Dodaj do ulubionych

Napaść odmieńców na szkoły

25.10.18, 12:21
" W piątek 26 października w polskich szkołach odbędzie się Tęczowy Piątek. "

211 polskich szkół zostanie zaatakowanych przez homopropagandę, najczęściej z zaskoczenia, ponieważ bez wiedzy rodziców. Celem agresji jest "walka o równe prawa, wspieranie osób LGTANDLKASYTRDUSYIYTGIWUYRUWTEYIOIUJSMKMDLUYDTUTYSKUIAHOSIJsurprisedIKMLKM" i takie tam. Wszyscy chętni zostaną zaopatrzeni w "materiały edukacyjne".

Mła sobie obejrzał jeden z takim "materiałów edukacyjnych" (kolorowa wersja sowieckiej "Prawdy"). Uwagę zwraca ostatni slajd:

"ZOSTAŃ DARCZYŃCĄ
KAMPANII PRZECIW HOMOFOBII
Dołącz do naszych działań przekazując darowizny.
Ustaw na koncie stałe polecenie zapłaty - buduj
ruch sojuszniczy razem z nami i zmieniaj sytuację
osób LGBT w Polsce na lepsze!
Numer konta:"

Polecenie zapłaty. Dobre.
Obserwuj wątek
    • sz0k Re: Napaść odmieńców na szkoły 25.10.18, 12:27
      Już niedługo w polskich szkołach i przedszkolach:
      www.youtube.com/watch?v=CE3ELI7cbWQ
      Kto wie może nawet sam Krzysio przyjedzie z gościnnym występem?
    • qwardian Re: Napaść odmieńców na szkoły 25.10.18, 13:42
      PiS. Mówiłem, że w Polsce trzeba NSDAP, ale Kretyn z Oregonu agitował na rzecz PiS i dałem się nabrać...
      • pijatyka Re: w Polsce trzeba NSDAP 26.10.18, 03:34

Na takich katopojebów ja ty to może i trzeba...

• oleg3 Ktoś zna listę tych szkół?n/t 25.10.18, 13:54

• xiazeluka Re: Ktoś zna listę tych szkół?n/t 25.10.18, 15:23
        Niestety nie można znaleźć.
        • xiazeluka Re: Ktoś zna listę tych szkół?n/t 25.10.18, 15:26
          "ista szkół, które biorą udział w akcji Tęczowy Piątek, nie jest publikowana, ponieważ organizatorzy chcą, by ten dzień odbył się w przyjaznej dla uczniów i uczennic atmosferze.
          Więcej: www.radiozet.pl/Co-gdzie-kiedy-jak/Teczowy-Piatek-lista-szkol-O-co-chodzi-w-akcji-26-10"

Takie buty. Agresorzy chcą zakraść się do szkół w sekrecie, aby uniemożliwić rodzicom przeciwdziałanie.
          • oleg3 Re: Ktoś zna listę tych szkół?n/t 25.10.18, 15:31
            Jedna szkoła została ujawniona. I od razu awantura. Prokurator ...
            dorzeczy.pl/kraj/81672/Macie-godzine-Dyrektorka-szkoly-organizujacej-Teczowy-piatek-grozi-DoRzeczypl-prokuratura.html
            • dachs Re: Ktoś zna listę tych szkół?n/t 25.10.18, 15:42
              Chcieliście reformy szkół, no to macie. I kto teraz zajrzy Zalewskiej w reformy?
              • dachs Re: Ktoś zna listę tych szkół?n/t 25.10.18, 16:33
                Jednak niesłusznie ją posądziłem. Zareagowała./
                wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,24090584,teczowy-piatek-minister-anna-zalewska-jezeli-zostanie-zorganizowany.html#s=BoxOpImg4
              • xiazeluka Re: Ktoś zna listę tych szkół?n/t 25.10.18, 16:37
                A jaki jest związek między likwidacją gimnazjów a agresją zboczeńców?
                • dachs Re: Ktoś zna listę tych szkół?n/t 25.10.18, 17:16
                  xiazeluka napisała:

> A jaki jest związek między likwidacją gimnazjów a agresją zboczeńców?

Nie ma, ale szkołami ktoś rządzi?
                  • xiazeluka Re: Ktoś zna listę tych szkół?n/t 25.10.18, 21:38
                    Jeśli nie ma, to dlaczego tworzysz związki pozbawione sensu?
                    • dachs Re: Ktoś zna listę tych szkół?n/t 25.10.18, 23:43
                      xiazeluka napisała:

> Jeśli nie ma, to dlaczego tworzysz związki pozbawione sensu?

Ktoś rządzi szkołami, w których dochodzi do takich rzeczy. To własnie jest sens.
          • cullinan1 ale co to jest "queer" właśnie? 25.10.18, 15:33
            ntx
            • oleg3 Re: ale co to jest "queer" właśnie? 25.10.18, 15:47
              Tu jest wyjaśnione. Może uda ci się przetłumaczyć na normalny język. Ja się poddałem.
              • xiazeluka Re: ale co to jest "queer" właśnie? 25.10.18, 21:45
                Rany boskie... A może to jedna z prac trójki dowcipnisiów, którzy ośmieszyli cały ten ruch genderowy?
    • citisus Re: Napaść odmieńców na szkoły 25.10.18, 15:36
      Genialny pomysł.......tu tolerancja a tu będą chodzić z tacą smile
      Wiadomo na tolerancję, wolność i chore dzieci najłatwiej naciągnąć na kasę....

Trzeba się podłączyć ze swoimi przelewami.
      Żyć nie umierać.
    • benek231 Edukacja przeciwko nienawistnikom - popieram :O) 25.10.18, 16:02
      Miejmy nadzieje, ze jej wynikiem bedzie istotne odsianie od spoleczenstwa przynajmniej najgorszego syfu sposrod nienawistnikow - plynnego gowna w ludzkiej skorze, jakim jest tutejszy Kretyn. I kto wie moze wyeliminowane zostanie i gowno w mniejszym stezeniu - jak Oleg3, Cullinan1, Sz0k, Qwardian..., ktorzy sami bedac nikim i niczym usiluja reperowac wlasne ego kosztem homoseksualistow, kobiet, wyznawcow innych religii, posiadaczy skory w innych kolorach, mowiacych innymi jezykami, reprezentujacymi inne kultury...
      • xiazeluka Re: Edukacja przeciwko nienawistnikom - popieram 25.10.18, 16:11
        Idiota52 i jego mowa miłości... Która to literka w ciągu zaczynającym się od lgbtiqwertyxyz...?
    • piq jako czlowiek cywilizowany w takim wypadku... 25.10.18, 16:10
      ...odwołałbym się do zwykłej przemocy w obronie swoich dzieci przed nagabywaniem przez agresywnych zboczeńców. Mam w konstytucji prawo do wychowania dzieci:

Art. 48. Rodzice mają prawo do wychowania dzieci zgodnie z własnymi przekonaniami. Wychowanie to powinno uwzględniać stopień dojrzałości dziecka, a także wolność jego sumienia i wyznania oraz jego przekonania.

Art. 53 ust. 3: Rodzice mają prawo do zapewnienia dzieciom wychowania i nauczania moralnego i religijnego zgodnie ze swoimi przekonaniami. Przepis art. 48 ust. 1 stosuje się odpowiednio.

Czyli zboki z LGBT naruszają moje prawa konstytucyjne. Ciekawe, że żaden KOD jakoś na to nie reaguje i nie wklada koszulek z napisem "konstytucja".
      • benek231 To jest oczywista akcja wolnosciowcow - brawo :O) 25.10.18, 16:52
        Bo o wolnosc nalezy walczyc - wolnosci nie dostaje sie w prezencie.

No i nareszcie widze, ze wolnosciowcy cos jednak robia.

• xiazeluka Re: To jest oczywista akcja wolnosciowcow - brawo 25.10.18, 21:38
          Wolność to przestrzeń między nosem a pięścią. Kiedy dystans zanika, rozpoczyna się samoobrona.
      • wkkr Re: jako czlowiek cywilizowany w takim wypadku... 25.10.18, 21:52
        A co z prawami rodziców młodzieży homoseksualnej?
        Oni też płacą podatki. Może im nie pasuje szerzenie w szkołach kościelnej propagandy?
        • xiazeluka Re: jako czlowiek cywilizowany w takim wypadku... 25.10.18, 22:26
          Religia, bo do tego pijecie, towarzyszu, jest w szkołach nieobowiązkowa. Nie ma przymusu uczęszczania na religię.
          • wkkr Re: jako czlowiek cywilizowany w takim wypadku... 26.10.18, 06:47
            A tęczowy piątek jest obowiązkowy?????
            bahahahahahahaha....
            PS
            Nie nazywaj mnie towarzyszem bo to ty od lat prezentujesz w swych wypowiedziach na tym forum bolszewicką postawę.
            • xiazeluka Re: jako czlowiek cywilizowany w takim wypadku... 26.10.18, 07:31
              Tak, zboczony piątek jest obowiązkowy, ponieważ cała szkoła jest zaśmiecona dewiacyjnymi plakatami i żaden uczeń nie może uniknąć kontaktu z homopropagandą. Do sali katechetycznej natomiast nie musi wchodzić, towarzyszu komunisto.
              • wkkr Re: jako czlowiek cywilizowany w takim wypadku... 26.10.18, 10:57
                Krzyże wiszą w każdej klasie, przez cały rok........
                W wielu szkołach na korytarzach są gazetki ścienne których tematem bardzo często są święta kościelne oraz takie postacie jak np. JPII.
                Przejdź się do pierwszej lepszej szkoły.
                ===
                Jak widzisz bolszewiku nie masz pojęcia o rzeczach o których piszesz.
                • xiazeluka Re: jako czlowiek cywilizowany w takim wypadku... 26.10.18, 11:10
                  "Krzyże wiszą w każdej klasie"

Nieprawda. Na pewno nie w każdej. To po pierwsze.
                  Po drugie - skoro Polska zamieszkiwana jest w większości przez katolików, to symbole religijne nie powinny dziwić.
                  Po trzecie - religia to dobrowolnie wyznawana wiara, pedalstwo natomiast należy do sfery intymnej i nie powinno być eksponowane.
                  Po czwarte - są szkoły "otwarte" na nihilistycznych cudaków, jeśli rodzicom szkoła ozdobiona dwoma suchymi patykami z pokemonem pośrodku nie pasuje, to mogą swoje bękarty zapisać do właśnie takiej.

"W wielu szkołach na korytarzach są gazetki ścienne których tematem bardzo często są święta kościelne"

...oraz święta państwowe. W Boże Narodzenie czy Wielkanoc siedzicie w pracy, hipokryto? Niektóre święta kościelne to czas wolny, ważny dla części Polaków, a dla większości są okazją do rodzinnych spotkań, więc nic dziwnego, że są zauważane przez szkolne gazetki.

" oraz takie postacie jak np. JPII."

JPII to persona znana, sławna, zasłużona dla niepodległości Polski. Nie ma powodu, by JPII pomijać tylko dlatego, że macie, towarzyszu, antykościelnego zajoba.

"Przejdź się do pierwszej lepszej szkoły."

Sami się przejdźcie, bo ewidentnie konfabulujecie.

"Jak widzisz bolszewiku nie masz pojęcia o rzeczach o których piszesz."

Wy, towarzysz nazikomunisto, pojęcia o czymkolwiek nie macie. "tematem gazetek bywa JPII" - taki zarzut Was kompromituje.
                  • babaobaba Re: jako czlowiek cywilizowany w takim wypadku... 27.10.18, 19:51
                    uważający się za księcia jełop napisał:

> religia to dobrowolnie wyznawana wiara, pedalstwo natomiast należy do sfery intymnej i nie powinno być eksponowane.

=========================
                    Nie powinno się też eksponować niedorozwoju umysłowego. Twoje miejsce jest w placówce zamkniętej bo zagrażasz społeczeństwu. To podpada pod natręctwo: WKKR towarzyszem. Lecz sie, Luka.
                    • xiazeluka Re: jako czlowiek cywilizowany w takim wypadku... 27.10.18, 21:05
                      Ten punkt rzeczywiście Mła napisał niezręcznie. Specjalnie dla Was, towarzyszu baobab, przystępna poprawka: czy mówiąc o swojej religii lub jej braku macie takie same emocje, kiedy opowiadacie o tym jak robicie kupkę?
            • babaobaba Re: jako czlowiek cywilizowany w takim wypadku... 27.10.18, 19:45
              wkkr napisał:

> A tęczowy piątek jest obowiązkowy?????
              > bahahahahahahaha....
              > PS
              > Nie nazywaj mnie towarzyszem bo to ty od lat prezentujesz w swych wypowiedziach
              > na tym forum bolszewicką postawę.
              >
              =====================
              On tego nie rozumie. On myśli, że jest księciem nie wie tylko z jakiej bajki smile Kiedyś był na forum i cesarz. Paranoicy smile
      • babaobaba Re: jako czlowiek cywilizowany w takim wypadku... 27.10.18, 13:52
        piq napisał:

> ...odwołałbym się do zwykłej przemocy w obronie swoich dzieci przed nagabywanie
        > m przez agresywnych zboczeńców. Mam w konstytucji prawo do wychowania dzieci:
        >
        > Art. 48. Rodzice mają prawo do wychowania dzieci zgodnie z własnymi przekonania
        > mi. Wychowanie to powinno uwzględniać stopień dojrzałości dziecka, a także woln
        > ość jego sumienia i wyznania oraz jego przekonania.
        >
        > Art. 53 ust. 3: Rodzice mają prawo do zapewnienia dzieciom wychowania i nauczan
        > ia moralnego i religijnego zgodnie ze swoimi przekonaniami. Przepis art. 48 ust
        > . 1 stosuje się odpowiednio.
        >
        > Czyli zboki z LGBT naruszają moje prawa konstytucyjne. Ciekawe, że żaden KOD ja
        > koś na to nie reaguje i nie wklada koszulek z napisem "konstytucja".

=======================
        Powoływanie się na konstytucję jest w naszym kraju passe.
        • benek231 Baboobabo, oni nie wiedza co mowia i czynia :O) 27.10.18, 18:14
          babaobaba napisał:

Powoływanie się na konstytucję jest w naszym kraju passe.
          To swoja droga, ale Konstytucja chroni nie tylko rodzicow dzieci wychowywanych na wscieklych multi-fobow. Chroni ona takze rodzicow wychowujacych swe dzieci na przyjaznych innym ludziom oraz sympatycznych obywateli.

Art. 48
          1. Rodzice mają prawo do wychowania dzieci zgodnie z własnymi przekonaniami. Wychowanie to powinno uwzględniać stopień dojrzałości dziecka, a także wolność jego sumienia i wyznania oraz jego przekonania.

W mysl Konstytucji takze Tete i ja mamy prawa opisane powyzej. A ja zycze sobie by mojemu dziecku nie grozilo wychowanie na jakiegos katolicko-prawicowo-narodowo-faszyzujacego poyeba. Nie chce by musialo zyc w polskiej rzeczywistosci rojacej sie od rasistow, antysemitow, bigotow, mizoginow, ksenofobow, i podobne produkty wychowania przez ten pedofilski zlodziejski kosciolek. I dlatego uwazam, ze dla otwarcia genetycznie tepych umyslow dzieci polskiej prawicy katolickiej niezbedne sa wlasnie takie akcje uswiadamiajaco i wychowawcze jak te Teczowe Piatki.

• xiazeluka Re: Baboobabo, oni nie wiedza co mowia i czynia : 27.10.18, 19:02
            Idiota52 otwarcie już propaguje ustrój faszystowski. Tak kończy każdy demotfukrata.
            • benek231 Ty Kretyn wyp... Nie zycze sobie rozmawiac :O) 27.10.18, 19:25
              z antydemokratycym gownem. Pisalem do Babyobaby a nie do ciebie, wiec poszedl won ty faszystowski smierdzielu.
              No i won z tego forum, ty gowno.
              • xiazeluka Re: Ty Kretyn wyp... Nie zycze sobie rozmawiac :O 27.10.18, 21:07
                Mła jedynie wskazuje, gdzie dobrnąłeś - na pozycję jawnego nazizmu, SS-Idioto52.
          • babaobaba Re: Baboobabo, oni nie wiedza co mowia i czynia : 27.10.18, 19:42
            benek231 napisał:

> babaobaba napisał:
            >
            > Powoływanie się na konstytucję jest w naszym kraju passe.
            > ***
            > To swoja droga, ale Konstytucja chroni nie tylko rodzicow dzieci wychowywanych
            > na wscieklych multi-fobow. Chroni ona takze rodzicow wychowujacych swe dzieci n
            > a przyjaznych innym ludziom oraz sympatycznych obywateli.
            >
            > Art. 48
            > 1. Rodzice mają prawo do wychowania dzieci zgodnie z własnymi przekonaniami. Wy
            > chowanie to powinno uwzględniać stopień dojrzałości dziecka, a także wolność je
            > go sumienia i wyznania oraz jego przekonania.

>
            > W mysl Konstytucji takze Tete i ja mamy prawa opisane powyzej. A ja zycze sobie
            > by mojemu dziecku nie grozilo wychowanie na jakiegos katolicko-prawicowo-narod
            > owo-faszyzujacego poyeba. Nie chce by musialo zyc w polskiej rzeczywistosci roj
            > acej sie od rasistow, antysemitow, bigotow, mizoginow, ksenofobow, i podobne pr
            > odukty wychowania przez ten pedofilski zlodziejski kosciolek. I dlatego uwazam,
            > ze dla otwarcia genetycznie tepych umyslow dzieci polskiej prawicy katolickiej
            > niezbedne sa wlasnie takie akcje uswiadamiajaco i wychowawcze jak te Teczowe P
            > iatki.
            >
            ========================
            Dokładnie jest tak jak piszesz. Niejaka luka (umysłowa?) może się tylko wściekać i odwracać tzw. kota ogonem. Nadaje się do PiS jak mało kto. Zauważyłem już dawno temu, ze zaraz po słowie konstytucja, pisowskie, nacjonalistyczne i faszystowskie dziadostwo nie cierpi słowa t o l e r a n c j a . Podoba mi się stanowisko Tete. Nie dała się zakrzyczeć. Miała rzeczowe odpowiedzi a odróżnieniu od swoich adwersarzy, którzy, bezradni uciekali się do osobistych wycieczek. Chamy i tyle.
            • benek231 Baboobabo, oni nie wiedza co mowia i czynia :O) 27.10.18, 20:23
              babaobaba napisał:

pisowskie, nacjonalistyczne i faszystowskie dziadostwo nie cierpi słowa t o l e r a n c j a .
              Kraje zachodu, Niemcy, Szwecja, UK, Kanada, Australia, a zwlaszcza USA to kraje wieloetniczne, wielorasowe i multikulturowe. W takich krajach tolerancja jest jedna z naczelnych zasad, ktorych praktykowanie umozliwia pokojowe funkcjonowanie spoleczenstwa. Bez tolerancji po prostu nie da sie zyc. I wlasnie dlatego tolerancja wyniesiona jest tak wysoko jako wartosc demokratycznego spoleczenstwa. Te polskie glomby maja do zaproponowania nietolerancje.

Polska takze zmierza w tym kierunku ale glownie dzieki temu zlodziejskiemu kosciolkowi duza czesc spoleczenstwa ma napakowane do glow mnostwo nacjonalistycznego, agresywnego i nietolerancyjnego szajsu. Ten zlodziejski kosciolek to anachronizm dbajacy o utrzymanie wlasne oraz gloszonej religii w sposob niewiele rozniacy sie od sredniowiecznego. Czyli albo my albo oni, przy czym ich najlepiej jest wyeliminowac. Badz tak stlamsic by w istocie byli podporzadkowani kosciolowi rzadzacemu.

Ja zabieram tu glos glownie z powodu koniecznosci i obowiazku zatrzymania tej nietolerancyjnej holoty. Bo jesli pozwolic im powyzywac sie na homoseksualistach to zachodzi pytanie po kogo oni przyjda w nastepnej kolejnosci. Bo na taryfe ulgowa, wierz mi, nie ma co liczyc. Ta swolocz musi na wszystkich wymoc podporzadkowanie, oraz taniec do ich muzyki. To w trosce o siebie, ciebie(?), decyduje sie po raz ktorys juz prostowac kretynizmy ktore oni sobie ubzdurali,

Jesli idzie o Konstytucje to chroni ona interesy takze homoseksualistow. Tak wiec, tak jak kazda inna grupa spoleczna, maja oni prawa - takze jako jednostki. Ponadto takze obowiazkiem panstwa jest pomaganie w tworzeniu klimatu tolerancji dla mniejszosciowych grup obywatelskich. W tym przypadku bylaby to pomoc i przyjazne podejscie do spolecznej inicjatywy omawianej tu jako Teczowe Piatki.

Ponizej kilka odnosnych konstytucyjnych artykulow.

Art. 1.
              Rzeczpospolita Polska jest dobrem wspólnym wszystkich obywateli.

Art. 31.
              1. Wolność człowieka podlega ochronie prawnej.
              2. Każdy jest obowiązany szanować wolności i prawa innych. Nikogo nie wolno zmuszać do czynienia tego, czego prawo mu nie nakazuje.

Art. 32.
              1. Wszyscy są wobec prawa równi. Wszyscy mają prawo do równego traktowania przez władze publiczne.
              2. Nikt nie może być dyskryminowany w życiu politycznym, społecznym lub gospodarczym z jakiejkolwiek przyczyny.

Art. 57.
              Każdemu zapewnia się wolność organizowania pokojowych zgromadzeń i uczestniczenia w nich. Ograniczenie tej wolności może określać ustawa.

Art. 72.
              1. Rzeczpospolita Polska zapewnia ochronę praw dziecka. Każdy ma prawo żądać od organów władzy publicznej ochrony dziecka przed przemocą, okrucieństwem, wyzyskiem i demoralizacją.

• xiazeluka Re: Baboobabo, oni nie wiedza co mowia i czynia : 27.10.18, 21:12
                Biedny Idioto52, a co powiesz o prawach zezowatych, leniwych czy wędkarzy? Jak tam państwo daje sobie radę z troszczeniem się o te grupy społeczne?

Ponieważ nie rozumiesz (nie bez powodu nazywa się Ciebie kretynem), Mła ujmie to prościej - co z prawami neonazistów?
              • benek231 PS..Baboobabo, oni nie wiedza co mowia i czynia:O) 28.10.18, 07:52
                Nie wiem jaki jest Twoj stosunek do homoseksualistow, ale dla mnie to po prostu grupa ludzi o innej seksualnosci, ktora takze musi miec prawa do jawnego egzystowania w spoleczenstwie. Ci koscielni obludnicy, natomiast, koniecznie chca zepchnac ich do podziemia, czyli tam gdzie muszeni byli funkcjonowac przez wiele wiekow. Dla kleru homofobia jest jednym z elementow manipulowania spoleczenstwem. Dla homofobow, natomiast, kazda publiczna wzmianka o homoseksualistach inna od "pedalow' i "zbokow" to propagowanie homoseksualizmu. Odpowiednio glosno wydzieraja wiec ryje przy kazdej sposobnosci. Nie miej jednak najmniejszych watpliwosci, ze w nastepnej kolejnosci przylepia latke "pedala" kazdemu kto im sie narazi, kazdemu kto bedzie smial miec wlasne inne zdanie. Takze wielu homofobom. Gdy tylko sterroryzowanie homoseksualistow okaze sie mozliwe, to stopniowo przylepiac beda latki "pedalow" kazdemu inaczej myslacemu - kazdemu przeciwnikowi rzadow klero-faszystow i reszty tej prawackiej szaranczy.

Ci "wolnosciowcy", Baboobabo, najbardziej uznaja obciosywanie wszystkich do jednego wzoru - najlepiej hajlujacego zolnierzyka. I taki pojszczynoga Kretyn upaja sie wizja wlasna w charakterze jakiegos wodza. Mocny w pysku na necie, w w realu smierdzacy gowniarz i tchorz. Terrorysta internetowy.

Hoc homoseksualizm i homoseksualisci to dla mnie czysta teoria, to jednak potrafie zrozumiec to, ze dazenie do milosci jest takze prawem dwoch jednoplciowych osobnikow. Ba uwazam, ze to dobrze gdy ludzie sie kochaja. Znacznie gorzej gdy musza mec do czynienia znienawistnikami i glupcami pokroju Kretyna. To dopiero jest tragedia.

Dlatego zdecydowanie popieram akcje uswiadamiajace mlodziezy istnienie obok, i funkcjonowanie, ludzi o odmiennej seksualnosci.
                • babaobaba Re: PS..Baboobabo, oni nie wiedza co mowia i czyn 28.10.18, 10:15
                  W sumie widzę sprawy tak samo. Jak każdego, chyba, "babiarza", dziwi mnie, że ktoś może inaczej ale skoro tak lubi, albo gorzej - musi pozostaje mi to tolerować. Wielu wybitnych ludzi było i jest homoseksualistami. Łyse pały wydalające ze swoich przepitych gardeł coś na kształt Roty nie zdają sobie sprawy z tego, że Maria Konopnicka, autorka Roty była lesbijką. Nie przeszkadzało to jej w tworzeniu literatury patriotycznie zaangażowanej.
                  kultura.onet.pl/wiadomosci/zycie-seksualne-marii-konopnickiej/kpwv0me
                  • benek231 Re: PS..Baboobabo, oni nie wiedza co mowia i czyn 28.10.18, 17:53
                    babaobaba napisał:

W sumie widzę sprawy tak samo. Jak każdego, chyba, "babiarza", dziwi mnie, że ktoś może inaczej ale skoro tak lubi, albo gorzej - musi pozostaje mi to tolerować.
                    Wlasnie o ty chodzi, ale ci koscielni nienawistnicy maja nadzieje wybic Ci z glowy te tolerancje, gdyz takze powinienes nienawidziec - jak oni.

Och jak oni musza sie troszczyc o te nasza kochana dziatwe polska, i bronic ja przed demoralizacja. Z uzyciem tych tepych lbow sie troszcza - z kastetami w dloniach i (po krakowsku) z maczetami. Hodowanie bandziorow, mordercow, zbirow i lotrow, to nie jest demoralizacja, bo do melodii narodowych przyspiewek, oraz marszowych orkiestr. Takze tepy od gorzaly leb, z mozgiem porowatym jak gabka jest OK - byle byl narodowy. No bo kto by sie przejmowal kolosalnym glupkiem kiedy najwazniejsze, ze nie jest on homoseksualny. Ba, juz za same jego heteroseksualne jaja gotowi sa nadawac mu Order Orla Bialego. Bo wielka to dla ojczyzny zasluga.
                • piq to ja się powołuję na artykuł 72, tumanie,... 28.10.18, 16:00
                  ...a przy okazji: tolerancja nie oznacza akceptacji kogoś czy czegoś ani kapitulacji przed kimś/czymś. Wszystko ma swoją miarę i swoje granice. Nawet dla przyjaciół i znajomych, których się upomina, albo nawet wyprasza z życia i domu, gdy zaczynają naruszać podstawowe normy we wzajemnych stosunkach. Do dania w ryj włącznie.

Nie interesuje mnie, tumanie, co ludzie ze sobą robią w sensie seksualnym, byle nie wdzierali się z tym w przestrzeń publiczną i byle nie usiłowali wpłynąć na regulacje prawne i społeczne, domagając się przywilejów. Podrygujące naćpane QWERTY na platformach na ulicy propagujące "równość seksualną" poprzez ostentacyjne gesty i zachowania w ramach oficjalnych i publicznych zgromadzeń już naruszają miarę, a artykuł 72 konstytucji z pewnością, jeśli jest to w obecności nieletnich.

Jest to oczywista prowokacja, bo przekraczanie norm z jednej strony powoduje taki sam ruch z drugiej. Sami jesteście temu winni, wy QWERTY i wy postempacy, bo prowadzi to do nieuniknionej eskalacji.

Miłość, ćwoku, nie jest obiektem zainteresowania publicznego, a swoimi bredniami udowadniasz, żeś ćwierćinteligent. Owszem, obiektem zainteresowania publicznego jest małżeństwo i rodzina, bo stanowi element interwencji państwa w postaci przywilejów zmierzających do poprawienia sytuacji demograficznej czy też na przykład pedagogiczno-wychowawczej, bo wszystkie przywileje (powtarzam, ćwoku, przywileje) zmierzają do wsparcia rodziny w kwestii posiadania i wychowania oraz wykształcenia dzieci. Miłość nie ma tu nic do rzeczy, wbij sobie to w pustą przestrzeń śródczaszkową, a cyniczne roszczenia odmieńców karmią swoją ckliwością tylko takich ćwierćgłówków jak ty.

Tysiąc razy większym problemem niż owo mniemane cierpienie odmieńców jest w ogóle tolerowanie poniewierania ludźmi i naruszania ich godności, a nie ten szczególny przypadek, bo występowanie bezsensownej przemocy wobec kogokolwiek przybrało już monstrualne rozmiary, a prawo nie chroni dostatecznie człowieka jako istoty ludzkiej bez twojego i innych kłirowców podziału na kategorie sposobu robienia sobie dobrze. Tylko że wy, jako cymbały, tego nie dostrzegacie, bo zamiast mieć własny pogląd, powielacie bzdury opowiadane przez jeszcze większych cymbałów, a pochodzące od zawodowych manipulatorów tłumem. PRowska sprawność ruchów QWERTY i kasa, która w tym siedzi (z pewnością większa niż w naprawdę pożytecznych inicjatywach pozarządowych typu np. walka z chorobami bądź wykluczeniem edukacyjnym czy tp.) przywodzi na myśl, że stoi za tym siła czysto polityczna, prowadząca i przewidująca zmiany w dłuższej perspektywie. Nazywa się to wojna hybrydowa.

Nawiasem mówiąć, jednocześnie to postempactwo roztkliwia się od lat nad zbrodniarzami i przestępcami, prdoląc brednie o wychowawczej roli kary i dzienastej szansie dla biednego bandyckiego sukinsyna, a sądy są zobowiązane brać pod uwagę "skruchę" oskarżonych. Ogranicza się urzędowo w Polsce odpowiedzialność materialną cywilną dla ofiar ze strony przestępców, którzy po wygłoszeniu napisanych przez adwokata "przeprosin" śmieją się potem ofiarom i rodzinom ofiar w twarz, a odszkodowań nie płacą, bo mają ponoć "trudną sytuację". To wasza wina, buce, więc nie rońcie tutaj hipokryzyjnych łez nad biednymi prześladowanymi QWERTYwcami, gdy ich prześladowca nie może zostać przykładnie ukarany, bo to wy się roztkliwiacie nad patologią.

Rzeczy, która najbardziej mnie wqrvviają, to hipokryzja i głupota. To wasze, postempacy, główne cechy.
                  • benek231 No i dobrze bo po to on jest by chronic dzieci :O) 28.10.18, 17:31
                    Art. 72.
                    1. Rzeczpospolita Polska zapewnia ochronę praw dziecka. Każdy ma prawo żądać od organów władzy publicznej ochrony dziecka przed przemocą, okrucieństwem, wyzyskiem i demoralizacją.

Gdybys nie byl antydemokratycznym gownem to niewatpliwie nie nie bylbys takze pod wplywem zwierzacych zadz mordowania wszystkiego co nie jest zgodne z twoimi zapazdzianymi pogladami konserwatywnymi. Homoseksualisci sa jednak faktem i nie mozna wymagac od nich aby usuneli sie w cien i udawali, ze ich nie ma. To juz bylo ale tacy jak ty i tak ciagle "wyczuwali" ich obecnosc i pomstowali na nia. I mimo ich zycia w szafie i tak umilali im zycie, dlatego tylko, ze byli. Gdyby nie poszli po rozum do glowy i powychodzili z szaf, w celu oswajania reszty obywateli z wlasna obecnoscia, to tacy jak ty i Kretyn organizowalibyscie im obozy reedukacyjne, wzorujac je na hitlerowskich osiagnieciach w tej materii (mozesz byc dumny z siebie, ty moralna zgnilizno). Po to by wypraktykowac sobie na homoseksualistach skutecznosc zwalczania wlasnej opozycji, jako takiej.

Art.72, krakowski baranie, owszem mowi o ochronie przed demoralizacja, ale nie mowi o ochronie przed informacja, ty gowno. A, ze dla was, wy koscielne qrwy, nie miesci sie w pale dostep do wielu informacji, gdyz najlepiej gdy lud jest ciemny jak tabaczka, to lekko przeskakujecie nad informacja - prosto w demoralizacje. Tylko wyjasnienie uczniom w szkolach faktu istnienia homoseksualistow, oraz raczej zyczliwe niz nienawistne ukierunkowywanie ich, nie jest wcale propagowaniem homoseksualizmu, ty glupku. Ja doskonale wiem, ze - bo znam twoje zasyfiale "rozumowanie" - wszystko co nie jest agresywne wobec homoseksualistow jest im przyjazne, oraz propagujace homoseksualizm. Lub kto ich nie morduje jest ich przyjacielem. Tymczasem sprawy maja sie mocno inaczej niz ty ubzdurales sobie w swoim faszystowskim lbie. Bo szkola jak najbardziej powinna informowac o obecnosci homoseksualistow w spoleczenstwie, a jesli rodzice uwazaja, ze ich synus koniecznie musi wyrosnac na takie bydle jak ty, czy Kretyn, to nic nie szkodzi na przeszkodzie by wykazywali sie swym rodzicielskim zaangazowaniem.

"Teczowe Piatki" to nic innego jak akcja informacyjna i zarazem prewencyjna. Gdyz zalozeniem jest otworzenie umyslow mlodych ludzi na tyle, by raczej trudno im bylo stac sie w przyszlosci taka zapluta kreatura jak ty i Kretyn. Otworzyc w celu przewietrzenia. Przyszli obywatele wcale nie musza, i z cala pewnoscia nie beda, propagowac i praktykowac homoseksualizmu, gdyz wystarczy ze nie beda takimi zwierzacymi nienawistnikami jak wy, i pozwola ludziom zyc, w miejsce wyrafinowanie obrzydliwego ciaglego dlubania im w dupach.

• piq jedno pytanie, ćwierćinteligencie:... 28.10.18, 18:21
                      ...czy tłumaczy się w czasie tęczowego piątka młodzieży, kto to jest Q, W, E, R, T czy Y i dlaczego? Czy po prostu mówi się "to jest Q, jest inny, jak grubas albo zezowaty" i szlus. No, dawaj.
                      • benek231 Ty jestes mocno zakompleksiony, Lajkoniku :O) 28.10.18, 19:00
                        piq napisał:

...czy tłumaczy się w czasie tęczowego piątka młodzieży, kto to jest Q, W, E, RT czy Y i dlaczego? Czy po prostu mówi się "to jest Q, jest inny, jak grubas albo zezowaty" i szlus. No, dawaj.
                        Nie bylem i nie wiem, wiec moze sam opowiedz.

Z doniesien prasowych wynika, ze impreza ma charakter czysto informacyjny, wiec krzyku i rozdzierania szat raczej byc nie powinno. Tyle, ze gdzies indziej niz w katolickiej Polsce. Wy jestescie poyeby, po prostu, czyli - "ten typ tak ma". Wam nienawisc jest niezbedna do zycia. Dzis homoseksualisci a jutro wezmiecie sie za tych ktorzy nie krytykuja tzw. "gender". Pojutrze przyjdzie czas na feminstki... Ja takze jestem w waszym grafiku. Ty jestes nienawistnik jak przystalo na polskiego katolika i narodowego przyglupa. Jestes gowno po prostu i nie licz na to, ze bedziesz traktowany inaczej.
                        • babaobaba Re: Ty jestes mocno zakompleksiony, Lajkoniku :O) 28.10.18, 19:47
                          Temu piqu zdaje się, że jest orłem a to tylko bielik przebrany za cietrzewia smile
                          • benek231 Re: Ty jestes mocno zakompleksiony, Lajkoniku :O) 29.10.18, 16:26
                            babaobaba napisał:

> Temu piqu zdaje się, że jest orłem a to tylko bielik przebrany za cietrzewia smile
                            Facet nie rozumie, i nie tylko ten facet, ze te nagonki i polowania na homoseksualistow przynaleza do innych, i zamerzchlych juz czasow czlowieka prymitywnego, ktorym kierowal i mnipulowal ten zlodziejski kosciolek. A jesli marzy mu sie taki dziwny splot okolicznosci, w ktorym nadal bedzie to mozliwe nawet w Polsce, to najwyrazniej on sam nie przystaje do wspolczesnosci. Nie rozumie zmieniajacego sie swiata i nie akceptuje go. Taki dinozaur w 21 wieku.

Nigdy nie zastanawialem sie "jak oni to robia" bo mnie to najzwyczajniej nie interesuje. Nie jestem swinia wciskajaca ryj gdzie tylko sie da - bez wzgledu na czyjes prawo do prywatnosci i intymnosci.
                            Gdy kiedys ktorys z nich uzyl terminu "wolnosciowiec", w stosunku do siebie czy kogos innego, ucieszylem sie, ze istotnie trafilem na czlowieka, ludzi, ktorym na sercu leza wolnosci ludzkie i obywatelskie. Czas pokazal, ze to towarzystwo to najbardziej zaskorupiala i zachowawcza konserwa na jaka kiedykolwiek trafilem. I w dodatku kazdy okazal sie antydemokratycznym gownem. I ten szajs mial czelnosc okrzyknac siebie wolnosciowcami. Wolnosciowcy od Erdogana. W morde - normalny Orwell.
                        • piq zakład jest diabelski, gdyż:... 29.10.18, 00:23
                          ...a. jeśli się tłumaczy, na czym polega Q, W, E, R, T albo Y, to wprowadza się nieletnich w problematykę konkretnych upodobań i technik seksualnych. Bez zgody rodziców i kompletnie niepotrzebnie. Czyli podaje się szokująco-demoralizujące szczegóły przekazując zbędne 99% uczniów informacje.
                          ...b. jeśli zaś się tego nie robi, tylko mówi, że Q, W, E, R, T i Y są odmienni, jak na przykład ktoś otyły albo zezowaty, albo łysy, albo rudy, to cały tęczowy piątek jest niepotrzebną hucpą tego stowarzyszenia zapobiegania temu, co nie istnieje, bo to samo może powiedzieć wychowawca na lekcji wychowawczej.

I jedna, i druga sytuacja dowodzi, że napaść Stowarzyszenia Propagandy Zboczeń na nieletnich jest głupia, demoralizująca, niepotrzebna i naruszająca prawa rodziców. Wiem, że tego nie zrozumiesz, boś demonazista, wy wszystko macie proste.
            • xiazeluka Re: Baboobabo, oni nie wiedza co mowia i czynia : 27.10.18, 21:15
              Towarzyszu baobab, nie macie pojęcia jaki sens ma pojęcie tolerancja. Nie macie, bo nie zwracacie uwagi na nietolerancyjne treści swojemu kamratowi, SS-Idiotführerowi52.
              • babaobaba Re: Baboobabo, oni nie wiedza co mowia i czynia : 28.10.18, 19:46
                xiazeluka napisała:

> Towarzyszu baobab, nie macie pojęcia jaki sens ma pojęcie tolerancja. Nie macie
                > , bo nie zwracacie uwagi na nietolerancyjne treści swojemu kamratowi, SS-Idiotf
                > ührerowi52.
                >

====================
                Prymitywna manipulacja. Pewnie dobra na twoim podwórku pod trzepakiem smile
    • wkkr Re: Napaść odmieńców na szkoły 25.10.18, 21:48
      A wiesz o co w tej akcji chodzi? Zgooglaj sobie, przeczytaj ze zrozumieniem.
      • xiazeluka Re: Napaść odmieńców na szkoły 25.10.18, 22:42
        Ta terrorystyczna akcja dewiantów płciowych służy promocji homopropagandy.

Jak widzicie, towarzyszu, Mła odrobił lekcję.
        • pijatyka Re: Napaść odmieńców na szkoły 26.10.18, 03:37

Jezu, Mławski - napadasz z kolegami na szkoły?!

• xiazeluka Re: Napaść odmieńców na szkoły 26.10.18, 07:32
            Spływaj, głupku. To nie jest forum dla Ciebie. Na Twoim poziomie jest Onet albo platforma tow. Lisa.
            • pijatyka Mławski, a wy w łóżku... 26.10.18, 13:22

...też jesteście impotentem?

Bo tu w twojej mocy jest jedynie samemu spłynąć LOL

• xiazeluka Re: Mławski, a wy w łóżku... 26.10.18, 14:58
                Mła już rzekł - jesteście zbyt durni, by przebywać na tym szacownym forum. Odejdźcie na czterech nogach tak, jak przybyliście.
        • wkkr Re: Napaść odmieńców na szkoły 26.10.18, 06:49
          xiazeluka napisała:

> Ta terrorystyczna akcja dewiantów płciowych służy promocji homopropagandy.
          >
          > Jak widzicie, towarzyszu, Mła odrobił lekcję.
          ===================================
          Tym wpisem tylko potwierdziłeś swoją bolszewicką mentalność.
          • xiazeluka Re: Napaść odmieńców na szkoły 26.10.18, 07:33
            Wytłumaczcie dlaczego, towarzyszu. Bo Mła nikomu do domu się nie wpycha, by zachwalać heteroseksualizm.
            • wkkr Re: Napaść odmieńców na szkoły 26.10.18, 11:06
              Stosujesz typową dla bolszewików metodę insynuacji, imputacji a następnie hiperbolizacji.
              W ten sposób bolszewicy z każdego potrafili zrobić wroga ludu.
              W tej akcji nie chodzi o zachwalanie czegokolwiek. Chodzi o to by ludzie zrozumieli że to czy ktoś jest homo czy hetero ma drugo albo trzeciorzędne znaczenie w ocenie tego człowieka.
              To czy ktoś jest hetero czy homo w znacznym stopniu jest zdeterminowane przez geny, to nie jest niczyja zasługa, wina. To nie jest też sprawa wolnej woli.
              A od tego że dzieciaki dowiedzą się że nie ma co się przypie...ć o to że ktoś jest homo czy hetero nikt nagle nie stanie się homoseksualistą.
              PS
              Najciekawsze jest to ze ofiarami zachowań homofobicznych w szkołach najczęściej padają osoby heteroseksualne.
              Wystarczy ze np. chłopak uczy się grać na pianinie (osobiście znam taki przypadek).
              • sz0k Re: Napaść odmieńców na szkoły 26.10.18, 11:19
                wkkr napisał:

> To czy ktoś jest hetero czy homo w znacznym stopniu jest zdeterminowane przez g
                > eny, to nie jest niczyja zasługa, wina. To nie jest też sprawa wolnej woli.

Te brednie powyżej to właśnie żywy przykład efektów prania mózgów homoporopagandy.
                • wkkr Re: Napaść odmieńców na szkoły 26.10.18, 17:09
                  sz0k napisał:

> wkkr napisał:
                  >
                  > > To czy ktoś jest hetero czy homo w znacznym stopniu jest zdeterminowane p
                  > rzez g
                  > > eny, to nie jest niczyja zasługa, wina. To nie jest też sprawa wolnej wol
                  > i.
                  >
                  > Te brednie powyżej to właśnie żywy przykład efektów prania mózgów homoporopagan
                  > dy.
                  ========================================
                  Pozostań głupcem, piewcą guseł.
              • xiazeluka Re: Napaść odmieńców na szkoły 26.10.18, 11:21
                "W ten sposób bolszewicy z każdego potrafili zrobić wroga ludu."

Na razie pedały i ich mecenasi stosują tę metodę wobec wszystkich, którzy homopropagandy nie przyjmują na kolanach. Mła się cieszy, że widzicie, iż jest to bolszewizm.

" Chodzi o to by ludzie zrozumieli że to czy ktoś jest homo czy hetero ma drugo albo trzeciorzędne znaczenie w ocenie tego człowieka. "

Oczywiście. Dlaczego więc cała ta Aktion odwołuje się do trzeciorzędnych znaczeń oceniających człowieka? Mła na przykład nie wie, czy jesteście normalni czy zboczeni i nic to Mła nie obchodzi. Mła ocenia Was wedle tego, co tu bazgrolicie, jest więc Mła znacznie lepszym edukatorem od tych zboczonych agitatorów.

Powtórzmy wyraźnie, aby nawet tak ograniczony towarzysz jak Wy zdołał tę prostą prawdę zrozumieć: seksualność jest prywatną i intymną sprawą każdego człowieka. Nikogo normalnego nie obchodzi, co inni wyprawiają w alkowach. Tymczasem dewianci popisują się ekshibicjonizmem i żądają specjalnych przywilejów, odwołując się do trzeciorzędnych cech opisujących człowieka.

"A od tego że dzieciaki dowiedzą się że nie ma co się przypie...ć o to że ktoś jest homo czy hetero nikt nagle nie stanie się homoseksualistą."

A dlaczego dzieciaki należy deprawować tego typu informacjami? To są sprawy, które same się układają, bez pośrednictwa nachalnej propagandy. Dzieci przy[..] się do siebie nawzajem o przeróżne rzeczy - ten jest okularnikiem, tamtem spoconym grubasem, inna ma zeza, a czwarty krzywe zęby. Dzieci chętnie odwołują się do takich cech zewnętrznych, by sobie grubo z ofiar pożartować, jednak skąd mają wiedzieć, że ktoś jest pedałem? Zeza, zwichrowane kły czy tuszę widać, w przeciwieństwie do seksualności. Ekshibicjoniści mają więc za swoje.

"Wystarczy ze np. chłopak uczy się grać na pianinie (osobiście znam taki przypadek). "

Po pierwsze nie ma czegoś takiego jak "homofobia", a po drugie powyższy przykład wprost dowodzi, że powodem kpin są cechy i właściwości zewnętrzne, a nie seksualizm. Komu bowiem nie wyrwało się pod adresem kierowcy przed sobą: "Jedź, pedale, do cholery! Światło bardziej zielone nie będzie!"
                • wkkr Re: Napaść odmieńców na szkoły 26.10.18, 17:14
                  Człowieku w jakim ty świecie żyjesz? Tęczowy piątek ma deprawować dzieciaki????
                  Te dzieciaki w necie widziały takie rzeczy od których mi i tobie niedobrze by się zrobiło!
                  Dzieciaki komórki dostają na komunię i wtedy zaczynają oglądać pornosy.
                  To jest prawdziwy problem a nie lekcja tolerancji w szkole!
                  Dlaczego świetojebliwcy na to maja wyjebane natomiast grzeje ich tęcza????
                  ====
                  Skoro nie ma czegoś takiego jak homofobia to od dzisiaj będę się do ciebie zwracał pre "pedale"
                  • xiazeluka Re: Napaść odmieńców na szkoły 27.10.18, 01:58
                    Tak, homotowarzyszu, zboczony piątek służy deprawowaniu młodzieży. Dlatego, że mąci im w głowach próbując dowieść, że zboczenie seksualne to normalność.

Tak, nie ma czegoś takiego jak homofobia, cioto.
                  • piq co za głupie pseudoargumenty,... 28.10.18, 16:19
                    ...czyli wobec postępu w dziedzinie elektroniki użytkowej i komunikacji trzeba przeprowadzać akcje dowodzące dzieciom, że odmieńcy nie są wcale odmieńcami.

Dzieci mają w komórkach nieograniczony dostęp do terabajtów drastycznej przemocy. Trzeba zatem prędziutko zrobić w szkołach akcję, że szarpanie za włosy jest równie dobre jak szczypanie i że należy je akceptować.
                  • kalllka Re: Napaść odmieńców na szkoły 28.10.18, 19:06
                    Tęczowy piątek.. hmm, to już bezmyślność doszla do tego, ze sobie zawłaszczyła tęcze i wywołuje ja w każdy piątek? /coś jak ognie sztuczne?/
                    • kalllka Re: Napaść odmieńców na szkoły 28.10.18, 19:56
                      Albo /wywołuje/ babę w wołaczu, coś jak indukcja -artificial intelligence..
                      • kalllka Re: Napaść odmieńców na szkoły 28.10.18, 19:58
                        Już tam pewnie na forum kobieta piąta z buta
                        się lansuje.
    • t_ete Wstyd 25.10.18, 23:02
      Ustawa 'Prawo oswiatowe':

"Szkoła winna zapewnić każdemu uczniowi warunki niezbędne do jego rozwoju, przygotować do wypełniania obowiązków rodzinnych i obywatelskich w oparciu o zasady solidarności, demokracji, tolerancji, sprawiedliwości i wolności "

Podstawa programowa :

„Szkoła dba o wychowanie dzieci i młodzieży w duchu akceptacji i szacunku do drugiego człowieka”.

Wiceminister Oswiaty :

„Nauczyciel realizuje bowiem w swojej pracy dydaktycznej nie samą podstawę programową, a wybrany przez siebie i dopuszczony do użytku w szkole przez jej dyrektora program nauczania”
      .....................................................................................................................................

Minister Zalewska wystraszyla sie Mlodziezy Wszechpolskiej - ale przeciez Ustawa jest, podstawa programowa jest, wiceminister oswiaty sie wypowiedzial, nauczyciel przedstawil dyrektorowi szkoly projekt lekcji tolerancji (wraz z materialami), ktory zostal zaakceptowany przez dyrektora szkoly.

A wy - Panowie zeszliscie ze swoimi epitetami na poziom 'zakazu pedalowania'. Wstyd.

Pomyslcie o tych dzieciakach dreczonych i wyzywanych przez rowiesnikow. Pomyslcie o nich.
      Pomyslcie jaka 'kare' za innosc moga dostac w dobie internetu.
      Najczesciej nie maja zadnego wsparcia w rodzinie. Nikt z nimi o tym nie rozmawia.
      Jedyne co ich spotyka to postawa jaka Wy prezentujecie w tym watku. Czyli chamskie prostactwo, ktorego mlodzi ucza sie od swoich rodzicow, starszych kumpli.

Jak powinna wygladac lekcja szacunku wobec drugiego czlowieka w szkole ?

Ze sie mowi 'dzien dobry' ?

tete
      • xiazeluka Re: Wstyd 26.10.18, 00:05
        Hipokrytka wyjechała kołchoźnikiem na ugór homoszaleństwa i wyrabia stachanowszczyznę.
        • t_ete Re: Wstyd 26.10.18, 00:19
          xiazeluka napisała:

> Hipokrytka wyjechała kołchoźnikiem na ugór homoszaleństwa i wyrabia stachanowsz
          > czyznę.

Nauka szacunku : 'odmienca w leb'.
          Wstyd.

tete
          • xiazeluka Re: Wstyd 26.10.18, 00:22
            Wstydź się przypisywać Mła frazy, których Mła nie użył.
            • t_ete Re: Wstyd 26.10.18, 00:47
              xiazeluka napisała:

> Wstydź się przypisywać Mła frazy, których Mła nie użył.

Nie nie nie. To nie my.
              My nie zachecamy do przemocy.
              Zadne tam w leb.
              Uzywamy jedynie okreslenia 'odmiency'.

Lub gorszych. Ale to tylko slowa.

Chlopak sie powiesil przez slowa. A kto tam wie dlaczego sie powiesil ?

Nauka szacunku trwa.

tete
              • xiazeluka Re: Wstyd 26.10.18, 07:48
                My, ludzie normalni, niezależnie od "orientacji seksualnej", unikamy publicznego roztrząsania spraw intymnych. Seksualność nie jest poglądem, nie jest kwestią polityczną, nie powinna być wywlekana w ekshibicjonistyczny sposób na światło dzienne. Jeśli jednak ktoś nie ma zahamowań i koniecznie chce poinformować wszystkich dookoła, że przyjemność sprawia mu wpychanie penisa do odbytu kolegi, to musi się liczyć z tym, że te obleśne czynności zostaną skomentowane. Chcącemu nie dzieje się krzywda, towarzyszko.

Sprzeciw wobec homopropagandy czy indywidualne, jednostkowe poczucie obrzydzenia wobec tych zwierzęcych praktyk uprawianych przez dewiantów nie jest ani przemocą, ani nawoływaniem do niej. Ciebie nie brzydzi psia kupa na trawniku? Mła zakłada, że brzydzi, że z odrazą omijasz to skażone miejsce, nie dorabiając do tego odczucia ideologii. A nie, że radośnie w paskudztwo wchodzisz, kabotyńsko wykrzykując tęczowe wyrazy wsparcia i miłości.

Dopóki zboczeńcy i odmieńcy (odrób lekcję - słowo queer to właśnie to znaczy: odmieniec) siedzieli cicho i nie domagali się dla siebie przywilejów tylko dlatego, że w odróżnieniu od normalnych ludzi wpychają sobie nawzajem penisy do odbytów - nikomu homosie nie przeszkadzali. Mła zna paru takich biednych, pokrzywdzonych przez psychikę ludzi i nigdy mu nie przyszło do głowy, żeby zabierać głos i komentować. Kiedy jednak hordy zboczeńców wyległy na ulice i zaczęły domagać się dla siebie specjalnych praw, terroryzując i prześladując normalnych ludzi, sytuacja się zmieniła. Normalni ludzie muszą stawiać opór tej odrażającej agresji. Zapalniki słów uzbrojono, do magazynków określeń załadowano ostrą amunicję. To nie jest już sprzeczka w autobusie, lecz wojna o zasady i pryncypia. Nie wolno dopuścić, by zboczeńcy weszli nam na głowy. My się tylko bronimy.

Na koniec tradycyjna trąba jerychońska hipokryzji. Jakiś niezrównoważony chłopak się powiesił, bo nie poradził sobie z grubymi słowami lub sytuacją. Dyplomowana hipokrytka tete zawyła ze zgrozy, choć do tej pory analogiczne "deficyty szacunku" wobec grubych, chudych, zezowatych, garbatych, pryszczatych, okularników etc. Jej nie przeszkadzały, podobnie jak samobójstwa nielatów wywołane zawodem miłosnym, niepowodzeniem edukacyjnym w szkole, konfliktem z rówieśnikami lub rodziną i tak dalej. Setki takich corocznych przypadków zbladły wobec jednego epizodu tylko dlatego, że słabeusz psychiczny był ponoć (bo co on może wiedzieć w tak młodym wieku) pedziem.

Narzucanie wszystkich homopropagandy to przejaw braku szacunku wobec bliźnich, towarzyszko.
                • benek231 Ale jaja... :O) 26.10.18, 08:26
                  xiazeluka napisała:

> My, ludzie normalni...
                • t_ete Re: Wstyd 26.10.18, 10:58
                  xiazeluka napisała:

> My, ludzie normalni, niezależnie od "orientacji seksualnej", unikamy publiczneg
                  > o roztrząsania spraw intymnych. Seksualność nie jest poglądem, nie jest kwestią
                  > polityczną, nie powinna być wywlekana w ekshibicjonistyczny sposób na światło
                  > dzienne. Jeśli jednak ktoś nie ma zahamowań i koniecznie chce poinformować wszy
                  > stkich dookoła, że przyjemność sprawia mu wpychanie penisa do odbytu kolegi, to
                  > musi się liczyć z tym, że te obleśne czynności zostaną skomentowane. Chcącemu
                  > nie dzieje się krzywda, towarzyszko.
                  >
                  > Sprzeciw wobec homopropagandy czy indywidualne, jednostkowe poczucie obrzydzeni
                  > a wobec tych zwierzęcych praktyk uprawianych przez dewiantów nie jest ani przem
                  > ocą, ani nawoływaniem do niej. Ciebie nie brzydzi psia kupa na trawniku? Mła za
                  > kłada, że brzydzi, że z odrazą omijasz to skażone miejsce, nie dorabiając do te
                  > go odczucia ideologii. A nie, że radośnie w paskudztwo wchodzisz, kabotyńsko wy
                  > krzykując tęczowe wyrazy wsparcia i miłości.
                  >
                  > Dopóki zboczeńcy i odmieńcy (odrób lekcję - słowo queer to właśnie to znaczy: o
                  > dmieniec) siedzieli cicho i nie domagali się dla siebie przywilejów tylko dlate
                  > go, że w odróżnieniu od normalnych ludzi wpychają sobie nawzajem penisy do odby
                  > tów - nikomu homosie nie przeszkadzali. Mła zna paru takich biednych, pokrzywdz
                  > onych przez psychikę ludzi i nigdy mu nie przyszło do głowy, żeby zabierać głos
                  > i komentować. Kiedy jednak hordy zboczeńców wyległy na ulice i zaczęły domagać
                  > się dla siebie specjalnych praw, terroryzując i prześladując normalnych ludzi,
                  > sytuacja się zmieniła. Normalni ludzie muszą stawiać opór tej odrażającej agre
                  > sji. Zapalniki słów uzbrojono, do magazynków określeń załadowano ostrą amunicję
                  > . To nie jest już sprzeczka w autobusie, lecz wojna o zasady i pryncypia. Nie w
                  > olno dopuścić, by zboczeńcy weszli nam na głowy. My się tylko bronimy.
                  >
                  > Na koniec tradycyjna trąba jerychońska hipokryzji. Jakiś niezrównoważony chłopa
                  > k się powiesił, bo nie poradził sobie z grubymi słowami lub sytuacją. Dyplomowa
                  > na hipokrytka tete zawyła ze zgrozy, choć do tej pory analogiczne "deficyty sza
                  > cunku" wobec grubych, chudych, zezowatych, garbatych, pryszczatych, okularników
                  > etc. Jej nie przeszkadzały, podobnie jak samobójstwa nielatów wywołane zawodem
                  > miłosnym, niepowodzeniem edukacyjnym w szkole, konfliktem z rówieśnikami lub r
                  > odziną i tak dalej. Setki takich corocznych przypadków zbladły wobec jednego ep
                  > izodu tylko dlatego, że słabeusz psychiczny był ponoć (bo co on może wiedzieć w
                  > tak młodym wieku) pedziem.
                  >
                  > Narzucanie wszystkich homopropagandy to przejaw braku szacunku wobec bliźnich,
                  > towarzyszko.

Po pierwsze :

Jest cos zaskakujacego w tym, ze panowie deklarujacy wlasna heteroseksualna 'normalnosc' z takim upodobaniem i tak obrazowo opowiadaja o aktach homoseksualnych. Strasznie się tym brzydza a jednoczesnie nie potrafia się powstrzymac. Za kazdym razem to samo. Nic tylko penisy, odbyty. Na okraglo. Za kazdym razem - kiedy to czytam - czuje sie tak jakby ktos tu kogos zmuszal do ogladania homoseksualnego porno. A nie zmusza przeciez. Podobnie jak nie ma przymusu ogladania heteroseksualnego porno.

Po drugie :

Ostatnie Marsze Rownosci (ten niewielki w Szczecinie i znacznie wiekszy w Lublinie) - to podobne obrazki. Z jednej strony idacy w marszu usmiechnieci, pogodni ludzie, czesto rodziny - ktorzy nie prezentuja swojej seksualnosci w sposob agresywny a z drugiej stony : przeciwnicy z wulgarnymi wyzwiskami, rzucaniem kamieniami, butelkami i plakaty 'zakaz pedalowania'.

Az sie prosi by na szkolnej lekcji o tym pogadac. Az sie prosi by nie pozostawiac mlodych ludzi jedynie fejsbukowym dyskusjom.

Po trzecie :

Lekcje, o ktore jest tyle krzyku mieli prowadzic nauczyciele. To do nauczycieli nalezal wybor materialow. Mogli skorzystac z tych, ktore ma LGBT ale nie musieli.

Widac, ze zaden z dyskutantow oprotestowujacych Teczowy Piatek nawet nie siegnal do konspektow lekcji dotyczacych tolerancji, ktore od lat prowadzone sa w szkolach.

tete
                  • wkkr Re: Wstyd 26.10.18, 11:13
                    1) To ze ci co najgłośniej krzyczą nie mają pojęcia o co w tym chodzi to standard.
                    2) To że na paradach równości nie epatuje się seksem to jest "zasługa" przeciwników głośno krzyczących.
                    niestety na zachodzie takie parady przypominają orgie. Na to zgody być nie może.
                    3) Wielu homożerców zwyczajnie cierpi na nerwice lękowe.
                    • xiazeluka Re: Wstyd 26.10.18, 11:37
                      1) Takimi kłamstwami nikogo nie oszukacie
                      2) Nie epatuje? Następny w spawalniczych okularach. Gógle/Grafika/Parada równości - popatrzcie i przestańcie kłamać.
                      3. Wielu adwokatów pedalstwa zwyczajnie cierpi na nerwice lękowe. Stąd się bierze wrzask o "prawa", jakby im jakichś brakowało.
                  • xiazeluka Re: Wstyd 26.10.18, 11:34
                    Jest zaskakujące, że ludzie nie deklarujący swojej heteroseksualności są pomawiani przez hipokrytki o takie właśnie czynności. Normalność polega na przemilczaniu takich intymnych kwestii, a nie na szpanowania daną "orientacją".

Hipokryzja wręcz wylewa się z pierwszego akapitu - homoseksualizm jest cacy, lecz gdy go opisać od strony technicznej, to tete się brzydzi. Toż to regularna homofobia w rozumieniu postępowej definicji tego nieistniejącego zjawiska. Przecież to - według Ciebie - nic nadzwyczajnego, jedna z wielu "orientacji". A tu proszę, jednak i dla Ciebie obrzydliwa. A dlaczego otwartym tekstem? A dlatego, że to pedały atakują szkoły. Chcą o sobie opowiadać? No to Mła ich w tym znoju wspomaga. Gdyby żaden zbok uczniów nie chciał prześladować, to Mła by skromnie milczał.

Po drugie z hipokryzji nie masz doktoratu, jak Mła błędnie przypuszczał. Jesteś profesorem zwyczajnym hipokryzji. Twierdzenie, że paradenmarsch dewiantów "nie prezentuje swojej seksualności" przebija poziom propagandy reżimowej telewizji. Jeśli nie chodzi o seksualizm - to o co chodzi? Jaką, czyją równość? Uśmiechniętych, pogodnych ludzi? Aż się prosi, by wysłać Ci listownie czterokilogramowy młotek, byś się puknęła w pełną zakłamania czaszkę. Już Mła Ci raz pisał - okłamujesz nie nas, bo to zbyt grube nici, okłamujesz siebie. Pstryknij w Gógla "Marsz równości/Grafika" i zacytuj treści z transparentów. Albo przyznaj, że jesteś ociemniała.

Lekcje mieli prowadzić nauczyciele - a niby na jakiej podstawie, dlaczego w tajemnicy przed rodzicami? Dlaczego funkcjonariusze państwowi, jakimi są belfrzy, zajmują się czymś, co nie należy do ich zadań i nie leży w kompetencjach?

Kolega piq zacytował stosowne ustępy KON-STY-TU-CJI, które wprost zabraniają tego typu akcji bez zgody rodziców. Do tego się nie odniosłaś. Tacy z Was właśnie obrońcy konstytucji.
                    • wkkr Re: Wstyd 26.10.18, 17:05
                      Mówisz że normalność polega na przemilczaniu kwestiach związanych z seksualnością.
                      To bardzo ciekawe bo to ty japę drzesz o seksualności homoseksualistów.
                      To wygląda tak jak byś się bał homoseksualizmu.
                      A naprawdę nie ma czego, no chyba że jakiś homo zacznie cię podrywać......
                      • xiazeluka Re: Wstyd 27.10.18, 02:01
                        Normalni ludzie nie łażą po ulicach wrzeszcząc, że właśnie mieli penisa w odbycie. A jak jakiś pedał Twojego pokroju zacznie się zalecać do Mła, to dostanie w mordę.
                    • t_ete Re: Wstyd 27.10.18, 00:21
                      xiazeluka napisała:

> Jest zaskakujące, że ludzie nie deklarujący swojej heteroseksualności są pomawi
                      > ani przez hipokrytki o takie właśnie czynności. Normalność polega na przemilcza
                      > niu takich intymnych kwestii, a nie na szpanowania daną "orientacją".

No to milcz. I nie atakuj innych.
                      Polecam maksyme przeczytana (dzisiaj) na blogu Kamila Gorzelanczyka :

„drogi przyjacielu, nie interesuje mnie wcale Twoja historia, więc bądź tak łaskaw i zostaw mnie w spokoju, a zapewniam, że odwdzięczę się tym samym.”

> Hipokryzja wręcz wylewa się z pierwszego akapitu - homoseksualizm jest cacy, le
                      > cz gdy go opisać od strony technicznej, to tete się brzydzi. Toż to regularna h
                      > omofobia w rozumieniu postępowej definicji tego nieistniejącego zjawiska. Przec
                      > ież to - według Ciebie - nic nadzwyczajnego, jedna z wielu "orientacji". A tu p
                      > roszę, jednak i dla Ciebie obrzydliwa. A dlaczego otwartym tekstem? A dlatego,
                      > że to pedały atakują szkoły. Chcą o sobie opowiadać? No to Mła ich w tym znoju
                      > wspomaga. Gdyby żaden zbok uczniów nie chciał prześladować, to Mła by skromnie
                      > milczał.

Przeczytales juz konspekt lekcji na temat tolerancji i szacunku ?
                      Lekcji prowadzonej przez NAUCZYCIELA.
                      Oczywiscie nie.

Lepiej sie nakrecac.

> Po drugie z hipokryzji nie masz doktoratu, jak Mła błędnie przypuszczał. Jesteś
                      > profesorem zwyczajnym hipokryzji. Twierdzenie, że paradenmarsch dewiantów "nie
                      > prezentuje swojej seksualności" przebija poziom propagandy reżimowej telewizji
                      > . Jeśli nie chodzi o seksualizm - to o co chodzi? Jaką, czyją równość? Uśmiechn
                      > iętych, pogodnych ludzi? Aż się prosi, by wysłać Ci listownie czterokilogramowy
                      > młotek, byś się puknęła w pełną zakłamania czaszkę. Już Mła Ci raz pisał - okł
                      > amujesz nie nas, bo to zbyt grube nici, okłamujesz siebie. Pstryknij w Gógla "M
                      > arsz równości/Grafika" i zacytuj treści z transparentów. Albo przyznaj, że jest
                      > eś ociemniała.

Znajdujesz w tym przyjemnosc ? Pewnie tak.

> Lekcje mieli prowadzić nauczyciele - a niby na jakiej podstawie, dlaczego w taj
                      > emnicy przed rodzicami? Dlaczego funkcjonariusze państwowi, jakimi są belfrzy,
                      > zajmują się czymś, co nie należy do ich zadań i nie leży w kompetencjach?

No wlasnie lezy w ich kompetencjach. Wynika z podstawy programowej.

> Kolega piq zacytował stosowne ustępy KON-STY-TU-CJI, które wprost zabraniają te
                      > go typu akcji bez zgody rodziców. Do tego się nie odniosłaś. Tacy z Was właśnie
                      > obrońcy konstytucji.

Bo Konstytucje - nalezy czytac w calosci. Zachecam.

Konspekty lekcji szacunku i tolerancji - sa dostepne w internecie. Od lat.

tete
                      • xiazeluka Re: Wstyd 27.10.18, 02:07
                        "I nie atakuj innych."

Mła nikogo nie atakuje bez powodu. A powód jest - zboczeńcy zaatakowali szkoły.

"Polecam maksyme przeczytana (dzisiaj) na blogu Kamila Gorzelanczyka :"

Jak to się ma do agresji zboczeńców na szkoły?

"Lekcji prowadzonej przez NAUCZYCIELA."

A kto upoważnił NAUCZYCIELA do propagowania zboczonej propagandy?

"Znajdujesz w tym przyjemnosc ? Pewnie tak. "

Wykazywanie na każdym kroku Twojej hipokryzji nie jest przyjemne.

" Wynika z podstawy programowej."

W podstawie programowej jest homopropaganda? Zacytuj.

"Bo Konstytucje - nalezy czytac w calosci. Zachecam."

Powiedziała tete, która kwestionowała konstytucyjną możliwość odesłania Gersdorf na emeryturę w trakcie kadencji. KON-STY-TU-CJA!!!111

"Konspekty lekcji szacunku i tolerancji - sa dostepne w internecie. Od lat."

Tak, Twoja tolerancja i szacunek do PiS jest legendarne.
                        • t_ete Re: Wstyd 27.10.18, 11:07
                          xiazeluka napisała:

> Mła nikogo nie atakuje bez powodu. A powód jest - zboczeńcy zaatakowali szkoły.

Powod zawsze sie znajdzie.

> Jak to się ma do agresji zboczeńców na szkoły?

Nie atakuj innych za ich odmienne seksualne preferencje. Oni sie odwzajemnia tym samym.

> A kto upoważnił NAUCZYCIELA do propagowania zboczonej propagandy?

Najpierw musialbys UDOWODNIC, ze to jest 'propagowanie zboczonej propagandy'.
                          Tolerancja i szacunek dla innych ludzi - to nie jest 'zboczona propaganda'.

> Wykazywanie na każdym kroku Twojej hipokryzji nie jest przyjemne.

Masochista ?

> W podstawie programowej jest homopropaganda? Zacytuj.

Homopropaganda jest w Twojej glowie. W podstawie programowej mowa jest o szacunku i tolerancji dla drugiego czlowieka.

> Powiedziała tete, która kwestionowała konstytucyjną możliwość odesłania Gersdor
                          > f na emeryturę w trakcie kadencji. KON-STY-TU-CJA!!!111

Poniewaz jest to z Konstytucja sprzeczne.

> Tak, Twoja tolerancja i szacunek do PiS jest legendarne.

Mam w sobie poklady cierpliwosci. Inni sie ze mnie na tym forum troche nasmiewaja. Wlasnie dlatego, ze potrafie grzecznie rozmawiac nawet z tymi, ktorzy mnie atakuja.
                          Nie obrzucam ich inwektywami. Chwilowa cudza zlosc czytam jak emocje. Nie jestem pamietliwa. Moge sie z kims nie zgadzac ale nie dam sie zapedzic do zapasow w blocie.

Sumujac : traktuje innych ludzi tak - jak sama chcialabym byc przez nich traktowana.

A co do szacunku i tolerancji wobec PiS czy jakiejkolwiek partii ... to ludzie ja tworza. To ludzie wyrazaja poglady. To ludzie prezentuja postawy wobec innych i swiata (a wiec tez innych ludzi). Czym innym jest ogladanie tych ludzi w TV lub czytanie ich tekstow w necie - i komjentowanie ; czym innym bezposrednia rozmowa z nimi - w realu czy chocby tu - na forum.

tete

• xiazeluka Re: Wstyd 27.10.18, 15:06
                            Powód jest, a nie "się znalazł ". Zboczeńcy napadli na szkoły, by deprawować cudze dzieci. Nie twórz symetrii tam, gdzie jej nie ma - Mła nie wdziera się do szkół, by opowiadać o swoim życiu intymnym. Nie ma żadnego "odwzajemniania", jest niesprowokowana agesja.

Mła nie musi niczego udowadniać. Ty musisz udowodnić, że skryte przemycanie do szkół wbrew woli rodziców treści deprawacyjnych jest dozwolone i uwzględnione w podstawie programowej. Homopropaganda jest propagandą , a nie nauką tolerancji i szacunku. Usiłuje się wmówić ludziom, że dewiacje seksualne są normą, zamiast zachęcać, by tych biednych ludzi traktować pobłażliwie.

Odesłanie prezes SN w trakcie kadencji jest dozwolone w konstytucji. Paru zdań przeczytać nie umiesz. Mła już klarował: w przypadku ustawowej zmiany ustroju sądów kadencja prezesa SN może ulec skróceniu. Można się z taką interpretacją nie zgadzać, lecz uczciwie należy jednocześnie przyznać, że konstrukcja tej lewej konstytucji jest na tyle mętna, iż jednoznaczności tu nie ma. A nie kłamać, że jest.
                      • benek231 Napluj na Kretyna, Tete :O) 27.10.18, 07:14
                        t_ete napisała:

„drogi przyjacielu, nie interesuje mnie wcale Twoja historia, więc bądź tak łaskaw i zostaw mnie w spokoju, a zapewniam, że odwdzięczę się tym samym.”
                        Nie z Kretynem te numery, Tete.

Ponadto on wrecz lubuje sie w dlubaniu szpilka w tych homoseksualnych sferach intymnych. Oni ida ulica po to by swymi przyjaznymi i pogodnymi marszami przypominac o wlasnej obecnosci w spoleczenstwie, by zostac zaakceptowanymi jako jego czesc, a ten debil - ktorego och jak drazni publiczne roztrzasanie seksualnosci - natychmiast zaczyna dlubac w ich odbytach. I dlubie az do zerzygu.
                        Tete, Czy Ty doprawdy nie zauwazylas, ze Kretyn jest po prostu zlym czlowiekiem? Kims na kogo nie traci sie ani sekundy cennego czasu(?)
                      • piq masz, tete, koszulkę z nadrukiem "konstytucja"? 28.10.18, 16:49
                        To ją spal albo zamień w ścierkę. Konstytucję stosuje się wprost, panieneczko, a nie w sposób wybiórczy. Wasza hipokryzja ogranicza stosowanie konstytucji tylko do waszych celów politycznych, a gdy wam nie pasuje, wycieracie sobie nią zadki.
                        • t_ete Konstytucje stosuje sie wprost 28.10.18, 18:37
                          piq napisał:

> To ją spal albo zamień w ścierkę. Konstytucję stosuje się wprost, panieneczko,
                          > a nie w sposób wybiórczy. Wasza hipokryzja ogranicza stosowanie konstytucji tyl
                          > ko do waszych celów politycznych, a gdy wam nie pasuje, wycieracie sobie nią za
                          > dki.

- ale nie wybiorczo.

Kluczem jest niezawislosc . Sprawdz jakie sa w Konstytucji zawarte gwarancje niezawislosci.

Moim zdaniem pozwoliles sobie wmowic, ze wystarczy wyjac z Konstytucji ust.4 Art.180 "Ustawa określa granicę wieku, po osiągnięciu której sędziowie przechodzą w stan spoczynku" - i juz sie wszystko zgadza.

Nie zgadza sie.

Poniewaz istnieje rowniez ust.1 Art.180 a ten mowi jasno : "Sędziowie są nieusuwalni"

Art.180 wyraznie precyzuje kiedy mozna przeniesc sedziego w stan spoczynku :

ust.3 Sędzia może być przeniesiony w stan spoczynku na skutek uniemożliwiających mu sprawowanie jego urzędu choroby lub utraty sił. Tryb postępowania oraz sposób odwołania się do sądu określa ustawa

ust.5 W razie zmiany ustroju sądów lub zmiany granic okręgów sądowych wolno sędziego przenosić do innego sądu lub w stan spoczynku z pozostawieniem mu pełnego uposażenia.

Nalezy jednak pamietac, ze ust. 5 nie dotyczy sedziow Sadu Najwyzszego

Wracajac do Pierwszej Prezes SN

Art.183, ust.3 "Pierwszego Prezesa Sądu Najwyższego powołuje Prezydent Rzeczypospolitej na sześcioletnią kadencję spośród kandydatów przedstawionych przez Zgromadzenie Ogólne Sędziów Sądu Najwyższego".

A teraz - powiaz te wszystkie zapisy - i zastanow sie w jaki sposob mozna wprowadzic 'ustawowe obnizenie wieku emerytalnego dla sedziow SN, tzn. okreslenie wieku przejscia w stan spoczynku' - tak by ustawa nie byla sprzeczna z Konstytucja .... ?

Musialaby taka ustawa zawierac zapis - ze to nie dotyczy JUZ POWOLANYCH sedziow. Wowczas nie mozna byloby zarzucic, ze jest niezgodna z Art.180, ust.1 Konstytucji - o zasadzie nieusuwalnosci sedziow oraz tego, ze wprost lamie zapis Art.183, ust.3 o 6-letniej kadencji Pierwszego Prezesa SN

Ale PiS-owi przeciez nie chodzilo o zadna reforme sadownictwa - a o czystke personalna.
                          I pod ta czystke zostala 'skrojona' ta nieszczesna ustawa. Nie mogla zawierac zapisu, ze nie dotyczy juz powolanych sedziow - bo nie bylaby 'politycznie uzyteczna'

tete

• piq bardzo ładnie, tylko że w innych sprawach... 28.10.18, 18:54
                            ...takich jak art. 48 oraz 53, który wymieniłem, zdejmujesz tę koszulkę, bo cię uwiera, przepociła się, spłowiała albo zaśmierdła. Hipokryzja - tak to się nazywa w cywilizowanym świecie.
                            • t_ete pomylilam watki 28.10.18, 23:32
                              piq napisał:

> ...takich jak art. 48 oraz 53, który wymieniłem, zdejmujesz tę koszulkę, bo cię
                              > uwiera, przepociła się, spłowiała albo zaśmierdła. Hipokryzja - tak to się naz
                              > ywa w cywilizowanym świecie.

O przepraszam - pomylilam watki.

A co do wymienionych artykulow - co sadzisz o sytuacji, w ktorej rodzice daja pisemna zgode by ich dzieci uczestniczyly w zajeciach 'Teczowego piatku' a wystraszona dyrekcja szkoly wycofuje sie pod 'ogolna' (kuratorium, reakcja KK, MW) presja ?

Kto tu lamie Konstytucje ?

tete
                              • t_ete Re: pomylilam watki 28.10.18, 23:36
                                t_ete napisała:

> O przepraszam - pomylilam watki.

Nie watek pomylilam a dyskutanta. Pisalam do Xiazeluka.

tete

• piq to się robi odrębne zajęcia dla tych,... 29.10.18, 00:25
                                ...którzy tego chcą, a nie dla wszystkich.
                          • kalllka Re: Konstytucje stosuje sie wprost 28.10.18, 18:57
                            Ja przepraszam tetetko, ale pomyliłaś wątki. Piszesz o sędziach sądu najwyższego gdy dyskusja o młodzieży...
                            • t_ete Re: Konstytucje stosuje sie wprost 28.10.18, 23:32
                              kalllka napisała:

> Ja przepraszam tetetko, ale pomyliłaś wątki. Piszesz o sędziach sądu najwyższe
                              > go gdy dyskusja o młodzieży...

Dzieki.
                              Rzeczywiscie pomylilam

tete
                              • t_ete Re: Konstytucje stosuje sie wprost 28.10.18, 23:35
                                t_ete napisała:

> Dzieki.
                                > Rzeczywiscie pomylilam

Pisalam do Xiazeluka.

tete
                          • xiazeluka Re: Konstytucje stosuje sie wprost 29.10.18, 12:23
                            180/4
                            "Ustawa określa granicę wieku, po osiągnięciu której sędziowie przechodzą w stan spoczynku."

180/5
                            "W razie zmiany ustroju sądów lub zmiany granic okręgów sądowych wolno sędziego przenosić do innego sądu lub w stan spoczynku z pozostawieniem mu pełnego uposażenia."

Tak więc sędziowie są "nieusuwalni" we wszystkich przypadkach poza wyszczególnionymi w tym samym artykule. Gdyby byli "nieusuwalni" całkowicie, to punkty 4 i 5 nie miałyby racji bytu. Stosujesz zapisy konstytucji wybiórczo nie rozumiejąc, że należy je traktować jako całość. Nie rozumiesz także pojęcia "nieusuwalni" - z chwilą osiągnięcia wieku emerytalnego sędziowie schodzą z urzędu z mocy ustawy, ale nie są przez nikogo usuwani.

"Nalezy jednak pamietac, ze ust. 5 nie dotyczy sedziow Sadu Najwyzszego"

A to skąd wzięłaś? Art. 175:
                            "Wymiar sprawiedliwości w Rzeczypospolitej Polskiej sprawują Sąd Najwyższy, sądy powszechne, sądy administracyjne oraz sądy wojskowe."

Wszystko pomieszałaś i o niczym nie masz pojęcia.
                • wkkr Re: Wstyd 26.10.18, 11:07
                  Ty nie jesteś normalny.
                  • cullinan1 Re: Wstyd 26.10.18, 15:06
                    wkkr napisał:

> Ty nie jesteś normalny.

zrobiłeś już coming out?
                    Podobno pedalstwo to normalność więc nie masz się czego wstydzić i krygować na forum tym właśnie.
                    • wkkr Re: Wstyd 26.10.18, 17:08
                      cullinan1 napisał(a):

> wkkr napisał:
                      >
                      > > Ty nie jesteś normalny.
                      >
                      > zrobiłeś już coming out?
                      =======================
                      Nie mam powodu do wyłażenia z szafy, ale uwierz mi że jeśli bym miał to nie wahałbym się ani minuty.
                      ===================
                      Jestem katolikiem, rzymskim katolikiem (nie toruńskim). Wiarę w Boga traktuje poważnie.
                      Dlatego już dawno wyleczyłem się z homofobii.
                      Brzydzę się zaś fałszem i hipokryzją.
                      • cullinan1 Re: Wstyd 26.10.18, 17:16
                        wkkr napisał:

> Jestem katolikiem, rzymskim katolikiem

znakiem tego znasz naukę kościoła rzymskokatolickiego.
                        Otóż kościół nie potępia homoseksualizmu, przeciwnie, taki ma te same prawa w kościele jak inni.
                        Natomiast nauka kościoła potępia czyny homoseksualne, a to takich niewątpliwie należą parady czy takie akcje jak ta.
                        Chyba się pogubiłeś właśnie.
                        • t_ete Bummm :) 27.10.18, 00:07
                          cullinan1 napisał(a):

> Natomiast nauka kościoła potępia czyny homoseksualne, a to takich niewątpliwie
                          > należą parady czy takie akcje jak ta
                          .
                          > Chyba się pogubiłeś właśnie.

Rozmowa o tolerancji to czyn homoseksualny ?
                          Marsz Rownosci to czyn homoseksualny ?

Stanowczo powinienes sie zaczac spowiadac z rozmow na Aqua.
                          Na upartego mozna je 'podciagnac' pod czyny homoseksualne.

tete

• cullinan1 zawsze byłaś tępa tete 27.10.18, 10:48
                            i mimo, że robisz w zdrowiu nic ci się nie poprawia.
                            Kiedyś się zadusisz tą polityczną poprawnością właśnie.
      • piq dlaczego zatem, dziewczynko droga,... 28.10.18, 16:40
        ...nie wprowadzić lekcji dotyczących znacznie bardziej drastycznego zjawiska, czyli bicia i prześladowania czegokolwiek związanego z Arką przez kibiców Lechii, kibiców Polonii przez żyletę Legii czy szatkowania kibiców Craxy przez szarksów Wisły? To znacznie powszechniejsze zjawisko i bardziej brutalne niż jakieś tam następstwa kamingałtu 12-latka że jest homoseksualistą na podstawie bredni, które mu serwuje homopropaganda?

Gdzieś niedawno czytałem jakiegoś niusa, że "zaszczuty 10-latek popełnił samobójstwo, bo prześladowały go dzieci w szkole z powodu, że jest gejem". Zdaje się w USA. Moja reakcja jest oczywista: do czego doprowadziliście, postempackie gnojki, że nieukształtowany jeszcze 10-latek dokonuje kamingałtu, bo nie lubi dziewczynek i woli chłopców (w tym wieku normalne)? To wy zabiliście to dziecko swoim nieustannym rzężeniem na temat "gejostwa", kłiru i dżędru, bo to wy namieszaliście mu w biednej dziecinnej głowie. A idioci piszą w mediach "zbrodnia z homofobii" i wy też robicie sobie dobrze takimi historiami.

Szacunek dla drugiego czlowieka wynosi się z domu, a nie ze szkoly, bo szkoła nie wychowuje. Obciążanie szkoły obowiązkiem wychowania dzieci (a dokładniej - wychowanie przez państwo zamiast rodzinę) to wstęp do totalitaryzmu. Jak ktoś zna historię, to doskonale wie, które przykłady podać od ręki. Ale wy postempacy wszak dążycie do wychowawczego monopolu państwa, czyli klik trzymających władzę, a rodzina jest waszym głównym wrogiem, podobnie jak podstawowe zasady moralne wynikające z prawa naturalnego, gdyż chcecie je mieć w garści i decydować, co jest dobre, a co złe - i kiedy takie, a kiedy takie.
        • t_ete Re: dlaczego zatem, dziewczynko droga,... 29.10.18, 00:13
          piq napisał:

> ...nie wprowadzić lekcji dotyczących znacznie bardziej drastycznego zjawiska, c
          > zyli bicia i prześladowania czegokolwiek związanego z Arką przez kibiców Lechii
          > , kibiców Polonii przez żyletę Legii czy szatkowania kibiców Craxy przez szarks
          > ów Wisły? To znacznie powszechniejsze zjawisko i bardziej brutalne niż jakieś t
          > am następstwa kamingałtu 12-latka że jest homoseksualistą na podstawie bredni,
          > które mu serwuje homopropaganda?

Uwazasz, ze lekcje szacunku i tolerancji (te z podstawy programowej) dotycza wylacznie preferencji seksualnych ? Mysle, ze jednak nie.
          'Teczowy piatek' to jedna z takich lekcji. Nie jedyna.

> Szacunek dla drugiego czlowieka wynosi się z domu, a nie ze szkoly, bo szkoła n
          > ie wychowuje. Obciążanie szkoły obowiązkiem wychowania dzieci (a dokładniej - w
          > ychowanie przez państwo zamiast rodzinę) to wstęp do totalitaryzmu. Jak ktoś zn
          > a historię, to doskonale wie, które przykłady podać od ręki. Ale wy postempacy
          > wszak dążycie do wychowawczego monopolu państwa, czyli klik trzymających władzę
          > , a rodzina jest waszym głównym wrogiem, podobnie jak podstawowe zasady moralne
          > wynikające z prawa naturalnego, gdyż chcecie je mieć w garści i decydować, co
          > jest dobre, a co złe - i kiedy takie, a kiedy takie.

Wy postepacy ????

Szacunek. Wychowanie. Rodzina. Zgadzam sie.

A co zrobic gdy Tato i Wujek sa kibicami Legii i rycza 'je....c' Arke ? Na faceta w czerwonych spodniach - mowia 'pedal' a na Kurda z knajpki - 'ciapate' ?

Takie bywaja wzorce.
          Dzieciaki tylko je powtarzaja.

To chcialbys w koncu sprobowac to zmienic czy nie ?
          Rozumiem nauczycieli (tych z misja), ze chcieliby. Chcieliby porozmawiac z uczniami
          o stereotypach i emocjach.

tete
          • xiazeluka Re: dlaczego zatem, dziewczynko droga,... 29.10.18, 12:24
            A Tete nadal nie rozumie, że "szacunek i wychowanie" odnoszą się do ludzi, a nie tylko dewiantów.
    • qwardian Re: Napaść odmieńców na szkoły 26.10.18, 06:02

Zapraszam do lektury Roberta Winnickiego, młodego człowieka z partii narodowej, który eksponuje pseudokonserwatywny charakter pisowskich zdrajców z bliskowschodnim rodowodem. Jako ofiara tego forum, który naiwnie poddał się indoktrynacji forumowiczów Tete, Wikula i Kretyna z Oregonu zagłosowałem na PiS i teraz rozważam prawne kroki o zadośćuczynienie tragicznych konsekwencji z tego wynikających..

dorzeczy.pl/kraj/81540/Taka-jest-prawda-o-waszym-pseudokonserwatywnym-charakterze-Winnicki-ostro-o-teczowej-propagandzie-pod-rzadami-PiS.html
    • cullinan1 Konstytucja 26.10.18, 10:02
      Art. 48
      1. Rodzice mają prawo do wychowania dzieci zgodnie z własnymi przekonaniami. Wychowanie to powinno uwzględniać stopień dojrzałości dziecka, a także wolność jego sumienia i wyznania oraz jego przekonania.
    • qwardian Re: Napaść odmieńców na szkoły 27.10.18, 10:09

W katolickim pojęciu demoralizacja jest gorsza od śmierci. O wartości warto walczyć nawet jeżeli się ostatecznie przegra. Niemcy przedłużyły swój byt o 50 lat, ale oni nie wierzyli w Boga i musieli to zrobić kosztem 14 milionów wybitnych i walecznych jednostek. My to robimy na płaszczyźnie pokojowej i jak dotychczas Bozia nam sprzyja..
    • institoris2 tak sobie czytam ten watek 28.10.18, 14:04
      artykuly w prasie, ogladam dyskusje i dochodze do wniosku, ze Polska w porownaniu do oswieconego zachodu, to straszny zascianek jest.
      Takie "teczowe piatki" to codzienna rzeczywistosc w niemieckich szkolach jest i to rzeczywistosc prawnie usankcjonowana i prawem wymuszona.

www.schulentwicklung.nrw.de/q/gendersensible-bildung-und-erziehung/grundlagen/rechtliche-grundlagen/index.html
      Takich dyskusji jak w Polsce juz nie ma, bo juz dawno nie ma o czym dyskutowac, a i dyskutantow brak, bo malo kto chce sie narazac na spoleczna stygmatyzacje.
      Ciekawe jak dlugo potrwa, az "europejskie standardy" w tej dziedzinie zostana zaimplantowane w Polsce?

• qwardian Re: tak sobie czytam ten watek 28.10.18, 14:43

To jest straszne jaki los spadł na Niemców, ale odchodząc od kościoła sami go sobie zgotowali...
        • babaobaba Re: tak sobie czytam ten watek 28.10.18, 19:57
          qwardian napisał:

>
          >
          > To jest straszne jaki los spadł na Niemców, ale odchodząc od kościoła sami go s
          > obie zgotowali...
          >

Duby smalone, qwardian. Czytałem gdzieś szacunki, że co piąty ksiądz jest pedałem.
          Pewnie zacni księża obawiają się, że w piątkowe pogadanki sprawa się wyda. Nie wykluczam tego ale przecież wystarczyło dobrze się prowadzić. Milczenie to też rodzaj hipokryzji.
          • sz0k Re: tak sobie czytam ten watek 29.10.18, 15:58
            babaobaba napisał:

> Duby smalone, qwardian. Czytałem gdzieś szacunki, że co piąty ksiądz jest pedał
            > em.

A fuj, co za obrzydliwy, homofobiczny język.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka