Dodaj do ulubionych

______________nie chce

07.06.15, 15:10
mi się z Wami gadać bez sensu.

Zaraz proszę się udać ze mną....
forum.gazeta.pl/forum/w,13,157836599,157836599,_Wroclawianie_obudzcie_sie_ze_snu_.html
7 czerwcaw godzinach 18:00 - 21:00 (UTC+02)
DZIŚ a nie za 3 dni
Al. Kromera 16, Wrocław.
Spotkanie z dziennikarzem śledczym Wojciechem Sumlińskim autorem bestsellera "Niebezpieczne związki Bronisława Komorowskiego".
Niedziela (07.06) godz. 18:00.
Hotel Quality System, al. M. Kromera 16, Wrocław.

Spotkanie współorganizowane przez: Kongres Nowej Prawicy Wrocław, Prawicę Rzeczypospolitej Wrocław, Ruch Narodowy Wrocław oraz Polski Wrocław.
Przyjdź, posłuchaj.
Odważysz się?
Zapraszamy!

Damian Danielak udostępnił(a) swoje wydarzenie.
4 godz. ·
www.facebook.com/events/102424936764060/ zachęcam do udziału smile)

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/11390203_900912473309356_1696879639341315782_n.png?oh=f2204feeb650d9cc50cfa941f422f677&oe=5634BB4E
Obserwuj wątek
    • prudernik 07.VIgodz.18:00Hotel Quality System, al. M. Kromer 07.06.15, 15:12
      Niedziela (07.06) godz. 18:00.
      Hotel Quality System, al. M. Kromera 16, Wrocław.
      • prudernik Cuda Panie Cuda! 07.06.15, 22:51
        na spotkaniu kobieta siedząca przede mną była w środę przed Zesłaniem Ducha Św.
        na Mszy Św. którą zamówił sam Andrzej Duda elekt. Podczas czytania przez kapłana
        modlitwy Duchu Świety wysłuchaj nas...nagle z zakrystii powiała wiatr i zgasił wszystkie swiece

Intencje poszczególnych dni Nowenny

1 dzień (piątek) Podziękowanie za Kościół w Polsce za to, że Polacy są narodem chrześcijańskim, za wszystkich świętych i błogosławionych, za powstałe w Naszej Ojczyźnie zakony i inne dzieła Boże.

2 dzień (sobota) Podziękowanie za wielkie narodowe wydarzenia, w których Bóg objawił swoją chwałę, w szczególny sposób za Śluby Jasnogórskie Narodu.

3 dzień (niedziela) Podziękowanie za wielkich królów, przywódców, bohaterów narodowych.

4 dzień (poniedziałek) Podziękowanie za dobra kultury narodowej i jej twórców, za wieszczów narodowych, pisarzy, zwłaszcza noblistów, wielkich muzyków, malarzy i innych twórców.

5 dzień (wtorek) Podziękowanie za dary nauki i techniki oraz ludzi nauki.

6 dzień (środa) Dziękczynienie za to, że jestem Polakiem. Podjęcie na nowo decyzji odpowiedzialności za Ojczyznę – "Oto ja, poślij mnie".

7 dzień (czwartek) Wybaczenie tym wszystkim, którzy w naszej historii narodowej i w naszym życiu osobistym nas krzywdzili, w myśl słów Jezusa: „I odpuść nam nasze winy, jako i my odpuszczamy naszym winowajcom."

8 dzień (piątek) Dzień Pokutny – przeproszenie za grzechy narodu i swoje osobiste.

9 dzień (sobota) Prośba wraz z Maryją, Królową Polski, o nowe Zesłanie Ducha Świętego na Naszą Ojczyznę, zwłaszcza na rządzących.
        www.fronda.pl/blogi/refleksje-zhumanizowanego-matematyka/zblizaja-sie-wybory-nowenna-do-ducha-swietego,9985.html==========
        +++++++++++

www.pch24.pl/cejrowski---duda-wygral-w-zeslanie-ducha-swietego--a-zaprzysiezony-bedzie-w-przemienienie-panskie--zajezdza-moherem--,36012,i.html
        Cejrowski:

"Duda wygrał w Zesłanie Ducha Świętego, a zaprzysiężony będzie w Przemienienie Pańskie.

Zajeżdża moherem?"

=================
        +++++++++++++++++++

mysle.salon24.pl/653109,boze-cialo-i-prezydent
        https://www.loadeer.com/foto/2/1433683854_2.jpg

FILMIK kilka sekund
        TUTAJ

<iframe width="560" height="315" src="www.youtube.com/embed/WDvkMoARvBA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
        • prudernik A wygląda i zachowuje się jak normalny człowiek 07.06.15, 22:58
          A ja przypominam sobie jeszcze jedną scenę, świadczącą o refleksie A.D.

Ze Smoleńska do pałacu wracała trumna z Panią Prezydentową.
          W szeregu żałobników stał przyszły Prezydent - Elekt. Zauważył, że róg dywanowego chodnika, po którym kroczyli oficerowie z trumną na barkach, jest zawinięty.
          Pospieszył i przed samymi kroczącymi, róg poprawił.
          ASTURIA20:44

=================
          Zobacz jak myje sam auto
          <iframe width="560" height="315" src="www.youtube.com/embed/wK7elZyjfkA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
          • prudernik no po prostu Polak... 07.06.15, 23:02
            saloon2014.salon24.pl/653148,dwa-zachwyty-duda-i-slowik
          • hymenos Re: A wygląda i zachowuje się jak normalny człowi 08.06.15, 11:41
            Normalnemu człowiekowi koszula ze spodni wystaje wink Teraz już wiadomo, czym Duda będzie się zajmował w czasie swojej prezydentury.

Wierzącemu Komorowskiemu niezbędna byłaby podpowiedź dwóch PRowców stających z boku.
            • prudernik Re: A wygląda i zachowuje się jak normalny człowi 08.06.15, 12:16
              koszula Dudzie wystaje?
              W której sek?
              • hymenos Re: A wygląda i zachowuje się jak normalny człowi 08.06.15, 12:24
                A to koszula z tego wszystkiego najważniejsza? Widać ją na zdjęciu, które sam zmieściłeś.
                • prudernik Koszula mu nie wystaje ze spodni tylko spod podcią 08.06.15, 12:37
                  gniętej mocno w górę marynarki z rozcięciami - co jest naturalne w takiej pochylonej pozycji.
                  Spód koszuli jest przykładnie włożony w spodnie elekta bez rozchełstań i wysunięć, które sugerujesz jako ślepiec na fakty.

Filmik jest już skasowany z powodu roszczeń autorskich TVN24.
                  czyli TVN 24 uznała, że jest to czyn, którego nie należy propagować pod żadnym pozorem.
                  Gdyby mu koszula "wylazła" byłby to HIT "gratka" jak mówią dziennikarze rządowi wg W. Sm. z wczoraj gdy mówił nam o przesłuchaniu Bredzisławia w sprawie Aneksu.
                  I o akredytacjach rządowych TV, które gratki nie pokazały. A TV Trwam i Republika nie sostały pozwoleń.
                  • prudernik Re: Koszula mu nie wystaje ze spodni tylko spod p 08.06.15, 12:39
                    Miałeś geometrię wykreślną i rzuty na 3D ?
                    Dól koszuli jest linią poziomą na równi z paskiem spodni. Bliźniaku Bredzisława.
                    • hymenos Re: Koszula mu nie wystaje ze spodni tylko spod p 08.06.15, 12:59
                      prudernik napisał(a):

> Miałeś geometrię wykreślną i rzuty na 3D ?
                      > Dól koszuli jest linią poziomą na równi z paskiem spodni. Bliźniaku Bredzisława
                      > .

Załóż wątek na temat równej linii wystającej ze spodni koszuli Dudusia.
        • prudernik Re: Cuda Panie Cuda! 07.06.15, 23:05
          O klipie Cejrowskiego, w którym podarł plakat Komorowskiego, pisaliśmy tutaj.Tekst linka Zobaczyło go ponad 5 milionów internautów. „Koszt produkcji zero i od razu widać, że sztaby niepotrzebnie wydają tyle forsy na TV” – napisał na Facebooku Cejrowski.

„Wczoraj PO oficjalnie stwierdziło, że "wybory przegrał B.Komorowski, a nie Platforma" - taka to u nich lojalność koleżeńska, że kumpla za burtę wywalą byle tylko interes własny nie zatonął? Fuj. Nieładnie. Ja bym się do takiej partii nie zapisał” – dodał pisarz.

Co jednak Cejrowski sądzi o wyniku wyborów? Podkreślił, że o Andrzeju Dudzie „nadal mało wiadomo, poza tym, że dzielny, pracowity i w miarę sympatyczny, żona trochę zbyt krótko ostrzyżona, a córka śliczna”. Z uznaniem wypowiedział się też o profesorskim pochodzeniu nowego prezydenta.

„Jeśli zważymy, że druga tura była w Zesłanie Ducha Świętego, a zaprzysiężenie planowane jest na Przemienienie Pańskie, to jest nadzieja na poparcie z Góry. Tak wiem - niektórym z Państwa ten tekst zajeżdża mokrym moherem. I słusznie, gdyż ja jestem Moher. Jedni czytają horoskopy, inni Gazetę Wyborczą lub sondaże, a jeszcze inni kalendarz katolicki” – zakończył w swoim stylu facebookowy wpis Wojciech Cejrowski.
          www.pch24.pl/cejrowski---duda-wygral-w-zeslanie-ducha-swietego--a-zaprzysiezony-bedzie-w-przemienienie-panskie--zajezdza-moherem--,36012,i.html
          • prudernik zawsze UBków i WSIoków robiłem w bambuko 07.06.15, 23:09
            OBEJRZAŁO GO PONAD PIĘĆ 5 MLN WIDZÓW

CEJROWSKI WYGRAŁ Z OWSIAKIEM W WC KWADRANS RAZ

wywalił Owsiaka w trakcie programu!
            A drugi raz z machiną propagandową której twarzą jest m.in. Owsiak resortowe dziecko

W najnowszym wpisie na profilu Wojciech Cejrowski na face book znajdziemy filmik, którego głównym bohaterem jest... plakat wyborczy Bronisława Komorowskiego. Widzimy Wojciecha Cejrowskiego, który trzyma plakat z wypisanymi kolejnymi aferami, jakie miały miejsce za rządów partii, która umieściła obecnego prezydenta w Belwederze:

AFERA TAŚMOWA
            AFERA HAZARDOWA
            AFERA STADIONOWA
            AFERA STOCZNIOWA
            AFERA AUTOSTRADOWA
            AFERA AMBERGOLD
            AFERA GAZOWA
            AFERA WYCIĄGOWA

Cejrowski odrywa po kolei płaty papieru z poszczególnymi aferami i – odwracając – układa na stole. Po chwili naszym oczom ukazuje się uśmiechnięta twarz prezydenta Komorowskiego w towarzystwie kuriozalnego hasła „Prezydent naszej wolności”. Następnie wszystkie zgniecione skrawki lądują w śmietniku, z impetem przytrzaśnięte bosą stopą podróżnika. Pojawia się hasło: „NIE WYBIERAJCIE ŚMIECI”.

„24 maja proszę o Twój głos” – przemawia prezydent z plakatu. Wiemy z całą pewnością, na czyj głos nie może liczyć. Z drugiej strony, jak można było się spodziewać, na reakcję mediów realizujących wiernopoddańczy stosunek wobec partii rządzącej nie trzeba było długo czekać. Na portalu Newsweeka ukazał się artykuł zatytułowany "Jak Ekwadorczyk Cejrowski atakuje Komorowskiego", którego autor stwierdza, iż WC złamał prawo wyrażone w art. 109 Kodeksu wyborczego, obejmujące ochroną prawną wszelkie materiały wyborcze.

Ustawa nie doprecyzowuje jednak, czy chodzi o materiały zamieszczone w przepisowych miejscach, czy też gdziekolwiek indziej, np. w rękach Amerykanina, bądź... Ekwadorczyka, dokonującego ich zniszczenia przed prywatną kamerą w swoim mieszkaniu, a więc nie w miejscu przeznaczonym na upublicznianie materiałów wyborczych...

Read more: www.pch24.pl/wojciech-cejrowski-podarl-plakat-wyborczy-komorowskiego--bedzie-pozew-,35872,i.html#ixzz3cPf3CcFR
    • jerycho666 bardzo interesujacy watek 08.06.15, 05:50
      prudernik napisał(a):

> nie chce mi się z Wami gadać bez sensu.

Jak gadasz sam ze soba to dostarczasz sporo materialu diagnostycznego dla psychiatrii. Psychiatrzy nie zajmuja sie religia, wiec kolo sie zamyka. Przypadek beznadziejny.
      • prudernik Re: bardzo interesujacy watek 08.06.15, 09:54
        a z kim tu gadać i o czym?
        O tym co mi napisałeś i stale piszesz to samo?
        Tak jak inni?
        Rozumiem, że musisz jakoś uzasadnić swoją

[b]racjonalną[b] i jednocześnie [b]radykalną[b]
        decyzję wyborczą z obawy przed piqczymi wymiotami i gradem wikulczym
        ale dziękuję, że doceniłeś moje wpisy w tym interesującym bez wątpienia wątku
        o nieracjonalnych aspektach, które młodym interneciarzom otwarły oczy na PO-PSL tak zachwalane przez obłakańców na Aquanecie.
        • jerycho666 Re: bardzo interesujacy watek 08.06.15, 10:18
          prudernik napisał(a):

> a z kim tu gadać i o czym?

To miedzy innymi bylo powodem dlugiej przerwy w moim bywaniu na forum.

> O tym co mi napisałeś i stale piszesz to samo?

Istnieje probelm politycznej poprawnosci. Piszemy to samo bo boimy sie napisac czegos innego za co mielibysmy klopoty. To wywalczona przez ciebie "wolnosc wypowiedzi".

> Rozumiem, że musisz jakoś uzasadnić swoją
          >
          > [b]racjonalną[b] i jednocześnie [color=red][b]radykalną[b][
          > /color]
          > decyzję wyborczą

Znudzilo mi sie juz. Wprowadzam eutanazje Bolanda.

> z obawy przed piqczymi wymiotami i gradem wikulczym

Nie potrzebuje akceptacji hewry. Jestem aspolecznie samodzielny.

> które młodym interneciarzom otwarły oczy

Ja tez chetnie otwarlbym oczy, o ile mam ja zamkniete. Niestety belkoczesz, nie dbasz o komunikatywnosc. Jak juz z trudem uda mi sie przeczytac do konca to i tak nie da sie tego zrozumiec.
          • prudernik Re: bardzo interesujacy watek 08.06.15, 12:06
            bardzo Cię przepraszam ale nie jestem pisarzem ani poetą.
            Trudno mi przychodzi składanie wyrazów w lekkie, zrozumiałe w lot jakby od niechcenia mądre zdania.
            • prudernik mam to przepisać i poprawić? 08.06.15, 12:08
              forum.gazeta.pl/forum/w,13,157856220,157865553,Polityka_zdrady_za_namowa_spodniczki_moi_udawacze.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka