a12avenger2
06.11.14, 17:51
zarówno policja, prokuratura, jak i PO-wscy wyżsi urzędnicy administracji łżeli w żywe oczy! Przez tyle miesięcy, hehe. Od samego początku ta sprawa mi śmierdziała i z miesiąca na miesiąc, wraz z zaskakującym przedłużaniem upublicznienia tych nagrań, nabierałem pewności co do prawdomówności posła Wiplera. Tego typu materiały, dla dobra publicznego, powinny być upubliczniane po 48 godzinach, a nie ukrywane miesiącami.
Cóż, Wipler tryumfuje, ja ma satysfakcję,, natomiast internauci ubaw z gadzinowskiej Gazety.pl, która nawet dziś mataczy i w ciemno broni PO-wskiej administracji, hehe. Cytuję pierwszy z rzędu wpis:
"malwina666 4 godziny temu Oceniono 155 razy 119
Nie popieram Wiplera, ale z gazety.pl to jest nieprzeciętna gadzinówka. Premier mówił, że Wipler bił policję. MSW mówił, że Wipler bił policję. Rzecznicy policji mówili, że Wipler bił policję. Świadek powołany przez policję mówił, że Wipler bił policję. Mając nagranie prokurator wniósł AKT OSKARŻENIA o pobicie policjantów.
Prasa, a szczególnie media agorowe, wyżywały się na Wiplerze jako na rzekomym awanturniku, chuliganie, który po pijaku bije policję i domaga się szczególnego traktowania jako poseł.
Tymczasem wychodzi nagranie, z którego wynika niezbicie, że to policja biła Wiplera, a Wipler ewidentnie NIE BIŁ policji - mógł jej co najwyżej napyskować, ale nie o to go oskarżano.
A wy się przypyerdalacie do tego, że nagranie wyszło w momencie rzekomo dla niego korzystnym! Przed wyborami, poparcie w których ma Wipler w granicach błędu statystycznego. Czemu się nie przypyerdolicie do swojego ulubionego byłego premiera i ulubionego byłego ministra spraw wewnętrznych, tudzież podlegających im służb, które prawdopodobnie dopuściły się w tej sprawie przestępstw?".
www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,16923058,Tasmy_Wiplera_tydzien_przed_wyborami___Kreuje_sie.html