Dodaj do ulubionych

130 żon Kenijczyka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 19:52
I to jest gość, któremu zazdroszczę! I jeszcze to nazwisko smile Standing ovation
Mr. Akuku!!
Obserwuj wątek
    • Gość: edzio Z.a.j.e.b.i..ś.c.i.e, ja też tak chcę :) IP: *.chello.pl 25.10.04, 20:11
      ehh...
      • Gość: Nikita Pietrow czarni to prawdziwi maratończycy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 20:32
        • Gość: Nikita Pietrow wszystko x 130 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 21:05
          130 razy w ciągu dnia skłamać, że ładnie wygląda
          130 razy w ciągu dnia skłamać, że się kocha
          130 razy w ciągu dnia wysłuchać, że ją boli głowa
          130 razy w ciągu dnia dać kasę na zakupy

I o zgrozo:
          !!!!!!!!!MIEĆ 130 TEŚCIOWE!!!!!!!!!
          • Gość: JoeT Rekord - dozyc 85 lat w kraju gdzie 14% ma AIDS IP: 5.5R* / *.ext.ti.com 26.10.04, 00:39
            Sprawdzilem kilka faktow o Kenii zwiazanych z trescia artykulu: "Population:
            30,339,770. Kenya has 2,100,000 people living with AIDS and HIV. That is 13.95
            percent of there population."

Kenia ma 30 mln ludnosci. Z tego 2.1 mln jest chora na AIDS. Jest to 14%
            ludnosci. AIDS rozpowszechnia sie w krajach gdzie ludzie maja wielu partnerow
            seksulanych.
            • Gość: Mwangi Njagi Re: Deviations from Real Data IP: *.cable.mindspring.com 26.10.04, 09:01
              @JoelT, Whilst it's true that AIDS / HIV is a problem in my country, it's not in
              the scale of 14% of total population. I can assure you that. The Govt. of Kenya
              has taken the challenge for the past 8 years with mass education on the scorge
              and it's being brought under control. Data reveals that the proliferation of new
              cases is in the negative as compared to the same period last year, which is good
              news.

Secondly, this iis what I always say in so many threads, the media controls
              images , and ofcourse , what would be exiting to hear besides thousands dying of
              AIDS in Africa. To me, mainstream media is one of the most unreliable sources of
              real info and I have always insisted, If you want to know about Africa and it's
              predicament, just visit it. I have had the privilege of hosting a lot of my
              Polish Friends and we have a Kenyan Students Assosiation in Warsaw where they
              hold "Dni Kenii" in Wola Mokotow every year to give more info on how to visit
              and better statistics than the Media.

The contact person is James Ofwona (james.ofwona@kenya.com.pl) or Gabriel
              Malinowska (Gabriela.Malinowska@kenya.com.pl). They will provide you with a lot
              of info about Kenya, It's trade ties with Poland and future investements and
              prospects of the two countries as well as when the major events take place.

I hope I have been informative.
      • Gość: steve Re: Z.a.j.e.b.i..ś.c.i.e, ja też tak chcę :) IP: *.dip.t-dialin.net 25.10.04, 20:36
        Edzio daj se spokoj,a co by powiedzial p. K. Bicie rekordu to "be"
      • Gość: darek_w1 Re: Z.a.j.e.b.i..ś.c.i.e, ja też tak chcę :) IP: *.lan.pop.pl 25.10.04, 21:02
        A 130 teściowych też chcesz?
        wink))
      • Gość: SABAŁA Re: Z.a.j., ja też tak chcę :) KAŻDY BY CHCIAŁ !! IP: *.cg.shawcable.net 25.10.04, 21:09
      • Gość: Doradca biznesowy Wez azyl w Kenii IP: 138.49.34.* 25.10.04, 21:19
        Bedzie to pierwszy azyl w Historii Ziemi, zeby facet wzial azyl ze wzgledow
        seksualnych. Znajdziesz sie w Ksiedze Rekordow
      • Gość: eevvvvvv Re: Z.a.j.e.b.i..ś.c.i.e, ja też tak chcę :) IP: 81.15.226.* 25.10.04, 21:32
        hehehe
        tylko zapominacie chlopaki, ze jeszcze te wszzsytkie zony trzeba utrzymac wink
        • Gość: A.H Re: Z.a.j.e.b.i..ś.c.i.e, ja też tak chcę :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 23:12
          utrzymac ??? NIE je trza poslac do roboty big_grin
      • Gość: ziggy [...] IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.04, 21:56
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Europejczyk Ja mialem lekko ponad 500 dziewczyn z ktorymi spal IP: *.lv.lv.cox.net 25.10.04, 20:17
      spalem, ale mam tylko jedna zone...mysle ze 10 zon by mi wystarczylo...czy moze
      sa jakies dziewczyny ktore zgodzily by sie byc moimi zonami ale bez zawierania
      zwiazku malzenskiego.
      • Gość: Kosmopolita Re: Ja mialem lekko ponad 500 dziewczyn z ktorymi IP: *.LAW.NYU.EDU 25.10.04, 20:21
        gratuluje.
        rozumiem, ze wliczasz w to cyber-sex i burdele.

pewnie gorzej bys wypadl, gdyby zrobic ranking srednih IQ partnerek seksualnych.

pozdrawiam,
        Kosmopolita
        • Gość: COSMOPOLITAN Re: Ja mialem lekko ponad 500 dziewczyn z ktorymi IP: *.chello.pl 25.10.04, 21:16
          Kosmopolita napisał(a):

> gratuluje.
          > rozumiem, ze wliczasz w to cyber-sex i burdele.
          >
          > pewnie gorzej bys wypadl, gdyby zrobic ranking srednih IQ partnerek
          seksualnych
          > .
          >
          > pozdrawiam,
          > Kosmopolita

Drogi KOSMOPOLITO,
          Jestes KOSMOGLUPCEM jesli myslisz ze kobiety chodza do lózka z facetami którzy
          traktuja je jak dziwki o niskich srednich IQ.
          Kazda kobieta ma w sobie cos pieknego i niepowtarzalnego. Jesli tego nie
          odkrywasz, nie masz szans zeby sie przed Toba odkryly z innych motywów niz
          finansowe. A zakladac ze post tego maratonczyka swiadczy o jego zamoznosci,
          duchowej czy finansowej jest rownie niedorzeczne jak zakladac ze ilosc jego
          partnerek swiadczy o jego glupocie. Po prostu ma inaczej niz Ty, zalezy wam na
          czym innym i juz. A dla kazdej kobiety nie liczy sie srednia IQ tylko ONA i JEJ
          IQ. Kazdy moze cieszyc sie swoim cialem jak chce. Kiedy robi to niezgodnie ze
          spolecznym przyzwoleniem predzej czy pózniej wkracza prokurator.
          • rilian Re: Ja mialem lekko ponad 500 dziewczyn z ktorymi 25.10.04, 21:26
            hehehe, lubimy takie wypowiedzi na poziomie.
      • Gość: Konika Re: Ja mialem lekko ponad 500 dziewczyn z ktorymi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.10.04, 21:34
        No cóż, nie zazdroszczę. A tescik sobie zrobiłeś i upewniłeś, że nie nosisz w
        sobie wiruska?
      • Gość: JoeT A jak z AIDS? IP: 5.5R* / *.ext.ti.com 26.10.04, 00:32
        Gość portalu: Europejczyk napisał(a):

> Ja mialem lekko ponad 500 dziewczyn z ktorymi spalem ...

Koszykarz Magic Johnson powiedzial w wywiadzie prasowym, ze mial ponad 1000
        dziewczyn. Bylo to jakis czas temu gdy ujawnil on, ze ma AIDS (w 1991).
      • pan.chuligan A ja spalem z miliardami dziewczyn... 26.10.04, 19:21
        na calym swiecie -

tzn. ja sobie spalem w swoim lozku i One podobnie smile
    • Gość: Cwir- świr Re: 130 żon Kenijczyka IP: *.puchaczy.waw.pl / *.waw.pl 25.10.04, 20:22
      Co tu zazdrościć?
      Chciałoby Ci się tak przez ponad 65 lat pracować...?
      45 żon było wiernych, czyli zadowolonych...
      Za to standing ovation w pełni zasłużona dla Mr. Akuku.

• Gość: potencja(ł) Re: 130 żon Kenijczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 20:22
      chyba bym musiał mieć tyle żon żeby zaspokoić swój popęd
    • Gość: J23 I musi na to zarobić ? IP: *.telkab.pl 25.10.04, 20:24
      A kuku !
    • Gość: Not Re: 130 żon, niewierne IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.10.04, 20:28
      Gdyby jeszcze wszystkie chciały być mu wierne, byłby mężczyzną wzorcem 21
      wieku. Ale i tak pokazał nam co można osiagnąć.
    • Gość: A KUKU JA Z JEDNA MAM DOSYC IP: *.dip.t-dialin.net 25.10.04, 20:32
      Zeby to tylko tak bylo a kuku i po wszystkim.
      Ale to jeszcze musisz mowic jak ja kochasz,
      musisz przytulac i wysluchiwac jej problemow.
      A mi chce sie spac!!!Dziekuje jedna mi starczy!!!!!
    • Gość: matt A kuku na muniu! IP: *.dip.t-dialin.net 25.10.04, 20:46
      wiadomosc godna prasy bulwarowej sad
    • feliks-50 chyba nienormalny !!! 25.10.04, 20:46
      z tyloma sie uzerac, jedna wystarczy i juz sie ma dosyc !
      • Gość: TRicky To ile miał teściowych? 135? :(((( IP: *.net.flashnet.pl 25.10.04, 20:52
        135 żon to jeszcze do wytrzymania, ale 135 teściowych?
    • Gość: TT Re: 130 żon Kenijczyka IP: 81.210.120.* 25.10.04, 21:08
      130 teściowych Kenijczyka Akuku..... Nieszczęśnik....smilesmile
    • Gość: ANNIKA NAWET PLEMIĘ LUO UMIE PLANOWAĆ RODZINĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 21:21
      A U NAS WIERNI POWINNI ZDAĆ SIĘ NA OPATRZNOŚĆ W TEJ KWESTII
    • Gość: liczebnik Z pierwsza ozenil sie w 1939 roku IP: 138.49.34.* 25.10.04, 21:22
      Czyli ona ma dzis 64 lata. Czyli jest w wieku babki tej najmlodszej zony. A
      moze jest babka. Ciekawy jestem ile swoich tesciowych poslubil? No i czy wogole
      potrafi te swoje baby poznac na ulicy, gdyby tak mu sie jakas wymknela...
      • Gość: Matematyk Gratulacje! IP: 82.195.102.* 25.10.04, 23:19
        > Z pierwsza ozenil sie w 1939 roku
        > Czyli ona ma dzis 64 lata.

Gratuluję umiejętności matematycznych. Z Twoich rachunków wynika, że pan Akuku
        ożenił się z nią zanim się jeszcze urodziła.
    • Gość: antek [...] IP: 216.223.64.* 25.10.04, 21:34
    • Gość: znający Kamerun Re: 130 żon Kenijczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 21:38
      W wielu plemionach Kamerunu obowiązuje zasada, że po śmierci naczelnika/króla
      plemienia, jego najstarszy syn musi przejąć po ojcu wszystkie jego żony
      (niektórzy zamożni królowie miewają ich bardzo wiele).
    • Gość: gosc Re: 130 żon Kenijczyka IP: *.molgen.mpg.de 25.10.04, 21:59
      I to mi sie podoba. Nastepny bedzie Nigeryjczyk Pierwszegokwietnia.
    • Gość: ZZ Re: 130 żon Kenijczyka IP: *.top.net.pl 25.10.04, 22:00
      Jest taki komunikator, Akuku, coś w stylu Gadu-gadu czy ICQ.
    • Gość: wikul Re: 130 żon Kenijczyka IP: *.acn.waw.pl 25.10.04, 22:02
      Gość portalu: Gismo napisał(a):

> I to jest gość, któremu zazdroszczę! I jeszcze to nazwisko smile Standing ovation
      > Mr. Akuku!!

Zazdrościć ! Ja mu współczuję !
    • Gość: hilario Ten news jest adekwatny do poziomu tej "gazety" IP: *.nycmny83.covad.net 25.10.04, 22:03
      szkoda ze nie jest okraszony jeszcze zdjeciami
    • Gość: A KUKU [...] IP: *.dip.t-dialin.net 25.10.04, 22:33
    • Gość: Jaro Re: 130 żon Kenijczyka IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 25.10.04, 22:40
      A kuku!
    • Gość: A KUKU NAJLEPSZA BABA TO WLASNA GRABA IP: *.dip.t-dialin.net 25.10.04, 22:51
      Zegnam sie tym pozdrowieniem,bo musze znowusz pokazac
      jak kocham swoja zone,przytulic ja i powiedziec
      jak bardzo ja kocham.I tak 130 razy w roku!
      Pozdrowienia dla kawalerow!!!!
    • Gość: Patman Chłop się zajedzie... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.04, 23:33
    • Gość: Viking Re: 130 żon Kenijczyka IP: *.elisa-laajakaista.fi 25.10.04, 23:57
      zalosne po prostu ...
      • Gość: osa Re: 130 żon Kenijczyka IP: *.idea.pl 26.10.04, 00:06
        To za ile lat zaleje seiat Akuku
    • Gość: kayo Re: 130 żon Kenijczyka IP: *.tosa.pl 26.10.04, 08:14
      O boze!!!! 130 teściowych!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka