copyleftist 07.11.15, 21:57 Właśnie przeczytałem, ponownie. "Modliłem się o długie życie, Otrzymałem tylko cztery dni; Dwa spędziłem na marzeniach, Dwa na oczekiwaniu." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
copyleftist Re: Cztery dni 08.11.15, 06:30 "Every sixty seconds, thirty acres of rain forest are destroyed in order to raise beef for fast food restaurants that sell it to people, giving them strokes and heart attacks, which raise medical costs and insurance rates, providing insurance companies with more money to invest in large corporations that branch out further into the Third World so they can destroy more rain forests." - George Carlin, comedian. Odpowiedz Link Zgłoś
jerycho666 tekie numery to tylko w kabarecie 08.11.15, 07:31 copyleftist napisał: > - George Carlin, comedian. Najlepszym dowcipem jest to, ze ludzkosc ma jedynie ta cywilizacje. Wyzwolenie moze byc jedynie przez jej upadek. Jestesmy pozbawiani srodkow na jej naprawe. Odpowiedz Link Zgłoś
copyleftist Re: tekie numery to tylko w kabarecie 08.11.15, 08:33 Więc tylko te dwa dni - na oczekiwania? Odpowiedz Link Zgłoś