Dodaj do ulubionych

GW obala stereotypy

05.05.19, 17:12
Polki przechodźcie na islam! Spierdalajcie z tego strasznego kraju. Czeka na was szczęście i spełnienie.

weekend.gazeta.pl/weekend/1,152121,24699927,mowili-ze-maz-bedzie-mnie-bil-i-trzymal-w-piwnicy-polskie.html
Obserwuj wątek
    • qwardian Re: GW obala stereotypy 05.05.19, 17:13

hehe..
    • au999 mnie intryguje jedno 05.05.19, 17:31
      swego czasy bywałem na forum o cudzoziemcach.
      Tam dominowały kobiety związane z Arabami.
      Kiedyś zapytałem dlaczego one wszystkie przeszły na islam a żadna nie nawróciła swego lubego na chrześcijaństwo.
      Dostałem odpowiedź w postaci bana właśnie.
      • maksimum Re: mnie intryguje jedno 05.05.19, 17:58
        au999 napisał:

> Kiedyś zapytałem dlaczego one wszystkie przeszły na islam a żadna nie nawróciła
        > swego lubego na chrześcijaństwo.
        > Dostałem odpowiedź w postaci bana właśnie.
        -----------
        Wiekszosc tych przechodzacych na islam,to ludzie "po przejsciach" i kobiety lekkich obyczajow.
        Znam takich.
        Jestes w strasznym dole-to zmieniasz religie...i swiat jest calkiem inny.
    • snajper55 Re: GW obala stereotypy 05.05.19, 17:54
      oleg3 napisał:

> Polki przechodźcie na islam! Spierdalajcie z tego strasznego kraju. Czeka na wa
      > s szczęście i spełnienie.
      >
      >
      > weekend.gazeta.pl/weekend/1,152121,24699927,mowili-ze-maz-bedzie-mnie-bil-i-trzymal-w-piwnicy-polskie.html

Stereotypy? Mówiące że muzułmanin to fanatyk z nożem w zębach? Że żonę bije i zamyka w piwnicy? A kto w nie wierzy??? Kto wierzy w stereotypy o Polakach, mówiące że jesteśmy leniwymi pijakami i złodziejami? Katolickimi fanatykami którzy antysemityzm wysysają z mlekiem matki?

S.
      • dachs Re: GW obala stereotypy 05.05.19, 18:14
        snajper55 napisał:

> Stereotypy? Mówiące że muzułmanin to fanatyk z nożem w zębach? Że żonę bije i z
        > amyka w piwnicy? A kto w nie wierzy???

Owszem, Snajperze. Zdarzają sie muzułmanie, którzy traktują swoje żony przyzwoicie.
        Przynajmniej tak długo, jak są posłuszne.
        Znam dwie, które miały naprawdę okropne przejścia z cywilizowanymi - jak na islam - Turkami.
      • oleg3 Re: GW obala stereotypy 06.05.19, 11:19
        > Że żonę bije i zamyka w piwnicy?

Snajper. Jesteś skrajnym filosemitą. Takim, który nigdy i nigdzie nie znajdzie jakiejkolwiek winy w najbardziej odrażającym uczynku jakiegokolwiek Żyda. Nie dokładaj do tego statusu najbardziej filoislamskiego durnia. Nawet na portalu gazeta.pl pojawiały się teksty o statusie kobiety w islamie.
        • snajper55 Re: GW obala stereotypy 06.05.19, 11:26
          oleg3 napisał:

> > Że żonę bije i zamyka w piwnicy?
          >
          > Snajper. Jesteś skrajnym filosemitą. Takim, który nigdy i nigdzie nie znajdzie
          > jakiejkolwiek winy w najbardziej odrażającym uczynku jakiegokolwiek Żyda. Nie d
          > okładaj do tego statusu najbardziej filoislamskiego durnia. Nawet na portalu ga
          > zeta.pl pojawiały się teksty o statusie kobiety w islamie.

O statusie kobiet w chrześcijaństwie też się pojawiały. Tylko te nazywane są przez niektórych amtykoscielną propagandą.

S.
          • oleg3 Re: GW obala stereotypy 06.05.19, 11:29
            Tak. Tak. Status żony w chrześcijaństwie jest identyczny ze statusem żony w islamie.
        • qwardian Re: GW obala stereotypy 06.05.19, 11:40

Ma prawo to robić regułą Kalego obowiązującą w Afryce. Jako nazista doskonale rozumiem semickie postrzeganie wspólnoty plemiennej. W ich religii nie ma kobiet, w naszej katolickiej kobieta jest wywyższona..
          • oleg3 Re: GW obala stereotypy 06.05.19, 14:29
            qwardian napisał:

> Ma prawo to robić regułą Kalego obowiązującą w Afryce.

Ma prawo! My zaś mamy prawo go ośmieszać. Wskazywać na błędy w rozumowaniu i hipokryzję. Na infantylizm. Na niekonsekwencje.
      • piq przecież to ty, snajper, wielokrotnie twierdziłeś, 07.05.19, 13:08
        ...że Polacy to katoliccy fanatycy, którzy antysemityzm wypijają z mlekiem matki. Zatem wierzy na pewno snajper. To w ramach krótkiej odpowiedzi na twoje pytanie. Chyba że nie wierzysz w to, co twierdzisz, wtedy odszczekuję.

snajper55 napisał:
        > Stereotypy? Mówiące że muzułmanin to fanatyk z nożem w zębach? Że żonę bije i z
        > amyka w piwnicy? A kto w nie wierzy??? Kto wierzy w stereotypy o Polakach, mówi
        > ące że jesteśmy leniwymi pijakami i złodziejami? Katolickimi fanatykami którzy
        > antysemityzm wysysają z mlekiem matki?
    • qwardian Re: GW obala stereotypy 05.05.19, 18:25

Skoro stereotyp Bliskiego Wschodu jest tak błędny i jest tam tak wspaniale, to nie powinniśmy przyjmować z tego terytorium żadnych uciekinierów, bo nie spełniają warunków uchodźcy. Ja jestem osobą ugodową i gotów z każdym się zgodzić..
    • babaobaba Re: GW obala stereotypy 06.05.19, 15:08
      Nie bierz tego na rozum bo ci się nie uda. Spróbuj na logikę - żydowska gazeta popiera islam...
      Można tarzać się ze śmiechu, żałosny gnojku.

landknecht napisał:........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka