Dodaj do ulubionych

Czym jest Hydepark?

07.09.16, 20:03
Hydepark - specjalny dział występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.

Ta krotka lekcja jest niezbedna dla tego forumowicza:
forum.gazeta.pl/forum/w,13,162327739,162327739,pytanie_do_moda.html
Obserwuj wątek
    • czuk1 Tu mamy forum Hydepark. 07.09.16, 20:59

igor2-uk podał definicje Hydeparku i napisał(a):
      "> Ta krotka lekcja jest niezbędna dla tego forumowicza....." który wnioskuje do moderatora o usunięcie propagandzistów z forum
      Od razu nasunął mi się pogląd, że przecież założyciel forum (a nie koniecznie moderator forum
      Agory) jest adresatem tego wniosku. Wg mnie .... dyskusyjnego wniosku.
      Szukam loginu założyciela. Okazuje się, że to forum (FAKTYCZNIE) jest bezpośrednio prowadzone przez właściciela portalu. I adresat wniosku jest właściwy.
      Dzisiejsze forum Aquanet to dawne forum Aktualności - HydePark polityczny. Dobrze, że takie funkcjonuje. Widzę, tu pióra politykierów - amatorów. Widzę, że szybko poznali się kto jest i czyj propagandzista.
      Moje zdanie nt. wniosku o wyrzucenie trolli z forum.
      Tu mamy więc (dawne, przemianowane) forum Hydepark..... powinno być one trybuną kulturalnej wymiany poglądów na różne tematy.
      Nie ma podstaw do dyskryminacji kogokolwiek . Wystarczy by moderatorzy Agory zadbali o stosowanie polskiego praw, regulaminu forum i netykiety. A więc wystarczy .... wzorcowe moderowanie.

• blueelvic2 To drzewo oliwkowe,... 07.09.16, 21:56
      w cieniu ktorego mozna wymienic poglady.
      • czuk1 Re: To drzewo oliwkowe,... 11.09.16, 21:55
        blueelvic2 napisał(a): To drzewo oliwkowe,.w cieniu ktorego mozna wymienic poglady.

Chyba głównie od nas zależy .... czy tak będzie.
        • blueelvic2 Re: To drzewo oliwkowe,... 12.09.16, 00:39
          Zgadzam sie.
    • wasyl_szuja I tu cię przygnało biedny kundlu ;) 11.09.16, 22:14
      Jak ci brak demokracji to idź na forum Sputnika. Bywam tam, często mnie kasują wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka