Dodaj do ulubionych

Legalna skrobanka juz wkrotce.

18.09.15, 11:30
25-go pazdziernika caly narod wyskrobie lewactwo i spusci po nim wode.
Obserwuj wątek
    • benek231 No to poplyniesz, znaczy :O) 18.09.15, 17:10
      jako to gówienko przylepione do narodowo-socjalistycznego PiSu, czyli lewactwa w czystej postaci.

Splyniecie stadnie, jak na barany przystalo - barany jeden za drugim spadajace w przepasc.

• klioes Buhahahaha!... 18.09.15, 23:25
        No no zes sie wysilil "yntelektualysto".
        Zupelnie to brzmi jak to zdanie: "Szkola jest kuznia narybku mlodych kadr
        wytryskujacego w przyszlosc." - co slowo to z innej bajki:

benek231 napisał:

> jako to gówienko przylepione do narodowo-socjalistycznego PiSu, czyli lewactwa
        > w czystej postaci.

Jak doskonale wiesz, "yntelektualysto" nienawidze PiSu, a ty jako lewak reprezentujesz
        pisowskie poglady redystrybucyjne: socjalizm w czystej postaci.
        Co ma do nich taki korwinista jak ja? To juz problem twojego "yntelektu"...

> Splyniecie stadnie, jak na barany przystalo - barany jeden za drugim spadajace
        > w przepasc.

No! Zdanko zupelnie jak to moje przykladowe o szkole, ktora jest kuznia, z ktorej wytryskuje mlody narybek kadr...
        Zapamietaj na przyszlosc, ciolku: Jak przyjmujesz konwencje "splywania". to juz nie pieprz o przepasci, tylko pisz o wodospadzie. splywie, kanale itd. Jak uzywasz "baranow", to nie mieszaj ich z woda, bo te zwierzeta od niej stronia, nie plywaja.
        Jednym slowem: nie potwierdzaj bezustannie mojego zdania na temat twojego,
        lewackiego "yntelektu". No, chyba, ze chcesz mnie zabic smiechem. Buhahahaha!...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka