Dodaj do ulubionych

9/11: N0str0m0 ma rację -- niepodważalny dowód

11.09.04, 21:56
N0str0m0 (jak również Watto, Bimi, i ostatnio Kwik-ly) utrzymują, że atak na
WTC 9/11 to robótka samego Busha wraz z Mossadem. Otóż wszystkich
P.T.Forumowiczów sceptycznie nastawionych do tej teorii muszę rozczarować:
jest NIEPODWAŻALNY DOWÓD na to, że N0str0m0 ma rację.

Dziś nie mam czasu podawać szczegółow, bo buduję w ten weekend garaż dla
motocykla, ale jak ktos z P.T. Forumowiczów sobie życzy znać ten
niepodważalny dowód, to proszę tu napisać
Obserwuj wątek
    • domix Re: 9/11: N0str0m0 ma rację -- niepodważalny dowó 11.09.04, 22:04
      cs137 napisał:

>atak na
      > WTC 9/11 to robótka samego Busha wraz z Mossadem.
      Oczywiście, że tak przecież już od jakiegoś czasu Kerry grozi przeciekiem. Bush
      był na pokładzie jednego z samolotów atakujących WTC ( jest przecież ex pilotem
      mysliwskim ), ustawił autopilota na stosowny kurs, i odpowiednio wcześniej
      wyskoczył ze spadochronem. Dlatego nie mogli go znaleźć zaraz po uderzeniu.
      Pozostałe obsługiwali mossadowcy w turbanach, którzy postanowili polec za
      Izrael ale w tajemnicy.
      > niepodważalny dowód, to proszę tu napisać
      • v.ci Re: 9/11: N0str0m0 ma rację -- niepodważalny dowó 11.09.04, 22:09
        domix napisał:

> cs137 napisał:
        >
        > >atak na
        > > WTC 9/11 to robótka samego Busha wraz z Mossadem.
        > Oczywiście, że tak przecież już od jakiegoś czasu Kerry grozi przeciekiem.
        Bush
        >
        > był na pokładzie jednego z samolotów atakujących WTC ( jest przecież ex
        pilotem
        >
        > mysliwskim ),

Ciekawe ileż to razy Bush leciał myśliwcem , zanim znudziła mu się ta niezwykle
        niebezpieczna służba na teksańskim niebie wink
    • listnick fizol137 11.09.04, 22:09

twoje gwaltowne ataki (dwa dni temu zalozyles tozsamy watek) dowadza jak celnie
      zostales ugodzony przez kolege nOstrOmO.
      Nie ulegajac nikczemnym wzgledom konwenansu, ze smialo szczeroscia, ktora
      jednakze moze byc zbyt subtelna dla twojego prostackiego umyslu, pisze prostym,
      zrozumialym jezykiem fizolu137 - pocaluj ty sie w dupe i spier ....
      • cs137 Glist-nick: 11.09.04, 22:24
        glist-nick napisał:

> zrozumialym jezykiem fizolu137 - pocaluj ty sie w dupe i spier ....

Tym, co glisty mówią, ja się nie przejmuję.
        • domix Kłamczuszek? 11.09.04, 22:27
          Ej, to nie budujesz tego garażu?
          • cs137 Re: Kłamczuszek? 11.09.04, 22:56
            domix napisał:

> Ej, to nie budujesz tego garażu?

Zerkam od czasu do czasu na kompa....
        • flamandka Re: Glist-nick:cs137 11.09.04, 22:43
          cs137 napisał:

> glist-nick napisał:
          >
          >
          > > zrozumialym jezykiem fizolu137 - pocaluj ty sie w dupe i spier ....
          >
          > Tym, co glisty mówią, ja się nie przejmuję.

Wyobraz sobie, ze ja tez sie glistami nie przejmuje .Wiec pisz sobie do woli, i
          pozdrow wuja tego z Abecadla Milosza, i tych z Abecadla Urbana tyz.
          A takoz blizsza i dalsza rodzine, tesciow, szwagierki , tudziez innych
          szlachetnie urodzonych.
    • Gość: felusiak Nostromo powoduje.................... IP: *.nyc.rr.com 11.09.04, 22:30
      wraz ze swoimi kolegami watto, bimi i kwik-ly(!) odczucie uszczypu w posladek.
      Zawsze rozbawiaja mnie teorie spisku, szczegolnie ta z Pentagonem.
      Calosc opiera sie na zalozeniu, ze dziura jest zbyt mala. Wobec tego mozna
      stwierdzic ze 100 procentowa pewnoscia, ze to byla rakieta. Moje pytanie co
      zatem stalo sie z samolotem i dlaczego nie ma teorii spiskowej na ten temat
      trafia na gluche uszy, zapewne polaczone bezposrednio z przycmionymi mozgami ww
      panow.

Towarzyszowi VC (obecnie ukrywajacemu sie pod szyldem v.ci) na jego pytanie:
      "Ciekawe ileż to razy Bush leciał myśliwcem , zanim znudziła mu się ta niezwykle
      niebezpieczna służba na teksańskim niebie wink"
      Bush ma wiecej wylatanych godzin niz Kerry przeplynietych. Spedzil w Texas Air
      Guard pelne 80 tygodni treningu zanim zaczal odbywac sluzbe w weekendy.
      Na konieczne 50 punktow rocznie Bush zdobyl w 1968-69 253 punkty w 1969-70 340
      punktow, w 1970-71 137 punktow, w 1971-72 112 punktow. W 1972-73 Bush zdobyl 56
      punktow.
      Polecam artykul w The Hill www.hillnews.com/york/090904.aspx
      Szkoda, ze towarzysz nie umie w tym prostym jezyku.
      • v.ci Jet Pheloosiack is here ! 11.09.04, 22:44
        Gość portalu: felusiak napisał(a):

> wraz ze swoimi kolegami watto, bimi i kwik-ly(!) odczucie uszczypu w
        posladek.
        > Zawsze rozbawiaja mnie teorie spisku, szczegolnie ta z Pentagonem.
        > Calosc opiera sie na zalozeniu, ze dziura jest zbyt mala. Wobec tego mozna
        > stwierdzic ze 100 procentowa pewnoscia, ze to byla rakieta. Moje pytanie co
        > zatem stalo sie z samolotem i dlaczego nie ma teorii spiskowej na ten temat
        > trafia na gluche uszy, zapewne polaczone bezposrednio z przycmionymi mozgami
        ww
        > panow.
        >
        > Towarzyszowi VC (obecnie ukrywajacemu sie pod szyldem v.ci) na jego pytanie:
        > "Ciekawe ileż to razy Bush leciał myśliwcem , zanim znudziła mu się ta
        niezwykl
        > e
        > niebezpieczna służba na teksańskim niebie wink"
        > Bush ma wiecej wylatanych godzin niz Kerry przeplynietych. Spedzil w Texas Air
        > Guard pelne 80 tygodni treningu zanim zaczal odbywac sluzbe w weekendy.
        > Na konieczne 50 punktow rocznie Bush zdobyl w 1968-69 253 punkty w 1969-70
        340
        > punktow, w 1970-71 137 punktow, w 1971-72 112 punktow. W 1972-73 Bush zdobyl
        56
        > punktow.

Jesus Christ ! To Bush służyl w gwardii aż 5 lat !?

> Polecam artykul w The Hill www.hillnews.com/york/090904.aspx

"Górskie wieści" ? Gdzie to wychodzi ? W Aspen ? wink

> Szkoda, ze towarzysz nie umie w tym prostym jezyku.

A jak tam Twój hiszpański ? Szlifujesz ?
        • Gość: felusiak Znowu towarzysz skompromitowal sie IP: *.nyc.rr.com 11.09.04, 22:52
          towarzysz v.ci napisał:
          > "Górskie wieści" ? Gdzie to wychodzi ? W Aspen ? wink

No widzicie towarzyszu, wasza totalna niewiedza wychodzi z was jak szydlo z worka.
          The Hill oznacza The Capitol Hill, a co stoi na Capitol Hill?
          The Capitol. A co to jest The Capitol? Siedziba Kongresu. A co to jest Kongres?
          Taki amerykanski parlament. A z czego sklada sie ten amerykanski parlament? Z
          Izby Reprezentantow i Senatu. W tym wypadku HillNews oznacza wiesci z Kongresu.
          Widze, ze jednak ten prosty jezyk jest dla was zbyt trudny.
    • watto Ceesio to zwyczajna baba 11.09.04, 22:34
      Jak baba lata po forum i plotkuje co kto mówi. Ciągle mało jej uwagi otoczenia. Ciągle musi głosno krzyknąć, żeby wszyscy na nią zrócili uwagę.
      Oczywiscie jak plotkara wszystko poprzekręca...

Już parę razy temu osobnikowi tłumaczyłem tę samą rzecz, ale niedorozwiniety nie rozumie i powtarza po parę razy te same bzdury.
      Czasem powtarza urojenia swojego własnego umysłu, który żywcem przypomina umysł przekupki.

Może trzeba znaleźć Ceesiowi faceta, to mu to przejdzie (chyba, że już ma)?
      • Gość: felusiak Re: Ceesio to zwyczajna baba A WATTO? IP: *.nyc.rr.com 11.09.04, 22:46
        watto watto co tty natto? Tu na forum rzadza oszolomieni idioci nieustannie
        zakladajacy coraz to nowe tematy do dyskusji. Czolowym, wybijajacym sie
        przedstawicielem tego grona jestes ty watto.
        Nie wiem dlaczego to robisz gdyz biorac pod uwage twoje intelektualne "walory"
        jedyny temat do dyskusji z toba to dupa Maryni. A skad to wiem? Slucham od tylu.
        • watto i to cały poziom fallusiaka 11.09.04, 22:51
          Zawsze to samo. Tylko teraz zapomniał swoich klozetowych zwrotów...

Ale najwyraźniej wtym wątku fallusiak niesmiało podnosi rękę, zgłaszając swoją kandydaturę do ukojenia Ceesia...
          OK. Wymiencie sie adresami.
          • Gość: felusiak Re: i to cały poziom fallusiaka IP: *.nyc.rr.com 11.09.04, 22:55
            Staram sie byc kulturalny i na poziomie ale jesli masz zyczenie potarzac sie w
            blocie to sluze. Hooyu p;erdolony, polglowku zakuty lbie swinski ryju.
            Idz do lazienki poruszac skora bo ci sperma mozg wypelnila i mysli sie slizgaja
            po niepofaldowanym mozgu.
            Czy teraz jestes zadowolony, czy mam rowniez uraczyc cie inwektywami po
            angielsku. Daj znac.
            • v.ci Re: i to cały poziom fallusiaka 11.09.04, 23:01

> Staram sie byc kulturalny i na poziomie ale jesli masz zyczenie potarzac sie w
              > blocie to sluze. Hooyu p;erdolony, polglowku zakuty lbie swinski ryju.
              > Idz do lazienki poruszac skora bo ci sperma mozg wypelnila i mysli sie
              slizgaja
              > po niepofaldowanym mozgu.
              > Czy teraz jestes zadowolony, czy mam rowniez uraczyc cie inwektywami po
              > angielsku. Daj znac.

No , brawo , oto dawka amerykańskiej cooltury . Felusiak idzie za przykładem
              guru Cheneya . A jak jest po amerykańsku "poruszać skórą" ?
            • cs137 Felusiak, spokojnie... 11.09.04, 23:05

> Staram sie byc kulturalny i na poziomie ale jesli masz zyczenie potarzac sie w
              > blocie to sluze. Hooyu p;erdolony, polglowku zakuty lbie swinski ryju.
              > Idz do lazienki poruszac skora bo ci sperma mozg wypelnila i mysli sie slizgaja
              > po niepofaldowanym mozgu.
              > Czy teraz jestes zadowolony, czy mam rowniez uraczyc cie inwektywami po
              > angielsku. Daj znac.

Słuchaj, Felusiak, Watto dostarcza tutaj rozrywki
              • flamandka Re: Ceesiek co ty tazki skromny jestes? 11.09.04, 23:12
                cs137 napisał:

> Gość portalu: felusiak napisał(a):
                >
                > > Staram sie byc kulturalny i na poziomie ale jesli masz zyczenie potarzac
                > sie w
                > > blocie to sluze. Hooyu p;erdolony, polglowku zakuty lbie swinski ryju.
                > > Idz do lazienki poruszac skora bo ci sperma mozg wypelnila i mysli sie sl
                > izgaja
                > > po niepofaldowanym mozgu.
                > > Czy teraz jestes zadowolony, czy mam rowniez uraczyc cie inwektywami po
                > > angielsku. Daj znac.
                >
                > Słuchaj, Felusiak, Watto dostarcza tutaj rozrywki
                • Gość: felusiak Gini idz do garow IP: *.nyc.rr.com 11.09.04, 23:27
                  Gini kiedy wyjdziesz z magla idz prosto do garow. Obejdz to forum z daleka.
                  A czy wiesz jak zrobic spaghetti a meatballs? Uzywasz Franchesco Rinaldi czy
                  Prego? A spaghrtti numer 11, 9 czy 8?
                  • listnick felusiak 11.09.04, 23:29

> Gini kiedy wyjdziesz z magla idz prosto do garow.

felusiak to patentowy palant
                  • flamandka Re: Gini idz do garow 11.09.04, 23:39

> Gini kiedy wyjdziesz z magla idz prosto do garow.

Alezes blysnal Feluisiak , cos takiego .I magiel i gary o 23.30 to u was w USA
                    jakies dziwne zwyczaje

Obejdz to forum z daleka.

Nie lubie daleko chodzic, wiec zostane jeszcze troszke, coz Ci jakas gini
                    Flamandka przeszkadza, medrcu?

> A czy wiesz jak zrobic spaghetti a meatballs? Uzywasz Franchesco Rinaldi czy
                    > Prego? A spaghrtti numer 11, 9 czy 8?

.
                    Nie robie spaghetti , przejadlo mi sie wole chinszczyzne, duzo zdrowsza i
                    smaczniejsza.
                  • v.ci Re: Gini idz do garow 11.09.04, 23:46

> Gini kiedy wyjdziesz z magla idz prosto do garow. Obejdz to forum z daleka.
                    > A czy wiesz jak zrobic spaghetti a meatballs? Uzywasz Franchesco Rinaldi czy
                    > Prego? A spaghrtti numer 11, 9 czy 8?

Wow , męski szowinista ?

PS Najlepszy jest makaron "Rędziński" .
              • Gość: felusiak Jestem nad wyraz spokojny IP: *.nyc.rr.com 11.09.04, 23:23
                Klne na zimno. Nawt sie nie spocilem Prosil zeby go zrugac to go zrugalem. Ale
                widze, ze tez nie dobrze.
                Co za swiat. Nie zrugasz - niedobrze, zrugasz - tez niedobrze. To co ja mam qrwa
                zrobic. Jak nie kijem to palka. I wez tu zyj.

Za poglaskanie po duszy dziekuje i klaniam sie. Wiem, ze jestesmy blisko.
                Zawsze podziwialem twoja umiejetnosc wyszukania analogii.

Towarzyszowi VC przy okazji odpowiem: Nie ide za przykladem Cheneya gdyz on
                powiedzial slow kilka Leahy'emu prywatnie a ja glosze publicznie. Ponadto moje
                "uwagi" sa jakosciowo lepsze. A ruszanie skora po angielsku i tak ci nic nie
                powie. Ruszaj po polsku. Efekt jest identyczny.
                Zalaczam usmiechy i pozdrowienia dla Kiciaczka. Czy juz klocicie sie czy jeszcze
                miodowe miesiace?
              • listnick istota fizola137 - PATENTOWY DUPEK 11.09.04, 23:27

dupkowatosc

cs137 napisał:

> Przy okazji
      • Gość: Barbara Plachta Watto, jak ty moze sz gardzic i krytykowac innymi IP: 195.76.0.* 12.09.04, 15:04
        bedac autorem tak zajebiscie kretynskich postow jak:

Przekazy podswiadome
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=10304487&a=10304487
        W Płn.Korei wybuchła bomba nuklearna?
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=12235296&a=12235296
        Dlaczego NASA straciła kontakt z "sondą na Marsie"
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=10359325&a=10359325
        Przeciez to sa wypociny nie tylko glupiego ale powaznie chorego czlowieka.

• walonka [...] 11.09.04, 23:48
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • flamandka Re: ach ty sprzedajne gowno, ty! 11.09.04, 23:52
        Widzisz to ty jestes takie petite merde,ktore potrafi jedynie naublizac i na
        dodatek chowajac sie za pacyna.
        Taka mala glista jestes , ale jak juz napisalam wyzej glistami sie nie
        przejmuje.
        Wiec produkuj sie dalej buciku nieelegancki.
        • Gość: Krzys52 [...] IP: *.proxy.aol.com 12.09.04, 04:16
          • walonka [...] 13.09.04, 00:04
    • cs137 Felusiaku, jeszcze raz 12.09.04, 00:41
      Sluchaj, wiesz, że oprócz Ciebie jest tutaj na FA paru jeszcze bardzo rozsądnych
      facetów z USA (oczywiście siebie samego nie wliczam, bo skoro Watto uważa mnie
      za głupka, to jakbym mógł?). Z jednym, z takiego stanu z okoic początku
      alfabetu, to nawet chyba byłeś razem na pewnym ukrytym forum? Już wiesz o kogo
      chodzi?

Otóz on z racji swojej specjalności ma pewne informacje, które są nader ciekawe
      w kontekście toczącej się tutaj dyskusji. Jeśli się skontaktujesz z tym naszym
      przyjacielem e-mailowo, to on Ci tez na pewno powie. No i dowiedziawszy sie tych
      rzeczy, człowiek czytając te różne posty n/t Pentagonu z różnymi fantastycznymi
      domysłami, które sie tutaj pojawiają, może turlac sie ze śmiechu.

Tylko przypadkiem nie należy tego ujawniać na FA, bo dobra rozrywka się skończy.
      Ja tam uważam, że Forum trzeba traktować przede wszystkim rozrywkowo. No, moze
      nie wszystkich uczestników
      • flamandka Re: Felusiaku, jeszcze raz 12.09.04, 00:55
        cs137 napisał:

> Sluchaj, wiesz, że oprócz Ciebie jest tutaj na FA paru jeszcze bardzo
        rozsądnyc
        > h
        > facetów z USA (oczywiście siebie samego nie wliczam, bo skoro Watto uważa mnie
        > za głupka, to jakbym mógł?). Z jednym, z takiego stanu z okoic początku
        > alfabetu, to nawet chyba byłeś razem na pewnym ukrytym forum? Już wiesz o
        kogo
        > chodzi?

Dobra wszyscy wiedza, i kto tu sie plotami zajmuje?
        Co to kogo obchodzi w jakim salonie pralniczym sie udzielam felusiak i z kim
        maglowal?

>
        > Otóz on z racji swojej specjalności ma pewne informacje, które są nader
        ciekawe
        > w kontekście toczącej się tutaj dyskusji. Jeśli się skontaktujesz z tym naszym
        > przyjacielem e-mailowo, to on Ci tez na pewno powie. No i dowiedziawszy sie
        tyc
        > h
        > rzeczy, człowiek czytając te różne posty n/t Pentagonu z różnymi
        fantastycznymi
        > domysłami, które sie tutaj pojawiają, może turlac sie ze śmiechu.

Skoro masz tak dobrze poinformowanego przyjaciela, to dlaczego e-mailem?
        Dlaczego ten twoj przyjaciel czy tez ty, nie posluzycie sie to wiedza z marszu.

>
        > Tylko przypadkiem nie należy tego ujawniać na FA, bo dobra rozrywka się
        skończy

Taa wiemy, wiemy ale nie powiemy .

> .
        > Ja tam uważam, że Forum trzeba traktować przede wszystkim rozrywkowo. No, moze
        > nie wszystkich uczestników
      • Gość: blq Re: Felusiaku, jeszcze raz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 00:59
        > Ja tam uważam, że Forum trzeba traktować przede wszystkim rozrywkowo. No, moze
        > nie wszystkich uczestników
        • flamandka Re: Felusiaku, jeszcze raz 12.09.04, 01:06
          Gość portalu: blq napisał(a):

> > Ja tam uważam, że Forum trzeba traktować przede wszystkim rozrywkowo. No,
          > moze
          > > nie wszystkich uczestników
          • Gość: blq Re: Felusiaku, jeszcze raz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 01:19
            hehe, dopiero teraz zauwazlem, ze zmienilas nick. ostatnio nieczesto zagladam na
            FA...

i dobrze, ze zmienilas. ten jest naprawde ladny, a tamten kojarzyl mi sie z
            ginekologiem.

a te intrygi, blah. tak naprawde malo mnie to obchodzi.
            pozdro
        • bimi Re: Felusiaku, jeszcze raz 12.09.04, 17:35
          Gość portalu: blq napisał(a):

> a ja tam bym chcial dozyc chwili, gdy oszolomstwo zobaczy niepodwazalny dowod
          > swojego oszolomstwa. nabierze wody w usta, rzuci stek bluzgow... a moze, moze
          > najlepszy z najgorszych, moze ktorys z nich odwazy sie na slowo "przepraszam",
          > lub chocby "przyznaje, zbladzilem..."?
          >
          > mi tez oni czasem dostarczaja rozrywki. coz innego pozostalo? dyskutowac sie z
          > takim nie da... ale fajnie by bylo porzadnie, tak naprawde porzadnie im
          > dopiec.

Nic prostszego - poproś busha o video pokazujące jak 11 rześnia samolot wlatywał
          w Pentagon. Z całą pewnością zostało to nagrane, więc co mu szkodzi pokazać?

Szkodzi - bo wtedy zobaczylibyśmy, ze nic takiego nie miało miejsca.
          A on kłamie.
    • Gość: . Co ty, Ceesie, Kingowi komkurencje robisz? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 12.09.04, 01:30
      I dane podstepem zbierasz...
      • cs137 Re: Co ty, Ceesie, Kingowi komkurencje robisz? 12.09.04, 01:50
        Gość portalu: . napisał(a):

> I dane podstepem zbierasz...

Martinowi Luterowi? Dyc' on nie zyje biedaczysko...
        • Gość: . Nie udawaj, ja o Stefanie... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 12.09.04, 02:27
          www.stephenking.com/index_flash.php
      • cs137 Wiesz, Kropku, z Anglii tez nadawala taka kobita, 12.09.04, 02:02
        ...Gabriela niejaka. Piorun, nie baba! Tylko tam byla odwrotna sytuacja, ona
        byla Polka i miala meza Anglika. Ja zawsze marzylem o tym, zeby ona sie starla
        na Forum z Gini (czyli Flamandka). Gini jest dobra w pyskowaniu, ja podejrzewam,
        ze ukonczyla "magna cum laude" Akademie na Bazarze Rozyckiego w Warszawie. Ale
        podejrzewam, ze Gabriela
        • Gość: blq a ja marze o starciu Zawadzkiego z Krzysiem52.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 02:18
          nic
          • Gość: . Bo to Dr Jackyll i Mr Hyde... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 12.09.04, 02:30
        • sceptyk Ceesie, na czym to polega, powiedz jesli laska 12.09.04, 02:41
          ze im kto wiecej i glosniej pluje na Polske, na ludzi tutaj, na tradycyjne
          wartosci - tym wyzsze ma u Ciebie uznanie?

Najswiezszy przyklad - wspominana przez Ciebie z uwielbieniem Gabriela odzywala
          sie do forumowiczow piszacych z kraju glownie przy pomocy obelg, nawiazujacych
          do ich polskosci.

Mam wrazenie, ze Tobie wciaz myli sie relacja miedzy wyksztalceniem a
          moralnoscia i etyka. Uwazasz, ze te ostatnie sa pochodna tego pierwszego.

Jest to oczywisty nonsens. Chcialbym Ci uswiadomic, ze czlowiek prosty moze byc
          odwaznym, szczerym, uczciwym i szlachetnym, a wyksztalcony - tchorzem,
          kretaczem, intelektualnym cwaniakiem i zyjacym w ciaglym zaklamaniu oportunista.

Jesli zas jestes swiadom braku istnienia zwiazku miedzy moralnoscia czlowieka a
          jego wyksztalceniem, to wskaz laskawie (bom ciekaw) powody, dla ktorych tak
          fascynuja Cie chamy i nihilisci.

Tradycyjnie serdecznie pozdrawiam
          sc-k
          • Gość: Krzys52 [...] IP: *.proxy.aol.com 12.09.04, 02:49
          • Gość: Krzys52 Sluchajcie no, Glizda. Mam tu dla was wyklada :) IP: *.proxy.aol.com 12.09.04, 03:04
            "Jest to oczywisty nonsens. Chcialbym Ci uswiadomic, ze czlowiek prosty moze
            byc odwaznym, szczerym, uczciwym i szlachetnym, a wyksztalcony - tchorzem,
            kretaczem, intelektualnym cwaniakiem i zyjacym w ciaglym zaklamaniu
            oportunista."
            .
            ;;;;

Oczywiscie, ze tak, ale moze byc jeszcze tak jak w twoim przypadku, Gnido,
            ktory jestes tchorzem, kretaczem, intelektualnym cwaniakiem i zyjacym w ciaglym
            zaklamaniu oportunista, a przy okazji... niedoukiem - matolem ktorego ledwo
            przepchnieto przez szkole srednia.

• cs137 Re: Ceesie, na czym to polega, powiedz jesli lask 12.09.04, 05:16
            sceptyk napisała:

> ze im kto wiecej i glosniej pluje na Polske, na ludzi tutaj, na tradycyjne
            > wartosci - tym wyzsze ma u Ciebie uznanie?
            >

Sceptyku, czy Ty jestes na pewno trzeźwy? W tym wątku, jeśli na jakiegoś ludzia
            tutaj napluto, to na mnie przede wszystkim. Taki Wesoły3 na przykład. Z moim
            uznaniem to się bynajmniej nie spotkało.

Czy w tym wątku jest w ogóle mowa o jakis tradycyjnych wartościach? I Polski on
            także nie dotyczy zupełnie.

Przyznaj sie: winko było, czy koniaczek?

Z serdecznymi pozdrowieniami dla Ciebie i dla Pani,

Cees
            • Gość: Krzys52 Widze, ze sie kolegujecie... IP: *.proxy.aol.com 12.09.04, 05:22
              przyjaciel mojego wroga - moim wrogiem
              • cs137 Re: Widze, ze sie kolegujecie... 12.09.04, 10:06
                Gość portalu: Krzys52 napisał(a):

> przyjaciel mojego wroga - moim wrogiem

Akurat tam. Sam jesteś dużo bliżej Sceptyka, niz myślisz. Jeden Twój dobry
                znajomy i jeden Sceptyka dobry znajomy są sami dobrymi znajomymi. Uważaj, żebyś
                nie został swoim własnym wrogiem surprised)

Natomiast ja nie mam pojęcia, czy istnieje jakaś Pani Sceptykowa
                • listnick fizol137 filozof 12.09.04, 10:43
                  cs137 napisał:

> Natomiast ja nie mam pojęcia, czy istnieje jakaś Pani Sceptykowa
            • sceptyk Dwa slowa sprostowania + odpowiedź 12.09.04, 12:52
              cs137 napisał:

> Sceptyku, czy Ty jestes na pewno trzeźwy? W tym wątku, jeśli na jakiegoś
              ludzia tutaj napluto, to na mnie przede wszystkim. Taki Wesoły3 na przykład. Z
              moim uznaniem to się bynajmniej nie spotkało.
              > Czy w tym wątku jest w ogóle mowa o jakis tradycyjnych wartościach? I Polski
              on także nie dotyczy zupełnie.

Alez ja sie wcale nie odnosilem do tego watku. Skad taki wniosek? Zauwazylem
              tylko, ze po raz kolejny wychwalasz Gabriele. I o tym napisalem swoj celny
              list. Przeczytaj laskawie jeszcze raz.

> Przyznaj sie: winko było, czy koniaczek?

I piwo.

> Z serdecznymi pozdrowieniami dla Ciebie i dla Pani,

Obie dziekuja.

> Cees

Sc-k

PS. Mam nadzieje, ze bedziecie nadal przyjaciolmi z Krzysiaczkiem. Chyba nie
              bedzie na Ciebie - lub do Twoich watkow - mizial. Zwracam tylko uwage, abys
              przyjaznie zwracal sie nie tylko do nicka "Krzys52", ale rowniez i do takich
              jak: "to znowu ja", "lisek_spryciula", "sceptvk" i z piec innych. To wszystko
              Kretyn. Ale czyz ilosc nickow nie swiadczy o jego nieslychanej madrosci i
              inteligencji?
          • Gość: Krzys52 [...] IP: *.proxy.aol.com 13.09.04, 15:53
            • sceptyk Panie Krzysztofie, juz dobrze, niech sie pan tak 13.09.04, 19:07
              bardzo nie denerwuje. Bo jeszcze panu zylka peknie, albo pan sie zmyzia w
              ineksprymable. Albo to i to. Nie ma potrzeby az tak sie emocjonowac. Niech pan
              mi wierzy. No, wytrzeszczyk dla pana surprised))

Wszystko bedzie dobrze.

I jeszcze jeden surprised))
    • Gość: kukusiek O co to tuta hodzi/ IP: 67.111.137.* 12.09.04, 03:54
      Znowu mnie pozwolili do tego komputra sie znaczy nie pozwolili ale poszli z domu
      to ja teras pisze. Zladowalem sobie kanapke z pomidoruw i czytam te pisanie.
      By chcialem najmocniej przeprosic ale aniw zomp nie wie o co to hodzi tutaj.
      Ze w tym Petagnie to byl i magiel i kuchnia? I ze w ten magiel walnela rakieta a
      w kuchnie nie walnela i ktos sie uratowal od rakiety bo wyszed z magla do kuchni.
      Jak czytam inne pisanie to wie o co sie rozchodzi tylko po angielsku nie wiem a
      tu po polsku i nie wiadomo o czym czeski film. Dajo czerwonymi literami jak
      pocisniesz to wychodzi cos po angielsku co nikt nie rozumie.
      I dlaczego tak nadajo na wato. on dobrze pisze calo prawde jak jest czasami nie
      popolsku. Ale jak podaje to on chyba wie i ja jemu wierze ze so przekrenty i
      wladza robi co chce i oszukujo ludzi. A te amerykany to glupie so bo jak ja co
      po angielsku nie umie poczytam to wiem ze so przekrenty a oni umio czytac po
      angielsku i nie widzo jak im oczy zamydlajo.
      • wesoly3 [...] 12.09.04, 04:03
      • Gość: domix Re: O co to tuta hodzi/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 18:42
        Dobrze oddałeś istote dyskusji....
    • cs137 Dowodzik ju ż za mała chwileczke podamy... 13.09.04, 19:28

• cs137 Re: Dowodzik już za mała chwileczke podamy... 13.09.04, 19:36
        Już bardzo niedługo...
        • Gość: domix Re: Dowodzik już za mała chwileczke podamy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 21:56
          Czekamy, czekamy a Ty ciągle ten garaż budujesz zamiast "puścic farbę"!
          • cs137 Re: Dowodzik już podany, oto link! 13.09.04, 22:49
            Gość portalu: domix napisał(a):

> Czekamy, czekamy a Ty ciągle ten garaż budujesz zamiast "puścic farbę"!

Dwód już podany, link tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=15739875
    • Gość: Pianksi Re" 9/11": za komuny puscilby Lukaszewicz w DTV ot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 22:53
    • Gość: n0str0m0 czesc czesiek... IP: 202.172.58.* 14.09.04, 07:46
      tak wiele by mozna sie od ciebie uczyc
      jedno zycie to za malo

dla wprawy w dyskusji merytorycznej
      zacytuj docent
      wujka
      z mysichpiczek

(od biedy tatele i mamele z podziemia)

a skoro juz nawiasem
      mowiac...

wyciales se juz tatuaz
      "wout busz anszejwen"

a moze
      oblecial cie cykor
      ze stara zobaczy i znowu da po giembie?

nostromo
      • cs137 N0str0m0! O studentce Kasi zapomnialeś! 14.09.04, 08:56
        Gość portalu: n0str0m0 napisał(a):

> tak wiele by mozna sie od ciebie uczyc
        > jedno zycie to za malo
        >
        > dla wprawy w dyskusji merytorycznej
        > zacytuj docent
        > wujka
        > z mysichpiczek
        >
        > (od biedy tatele i mamele z podziemia)
        >
        > a skoro juz nawiasem
        > mowiac...
        >
        > wyciales se juz tatuaz
        > "wout busz anszejwen"
        >
        > a moze
        > oblecial cie cykor
        > ze stara zobaczy i znowu da po giembie?
        >
        > nostromo
        • listnick dylemat 14.09.04, 09:26
          sedes137 spuscil z tonu a tak siem rozgdakau na forum

czy to wplyw myziania sie kauem z krzysiem68

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka