Dodaj do ulubionych

Kolejne dokumenty z WADA od Fancy Bears

15.09.16, 10:07
hide.bigmama.com/proxy/http://fancybear.net/page-2.html
Jak widac z tego,najbardziej chorymi sportowcami sa Amerykanie,Anglicy i Niemcy.
Obserwuj wątek
    • igor2-uk To nie koniec 15.09.16, 10:08
      Fancy Bears zapewnia,ze to tylko poczatki ujawnienia dokumentow, i obiecują nowe - jeszcze bardziej ciekawe i skandaliczne.

p.s. Wada juz oficjalnie potwierdzila,ze ujawnione dokumentu sa prawdziwe
    • czuk1 Re: Kolejne dokumenty z WADA od Fancy Bears 15.09.16, 10:34
      Piszesz sam do siebie ?
      • czuk1 Re: Kolejne dokumenty z WADA od Fancy Bears 15.09.16, 10:41
        Temat porusza dziś cały świat sportowy.
        Nieraz hakerzy są pożyteczni dla świata.

Tu udowodniono ... totalną nieuczciwość mafii sportu zawodowego USA.
        Autorytety lecą w bagno. Ciekawe co będzie z medalami i nagrodami ?

I już zapomniane zostanie, ze w odwecie za tendencyjne (choć rzetelne) odkrycie rosyjskich dopingowiczów.
        • igor2-uk Re: Kolejne dokumenty z WADA od Fancy Bears 16.09.16, 09:19
          czuk1 napisał:

> I już zapomniane zostanie, ze w odwecie za tendencyjne (choć rzetelne) odkryci
          > e rosyjskich dopingowiczów.

Co ty wiesz o tym "odkryciu",zeby twierdzic ze ono bylo rzetelne?
          • czuk1 Re: Kolejne dokumenty z WADA od Fancy Bears 16.09.16, 09:57

> czuk1 napisał:, że dokumenty z WADA są rzetelne.
            igor2-uk napisał(a): Co ty wiesz o tym "odkryciu",zeby twierdzic ze ono bylo rzetelne?

Moim zdaniem.... są rzetelne.
            • igor2-uk Re: Kolejne dokumenty z WADA od Fancy Bears 16.09.16, 10:22
              czuk1 napisał:

> Moim zdaniem.... są rzetelne.

Twoje zdanie na czym opiera sie? Na wierze w zlych ruskach,czy moze na jakichs tylko tobie znanych ustaleniach/
              • czuk1 Re: Kolejne dokumenty z WADA od Fancy Bears 16.09.16, 15:21
                igor2-uk napisał(a):
                > Twoje zdanie na czym opiera sie? Na wierze w zlych ruskach,czy moze na jakichs
                > tylko tobie znanych ustaleniach/

Co tu ma wiara w złych Rosjan (nie mam zwyczaju pisać - o złych ruskach).
                Zawsze moje zdanie budowane jest w oparciu o pozyskaną wiedzę na poruszany temat.
                Nieraz jednak moje zaprzeczenia i sprzeciw budzą hybrydowi trolle i ich ewidentne kłamstwa.
                • igor2-uk Re: Kolejne dokumenty z WADA od Fancy Bears 16.09.16, 15:29
                  czuk1 napisał:

> [i]Co tu ma wiara w złych Rosjan ([b]nie mam zwyczaju pisać - o złych ruskach)[
                  > /b].

Ty wielokrotnie udowodniles to,ze jestes rusofobem.

> Zawsze moje zdanie budowane jest w oparciu o pozyskaną wiedzę na poruszany tema
                  > t.

Ty nie posiadasz zadnej wiedzy,co rowniez juz wielokrotnie udowodniles.

• czuk1 Re: Kolejne dokumenty z WADA od Fancy Bears 16.09.16, 16:00
                    igor2-uk napisał(a) tak o mnie :
                    > Ty wielokrotnie udowodniles to,ze jestes rusofobem.

I co z tego ? Ty jesteś rusolubnym i ukrainofobem . Nie tylko ja aktualnego postępowania Rosji nie popieram, przeciwnie napiętnuję, krytykuję. Mam ewidentne - ku temu - powody. Nie zabronisz mi tego. Przy czym staram się postępować tu uczciwie .
                    Przecież światła społeczność światowa, ONZ, UE, liczne narody nie mają dobrego zdania o Rosji. Protestują, oddziaływają pozytywnie na Rosję, w tym celu dyskryminują Rosję, czynią zakazy.... wszystko by skłonić Rosję do zaniechania imperialnej polityki, zaprzestania podbojów, grożenia światu bronią jądrową.

> Ty ,co rowniez juz wielokrotnie udowodniles.

"Wiedzy totalnej nie można posiąść i mieć ją na własność. Nie można mieć wszechstronnej wiedzy, o wszystkim. Ludzie którzy nie mają żadnej wiedzy to analfabeci, psychicznie chorzy, ludzie z chorym , "wyłączonym" umysłem. A więc sam musisz nie nie wierzyć w to o czym piszesz- "nie posiadasz żadnej wiedzy"

• igor2-uk Re: Kolejne dokumenty z WADA od Fancy Bears 16.09.16, 09:18
        czuk1 napisał:

> Piszesz sam do siebie ?

A ty jestes niczym?
        • czuk1 Re: Kolejne dokumenty z WADA od Fancy Bears 16.09.16, 10:01
          czuk1 napisał: Piszesz sam do siebie ?
          igor2-uk odpowiedział : A ty jesteś niczym?

Po to odpowiedziałem .... aby nikt ci nie napisano : "piszesz sam do siebie".
          • igor2-uk Re: Kolejne dokumenty z WADA od Fancy Bears 16.09.16, 10:23
            czuk1 napisał:

> Po to odpowiedziałem .... aby nikt ci nie napisano : "piszesz sam do siebie"
            > .

Masz duzy problem z soba.
    • igor2-uk UKAD w panice :-) 16.09.16, 12:07
      UKAD (UK Anti Doping) boi sie,ze zostana upublicznione 53 nazwiska brytyjskich sportowcow,bioracych udzial w olimpiadzie w Rio,ktore z pozwolenia WADA zazywali doping i narkotyki w celach zdrowotnychsmile
      www.bbc.co.uk/sport/cycling/37371057
      • monalisa2016 Re: UKAD w panice :-) 16.09.16, 12:27
        Mówią nam że sport to samo zdrowie eliminuje zażywanie leków.
        WADA udowadnia nam że nie jest to prawda.
        W końcu po co te sportowe igrzyska czy inne meeting'i? smile
        • monalisa2016 Re: UKAD w panice :-) 16.09.16, 12:41
          W obliczu tych wszystkich zezwoleń wydanych przez WADA człowiek pyta się dlaczego prowadzi się dwa rodzaje igrzysk, czy nie lepiej jedne: paraolimpiadę?
          • igor2-uk Re: UKAD w panice :-) 16.09.16, 12:50
            monalisa2016 napisał(a):

> W obliczu tych wszystkich zezwoleń wydanych przez WADA człowiek pyta się dlacze
            > go prowadzi się dwa rodzaje igrzysk, czy nie lepiej jedne: paraolimpiadę?

Sporotowcow trzeba podzielic na trzy grupy:
            1.Zdrowe.
            2.Niepelnosprawne.
            3.Amerykanie.
            • czuk1 cd. miotania się w temacie dopingu sportowców 16.09.16, 15:43
              Inwalido gramatyczny piszesz o sportowcach - dzieciach ?
              Tylko dzieci mogą być - zdrowe, niepełnosprawne.
              A więc (ustalmy) ,że dzielisz , zrozumiale (po polsku) , bo na polskim forum :
              " Sporotowcow trzeba podzielic na trzy grupy:
              > 1.Zdrowi.
              > 2.Niepelnosprawni.
              > 3.Amerykanie.
              "

Wg mnie.
              *Powinno się zaniechać organizowania olimpiad dla niepełnosprawnych. Miejsce poprawiania stanu zdrowia przez ludzi niepełnosprawnych i ułomnych jest w gabinetach rehabilitacyjnych, na pływalniach, stadionach, Orlikach, wyciągach narciarskich,....
              W tym dziele nie muszą się ścigać. Poza tym te olimpiady nie są popularne , nie reprezentują światowej społeczności niepełnosprawnych.
              * Powinno się stosować jednolite , równoprawne oceny wyników sportowców....w zakresie trzeźwości i eliminowania z zawodów sportowych sportowców stosujących niedozwolony doping.
              Podział sportowców - jak ten wyżej zastosowany - nie ma sensu.

.... to takie proste, konkretne, sensowne...
              nie wiem jak to trolle mogą odwrócić....
    • igor2-uk Kolejne nazwiska "bardzo chorych sportowcow" 16.09.16, 20:35

WADA hackers publish new list of athletes’ drug test results.

fancybear.net/pages/3.html
      • igor2-uk Re: Kolejne nazwiska "bardzo chorych sportowcow" 19.09.16, 20:50
        WADA databases. Part 4
        2016-09-19

fancybear.net/pages/4.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka