD nie
                > miały wiele do powiedzenia (szczególnie, że same nie były zgodne - nie tylko w
                > walce o stołki)
                >
                > 4. Jeśli zależy wam na tym kraju poprzyjcie UPR - inaczej będziemy mieć tu
                > drugą Argentynę.
                > sUPeR

Trochę masz racii, ale na Boga tylko nic nie pisz o folklorze typu ,LPR i UPR
                Jeżeli poparlibyśmy takich jak Ty UPieRdliwców , to o ZOO mówilibyśmy jako o
                enklawie szczęśliwości i mądrości...____________________________

• Gość: Marcin Re: do UPieRdliwca IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 10:44
                  Czekamy z zapartym tchem na połączenie "Wesołych Cymbałów" (UPR) ze "Smutnymi
                  Matołami" (Samoobrona).
                  • janusz2_ Sojusz SLD - Samoobrona 10.04.02, 11:33
                    Gość portalu: Marcin napisał(a):

> Czekamy z zapartym tchem na połączenie "Wesołych Cymbałów" (UPR) ze "Smutnymi
                    > Matołami" (Samoobrona).

Czekaj czekaj.
                    Na razie to SLD zrobiło Leppera wicemarszałkiem. I to SLD rozmawia z nim jak z
                    poważnym partnerem.

• Gość: Basia Re: Największy przekręt ! AWS! IP: 2.4.STABLE* / 10.0.12.* 10.04.02, 11:27
                Pierwsze kryminaslne koncesje zaczal wprowadzac Glapinski z Piczki Kaczorow. Pamietacie koncesje na import
                paliw? Pierwsza dostala firma SOLO ze Szczecina. Firma krzak! Potem byly nastepne. Nikt mi nie wytlumaczy, ze
                Kaczory nie umoczyly w tym szambie dzioba.
                • Gość: Janek UPR + SAMOOBRONA to jest to !!! IP: *.dialup.medianet.pl 10.04.02, 17:02
                  Marcin zaproponował połączenie "Wesołych Cymbałów" (UPR) ze "Smutnymi
                  Matołami" (Samoobrona). To je dobre !
                  • janusz2_ SLD + SAMOOBRONA to już jest!!! 10.04.02, 17:07
                    Gość portalu: Janek napisał(a):

> Marcin zaproponował połączenie "Wesołych Cymbałów" (UPR) ze "Smutnymi
                    > Matołami" (Samoobrona). To je dobre !

Już wczesniej przypominałem - to dzięki SLD Andrzej Lepper został
                    wicemarszałkiem. SLD na bieżąco zawiera taktyczne sojusze z Samoobroną, aby cos
                    tam przepchnąć w Sejmie.

Jakoś to miłosników SLD nie bawi. Brak poczucia humoru?
                    Śmieszą tylko absurdalne pomysły niemożliwych sojuszy?

Życzę nadal dobrego samopoczucia.
                    • Gość: Jan Jest tez SLD z PO I PiS oraz LPR! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 17:11
                      To sie nazywa pragmatyzm!
                      • Gość: Marcin Tylko "Wesołe Cymbały" z UPR ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 17:17
                        Śmieszny przywódca śmiesznej partyjki odwiedził Toruń. Olał przygłuptaska
                        Michalkiewicza i odwiedził lumpeks. Po czym przemawiał. Słuchacze byli
                        zachwyceni bo nikt ich tak dawno nie rozbawił jak ten kanapowy !
                        Decyzja o połączeniu się UPR z SAMOOBRONĄ jest już podobno przesądzona. Do tych
                        jełopów ma się dołączyć LPR.
                        • Gość: LIMAK Re: Tylko nie to ? Albo kiabaret na całego IP: 172.16.60.* 11.04.02, 09:39

> Śmieszny przywódca śmiesznej partyjki odwiedził Toruń. Olał przygłuptaska
                          > Michalkiewicza i odwiedził lumpeks. Po czym przemawiał. Słuchacze byli
                          > zachwyceni bo nikt ich tak dawno nie rozbawił jak ten kanapowy !
                          > Decyzja o połączeniu się UPR z SAMOOBRONĄ jest już podobno przesądzona. Do tych
                          >
                          > jełopów ma się dołączyć LPR.

Ja bym im jeszcze dał Wałęse , Krzaczka ,negatywy ( Kaczory )...i niech się
                          zarzynają ...tylko trzeba pobudować amfiteatry _________________________________
                          No i jeszcze dołaczyłbym do nich galbę i siódemkę z tego forum
                          • Gość: siedem ślimak przypomniałeś sobie swój podpis? /nt IP: *.tgory.pik-net.pl 11.04.02, 09:41
                            7,20
                            • Gość: bbbbbbbb Re: ślimak przypomniałeś sobie swój podpis? /nt IP: 172.16.60.* 11.04.02, 09:46
                              Gość portalu: siedem napisał(a):

> 7,20

gyg gfguuu gghyu ygopoj , yfty yvvft 8779bh yg ff778uii90 kijj!Duhggf khjnxc
                              rfcderqQ TT789T9TRF M,..;JIO...!!!!UIHTRSW5 DYD2TF5 DE58UY56E F6TT F78899...?
                              • janusz2_ Siedem, co Ty mu zrobiłeś??? 11.04.02, 09:54
                                Gość portalu: bbbbbbbb napisał(a):

> Gość portalu: siedem napisał(a):
                                >
                                > > 7,20
                                >
                                >
                                > gyg gfguuu gghyu ygopoj , yfty yvvft 8779bh yg ff778uii90 kijj!Duhggf khjnxc
                                > rfcderqQ TT789T9TRF M,..;JIO...!!!!UIHTRSW5 DYD2TF5 DE58UY56E F6TT F78899...?

• Gość: nurni Re: Siedem, co Ty mu zrobiłeś??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 09:56
                                  nic
                                  bez fachowej opieki był
                                  całe trzy dni

nurni
                                • Gość: hhhhhhhh Re: salon niezależnych IP: 172.16.60.* 11.04.02, 10:20
                                  janusz2_ napisał(a):

> Gość portalu: bbbbbbbb napisał(a):
                                  >
                                  > > Gość portalu: siedem napisał(a):
                                  > >
                                  > > > 7,20
                                  > >
                                  > >
                                  > > gyg gfguuu gghyu ygopoj , yfty yvvft 8779bh yg ff778uii90 kijj!Duhggf khjn
                                  > xc
                                  > > rfcderqQ TT789T9TRF M,..;JIO...!!!!UIHTRSW5 DYD2TF5 DE58UY56E F6TT F78899
                                  > ...?
                                  >
                                  >

ale silna grupa

up ków
                                  siedem , gable ...i ty janusz2?
                                  gratulacje do co
                                  ci he
                                  li ____________________________________
                                  • janusz2_ Czołem Limak 11.04.02, 10:24
                                    Gość portalu: hhhhhhhh napisał(a):

> ale silna grupa
                                    > gł
                                    > up ków
                                    > siedem , gable ...i ty janusz2?
                                    > gratulacje do co
                                    > ci he
                                    > li ____________________________________

Limak, Ty naprawdę źle się czujesz, czy tylko udajesz?
                                    Odpowiedz szczerze, bo niepokoję się o Ciebie.
                        • janusz2_ O sojuszach 11.04.02, 10:00

> Śmieszny przywódca śmiesznej partyjki odwiedził Toruń. Olał przygłuptaska
                          > Michalkiewicza i odwiedził lumpeks. Po czym przemawiał. Słuchacze byli
                          > zachwyceni bo nikt ich tak dawno nie rozbawił jak ten kanapowy !
                          > Decyzja o połączeniu się UPR z SAMOOBRONĄ jest już podobno przesądzona. Do tych
                          > jełopów ma się dołączyć LPR.

Mylisz się. To SLD z LPR mają utworzyć sojusz z Samoobroną aby osłabić pozycję
                          PSL, które prowadzi rozmowy z UW.
                          Miller olał Oleksego i spotkał się z Maciarewiczem (czekają tylko na decyzję
                          Giertycha i Leppera).

Uff. Naprawdę się starałem.
                          Ale obawiam się, że nie udało mi się przebić Marcina w ilości bzdur napisanych w
                          jednym poście.
                          • Gość: jjjjjjjj Re: O sojuszach z siódemką . gablami i januszem2 IP: 172.16.60.* 11.04.02, 10:24

Uff. Naprawdę się starałem.
                            Ale obawiam się, że nie udało mi się przebić jasnusza2 w ilości bzdur napisanych
                            w
                            jednym poście.________________________________________-----

• janusz2_ Limak, Ty tutaj 11.04.02, 10:26
                              Gość portalu: jjjjjjjj napisał(a):

>
                              >
                              > Uff. Naprawdę się starałem.
                              > Ale obawiam się, że nie udało mi się przebić jasnusza2 w ilości bzdur napisany
                              > ch
                              > w
                              > jednym poście.________________________________________-----
                              >

Witaj chłopie.
                              I jak, już lepiej?

Pozdrawiam
                              • Gość: llllllll Re: janusz2 Ty tutaj IP: 172.16.60.* 11.04.02, 10:31
                                janusz2_ napisał(a):

> Gość portalu: jjjjjjjj napisał(a):
                                >
                                > >
                                > >
                                > > Uff. Naprawdę się starałem.
                                > > Ale obawiam się, że nie udało mi się przebić jasnusza2 w ilości bzdur nap
                                > isany
                                > > ch
                                > > w
                                > > jednym poście.________________________________________-----
                                > >
                                >
                                >
                                > Witaj chłopie.
                                > I jak, już lepiej?
                                >
                                > Pozdrawiam

wypij brudzia z gablami
                                i zardzewiała kosą
                                wszak to twoi przyjaciele
                                Winer Neustad
                                Schuller
                                am sw
                                oje graqnice_____________________________________________

• janusz2_ Limak, ja naprawdę się o Ciebie martwię 11.04.02, 10:43
                                  Gość portalu: llllllll napisał(a):

> janusz2_ napisał(a):
                                  >
                                  > > Gość portalu: jjjjjjjj napisał(a):
                                  > >
                                  > > > Uff. Naprawdę się starałem.
                                  > > > Ale obawiam się, że nie udało mi się przebić jasnusza2 w ilości bzdu
                                  > r nap
                                  > > isany
                                  > > > ch
                                  > > > w
                                  > > > jednym poście.________________________________________-----
                                  > > >
                                  > >
                                  > >
                                  > > Witaj chłopie.
                                  > > I jak, już lepiej?
                                  > >
                                  > > Pozdrawiam
                                  >
                                  > wypij brudzia z gablami
                                  > i zardzewiała kosą
                                  > wszak to twoi przyjaciele
                                  > Winer Neustad
                                  > Schuller
                                  > am sw
                                  > oje graqnice_____________________________________________
                                  >

Limak,
                                  lubię Ciebie tak, jak wielu na tym forum.
                                  Poważnie się o Ciebie martwię, od jakiegoś czasu wydawany przez Ciebie bełkot
                                  uniemożliwia jakąkolwiek komunikację.
                                  Mam nadzieję, że będzie jednak coraz lepiej (wszak cuda się zdarzają smile )

Pozdrawiam
                                  Janusz
    • Gość: alek Re: CDN - Ranking przekrętów AWS IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 11:23
      Piszcie ludzie co wiecie~!!!!!!!
    • Gość: alek Re: Ranking przekrętów AWS - nowe fakty IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 13:49
      Może aktualizacja po ostatnich danych?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka