Dodaj do ulubionych

Apel do Beaty Szydło

29.05.17, 12:41
Czy Pani jeszcze nie pojęła, że Polska nie jest samotną planetą?

Droga Pani Beato, Szanowna Pani Premier, niech Pani już sobie pójdzie. Niech Pani przestanie dewastować powagę urzędu premiera RP i niszczyć, kompromitować, degenerować siebie, nas, Polskę, Europę, zachodnią wspólnotę, naszą przyszłość.
500+, wyższe minimalne płace i emerytury, bezpłatne posiłki w szkole i dentysta dla uczniów - to Pani zasługi. Ale co poza tym Pani robi i mówi? Zostawmy łamanie konstytucji. Tu ma Pani prosty interes. Zostawmy dewastowanie Polski od armii po lasy. Tam interesy mają Pani koledzy...

wyborcza.pl/7,75968,21878343,rubikon-beaty-szydlo.html#BoxGWImg
Obserwuj wątek
    • babaobaba Re: Apel do Beaty Szydło 29.05.17, 13:21
      No, ale Russia Today zauważyła i pochwaliła. A my? Co tam my. Przecież my to LEWACY smile
      • boavista4 Re: Apel do Beaty Szydło 29.05.17, 13:44
        Oani premier reprezentuje Polske a nie pan. Pan reprezentuje Sorosa.
        • wikul Re: Apel do Beaty Szydło 29.05.17, 13:57
          boavista4 napisał(a):

> Oani premier reprezentuje Polske a nie pan. Pan reprezentuje Sorosa.

Jeszcze jeden pisowski specjalista od tego kto kogo reprezentuje, kto jest Polakiem a kto lewakiem.
          Beata Szydło reprezentuje Kaczyńskiego i jego kamarylę a nie Polskę.
          I dajcie już spokój temu Sorosowi. Czy on was zaczepia?
    • babaobaba Re: Apel do Beaty Szydło 29.05.17, 14:30
      Tak to, Wikul, jest. Facet wydaje się dość mądry, czytając jego teksty ale pewnie jakiś Żyd nasikał mu do piaskownicy, kiedy był dziecięciem. Ja, może to wstyd, do niedawna nie wiedziałem kto to ten Soros, przed którym tutejsze "bohatyry" klękają na kolana i sikają pod siebie ze strachu. Teraz okazuje się, że zdaniem jakiegoś boaświstaczwartego, jestem owego Sorosa REPREZENTANTEM! Być reprezentantem Żyda - wstyd to czy zaszczyt? Chyba jednak poczytam to sobie za zaszczyt bo jeżeli się go boją to musi być ktoś z kim warto trzymać sztamę.smile
      A Pani Premier nie jest sobą. Pewnie w normalnych warunkach nie awansowałaby wyżej niż na sołtysa, no ale normalnie nie jest a pani Beata bardziej reprezentuje interesy wąskiej grupy zawodowej, do której z resztą dokooptowała swojego syna, niż interesy Polaków.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka