29.09.16, 14:51
Liga Mistrzów. Stadion Legii zamknięty na mecz z Realem Madryt!

www.legia.sport.pl/legia/1,139320,20764156,liga-mistrzow-stadion-legii-zamkniety-na-mecz-z-realem-madryt.html#MegaMT

Historia się powtarza. Do czego prowadzi pobłażliwość dla stadionowych bandytów, rezerwy kadrowej ONR-u itp.

https://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_Xujpua3kCAOwXNz3PVsU0KiOIPxKtI58.jpg
Obserwuj wątek
    • cepekolodziej Re: Dzicz! 29.09.16, 15:23

Blaszak, e... Błaszczak: To margines marginesów; wejścia na drogę ulicznych bijatyk i rozrób należy się spodiewać od KODu.
      • cepekolodziej Re: Dzicz! 29.09.16, 15:24

A poza tym, Wikul, przecież to fotomontaż -
        • wikul Re: Dzicz! 29.09.16, 15:44
          A to?

https://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2015/07/40499f777f5092af1b03dca316031718.jpeg
          • xiazeluka Re: Dzicz! 29.09.16, 15:55
            www.mysl-polska.pl/node/192
            • wikul Re: Dzicz! 29.09.16, 16:34
              Ta zaraza zalewa całą Europę.
              • benek231 hitlerek Kretyn tez lata ze swastyka :O) 29.09.16, 18:06
                Po sposobie w jaki odniosl sie do Twojego postu widac, ze sympatyzuje faszystami i naziolami. On powiedzial Ci wprost: 'patrz na Ukrainie tez maja swoich naziolow wiec i my musimy. Zatem jesli chcesz sie przypieprzac to prosze bardzo, ale do tamtych - nie do naszych.'

Ja od dawna twierdze, ze Kretyn to plynne gowno.
                • qwardian Re: hitlerek Kretyn tez lata ze swastyka :O) 29.09.16, 18:32

On powiedzial Ci wprost: 'patrz na Ukrainie tez maja swoich naziolow wiec i my musimy.

To naturalna reakcja na gendero-pedalski komunizm i antykatolicyzm. Ukraińcy mają ten problem, że są gotowi umierać za Nazizm, co miałoby sens podczas wielkiej wojny z belzebubem kremlowskim w latach 40-tych, ale nie obecnie...
                • xiazeluka Re: hitlerek Kretyn tez lata ze swastyka :O) 29.09.16, 23:16
                  Kretynie52, sam te kretyńskie wnioski wywiodłeś z otchłani swego kretynizmu czy też pomagał w składaniu puzzli myśli w jeden syf Twój Murzyn?
    • monalisa2016 Re: Dzicz! 29.09.16, 18:17
      Zdziwienie?
      Teraz dzicz?
      Spójrzcie na media w Polsce, spójrzcie na politykę i polityków, spójrzcie ..., przecież są to efekty ich wieloletniej pracy.
      Nie ma nic bez przyczyn.
      • cepekolodziej Re: Dzicz! 29.09.16, 18:41
        Spojrzałem.

I co?

Jakieś konkrety?
        • qwardian Re: Dzicz! 29.09.16, 18:45

Jakieś konkrety?

Walka z kościołem katolickim i polskością to dwa jakie mi przychodzą do głowy...
          • cepekolodziej Re: Dzicz! 29.09.16, 18:46

To ta dzicz walczy z kościołem katolickim i polskością?
            • monalisa2016 Re: Dzicz! 29.09.16, 18:51
              Czy tylko o kościół katolicki w mediach chodzi, więcej propagandy, nienawiści w rożnych kierunkach, prania mózgów w mediach nie widzicie? Zatraciliście już wszelakie moralne odczucia?
              Znieczulica powszechna?
              • cepekolodziej Re: Dzicz! 29.09.16, 19:21
                Droga Mono&Liso,

Jeśli już wprowadzasz do dyskusji termin "media", bądź bardziej precyzyjna i dookreśl, o które media Ci chodzi.

Bo jest ich w Polsce wiele i prezentują dość rozległe spektrum ideologii - kretyńskie na obu krańcach.
                • monalisa2016 Re: Dzicz! 29.09.16, 20:27
                  media: prasa, radio, telewizja.
                  Jest to trudne do pojęcia?
                  • cepekolodziej Re: Dzicz! 29.09.16, 20:44

Różna prasa
                    różne radio
                    różna telewizja

Jeszcze nie zauważyłaś różnic?
                    • monalisa2016 Re: Dzicz! 29.09.16, 20:48
                      Brak slow i czasu na ciebie!!!!
                      Dowodzisz ze jesteś nieuleczalny, jakbyś nie oglądał polskojęzycznych mediów pod zwierzchnictwem Euroatlantykow. smile
                      • cepekolodziej Re: Dzicz! 29.09.16, 20:55
                        Oglądam różne.

I to, co napisałem, że jest szerokie spektrum - to prawda. Od Euro- do Radia Maryja ----

Chyba sama jesteś nieuleczalna. W płaskim widzeniu rzeczy i spraw.
                        • monalisa2016 Re: Dzicz! 30.09.16, 00:28
                          cepekolodziej napisał:

> Oglądam różne.
                          >
                          > I to, co napisałem, że jest szerokie spektrum - to prawda. Od Euro- do Radia Ma
                          > ryja ----
                          >
                          > Chyba sama jesteś nieuleczalna. W płaskim widzeniu rzeczy i spraw.
                          > >>>>>>>>>>>

A kogo to obchodzi co ty czytasz czy oglądasz?
                          Znieczulica jak i brak brak jakiegokolwiek wzorca zrobiła z ciebie to co widzimy, co więcej wymagać? W domu nie nauczono, sam nie potrafił sobie czegoś obiektywnego przyswoić, co wyrosło, to co widzimy w całej krasie.
                          • cepekolodziej Re: Dzicz! 30.09.16, 07:33

>zrobiła z ciebie to co widzimy
                            > wyrosło, to co widzimy

widzimy - kto widzi? A wyrosło chyba nieźle, jakieś 190 w butach

> W domu nie nauczono

Genialnie wyczuwasz. W domu dziecka (mam za sobą prawie trzy lata) rzeczywiście nie uczono. Raczej wbijano, jak trzeba to boleśnie. I dlatego nie nauczono.

PS. Wczoraj oglądałem "Ziemię obiecaną" Wajdy - wersja elektronicznie zrekonstruowana. Kiedy film wszedł na ekrany, nie było mnie w Polsce. Pierwszy raz obejrzałem dopiero po kilku latach, mały czarno-biały telwizor. Dopiero wczoraj - film poruszył, do głębi. Ryzykuję: najlepszy polski film.

PS 2. Czytam "Cmentarz w Pradze".
                            • cepekolodziej Re: Dzicz! 30.09.16, 08:55
                              Jeśli ktoś chciałby (znów) obejrzeć, dziś powtórka o 14.40 KINO POLSKA
    • qwardian Re: Dzicz! 29.09.16, 21:23
      Jako kibic, który prawie mieszka na stadionie Lecha muszę napisać, że flaga budzi moje przerażenie. Ta po lewej, warszawskiej Legii, nie umieszczaj jej więcej na naszym przyzwoitym forum, Wikule..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka