klioes 18.09.15, 11:30 25-go pazdziernika caly narod wyskrobie lewactwo i spusci po nim wode. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
benek231 No to poplyniesz, znaczy :O) 18.09.15, 17:10 jako to gówienko przylepione do narodowo-socjalistycznego PiSu, czyli lewactwa w czystej postaci. Splyniecie stadnie, jak na barany przystalo - barany jeden za drugim spadajace w przepasc. Odpowiedz Link Zgłoś
klioes Buhahahaha!... 18.09.15, 23:25 No no zes sie wysilil "yntelektualysto". Zupelnie to brzmi jak to zdanie: "Szkola jest kuznia narybku mlodych kadr wytryskujacego w przyszlosc." - co slowo to z innej bajki: benek231 napisał: > jako to gówienko przylepione do narodowo-socjalistycznego PiSu, czyli lewactwa > w czystej postaci. Jak doskonale wiesz, "yntelektualysto" nienawidze PiSu, a ty jako lewak reprezentujesz pisowskie poglady redystrybucyjne: socjalizm w czystej postaci. Co ma do nich taki korwinista jak ja? To juz problem twojego "yntelektu"... > Splyniecie stadnie, jak na barany przystalo - barany jeden za drugim spadajace > w przepasc. No! Zdanko zupelnie jak to moje przykladowe o szkole, ktora jest kuznia, z ktorej wytryskuje mlody narybek kadr... Zapamietaj na przyszlosc, ciolku: Jak przyjmujesz konwencje "splywania". to juz nie pieprz o przepasci, tylko pisz o wodospadzie. splywie, kanale itd. Jak uzywasz "baranow", to nie mieszaj ich z woda, bo te zwierzeta od niej stronia, nie plywaja. Jednym slowem: nie potwierdzaj bezustannie mojego zdania na temat twojego, lewackiego "yntelektu". No, chyba, ze chcesz mnie zabic smiechem. Buhahahaha!... Odpowiedz Link Zgłoś