Dodaj do ulubionych

przeciw pedofilii w Poznaniu

13.11.15, 18:02
wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/505419,pracownica-onz-apeluje-do-kosciola-o-wieksze-zaangazowanie-w-walce-z-pedofilia.html
Bardzo dobre miejsce na taki kongres. Tylko duch Kroloppa może być zawiedziony, że go nie traktują poważnie.

Obserwuj wątek
    • amityr Re: przeciw pedofilii w Poznaniu 13.11.15, 19:45
      Peta niech zaproszą.Hahaha
      • dachs Re: przeciw pedofilii w Poznaniu 13.11.15, 21:10
        amityr napisał:

> Peta niech zaproszą.Hahaha

Pewnie miałeś na myśli Paetza. Nie pasuje.
        Paetz nie był pedofilem, tylko zwykłym pedałem, jak Biedroń.
        W zasadzie powinien być lewicowym móżdżkom sympatyczny.
        • marychna31 Re: przeciw pedofilii w Poznaniu 13.11.15, 21:25
          > Paetz nie był pedofilem, tylko zwykłym pedałem, jak Biedroń.
          Arcybiskup Paetz jest zboczeńcem, który molestuje ludzi. A Biedroń nikogo nie molestuje, jest w wieloletnim związku z człowiekiem, który go kocha.

Ta RÓŻNICA to dla ciebie nieistotny szczegół?
          • dachs Re: przeciw pedofilii w Poznaniu 13.11.15, 21:41
            marychna31 napisała:

> Ta RÓŻNICA to dla ciebie nieistotny szczegół?

Bardzo istotny. Biedroń jest pedałem kochanym, a Peatz niekochanym.
            • marychna31 Re: przeciw pedofilii w Poznaniu 13.11.15, 21:47
              > Bardzo istotny. Biedroń jest pedałem kochanym, a Peatz niekochanym.
              A skąd ta wiedza? Arcybiskup Peatz chętnie chwali się zdjęciem papieża Pawła VI. W samych majtkach. I sugeruje, że oszałamiająca kariera kościelna i nietykalność, mimo licznych seksualnych skandali bierze się z tej miłości papieża do niego. Masz wiedze, że to był jednak tylko seks, bez miłości?
              • andrzejg Re: przeciw pedofilii w Poznaniu 13.11.15, 21:49
                co ty babo-chłopie pieprzysz?

A.
                • marychna31 Re: przeciw pedofilii w Poznaniu 13.11.15, 21:52
                  > co ty babo-chłopie pieprzysz?
                  Pomyliło ci się. To Arcybiskup Peatz papieża Pawła VI. Albo na odwrót. Nie wiem i w sumie mnie to nie interesuje. Interesuje mnie dlaczego związek między dwójką dorosłych i świadomych ludzi ktos porównuje do sytuacji w której zboczeniec kogoś molestuje?

A skąd pomysł na epitet z "babo-chłopem"?
                  • dachs Re: przeciw pedofilii w Poznaniu 13.11.15, 21:58
                    marychna31 napisała:

> Interesuje mnie dlaczego związek między dwójką dorosłych i świadomych ludzi ktoś
                    > porównuje do sytuacji w której zboczeniec kogoś molestuje?

Fakt, to różne sytuacje są.
                    W pierwszym przypadku zboczeńców jest dwóch, w drugim tylko jeden.
                    • marychna31 Re: przeciw pedofilii w Poznaniu 13.11.15, 22:01
                      > W pierwszym przypadku zboczeńców jest dwóch, w drugim tylko jeden.
                      Z takiej matematyki wynika, że sytuacja druga jest sytuacją lepszą niż pierwsza. To tłumaczy surowość KK dla homoseksualistów i życzliwość dla molestujących zboczeńców.
                      • dachs Re: przeciw pedofilii w Poznaniu 13.11.15, 22:06
                        marychna31 napisała:

> Z takiej matematyki wynika, że sytuacja druga jest sytuacją lepszą niż pierwsza
                        > . To tłumaczy surowość KK dla homoseksualistów i życzliwość dla molestujących z
                        > boczeńców.

I dlatego m.in. na matematyce nie bardzo można polegać.
                        Czy są jakieś przykłady nakładania przez kościół kar na Biedronia?
                        • marychna31 Tylko egzorcyzmy 13.11.15, 22:09
                          wiadomosci.radiozet.pl/Wiadomosci/Kraj/Modlitwy-werbistow-za-Roberta-Biedronia-00002873
                          • dachs Re: Tylko egzorcyzmy 13.11.15, 22:15
                            marychna31 napisała:

Egzorcyzmy to nie kara, a Biedroń najwyraźniej zadowolony
                            To najlepszy dowód na to, że kościół nie jest wobec pedałów taki srogi.
                            • jaceq Re: Tylko egzorcyzmy 13.11.15, 23:44
                              > najlepszy dowód na to, że kościół nie jest wobec pedałów taki srogi.

Wcale nie najlepszy. Nic nie przebije mocy dowodowej Paetza. Trzy rzędy wielkości wyżej.
                            • marychna31 czyli sobie doprecyzujmy 14.11.15, 22:47
                              problem Peatza polega na tym, że molestuje mężczyzn, chłopców? Gdyby molestował kobiety, to w przeciwieństwie do Biedronia, byłby ok?
            • ewa8a Re: przeciw pedofilii w Poznaniu 14.11.15, 12:56
              dachs napisał:
              >Biedroń jest pedałem kochanym, a Peatz niekochanym.

Marychna w prosty sposób wyjaśniła różnicę ,, Arcybiskup Paetz jest zboczeńcem, który molestuje ludzi. A Biedroń nikogo nie molestuje, jest w wieloletnim związku z człowiekiem, który go kocha.’’, ale jak widać nie dotarło.
              Możesz podać przykład molestowania seksualnego kogoś przez Biedronia ? Biorąc pod uwagę stanowisko, które obecnie piastuje, okazji do molestowania podległych sobie osób może być sporo.
        • amityr Re: przeciw pedofilii w Poznaniu 14.11.15, 09:35
          Fakt w tym , że ten Niedopałek Paetz narodowości Maoryskiej , był (jak Ty , to określasz ) nie tylko homoseksualistą ale i pedofilem bo gwałcił młodych kleryków a może nawet i ministrantów.Byłeś ministrantem i pewnie ci się to podobało?

dachs napisał:

> Paetz nie był pedofilem, tylko zwykłym pedałem, jak Biedroń.
          > W zasadzie powinien być lewicowym móżdżkom sympatyczny.
          • dachs Re: przeciw pedofilii w Poznaniu 14.11.15, 11:40
            amityr napisał:

> Fakt w tym , że ten Niedopałek Paetz narodowości Maoryskiej , był (jak Ty ,
            > to określasz ) nie tylko homoseksualistą ale i pedofilem bo gwałcił młodych kl
            > eryków a może nawet i ministrantów.
            >

Pozostańmy może, przy tym co wiadomo, a wiadomo o klerykach.
            A klerycy tym różnią się od dzieci, że muszą mieć skończone 18 lat.
            W związku z tym, czyny paskudnego tego pedaliska mogą być porównywane z podbojami prezydenta Małkowskiego z Olsztyna, który odpowiadał za molestowanie zależnych od niego osób.
            Osobną winą Paetza, ale to już atolom nic do tego, jest wina wobec przysięgi złożonej kościołowi.
    • jaceq Kiedyś będą w cenie 13.11.15, 23:43
      rękawiczki ze skóry z moszny jego fluorescencji Paetza, jak najbardziej legalnie. Jego fluorescencja zapisze swój worek swoim dzieciom z prawem dalszej odsprzedaży, np. na cele kultowe, albo rękodzieła artystycznego.
      Świat w tym kierunku zmierza.
      • ewa8a Re: Kiedyś będą w cenie 14.11.15, 13:00
        jaceq napisał:
        > rękawiczki ze skóry z moszny jego fluorescencji Paetza,

O zgrozo ! Czy wiesz, że facet ma 80 lat ?!!!!

• amityr Re: Kiedyś będą w cenie 14.11.15, 13:41
          To skóra jak z moszny starego wołu. Hehehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka