Dodaj do ulubionych

POszKODowani

23.07.17, 03:18
Lista POszKODowanych przez demokrację w Polsce krótka nie jest. Przede wszystkim łupnia dostał polski pożal się boże światek artystyczny, mniejszości seksualne, obałamuceni licencjaci od marketingu, polityczni degeneraci leninowskiego chowu typu Budka, no i ci zatroskani o los Polski i Polaków komisarze unijni. Mniejszość przegrała z większością. Herbert Marcuse przewraca się w grobie.
Obserwuj wątek
    • maksimum Re: POszKODowani 23.07.17, 03:22
      no i ten mongol "prosze nie obrazac pana prezydenta"
    • 1.melord Re: POszKODowani 23.07.17, 13:45
      POszkodowni przegrali wszystko,jest ich sporo (od darmowego koryta odstawieni na amen..).....prawie 2 lata minelo i z przegrana wciaz pogodzic sie n ie moga
      awantury na ulicach ,ponownego dostepu do koryta nie zapewnia
    • blueelvic2 Totalna tandeta... 23.07.17, 14:49
      POszKODowanych.

To co powyzej, to intelektualny majstersztyk czlowieka z pretenskjami. Konwersacja werbalna podniesiona do potegi drugiej. Wow, to rzeczywiscie robi wrazenie.

Pozostala tresc skomentuje w ten sposob:

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/df/BoschCureofFolly.jpg
      • 1.melord blu.. 23.07.17, 15:12
        mieszkasz daleko od Polski,ja jeszcze dalej
        ale...ja jestem czesciej w Polsce
        nie licytujmy sie,kto zna temat lepiej
        • blueelvic2 Wiem i pamietem... 23.07.17, 15:25
          Zaiste piekny to kraj, w ktorym postanowiles sie osiedlic... Kraj stabilny i poukladany: wladza ustawodawcza, wykonawcza, sadownictwo i wole media jako wladza czwarta. Stabilizacja od lat... Wladza sie zmienia, ale reszta pozostaje bez zmian.

Tak jest i tak powinno byc, bo logika nam co nieco podpowiada, prawda?
          • 1.melord Re: Wiem i pamietem... 23.07.17, 15:45
            blueelvic2 napisał(a):

> Zaiste piekny to kraj, w ktorym postanowiles sie osiedlic... Kraj stabilny i po
            > ukladany: wladza ustawodawcza, wykonawcza, sadownictwo i wole media jako wladza
            > czwarta. Stabilizacja od lat... Wladza sie zmienia, ale reszta pozostaje bez z
            > mian.
            >
            > Tak jest i tak powinno byc, bo logika nam co nieco podpowiada, prawda?

Pozornie wyglada to tak jak napisales ,ale... w rzeczywistosci to wszystko bullshit
            cenzura jak cholera,prasa lze-praktycznie kopiuje inf.z CNN

wczoraj skazano tutaj goscia(syna znanego prominenta) z kare 7 lat wizienia za brutalny gwalt na maloletniej......w 2019 wiec za dwa lata bedzie mogl sie ubiegac o parole
            w drugim koncu tego pieknego i cieplego kraju,kobiete za kradziez batonu za $2 skazano na 3 miesiace...na szczescie w zawieszeniu.

AU nie mozna stawiac jako przyklad kraju praworzadnego i demokratycznego
            zamordyzm jest czaasmi gorszy niz w PRL

oczywiscie jak siedzisz w domu,nigdzie sie nie ruszasz ,ogladzasz w TV holywoodzkie badziewie to demokracje masz pelna geba
            • blueelvic2 Pisze z perspektywy Kanady... 23.07.17, 16:03
              Wiem jak jest tutaj i przez ten pryzmat postrzegam i oceniam Stany i Polske miedzy innymi.

Od 15 lat jest czlonkiem partii konserwatywnej ( Conservative Party of Canada) i rownoczesnie chodze od czasu do czasu na piwo ze znajomymi z partii liberalnej... Dyskutujemy, omawiamy i sie spieramy, ale nigdy nie przyszlo by nam do glowy skakac sobie do oczu w sprawie sadownictwa czy konstytucji... To byloby chore i po prostu nienormalne.

Usterki sa w kazdym kraju i nalezy je krok po kroku eliminowac. Czas ...Tak, wlasnie czasi rozsadek jest najlepszym lekarstwem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka