wesoly3 15.09.04, 10:36 a przychodza tlumnie na pogrzeb anatola fejgna ? ale - jeden byl "swoj" a, drugi nie pytal o zdanie michnicka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dokowski Co za uogólnienie! Widzisz tylko własne podwórko? 15.09.04, 10:47 Podobno w redakcji GW, podobno w UW jest sporo osób pochodzenia żydowskiego, a wszyscy oni kochają Kuklińskiego. A może chciałeś zasugerować, że LPR to Żydzi i tylko dla zmyły udają antysemitów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekontra dokowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 11:28 dokowski napisał: > Podobno w redakcji GW, podobno w UW jest sporo osób pochodzenia żydowskiego, > a wszyscy oni kochają Kuklińskiego. Czy potrafisz przywołać jakieś nazwiska z GW - UW, powołać się na jakieś publikacje? Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Nie pajacuj, wszyscy tu znmy linie GW 16.09.04, 11:43 Gość portalu: rekontra napisał(a): > Czy potrafisz przywołać jakieś nazwiska z GW - UW, powołać się na jakieś > publikacje? Ciekawe, myślałem, że już odpowiedziałem na ten post Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: Co za uogólnienie! Widzisz tylko własne podwó 15.09.04, 11:53 o ! tak ? od kiedy ? nigdy nie dali temu czlowiekowio wytchnienia a synow stracil ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demaskator Wesoły3 to nieslubny syn Rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 11:28 Odpowiedz Link Zgłoś
perli Pan 15.09.04, 12:15 Anatol też mundurowy? Kawy dzisiaj nie piłam i mam dzień antyguglowy. Odpowiedz Link Zgłoś