igor2-uk 15.09.16, 10:07 hide.bigmama.com/proxy/http://fancybear.net/page-2.html Jak widac z tego,najbardziej chorymi sportowcami sa Amerykanie,Anglicy i Niemcy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igor2-uk To nie koniec 15.09.16, 10:08 Fancy Bears zapewnia,ze to tylko poczatki ujawnienia dokumentow, i obiecują nowe - jeszcze bardziej ciekawe i skandaliczne. p.s. Wada juz oficjalnie potwierdzila,ze ujawnione dokumentu sa prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Kolejne dokumenty z WADA od Fancy Bears 15.09.16, 10:34 Piszesz sam do siebie ? Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Kolejne dokumenty z WADA od Fancy Bears 15.09.16, 10:41 Temat porusza dziś cały świat sportowy. Nieraz hakerzy są pożyteczni dla świata. Tu udowodniono ... totalną nieuczciwość mafii sportu zawodowego USA. Autorytety lecą w bagno. Ciekawe co będzie z medalami i nagrodami ? I już zapomniane zostanie, ze w odwecie za tendencyjne (choć rzetelne) odkrycie rosyjskich dopingowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
igor2-uk Re: Kolejne dokumenty z WADA od Fancy Bears 16.09.16, 09:19 czuk1 napisał: > I już zapomniane zostanie, ze w odwecie za tendencyjne (choć rzetelne) odkryci > e rosyjskich dopingowiczów. Co ty wiesz o tym "odkryciu",zeby twierdzic ze ono bylo rzetelne? Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Kolejne dokumenty z WADA od Fancy Bears 16.09.16, 09:57 > czuk1 napisał:, że dokumenty z WADA są rzetelne. igor2-uk napisał(a): Co ty wiesz o tym "odkryciu",zeby twierdzic ze ono bylo rzetelne? Moim zdaniem.... są rzetelne. Odpowiedz Link Zgłoś
igor2-uk Re: Kolejne dokumenty z WADA od Fancy Bears 16.09.16, 10:22 czuk1 napisał: > Moim zdaniem.... są rzetelne. Twoje zdanie na czym opiera sie? Na wierze w zlych ruskach,czy moze na jakichs tylko tobie znanych ustaleniach/ Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Kolejne dokumenty z WADA od Fancy Bears 16.09.16, 15:21 igor2-uk napisał(a): > Twoje zdanie na czym opiera sie? Na wierze w zlych ruskach,czy moze na jakichs > tylko tobie znanych ustaleniach/ Co tu ma wiara w złych Rosjan (nie mam zwyczaju pisać - o złych ruskach). Zawsze moje zdanie budowane jest w oparciu o pozyskaną wiedzę na poruszany temat. Nieraz jednak moje zaprzeczenia i sprzeciw budzą hybrydowi trolle i ich ewidentne kłamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
igor2-uk Re: Kolejne dokumenty z WADA od Fancy Bears 16.09.16, 15:29 czuk1 napisał: > [i]Co tu ma wiara w złych Rosjan ([b]nie mam zwyczaju pisać - o złych ruskach)[ > /b]. Ty wielokrotnie udowodniles to,ze jestes rusofobem. > Zawsze moje zdanie budowane jest w oparciu o pozyskaną wiedzę na poruszany tema > t. Ty nie posiadasz zadnej wiedzy,co rowniez juz wielokrotnie udowodniles. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Kolejne dokumenty z WADA od Fancy Bears 16.09.16, 16:00 igor2-uk napisał(a) tak o mnie : > Ty wielokrotnie udowodniles to,ze jestes rusofobem. I co z tego ? Ty jesteś rusolubnym i ukrainofobem . Nie tylko ja aktualnego postępowania Rosji nie popieram, przeciwnie napiętnuję, krytykuję. Mam ewidentne - ku temu - powody. Nie zabronisz mi tego. Przy czym staram się postępować tu uczciwie . Przecież światła społeczność światowa, ONZ, UE, liczne narody nie mają dobrego zdania o Rosji. Protestują, oddziaływają pozytywnie na Rosję, w tym celu dyskryminują Rosję, czynią zakazy.... wszystko by skłonić Rosję do zaniechania imperialnej polityki, zaprzestania podbojów, grożenia światu bronią jądrową. > Ty ,co rowniez juz wielokrotnie udowodniles. "Wiedzy totalnej nie można posiąść i mieć ją na własność. Nie można mieć wszechstronnej wiedzy, o wszystkim. Ludzie którzy nie mają żadnej wiedzy to analfabeci, psychicznie chorzy, ludzie z chorym , "wyłączonym" umysłem. A więc sam musisz nie nie wierzyć w to o czym piszesz- "nie posiadasz żadnej wiedzy" Odpowiedz Link Zgłoś
igor2-uk Re: Kolejne dokumenty z WADA od Fancy Bears 16.09.16, 09:18 czuk1 napisał: > Piszesz sam do siebie ? A ty jestes niczym? Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Kolejne dokumenty z WADA od Fancy Bears 16.09.16, 10:01 czuk1 napisał: Piszesz sam do siebie ? igor2-uk odpowiedział : A ty jesteś niczym? Po to odpowiedziałem .... aby nikt ci nie napisano : "piszesz sam do siebie". Odpowiedz Link Zgłoś
igor2-uk Re: Kolejne dokumenty z WADA od Fancy Bears 16.09.16, 10:23 czuk1 napisał: > Po to odpowiedziałem .... aby nikt ci nie napisano : "piszesz sam do siebie" > . Masz duzy problem z soba. Odpowiedz Link Zgłoś
igor2-uk UKAD w panice :-) 16.09.16, 12:07 UKAD (UK Anti Doping) boi sie,ze zostana upublicznione 53 nazwiska brytyjskich sportowcow,bioracych udzial w olimpiadzie w Rio,ktore z pozwolenia WADA zazywali doping i narkotyki w celach zdrowotnych www.bbc.co.uk/sport/cycling/37371057 Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa2016 Re: UKAD w panice :-) 16.09.16, 12:27 Mówią nam że sport to samo zdrowie eliminuje zażywanie leków. WADA udowadnia nam że nie jest to prawda. W końcu po co te sportowe igrzyska czy inne meeting'i? Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa2016 Re: UKAD w panice :-) 16.09.16, 12:41 W obliczu tych wszystkich zezwoleń wydanych przez WADA człowiek pyta się dlaczego prowadzi się dwa rodzaje igrzysk, czy nie lepiej jedne: paraolimpiadę? Odpowiedz Link Zgłoś
igor2-uk Re: UKAD w panice :-) 16.09.16, 12:50 monalisa2016 napisał(a): > W obliczu tych wszystkich zezwoleń wydanych przez WADA człowiek pyta się dlacze > go prowadzi się dwa rodzaje igrzysk, czy nie lepiej jedne: paraolimpiadę? Sporotowcow trzeba podzielic na trzy grupy: 1.Zdrowe. 2.Niepelnosprawne. 3.Amerykanie. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 cd. miotania się w temacie dopingu sportowców 16.09.16, 15:43 Inwalido gramatyczny piszesz o sportowcach - dzieciach ? Tylko dzieci mogą być - zdrowe, niepełnosprawne. A więc (ustalmy) ,że dzielisz , zrozumiale (po polsku) , bo na polskim forum : " Sporotowcow trzeba podzielic na trzy grupy: > 1.Zdrowi. > 2.Niepelnosprawni. > 3.Amerykanie." Wg mnie. *Powinno się zaniechać organizowania olimpiad dla niepełnosprawnych. Miejsce poprawiania stanu zdrowia przez ludzi niepełnosprawnych i ułomnych jest w gabinetach rehabilitacyjnych, na pływalniach, stadionach, Orlikach, wyciągach narciarskich,.... W tym dziele nie muszą się ścigać. Poza tym te olimpiady nie są popularne , nie reprezentują światowej społeczności niepełnosprawnych. * Powinno się stosować jednolite , równoprawne oceny wyników sportowców....w zakresie trzeźwości i eliminowania z zawodów sportowych sportowców stosujących niedozwolony doping. Podział sportowców - jak ten wyżej zastosowany - nie ma sensu. .... to takie proste, konkretne, sensowne... nie wiem jak to trolle mogą odwrócić.... Odpowiedz Link Zgłoś
igor2-uk Kolejne nazwiska "bardzo chorych sportowcow" 16.09.16, 20:35 WADA hackers publish new list of athletes’ drug test results. fancybear.net/pages/3.html Odpowiedz Link Zgłoś
igor2-uk Re: Kolejne nazwiska "bardzo chorych sportowcow" 19.09.16, 20:50 WADA databases. Part 4 2016-09-19 fancybear.net/pages/4.html Odpowiedz Link Zgłoś