Dodaj do ulubionych

I LOVE PIENKOWSKA !!!

IP: *.dsl.mindspring.com 09.04.02, 22:07
Obserwuj wątek
    • radca Re: I LOVE PIENKOWSKA !!! 09.04.02, 23:53
      Jesli mowa o dziennikarce JOLANCIE PIENKOWSKIEJ ?
      Jest NAJLEPSZA .

radca
    • margaritta1 Re: I LOVE PIENKOWSKA !!! 10.04.02, 00:27
      MASOCHISTA!
      • Gość: Dejniu Re: I HATE PIENKOWSKA !!! IP: *.rybnik.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 12:05
        Pieńkowska jest do porzygania! Podobnie jak "Wiadomości".
        • Gość: # Re: I HATE PIENKOWSKA !!! IP: *.wroclaw.tpnet.pl 10.04.02, 12:16
          Gość portalu: Dejniu napisał(a):

> Pieńkowska jest do porzygania! Podobnie jak "Wiadomości".

Zalezy dla kogo !!! Pytal Premier Olszewski przed "nocna zmiana"
          uknuta w poprzek podzialow politycznych (.........),
          w obu programach TVP - "Czyja ta Polska" (ma byc )?

No i komu sie podoba - a komu nie widac na Forum.
          Mnie nie.
    • odarpi Re: Pogadaj z Celinskim 10.04.02, 13:21
      moze Ci odstapi...

Odarpi syn Egigwy
      • Gość: # Re: Pogadaj z Celinskim IP: *.wroclaw.tpnet.pl 10.04.02, 16:26
        Dla mnie za stara.
        Po Celinskim mlodki mi nawet nie stręcz.
        • Gość: ZENON Re: I WON'T TO MAKE LOVE TO PIENKOWSKA IP: 66.32.227.* 10.04.02, 16:39
          JA CHCIEC MIEC SEKS ONA BYC PIEKNA JA BYC BOGATY JA MIEC DUZO DOLARS MY MIEC
          DZIECI
          • emerytka? Re: I WON'T MAKE LOVE TO PIENKOWSKA 10.04.02, 17:12
            Oj,nie będziesz,nie będziesz.........
            • radca Re: JOLANTA PIENKOWSKA -najlepsza 10.04.02, 18:42
              Moim zdaniem redaktor JOLANTA PIENKOWSKA jest poprostu NAJLEPSZA z prowadzacych
              WIADOMOSCI.Drugie miejsce daje KAMILOWI DURCZOKOWI.Na trzecim miejscu stawiam
              SLAWOMIRA JENERALSKIEGO.

Lecz zrozumiale,ze niektorzy beda "psy wieszac " nawet na najuczciwszych.
              Wielu chcialoby,aby ich w TV "wybielano".Wielu politykow chcialoby,aby stosowac
              PROPAGANDE SUKCESU.

Takiej dziennikarki TV -to mozna " tylko te swieca szukac ".

pozdrawiam
              radca
              • emerytka? Re: JOLANTA PIENKOWSKA 10.04.02, 19:52
                Jaka tam ona dziennikarka?
                Zwykła "czytaczka" tego,co inni napisali.
                • indris Przysłowie 10.04.02, 19:54
                  "W królestwie ślepców jednooki jest królem". Ale aż tak źle TVP nie oceniam.
                  • radca Re: Przysłowie 10.04.02, 20:08
                    indris napisał(a):

> "W królestwie ślepców jednooki jest królem". Ale aż tak źle TVP nie oceniam.

Wlasnie,czy oceniasz TVP -czy oceniasz Pania JOLE PINKOWSKA ?

radca
                • radca Re: JOLANTA PIENKOWSKA 10.04.02, 19:54
                  Jest rowniez PREZENTERKA.W dalszym ciagu podtrzymuje,ze jest poprostu najlepsza.

pozdrawiam
                  radca
                  • indris Re: JOLANTA PIENKOWSKA 10.04.02, 20:04
                    "Każda potwora znajdzie amatora". Ale życzę poprawy wzroku.
                    • radca Re: JOLANTA PIENKOWSKA 10.04.02, 20:11
                      indris napisał(a):

> "Każda potwora znajdzie amatora". Ale życzę poprawy wzroku.

Indrysie,,, nawet nie przypuszczal bym,ze mozesz byc az ta ZLOSLIWY (((:
                      Wzrok mam jednak BARDZO DOBRY,lecz oceniam tutaj w szczegolnosci TALENT
                      i ZDOLNOSCI Pani JOLANTY.

bardz bardziej kulturalny -prosze Cie

radca
                      • indris Re: JOLANTA PIENKOWSKA 10.04.02, 20:22
                        "De gustibus non est disputandum". Starając się być kulturalnym NIE napiszę co
                        myślę o talencie pani Pieńkowskiej.
                        • radca Re: JOLANTA PIENKOWSKA 10.04.02, 20:38
                          Oj,jakis polityk sie musial mocno obrazic.Wiec chamstwo zaczyna juz
                          rozposcierac swoje sieci.Najlepiej w takim przypadku ponizac dziennikarzy.
                          To jest typowe n w naszej polskiej " kulturze". Prostactwo i rynsztok -
                          tyle lat tego chamstwa pozostawia jeszcze slady.

radca
                          • margaritta1 Re: JOLANTA PIENKOWSKA 11.04.02, 01:44
                            radca napisał(a):

> Oj,jakis polityk sie musial mocno obrazic.Wiec chamstwo zaczyna juz
                            > rozposcierac swoje sieci.Najlepiej w takim przypadku ponizac dziennikarzy.
                            > To jest typowe n w naszej polskiej " kulturze". Prostactwo i rynsztok -
                            > tyle lat tego chamstwa pozostawia jeszcze slady.
                            >
                            > radca

No coz , masz racje to Forum nie grzeszy kultura.
                            Ale polecam Ci Forum TELEWIZJA i tam dopiero poczytasz sobie o np Tomaszu Lisie!
                            TVP wyslala tam chyba swoja "bojowke " mlodziezowa, bo ludzie ktorzy
                            wola np Lisa od Pienkowskiej sa obrazani, zasypywani postami, tropieni
                            skad pisza i ze na pewno sa pracownokami TVN.
                            Pani Pienkowska nie schodzi z wizji, nazywanie jej dziennikarzem , to
                            przesada.Jest to prezenterka Wiadomosci.
                            Acha , zalozylam kiedys na forum TELEWIZJA , post z zapytaniem o Marie
                            Wiernikowska /czego dzis zaluje/ .Przejdz tam i poczytaj jaka cholota
                            robi nasza TVP .Wszystkie odpowiedzi od ludzi "z branzy" sa zenujace
                            i Twoje stwierdzenie "rynsztok" niestety jest trafne. No , tylko my
                            za ten rynsztok placimy abonament.

• odarpi Re: Toż to było do ZENONA! 11.04.02, 08:48
          Gość portalu: # napisał(a):

> Dla mnie za stara.
          > Po Celinskim mlodki mi nawet nie stręcz.

A on "chcieć robić miłość" z Jolą... wink
          Odarpi syn Egigwy

• Gość: Michał Re: I LOVE PIENKOWSKA !!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 21:55
      Jest rewelacyjna w swej histerii i bardzo kulturalna !
      Biedny ten jej synek.
      Mamusia robi pracuje ciężko w łóżeczku, żeby zrobić karierę, a on się czuje
      taki samotny !
    • Gość: jacek2 Re: I LOVE PIENKOWSKA !!! IP: *.abo.wanadoo.fr 10.04.02, 23:06
      Zenon to naprawde ty? Co ty masz za wypaczone gusta przeciez ona ma wytrzescz
      i jest wiecznie wystraszona!
      • Gość: ZENON Re: I LOVE PIENKOWSKA !!! IP: 128.241.245.* 11.04.02, 02:22
        NO WLASNIE JA LUBIEC PRZESTRASZONE KOBIETKI, JA TULIC JA ONA BYC HAPPY !!!
        • Gość: Dejniu Niedobrze mi IP: *.rybnik.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 11:35
          Zawsze ma tę samą liczbę (6) zmarszczek na czole. Nieważne, czy odczytuje
          wiadomość o zamachu bombowym, czy o grzybobraniu w Lubuskiem. Nawet nie chodzi
          o jej urodę, zwróćcie uwagę, w jaki sposób zadaje pytania w "Monitorze" -
          często jest po prostu nieprzygotowana i nadrabia miną. TVP to syf z głupimi
          prezenterami!
          • odarpi Re: Niedobrze mi 11.04.02, 11:38

> Zawsze ma tę samą liczbę (6) zmarszczek na czole. Nieważne, czy odczytuje
            > wiadomość o zamachu bombowym, czy o grzybobraniu w Lubuskiem. Nawet nie chodzi
            > o jej urodę, zwróćcie uwagę, w jaki sposób zadaje pytania w "Monitorze" -
            > często jest po prostu nieprzygotowana i nadrabia miną. TVP to syf z głupimi
            > prezenterami!

Oddychaj!!! Wez kilka glebszych oddechow! Nie mysl o Pienkowskiej! Pomysl o czyms
            milym, pieknym przyjemnym! Oddychaj regularnie...
            Odarpi syn Egigwy
            • Gość: Dejniu Re: Niedobrze mi IP: *.rybnik.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 11:51
              odarpi napisał(a):

> Gość portalu: Dejniu napisał(a):
              >
              > > Zawsze ma tę samą liczbę (6) zmarszczek na czole. Nieważne, czy odczytuje
              > > wiadomość o zamachu bombowym, czy o grzybobraniu w Lubuskiem. Nawet nie ch
              > odzi
              > > o jej urodę, zwróćcie uwagę, w jaki sposób zadaje pytania w "Monitorze" -
              > > często jest po prostu nieprzygotowana i nadrabia miną. TVP to syf z głupim
              > i
              > > prezenterami!
              >
              >
              > Oddychaj!!! Wez kilka glebszych oddechow! Nie mysl o Pienkowskiej! Pomysl o czy
              > ms
              > milym, pieknym przyjemnym! Oddychaj regularnie...
              > Odarpi syn Egigwy

Kiedy oglądam "Wiadomości", zawsze wychylam parę głębszych!

• odarpi Re: Niedobrze mi 11.04.02, 11:58

>
                > Kiedy oglądam "Wiadomości", zawsze wychylam parę głębszych!
                >
                Tak, to pomaga, ale nie przesadz bo pozniej nie bedziesz wiedzial po czym ci
                niedobrze...
                A przed Toba jeszcze "Panorama", "Monitor"...
                Odarpi syn Egigwy

• Gość: Dejniu Re: Niedobrze mi IP: *.rybnik.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 12:01
                  Po 0,7 l Pieńkowska to niezła laska, która mówi do rzeczy.
                  • Gość: Dejniu Re: Niedobrze mi IP: *.rybnik.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 12:06
                    "Panorama" jest w porządku. Targosz, Czubówna - to profesjonalistki. Nie wiem
                    tylko, co robi tam Warakomska (wygląda jak handlara z bazaru). W ogóle nie
                    pasuje do reszty zespołu.
                    • Gość: Ewawa Re: Porównaj IP: 217.153.32.* 11.04.02, 13:29
                      Kiedy pooglądam sobie BBC czy CNN a potem przeskoczę na TVP to jakbym znalazła
                      się na głębokiej prowincji. Te wszystkie Pieńkowskie i temu podobne świetnie
                      nadawałyby się do regionalnej telewizji Grójec nie ubliżając nikomu. Moim
                      zdaniem nic ciekawego ,nuda, brzydota brak, lekkości i rozmachu. Dlaczego nie
                      ma nowych twarzy? Oni tam zamierzają doczekać emerytury?! I będziemy obserwować
                      proces starzenia sie jak u Loskich i Edytek. Czy takie posady są dośmiertne?
                      Przecież dla dobra telewizji powinno się robić jakieś zmiany w personelu. Nikt
                      nie jest niezastąpiony. A napewno Pieńkowska i Durczok ze swoimi sztucznymi
                      minami-komedia.
                      • halu Jola ma najlepsze kwalifikacje 11.04.02, 13:39
                        Pan minister ją lubi, a ona lubi jego i to wystarczy !
                        Ciekawe, kiedy prezenterką-konkurentką zostanie przyjaciółka pana Iwińskiego ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka