Dodaj do ulubionych

Porada strategiczna

12.05.17, 21:26
Wanka i inni wyrobnicy webbrygady dostaja premie za ilosc wpisow na ich watkach. Jesli sie chce zatem powiedziec: Wania spierd..aj z tego forum, najlepiej jest powiedziec to w duchu i sie niewpisywac na ich watki.

PF
Obserwuj wątek
    • gini Re: Porada strategiczna 12.05.17, 21:35
      A dlaczego mam sie nie wpisywac, ja jestem tu nowa, wiec jeszcze nie wiem who is who, jak mnie wnerwi to wygasze, ale moze bedzie rozrywkowy?
      Musze najpierw zrobic rozpoznanie bojem.Pars que, je suis femme battante .
      bisous
      • polski_francuz Parsknelem smiechem 12.05.17, 21:42
        Bo po naszemu jest "parce que" a nie "pars que". A co do reszty, rob jak uwazasz. Byle jakosc Twoich wpisow byla lepsza niz jakosc belgijskich autostradsmile

PF
        • gini Re: Parsknelem smiechem 12.05.17, 21:50
          Ja po polsku wale literowki, wiec po francusku tez mi sie zdarza, a belgijskie autostrady sa swietne
          • monalisa2016 Re: Parsknelem smiechem 12.05.17, 22:29
            Jeszcze niedawno wmawiano mi na siłę ze jestem gini, sądzę ze wyjaśniła sie teraz sprawa.
            • gini Re: Parsknelem smiechem 12.05.17, 22:31
              No co Ty mnie jest ciezko podrobic , musial jakis niekumaty, Ci to zarzucac.
              • monalisa2016 Re: Parsknelem smiechem 12.05.17, 22:37
                Trudno ocenić.
      • arceszk Re: Porada strategiczna 12.05.17, 22:26
        Co Ty, gini, Ty nowa?
        • gini Re: Porada strategiczna 12.05.17, 22:33
          Co Ty, gini, Ty nowa?

No prawie nowa, bo gubie sie tu strasznie, wlasciwie, nikogo tu nie znam, tak to sie porobilo .
    • monalisa2016 Re: Porada strategiczna 12.05.17, 21:44
      polski_francuz napisał:

> Wanka i inni wyrobnicy webbrygady dostaja premie za ilosc wpisow na ich watkach
      > . Jesli sie chce zatem powiedziec: Wania spierd..aj z tego forum, najlepiej jes
      > t powiedziec to w duchu i sie niewpisywac na ich watki.
      >
      Wychodzącą słoma z botów pogania sieczka w głowie.
      • monalisa2016 Re: Porada strategiczna 12.05.17, 22:08
        Pospiech nie popłaci, sorry ale powinno byc:
        Wychodzącą słomę z butów pogania sieczka w głowie.
    • arceszk Re: Porada strategiczna 12.05.17, 22:20
      Właśnie skreślam.

Metoda strusia skuteczna.
    • gini Re: Porada strategiczna 12.05.17, 22:48
      Francuz chociaz raz skorzystalam z Twojej porady, wygasilam Wanie .
      • arceszk Re: Porada strategiczna 12.05.17, 22:56
        Ja toże.

já taky

me too
      • polski_francuz Re: Porada strategiczna 12.05.17, 23:11
        Kolejna rada: sprawdz kto u was odpowiada za jakosc autostrad. Szczegolnie tej z Mons do Liège. Ta osoba/urzad/administracja kradna pieniadze publiczne.

Ktore mozna by przeznaczyc, na ten przyklad, na: uchodzcow, uporzadkowanie Molenbeek, kursy francuskiego dla emigantow europejskich...et j'en passe.

Dobranoc

PF
        • gini Re: Porada strategiczna 12.05.17, 23:30
          Francuz pogielo cie doszczetnie, jak chcesz utrzymywac imigrantow, to sobie wez sobie paru do domu.Ja place podatki i chce sie bezpiecznie poruszac po ulicach, kumasz?
          Jak chcesz uporzadkoowac Molenbeek, skoro radni z Molenbeek chca ustanowic szariat dla wszystkich, ja sie boje tam pojechac, jest gorzej, ostatnio pojechala metrem mialam cos do zlatwienia wysiadlam jeden przystanek za Bourse , serce Brukseli, i znalazlam sie w arabskiej dzielnicy, przezylam szok.Kursy francuskiego?Oni maja je gdzies, szprechaja po arabsku , nie rozumiem lewactwa, ktore moje pieniadze ciezko zarobione chce oddawac darmozjadom.

Je suis dégoûté
          • monalisa2016 Re: Porada strategiczna 13.05.17, 00:32
            www.youtube.com/watch?v=eahhgVKU1TQ

Szkolna wycieczka do Mekki za pieniądze angielskiego podatnika, Boże Narodzenie czy inne chrześcijańskie święta skreślone, podzielone klasy miedzy żeńskimi i męskimi uczniami, obowiązek noszenia chust, ... itd.
            Tam wdrażali islamiści po cichu swoją religię, swoje zwyczaje i obyczaje w szkołach w Birmingham obchodząc angielskie prawo.
    • lont12 Re: Porada strategiczna 13.05.17, 02:38
      mógłbyś tego Wańkę wskazać palcem? bo gotów jestem pomyśleć że to o mnie chodzi
      • monalisa2016 Re: Porada strategiczna 13.05.17, 02:48
        Co ty chcesz wymagać od człowieka który nie wyrósł jeszcze z onuc PRL'u? smile
        Demokracja to różnorodność zdań jak i ich akceptacja ale dla prlowców to jest za trudne. smile
      • polski_francuz Re: Porada strategiczna 13.05.17, 07:33
        Nie Ty. Do Osikow nic nie mam.

Pozdro

PF
    • blueelvic2 Byles na forum swiat i wiesz... 13.05.17, 22:33
      To nie tedy droga p-f ... Tutaj na forum sa rowniez odmiency, ktorym mozna wiele zarzucic.
      • polski_francuz Re: Byles na forum swiat i wiesz... 15.05.17, 23:03
        Nie znam drogi...niestety. Odrzuca mnie zorganizowana propaganda. Zaczyna sie od oficera prowadzacego, zapiewajly, ktory podaje temat (czesto gesto, igoruk) a tuz po nim sluzace eva (nisko upadla i szkoda), nietaczka, lubat cos tam dodaja bez wiekszego sensu ale by poprzec zapiewajle. Jak znajda kogos ktos kto ich przejrzy (zum Beispiel mnie) to sie go czepiaja jak rzep psiego ogona.

Co do aquanetu, to jest pewna rodzina. Rodzina (czy jak wolisz mafia) do ktorej nie naleze. Szanowalem rycha7, lubilem mego kolege ze studiow,hasza, i znam osobiscie andrzeja. Ale wielu tutejszych innych, jak proletluka z Mlawy, albo bursztyn mnie denerwuja bardziej czy mniej. Ale to jest rodzina, i w tej rodzinie jest jakas wewnetrzna sila. I tej, na ogol brakuje Polakom a wiec warto ja szanowac.

W koncu, mysle, ze trzeba miec pewne zasady. Jak ktos Ci dogryza to z nim walczysz a nie ukladasz. To ukladanie sie swiadczy albo o slabosci charakteru albo o niezbyt czystych intencjach.

I tu mysle, ze sie roznimy. Ja pozostaje soba bedac przyjacielem z tymi ktorych lubie i ktorych szanuje i bedac wrogiem tych ktorzy mnie zwalczaja z tego czy innego powodu.

Ty sie jakos ukladasz: z igorukiem, z kaszubkiem. Moze z interesu (wino w Burgundii). Moze z checi pozozmawiania. Moze z jeszcze innego powodu (jakies kompleksy). Widzisz to troche jak byznes. A to nie jest byznes, to sa rozmowy. I sie wybiera stolik gdzie sa ludzie nam przyjazni. I unika sie innego stolika.

PF
        • monalisa2016 Re: Byles na forum swiat i wiesz... 15.05.17, 23:19
          Pefcia powiedz prawdę bez posługiwania sie oszczerstwami pod adresem innych ze nie masz pojęcia o czymkolwiek w tej dziedzinie jesteś ZEREM.
        • gini Re: Byles na forum swiat i wiesz... 15.05.17, 23:38
          Francuz, gdy piszesz bzdury to je koryguje nie znaczy, ze Cie zwalczam, forum nie jest od przytakiwania.

Chociaz jak napiszesz cos madrego to sie moge ewentualnie pod tym podpisze.
          • monalisa2016 Re: Byles na forum swiat i wiesz... 16.05.17, 00:26
            gini napisała:

> Francuz, gdy piszesz bzdury to je koryguje nie znaczy, ze Cie zwalczam, forum n
            > ie jest od przytakiwania.
            >
            > Chociaz jak napiszesz cos madrego to sie moge ewentualnie pod tym podpisze.

smile, wink
            Prawidłowo.
        • xiazeluka Re: Byles na forum swiat i wiesz... 16.05.17, 08:38
          "Ale wielu tutejszych innych mnie denerwuja bardziej czy mniej."

I o to chodzi. Dzięki tym, co Cię denerwują, zyskujesz nowe spojrzenie, nowe idee, inspiracje. Nawet, jeśli się ostatecznie nie zgodzisz, zmuszony jesteś wykonać wysiłek intelektualny, zakazany w świecie politpoprawności.
          • dachs Ależ Xiąże 16.05.17, 10:11
            xiazeluka napisała:

> I o to chodzi. Dzięki tym, co Cię denerwują, zyskujesz nowe spojrzenie, nowe id
            > ee, inspiracje. Nawet, jeśli się ostatecznie nie zgodzisz, zmuszony jesteś wyko
            > nać wysiłek intelektualny, zakazany w świecie politpoprawności.

Do tego nie potrzebuję nachalnej propagandy ruskiego świata.
            Ty wystarczysz.
            Trollów nie należy karmić.
            • xiazeluka Re: Ależ Xiąże 16.05.17, 11:08
              Mła odniósł się do wytkniętych "tutejszych". Kacapskiego propagandzisty Mła nie karmi, lecz kopie w postsowiecki zadek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka