Gość: kerr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 11:21 Czy w razie czego mamy podpisaną umowę ekstradycyjną z Watykanem ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.adas No cóż - "polski" "patriota" na obczyźnie 01.10.04, 11:31 najwięksi krzykacze o dobro Ojczyzny najszybciej uciekają oj prałacie J. watykański urzędniczynę przekładacie nad POLSKIEGO biskupa ? zdrajca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Mięsiste usta ks. prałata Wam to wynagrodzą !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 11:33 Miał serię stosunków oralno-genitalnych z Lepperem ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Re: Mięsiste usta ks. prałata Wam to wynagrodzą ! 01.10.04, 12:40 Gość portalu: GMR napisał(a): > Miał serię stosunków oralno-genitalnych z Lepperem ?!!! Czyć Ty zgłupiał od reszty ? Lepper ma hemoroidy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Członek LPR Re: Mięsiste usta ks. prałata Wam to wynagrodzą ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 17:54 antoni.goczal napisał: > Gość portalu: GMR napisał(a): > > > Miał serię stosunków oralno-genitalnych z Lepperem ?!!! > Czyć Ty zgłupiał od reszty ? Lepper ma hemoroidy !!!! Co ma ?! Heomo.... ? A to zboczek jeden !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wampir Re: hemoroidy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 18:59 >> Miał serię stosunków oralno-genitalnych z Lepperem ?!!! >Czyć Ty zgłupiał od reszty ? Lepper ma hemoroidy !!!! No to co? Przy okazji ternsfuzja. My Wampiry wiemy o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Re: hemoroidy 01.10.04, 19:13 Gość portalu: Wampir napisał(a): > >> Miał serię stosunków oralno-genitalnych z Lepperem ?!!! > >Czyć Ty zgłupiał od reszty ? Lepper ma hemoroidy !!!! > > No to co? Przy okazji ternsfuzja. My Wampiry wiemy o co chodzi Bydlaki ! Na kolana przed majestatem NSZZ "SOLIDARNOŚĆ" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wampir Re: hemoroidy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 19:16 niezlomny.prawicowiec napisał: > Bydlaki ! > Na kolana przed majestatem NSZZ "SOLIDARNOŚĆ" Majestat to ona miała, autentyczny, ale jak się ścierwa przy zmianie władzy przepisały z Polskiego Związku Piłki Ręcznej to go straciła. Szeląg dam za wychod. Nie jem, ino jaje. Drożej sram niźli jadam, Złe to obyczaje. (Jan Kochanowski) Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Re: hemoroidy 01.10.04, 19:23 Gość portalu: Wampir napisał(a): > niezlomny.prawicowiec napisał: > > Bydlaki ! > > Na kolana przed majestatem NSZZ "SOLIDARNOŚĆ" > > Majestat to ona miała, autentyczny, ale jak się ścierwa przy zmianie władzy > przepisały z Polskiego Związku Piłki Ręcznej to go straciła. > > Szeląg dam za wychod. > Nie jem, ino jaje. > Drożej sram niźli jadam, > Złe to obyczaje. > > (Jan Kochanowski) Pierdol się czerwona świnio !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wampir Re: hemoroidy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 19:43 niezlomny.prawicowiec napisał: > Pierdol się czerwona świnio !!!!! Jesteś gnojku najlepszym przykładem tezy, że łatwiej się nauczyć wulgaryzmów niż rozumienia czytanego tekstu. Gdybyś UWAŻNIE przeczytał moją wypowiedź do głowy by Ci nie przyszło posądzać mnie o czerwone sympatie. Zmień szkołę synku, zawodówki nie mają przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL A Kwaśniewski do Moskwy. IP: *.tinet / *.tinet.pl 01.10.04, 19:47 Tylko mu azylu nie chcieli dać i biedaczysko musiał wracać............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wampir Re: A Kwaśniewski do Moskwy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 19:53 A to jest a propos którego wątku? ----------------------- Szeląg dam za wychod. Nie jem, ino jaje. Drożej sram niźli jadam, Złe to obyczaje. ----------------------- (Jan Kochanowski) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: A Kwaśniewski do Moskwy. IP: *.tinet / *.tinet.pl 01.10.04, 20:14 Gość portalu: Wampir napisał(a): > A to jest a propos którego wątku? Wątku o uciekaniu........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wampir Re: A Kwaśniewski do Moskwy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 20:22 Są pewne co prawda podobieństwa, ale tu chodzi o kogo innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Niektorzy chca wiac - a tu USA nie znioslo wiz ... IP: *.proxy.aol.com 02.10.04, 02:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: A Kwaśniewski do Moskwy. IP: *.tinet / *.tinet.pl 02.10.04, 11:25 Gość portalu: Wampir napisał(a): > Są pewne co prawda podobieństwa, ale tu chodzi o kogo innego No może i chodzi o innego, ale tyle podobieństw. Toż w końcu obaj pojechali do swoich idoli po błogosławieństwo...... Odpowiedz Link Zgłoś
neceser Rejterada Pralaciny,Milosnika Mlodych Meskich Cial 02.10.04, 03:11 Gość portalu: XXL napisał(a): > Tylko mu azylu nie chcieli dać i biedaczysko musiał wracać............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: Mięsiste usta ks. prałata Wam to wynagrodzą ! IP: *.chello.pl 02.10.04, 08:38 Czy ja wiem. Chłopacy mówili że się przy tym strasznie ślini i robi takie smieszne miny. No i zarzuca zadem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Mięsiste usta ks. prałata Wam to wynagrodzą ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 10:26 Gość portalu: Waldek napisał(a): > Czy ja wiem. > Chłopacy mówili że się przy tym strasznie ślini i robi takie smieszne miny. > No i zarzuca zadem. Ale super śmyrda po jajach i daje extra gadżety !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAC A MOŻE POWINIEN UCIEKAĆ, PRZED ZBRODNIARZAMI?? IP: 213.17.204.* 02.10.04, 15:12 NIE JESTEM, ANI ZA, ANI PRZECIW KS. JANKOWSKIEMU. Jestem przeciw brutalnemu mieszaniu się GW, Dziennika Bałtyckiego i kilku innych "pismaków" do wewnetrznych spraw KK. Nie widzę potrzeby, aby ateista Adam Michnik (którego zasługi, podobnie jak zasługi Ks. Jankowskiego doceniam) mieszał sie do obsady stanowisk kościelnych. To juz przerabialiśmy w czasach, kiedy blisko włądzy był brat Pana Adama. I co z tego wynikło?? Pan Stefan, skazywał w sądach (komunistycznych i jedynie sprawiedliwych), Pan Adam skazuje w mediach (jedynych politycznie poprawnych). Czy to jest CHICHOT HISTORII?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Praktykujący ! Re: A MOŻE POWINIEN UCIEKAĆ, PRZED ZBRODNIARZAMI? IP: *.chello.pl 02.10.04, 16:32 Masz rację. Zbrodniarze mają ogromne penisy, których słodkie i mięsiste usteczka Henia mogłyby nie przetrzymać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadek z Kanady Re: A MOŻE POWINIEN UCIEKAĆ, PRZED ZBRODNIARZAMI? IP: 69.156.92.* 02.10.04, 18:00 ZOBACZ POWYZSZY TEMAT: • Kto jest za ks Jankowskim niech się tu wpisze (35) Gość: f SZCZESC BOZE Tadek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadek z Kanady Re: A MOŻE POWINIEN UCIEKAĆ, PRZED ZBRODNIARZAMI? IP: 69.156.92.* 02.10.04, 18:06 Poprawka ZOBACZ POWYZSZY TEMAT: • Kto jest za ks Jankowskim niech się tu wpisze (35) Gość: f SZCZESC BOZE Tadek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=16313576 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: A MOŻE POWINIEN UCIEKAĆ, PRZED ZBRODNIARZAMI? IP: *.cab18.mus.starman.ee 03.10.04, 15:05 Gość portalu: JAC napisał(a): > NIE JESTEM, ANI ZA, ANI PRZECIW KS. JANKOWSKIEMU. > > Jestem przeciw brutalnemu mieszaniu się GW, Dziennika Bałtyckiego i kilku innyc > h "pismaków" do wewnetrznych spraw KK. Jezeli by KK NIE DOIL PANSTWOWEJ KASY,TJ.MOICH I TWOICH PIENIEDZY TO BYM SIE ZGODZIL Z TOBA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan. z Rzymu przyśle do prokuratury L- 4 ? IP: *.multicon.pl 02.10.04, 18:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kerr Re: z Rzymu przyśle do prokuratury L- 4 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 13:28 Jak Lepper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolek Mięsiste usta ks. prałata H.J. źródłem szczęścia ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 07:13 Dla młodzianków bogato obdarzonych ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Jankowski uciekł do Rzymu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 08:10 Nie chodzę do kościoła, bo to dla mnie za nudne,ale arcubiskup Gocłowski to naprawdę fajny gość.Natomiast prałat Jankowski naprawdę wygląda na oszołoma.Jest to opinia bezstronna.Nie wiem,jak można patrzeć na tę dwójkę w inny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kofek Re: Jankowski uciekł do Rzymu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 16:51 Pewnie pojechał uzupełnic zapasy bursztynu Odpowiedz Link Zgłoś