Dodaj do ulubionych

Co to za kudłaty menelo-podobny

31.03.15, 14:39

osobnik tkwił w tle p. E. Kopacz - na jej dzisiejszym podsumowaniu półrocza rządów?
Obserwuj wątek
    • cepekolodziej Re: Co to za kudłaty menelo-podobny 31.03.15, 16:06

https://d.polskatimes.pl/kadry/k/r/1/07/ff/551a98fb971f4_o,size,720x420,q,71,h,7a2bbc.jpg

ponurak siedzi w drugim rzędzie? Psując wyraźnie elegancję tła?

To jakiś działacz PO?
      • pro100 Re: Co to za kudłaty menelo-podobny 31.03.15, 16:57
        cepekolodziej napisał:

> ponurak siedzi w drugim rzędzie? Psując wyraźnie elegancję tła?
        >
        > To jakiś działacz PO?
        >
        psaipsiólka w maskirowce
        • cepekolodziej Re: Co to za kudłaty menelo-podobny 31.03.15, 18:04

Ja myślałem - przez chwilę - że to Bęgowska.
          • pro100 Re: Co to za kudłaty menelo-podobny 31.03.15, 18:26
            cepekolodziej napisał:

>
            > Ja myślałem - przez chwilę - że to Bęgowska.
            >
            na pana anię za chude
      • sz0k to pewnie ten słynna "Dziad" co to miał 31.03.15, 21:55
        "spie przać". No i "spie przył". Do PO.
        • sz0k słynny ofkors n/txt 31.03.15, 21:55

• t_ete wstyd nie wiedziec ... 31.03.15, 22:05
      pl.wikipedia.org/wiki/Aleksander_Doba
      • jaceq Re: wstyd nie wiedziec ... 31.03.15, 22:26
        Oczywiście szacun, ale mógłby się ogarnąć. Tu nie kajak i nożyczki by się jakieś znalazły.
        • t_ete Re: wstyd nie wiedziec ... 31.03.15, 23:06
          jaceq napisał:

> Oczywiście szacun, ale mógłby się ogarnąć. Tu nie kajak i nożyczki by się jakie
          > ś znalazły.

Mysle, ze on jest taki jaki jest. Pewnie nigdy sie specjalnie nie 'ogarnial' - a juz z pewnoscia nie dlatego, ze mial gdzies publicznie wystapic wink
          I ja to akceptuje.

tete
          • jaceq Re: wstyd nie wiedziec ... 31.03.15, 23:12
            Na kajaku wyglądał lepiej. Nie sądzę, aby "Brąkowi" nagonił wyborców swoimi pekaesami jak u Kilera.
            • t_ete Re: wstyd nie wiedziec ... 31.03.15, 23:19
              jaceq napisał:

> Na kajaku wyglądał lepiej. Nie sądzę, aby "Brąkowi" nagonił wyborców swoimi pek
              > aesami jak u Kilera.

smile ... pekaesami ...

Na kajaku jest w swoim zywiole. To jego swiat. Dlatego wyglada lepiej.

tete
        • ada08 Re: wstyd nie wiedziec ... 01.04.15, 10:16
          jaceq napisał:

> Oczywiście szacun, ale mógłby się ogarnąć.

Przecież się ogarnął, włożył koszulę, krawat, marynarkę. A włosy wyglądają na świeżo umyte. Nie wypada gorzej niż reszta tego (smętnego) towarzystwa smile
          a.
          • jaceq Re: wstyd nie wiedziec ... 01.04.15, 13:40
            No tak, ma krawat, to nie jest awanturny.
            Na tle "towarzystwa" rzeczywiście wygląda bardziej ...interesująco. O "towarzystwie" nie chciałem się wypowiadać, bo mi szkoda na nie palców.
        • kalllka Re: wstyd nie wiedziec ... 01.04.15, 11:10
          ...Znaczy chciałbys go wyciąć ( ze zdjęcia) jacqu?

Jakkolwiek, żartując oczywiście, pan, fryzura połączona z zarostem, z powodzeniem mógłby być "twarzą" MOPs , czy jakinna samopomoc,..
          • jaceq Re: wstyd nie wiedziec ... 01.04.15, 13:44
            Nie, nie chciałbym.
            PS. Co to jest MOPs? Ja znałem (z tv) jednego MOPa (bez "s"):

https://vignette2.wikia.nocookie.net/nonsensopedia/images/6/63/Leszczynski.jpg/revision/latest?cb=20070519143632

nonsensopedia.wikia.com/wiki/Mop
            • jaceq Przed chwilą się dowiedziałem, 01.04.15, 19:49
              że Robert Leszczyński nie żyje. Zmarł dzisiaj. Przykro mi.
    • qwardian Re: Co to za kudłaty menelo-podobny 01.04.15, 01:10
      Te wybitne osoby wiele ryzykują stając po któreś ze stron politycznej sceny. Obserwowałem jak kutafony na gazecie traktowali Agnieszkę Radwańską i nigdy mi nie przyjdzie do głowy robić to w stosunku do Pana Aleksandra Doby.Tym bardziej, że Pan Doba kocha naturę, kajaczek i podróż w nieznane, dla mnie o Himalaje większy autorytet niż urzędujący prezydent...
      • cepekolodziej Re: Co to za kudłaty menelo-podobny 01.04.15, 08:01

Mógł jeszcze nie umyć sobie głowy. Byłoby fajniej.

Swoją drogą, czyli nawiasowo: osobiście nie widzę żadnej wybitności w długodystansowym pływaniu kajakiem czy jakąś inną łódką.

Ma ochotę, jego sprawa, niech se robi. Ale żaden z niego odkrywca.

Wielki mi, qrde, powód do narodowej dumy.
        • lumpior Re: Co to za kudłaty menelo-podobny 01.04.15, 08:27
          cepekolodziej napisał:

>
          > Mógł jeszcze nie umyć sobie głowy. Byłoby fajniej.
          >
          > Swoją drogą, czyli nawiasowo: osobiście nie widzę żadnej wybitności w długodyst
          > ansowym pływaniu kajakiem czy jakąś inną łódką.
          >
          > Ma ochotę, jego sprawa, niech se robi. Ale żaden z niego odkrywca.
          >
          > Wielki mi, qrde, powód do narodowej dumy.
          >
          Stul pysk,kutafonie,ciulu.Jesteś gnidą i to wszawą.
          • cepekolodziej Re: Co to za kudłaty menelo-podobny 01.04.15, 09:38

Tak samo myślę o górołazach. Chcą, niech sobie się wspinają, co mnie to obchodzi. Tylko jedno, jak jeden z drugim gdzieś zabłądzi, zamarznie albo spadnie w przepaść, niech nie obciążają budżetu państwa, to jest i mnie - kosztami swoich zachcianek.

Jakieś zdobywanie jakiejś ściany K2 w zimie - co mnie to obchodzi? Niech lepiej jeden z drugim zrobi jakiś pożyteczny wynalazek. Nowy lek, nowy program edukacyjny. Będzie miał mój szacunek.
            • prudernik Szkoda, ze zajrzałem dopiero w tej chwili... 01.04.15, 11:25
              do jakiego stopnia egoizm finansowy (jak każdy inny) lasuje szare komórki.

Na 10lecie magisterki w trójkę z nieżyjącym już "Figlarzem" w pałacu na Dln. Śl.
              rozpiliśmy do rana w pokoju parę flaszek z Krzysiem Wielickim.

A z nieodżałowaną, piękną Wandzią uczyłem się tańczyć na "ubawach" w T2
              depcącz ją niemiłosiernie - jako, że mając wtedy 18 lat, onieśmielony, i gdy wreszcie zebrałem się na odwagę aby poprosić którąś z koleżanek - pod ścianą zostawała jedna jedyna, tak bardzo wyniosła jak piękna, koleżanka starsza o rok, Rutkiewicz.www.polskieradio.pl/39/156/Artykul/704167,Baby-nie-umieja-sie-wspinac-Rutkiewicz-umiala
              Rok później, podczas pielgrzymki do Polski Jan Paweł II spotkał się z Wandą Rutkiewicz i powiedział: "Dobry Bóg tak chciał, że tego samego dnia weszliśmy tak wysoko". Papież otrzymał w prezencie od himalaistki kamień z wierzchołka Mount Everestu.
              • prudernik depcąc. 01.04.15, 11:35
                depc ąc
                kto do jasnej...zaczął upiększać polskie słowo dept
                zamieniając obrzydliwie T na CZ zamiast na C

Dzisiaj rano w TOK FM dziennikarz sportowy uparcie powtarzał półtorej miliona i półtorej miliona..
                wymawianie Ś, Ć, DŹ, ŚĆ, bez zmiękczania przez prawie wszystkie młodsze spikerki
                to jakaś plaga.OD RAZU NATYCHMIAST PRZEŁĄCZAM NA INNY KANAŁ!
                Wczoraj w TVP INfo o orkanach jakś oslica MULICA
                MUUUUUUUUUU...........MUUUUUUUUUUUUUUUUU i .MUUUUUUUUUUUUUU
                po każdym słowie plus S, C, DZ, w sJĘ cJebie, swJat...no chciałem dalej sie meczyc aby zobaczyć straty...ale żona wyrwała mi pilota bo nie mogła uż dłużej takiej polszczyzny resortowej słuchać. Nepotyzm TVowców nie Pozwala im dostrzec wad wymowy swoich nepotek.
            • kalllka Re: Co to za kudłaty menelo-podobny 01.04.15, 11:28
              Ależ ceprze,
              Właśnie o to idzie, ze większość ze smutno -eleganckiej ekipy, przekleja tylko etykiety;
              Z napisem: NOWY program edukacyjny(!)
              lub wymyśla -proch,.
              Jakkolwiek rozumiemy elegancję najcześciej kojarząc ja z zewnętrznym poukladaniem, klasyka, to nie ma ona najcześciej i niestety, przełożenia na kwalifikacje, profesjonalizm czy umiejetność politycznego myślenia.

Nazbyt często, co znamy z podwórka, dobrze dobrany krawat (mucha) czy matkaboska dobrze wyglądały dla mediów, zastępując wiedzę ich umiejętności praktycznego jej zastosowania u ich właścicieli.,

• andrzejg Re: Co to za kudłaty menelo-podobny 01.04.15, 11:42
                kalllka napisała:

> Właśnie o to idzie, ze większość ze smutno -eleganckiej ekipy, przekleja tylko
                > etykiety;
                > Z napisem: NOWY program edukacyjny(!)

Według mnie Duda pozostał sobą. Idiotycznie by wyglądał po ostrzyżeniu i ogoleniu
                Dopiero byłby włazid...
                A.
                • prudernik Re: Co to za kudłaty menelo-podobny 01.04.15, 12:03
                  Oczywiście, ze masz rację. Żałosne były wpisy osób, które nie rozpoznały polskiego zdobywcy.
                  To skutki zarazy antypolskiej która blokuje lemingom mózgi na jakiekolwiek polskie osiągnięcia na świecie BO TO ZAKŁÓCA przekaz oficjalnej propagandy

POLSKA TO OBCIACH - propagandowo wtłaczany przez b. i obecnych okupantów niemieckiego i nie tylko kondominium w rozbiorze.
              • prudernik K0R€TA STYLU 01.04.15, 11:59
                Ależ ceprze,
                Właśnie o to idzie(, ze) ABY większość ze smutno[zbędna spacja ] -eleganckiej ekipy, przeklejaŁA tylko etykiety;
                (Z) z napisem: NOWY program edukacyjny(!)
                lub wymyślaŁA -proch,.
                Przeczytaj to. Nie zgrzyta a słowa płyną?
                Właśnie o to idzie aby większość ze smutno-eleganckiej ekipy, przeklejała tylko etykiety;
                z napisem: NOWY program edukacyjny(!)
                lub wymyślała proch,.
                -------------------------------------------------------------------------
                Jakkolwiek rozumiemy elegancję najcześciej kojarząc ja z zewnętrznym poukladaniem, klasyka, to nie ma ona najcześciej i niestety, przełożenia na kwalifikacje, profesjonalizm czy umiejetność politycznego myślenia.

Kwalifikacje, profesjonalizm czy umiejętność politycznego myślenia, najczęściej niestety nie ma przełożenia na elegancję porozstawiania

Słowa zbędne:
                Jakkolwiek rozumiemy, kojarząc ja z zewnętrznym , klasyka, to, ona, i.
                ---------------------------------------------------------------
                Nazbyt często, co znamy z podwórka, dobrze dobrany krawat (mucha) czy matkaboska dobrze wyglądały dla mediów, zastępując wiedzę ich umiejętności praktycznego jej zastosowania u ich właścicieli.,
                Poprawnie:
                wyglądały w mediach
                przez ich właścicieli

Nazbyt często, co znamy z podwórka, dobrze dobrany krawat (mucha) czy Matka Boska dobrze wyglądały w mediach, zastępując im wiedzę i umiejętności praktycznego jej zastosowania [b]KROPKA zbyteczne i nadmiarowe:[/u] [b]przez ich właścicieli., [/u]
                • prudernik Re: K0R€TA STYLU 01.04.15, 12:15
                  Właśnie o to idzie aby większość ze smutno-eleganckiej ekipy przeklejała tylko etykiety;
                  z napisem: NOWY program edukacyjny(!)
                  USUNĄŁEM ZBĘDNY PRZECINEK!!!!!!!!!!!
            • andrzejg Re: Co to za kudłaty menelo-podobny 01.04.15, 11:37
              cepekolodziej napisał:

>
              > Tak samo myślę o górołazach. Chcą, niech sobie się wspinają, co mnie to obchodz
              > i. Tylko jedno, jak jeden z drugim gdzieś zabłądzi, zamarznie albo spadnie w pr
              > zepaść, niech nie obciążają budżetu państwa, to jest i mnie - kosztami swoich z
              > achcianek.
              >

Swego czasu odznaczali matki za ilośc dzieci. To jest coś.
              Dalej to praktykują?

A.
              • prudernik Re: Co to za kudłaty menelo-podobny 01.04.15, 12:12
                Tyle co Cię pochwaliłem a Ty znowu się pogrążasz jak na zawołanie.
                Ironia? W najważniejszej sprawie dla bytu narodu polskiego?

Dziś po plagach tuskich, 7. lat plag i klęsk biblijnych nie odznaczenia aPiSowski program powiększania polskich rodzin = 500 zł w gotówce na każdy miesiąc dla każdej nowej Polski i każdego nowego Polaka.

Ja bym zmodyfikował jedynie kwoty:
                600 stów za dziewczynkę i 400 stówki za chłopczyka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka