Dodaj do ulubionych

Dublowanie komentarzy

15.09.11, 21:10
Od mniej więcej tygodnia moje komentarze na Bloxie z uporem wpisują się po dwa razy. Czas zgadza się co do sekundy.
W tym czasie zdarzyło mi się (jeden raz), że system wyświetlił komunikat o zbyt częstym dodawaniu - i wtedy ukazał się tylko pojedynczy komentarz.
Dwa razy w wyślij nigdy nie klikam, słowo zucha!

Czy dałoby się coś z tym zrobić? smile
Obserwuj wątek
    • bartoszcze Re: Dublowanie komentarzy 16.09.11, 12:21
      Nie jest to problem indywidualny, z podobnym boryka się użytkownik velvet_demon, na różnych blogach.
      • radzido Re: Dublowanie komentarzy 16.09.11, 17:23
        Ja też na różnych. Od tygodnia. Przedtem nigdy nic takiego mi się nie zdarzało.
    • peploid Re: Dublowanie komentarzy 22.09.11, 15:06
      problem trudny do zdiagnozowania, ale pracujemy nad tym i będziemy naprawiać
      • radzido Re: Dublowanie komentarzy 22.09.11, 19:26
        Dzięki za zainteresowanie sprawą. smile
        U mnie chwilowo to się skończyło (odpukać!), za to widzę, że różnych innych zaczęło dublować.
    • bartoszcze pracujcie dalej 22.09.11, 23:36
      Skala może nie ta, ale problem wciąż się pojawia:
      gazetasportowa.blox.pl/2011/09/Kogo-stac-na-Kubice.html
    • velvet_demon Re: Dublowanie komentarzy 22.09.11, 23:55
      Mam centralnie ten sam problem. Zaczęło się z dwa tygodnie przed wczorajszą awarią. Daję "wyślij" blox ładuje się nienaturalnie wolno i bang! dwa komenty. Czasem jeden z ostrzeżeniem o tym, że dodałam ten sam komentarz 10 sekund temu.
      • radzido Re: Dublowanie komentarzy 23.09.11, 22:00
        Identycznie to samo co u mnie.
        I też dwa tygodnie temu się zaczęło.
        Może wtedy jakieś zmiany wprowadzano na bloxie i to stąd?
        • bartoszcze nie ustawajcie w wysiłkach 28.09.11, 23:56
          Rzadko, ale pojawia się wciąż:
          www.blox.pl/komentuj/gazetasportowa/2011/09/Kubica-jeszcze-nie-wygral-ale-juz-widzi-mete.html#nohref
          • radzido Re: nie ustawajcie w wysiłkach 29.09.11, 22:05
            U mnie dziś znowu się nasiliło. Trzy albo cztery razy zdublowana zostałam.
    • radzido wciąż się nasila 01.10.11, 20:24
      Pierwszy komentarz w jakimś miejscu - system międli, międli, przerabia, przerabia, po minucie (albo i dłużej) wypuszcza z siebie sztuk dwie.
      Drugi komentarz w tym samym miejscu, po krótkiej chwli - wszystko jest ok.
    • bartoszcze niestety dubluje nadal 12.10.11, 13:12
      www.blox.pl/komentuj/gazetasportowa/2011/10/Ferrari-i-Kubica-tylko-jedna-informacja-jest.html
      www.blox.pl/komentuj/wo/2011/10/Wojownicy-Chrystusa-Krola.html#nohref
      Nadal Wam kibicujemy w rozwiązywaniu tego problemu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka