prudernik Re: Nie dowiem się dlacz. wolicie ndal PO od uczc 14.06.15, 20:04 www.kresy.pl/publicystyka,felietony?zobacz/zdrajcy-zdrajcy-# Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Re: Nie dowiem się dlacz. wolicie ndal PO od uczc 14.06.15, 20:19 www.kresy.pl/publicystyka,wywiady?zobacz/pawel-kukiz-dla-kresowpl-jesli-ordynacja-sie-nie-zmieni-to-polska-przestanie-istniec-nawet-teoretycznie Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Re: Nie dowiem się dlacz. wolicie ndal PO od uczc 14.06.15, 20:22 Zan:03.06.2015 21:07 ...zatem jak czytam "Mam jedno podstawowe zadanie: nie zgasić tego ducha uczciwości, przyzwoitości? tego, że ludzie ponad siebie stawiają interes wspólnoty." Odpowiedz Link Zgłoś
jerycho666 Re: Nie dowiem się dlacz. wolicie ndal PO od uczc 14.06.15, 21:18 prudernik napisał(a): > PiSu? Bo uczciwosc PiSu przedawnila sie wraz z mafijnymi zawlaszczeniami na warszawskiej Woli. Wolakom mowimy nie. Moga w zastepstwie PO zetrzec na proch kamieniokupe. Ja PO nie wole. Mnie w Bolanda nikt nie reprezentuje. PiS nie zostal rozliczony zelazna mietla wiec mozesz mowic o jego "uczciwosci". Nie chce ci sie ze mna rozmawiac bo nie jestem naiwny i jestem pamietliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Re: Nie dowiem się dlacz. wolicie ndal PO od uczc 14.06.15, 23:42 8 lat rozliczaliście wraz z PO PSL i WSI niewinny PiS co się okazało po wszystkim Komisjach Sejmowyc, oskarżeniach z urzędu i cywilnych, sądach trybunałach, dziennikarskich śledczych artykułach, bolgerach... Matce Kurce.. itd. itp. PiS w tym L.K.,J.K. , A.M. i Z.Z....nie licząc pomniejszych okazał się niewinny! Dziś wypierasz się swego udziału w popieraniu tamtej linii PO. czyli g...no jesteś pamiętliwy z za to byłeś naiwny jak dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
jerycho666 Re: Nie dowiem się dlacz. wolicie ndal PO od uczc 14.06.15, 23:53 prudernik napisał(a): > okazał się niewinny! Nie okazal sie. Sa sprawy nie zakonczone. Jaki PiS dojdzie do wladzy to je wycofa. K.rwa k.rwie lba nie urwie. > Dziś wypierasz się swego udziału w popieraniu tamtej linii PO. Niczego sie nie wypieram bo w niczym nie uczestniczylem. > czyli g...no jesteś Dziekuje za komplement. W twoich ustach nie moglbym liczyc na wiekszy. > pamiętliwy z za to byłeś naiwny jak dziecko. K.rwa k.rwie lba nie urwie. Powtarzam to od "zawsze". Panstwo to zalegalizowana mafia. Gdzie ty widzisz naiwnosc? Nie bylem nadmiernie namolny, bo i po co? Nie sluchasz, nie pamietasz bo nie chcesz. Nie naprezam sie zeby mi zylka nie pekla. Wystarczy, ze ty szalejesz po forum. Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Re: Nie dowiem się dlacz. wolicie ndal PO od uczc 14.06.15, 23:59 Ja nie szaleję po C.V. adwersarza. KONEIC KROPKA. Tak jak Ty. Jeśli "szaleję" to tylko w ramach "oszołomstwa" "moherowego". Od czasu foto Polek w beretach w GW i splunięcia Płemieła na te berety by obrzydzić PiS jako "sektę - różańcowo-moherową koalicję" niewierzepolitykom.salon24.pl/654424,o-postmodernistycznym-chamstwie# Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos Nie wolimy, tylko PiS jest nieuczcuwy 14.06.15, 21:31 Łże w sprawie Smoleńska, oszukuje w sprawie Polski solidarnej, składa puste obietnice, kłamie w sprawie WSI, ich posłowie piją w sejmie wykorzystują zaliczki na służbowe samochody a lecą tanimi liniami, jeżdżą przez miasto z prędkością 100km/godz itd. Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Re: Nie wolimy, tylko PiS jest nieuczcuwy 14.06.15, 23:54 Roth Jurgen str....właśnie czytam na bieżąco.. wszystko wraca jak koszmarne deja vu... .i wiesz co?....to nadal wydaje mi sie tak nieprawdopodobne i niesłychane... jak horror...ale to co napisał jest tak pogłębione w kontekście 100 lat i obecnej wojny prowadzonej przez Rosję że poraża! Znalazłem tylko u Jurgena jeden mały błąd a właściwie jedną nieścisłość; że tylko jedna telewizja transmitowała zeznania Komorowskiego w sprawie Sumlińskiego. Bo czy można nazwać transmisję telefonem z biodra TRANSMISJĄ TV? Jest niesamowicie rzetelny jako wróg polityczny PiSu. Przytacza kilka szczegółów niepublikowanych w Polsce. Ale to szczegóły mają wagę bomby atomowej! M.in. o dowodach jakie zna szef bazy amerykańskiej w Niemczech i jego opinia o "wypadku". Są też opinie wybitnych specjalistów amerykańskich o badaniach np. dr Szuladzińskiego. Te dwie pozycje Rotha i W. Suml. to wyrok śmierci na PO , Tuska i Bula.. Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Nie wolimy, tylko PiS jest nieuczciwy?_CO?! 14.06.15, 23:55 Specjalnie dla Was obu! Doskonały osąd takie postawy TUTAJ Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Re: Nie wolimy, tylko PiS jest nieuczciwy?_CO?! 15.06.15, 00:01 Doskonały osąd takie"J" postawy: niewierzepolitykom.salon24.pl/654424,o-postmodernistycznym-chamstwie# Odpowiedz Link Zgłoś
jerycho666 ateista jest postmodernistycznym chamem 15.06.15, 00:13 prudernik napisał(a): > o-postmodernistycznym-chamstwie Przeciwstawiasz uzycie przeze mnie zdrobnienia Tadeuszek pomowieniem oficer lub postmodernistyczny cham. Gdybym cie traktowal powaznie to musialbym cie zasiec szabla. Ale ty nie masz zdolnosci honorowej. Jestes jak PiS, calkowicie odlotowy. Za religie do psychuszek nie wsadzaja. Bolanda to jedna wielka psychuszka. Odpowiedz Link Zgłoś
jerycho666 Re: Nie wolimy, tylko PiS jest nieuczcuwy 15.06.15, 00:18 prudernik napisał(a): > Roth Jurgen Miś - prawda czasu i prawda ekranu. Ostatnia paróweczka hrabiego Barry Kenta. Paróweczka wybuchla w Pullach. Wstrzasajace. Rzecznik zaprzecza. Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos Roth i Sumliński 15.06.15, 12:49 Roth to manipulant dokładnie taki jak PiS. W książce spisał wszystko co Maciarewicz i jego ekipa wymyśla. Trudno, żeby Haszowi się to nie spodobało coś, co akurat jest na poziomie jego IQ. A już wspomnienie w jednym zdaniu BND jest kuriozum dla naiwnych, super naiwnych, nadzwyczaj naiwnych przedkładających wiarę nad fakty. Piszesz jeden błąd??? Albo łżesz jak cały ten Twój PiS, albo jesteś z tych nadzwyczaj naiwnych. Sumliński to marionetka na sznurkach agentury. Wyobraził sobie, że przy pomocy prowokacji rozwiąże jakiś problem, sprawę czy znajdzie haka. Skończyło się na wpadnięciu w łapy wymiaru sprawiedliwości, przez co dziennikarz o iq=19,5cm jest teraz bardzo nieszczęśliwy. Obie pozycje mają charakter beletrystyki a nie dowodu na zbrodnie PO, Tuska czy Komorowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Re: Nie wolimy, tylko PiS jest nieuczcuwy 15.06.15, 00:02 "Łże w sprawie Smoleńska, oszukuje w sprawie Polski solidarnej, składa puste obietnice, kłamie w sprawie WSI, ich posłowie piją w sejmie wykorzystują zaliczki na służbowe samochody a lecą tanimi liniami, jeżdżą przez miasto z prędkością 100km/godz itd. Odpowiedz Link Zgłoś
piq uczciwy, bo chronił agenturę ubecką?... 15.06.15, 00:28 ...jesteś im za to wdzięczny, złogu peerelowski? No i sprzedał Polskę w Lizbonie, matołku, razem ze wszystkimi celami negocjacyjnymi. Wydał koncesje na import paliw lewej spółce oficerów ruskich służb na 3 tygodnie przed koncesją dla POLSKIEGO wówczas państwowego Ciechu. Cacana uczciwość, pisowsko-ruski dupowłazie. Odpowiedz Link Zgłoś