Dodaj do ulubionych

Panowie, z którą kobietą wolelibyście strajkować?

07.11.20, 16:28
Gdyby to miał być dwuosobowy strajk okupacyjny?

https://bi.im-g.pl/im/18/19/16/z23172376V,Marta-Lempart--Musi-nas-byc-stac-na-komunikacje--k.jpg

https://nczas.com/wp-content/uploads/2020/11/nadia-oleszczuk-strajk-kobiet-768x512.jpg

Obie Damy zasiadają w Radzie Konsultacyjnej organizacji, która ma rozje... ee... rozwalić System.
Obserwuj wątek
    • xiazeluka Re: Panowie, z którą kobietą wolelibyście strajko 07.11.20, 16:56
      A gdzie tu wybór? Miały być do wyboru panie, a jest tylko jedna.
    • perla_roztocza Re: Panowie, z którą kobietą wolelibyście strajko 07.11.20, 17:19
      cytując Nikodema Dyzmę - one wszystkie takie same dziwki są właśnie.
      • jenisiej E tam 08.11.20, 00:44
        perla_roztocza napisał:
        cytując Nikodema Dyzmę - one wszystkie takie same dziwki są właśnie.

Perło, nie gadaj jak incel. O ile mnie pamięć nie zwodzi, kiedyś lubiłeś kobiety?
        Tak czy siak, ja wybrałbym kogoś z tego skromnego menu smile

Przy okazji ponownie dziękuję Tete za cenny wkład we wzbogacanie forumowego aparatu pojęciowego.

wink
        • perla_roztocza Re: E tam 08.11.20, 22:54
          ależ Jeni ja uwielbiam kobiety.
          Tylko one są trochę, jakby to napisać...., pojebane.
          Za wyjątkiem mojej siostry i mojej córki.
          No i mojej najwspanialszej mojej Żony, która odsiaduje we więzieniu wyrok dożywotniego pozbawienia wolności.
          Przynajmniej nie szumi mi za uszami.
          Aha, o tych dziwkach to chyba jednak powiedział Zyzio Krzepicki a nie Dyzma właśnie.
          • jenisiej Jak mawiają Włosi: 08.11.20, 23:57
            Tutte le donne sono puttane, eccetto mia Mamma!

Niekiedy, podobnie jak Ty, do wyjątków dodają inne krewne, a nawet żony czy kochanki. W zależności od humoru wink

OK, dość. Wątek zrobił się niepoprawny politycznie i za chwilę agorowa obyczajówka nas zbanuje ;-(
    • jenisiej Nadia Oleszczuk 08.11.20, 14:36
      Od kilku dni szturmem zdobywa internety dzięki wywiadowi, którego udzieliła Beacie Lubeckiej z Radia ZET. Popularność zawdzięcza niezupełnie głębi przemyśleń ani nawet urodzie, wyróżniającej ją na tle koleżanek ze Strajku Kobiet.

Ktoś jej założył stronkę w angielskiej Wikipedii, która na 1 dzień przebiła zasięgiem hasło October 2020 Polish protests. Polscy wikipedyści są bardziej powściągliwi i chwilowo jej nie uwiecznili.
      • wikul Re: Nadia Oleszczuk 08.11.20, 16:52
        Nie ma wyboru ...
        • xiazeluka Re: Nadia Oleszczuk 08.11.20, 17:07
          Wydruk Kserokopiarki CHAM-52.
          • wikul Re: Nadia Oleszczuk 08.11.20, 17:54
            Spadaj faszystowska łachudro. Nie zauważyłeś że nie mam przyjemności z tobą "dyskutować". Nie masz goebelsie nawet krzty honoru?
            • xiazeluka Re: Nadia Oleszczuk 08.11.20, 19:43
              Mła nie wie, jakich przyjemności zaznają kserokopiarki. Chyba chodzi o możliwość wyrzucania z siebie ryz wulgarnych rysunków, dobrze Mła domniemywa?
              • andrzejg Re: Nadia Oleszczuk 09.11.20, 10:47
                Ten rysunek tak Cię ruszył?
                Nazywanie kobiet dziwkami przez kolegów jakoś przeszło bez echa.
                • xiazeluka Re: Nadia Oleszczuk 09.11.20, 10:52
                  Rysunek jest zbyt głupi, by Mła wzruszał. Mła niepokoi się o Kserokopiarkę, a raczej o jej jednoimienny toner zawierający jedynie przekleństwa.

A z tymi dziwkami to chyba nie do końca zrozumiałeś o co biega. Tym bardziej, że Perła cały czas źle cytuje.
                • perla_roztocza Re: Nadia Oleszczuk 09.11.20, 11:28
                  andrzejg napisał:

> Nazywanie kobiet dziwkami przez kolegów jakoś przeszło bez echa.

bez względu kto ma rację, to nazwanie agresywnych i wulgarnych kobiet, wykrzykujących publicznie obrzydliwych haseł, słowo "dziwki" jest i tak łagodne właśnie.
                  • andrzejg Re: Nadia Oleszczuk 09.11.20, 13:30
                    Nie jest właściwe.
                    Nie uogólniaj, nie wszystkie są wulgarne i agresywne.

Nie wszystkie są dziwkami, które pewnie w Twoim mniemaniu, aborcję uznają za sposób antykoncepcji.

• kalllka Re: Nadia Oleszczuk 09.11.20, 13:45
                      A wezmę o napisze jeszcze raz.. tak by sprawdzić czy to andrzejg grzeje dzisiaj ławę..
                    • xiazeluka Re: Nadia Oleszczuk 09.11.20, 13:46
                      Tow. Lempart wprost domaga się patroszenia na życzenie, więc wszystkie panny, które za nią idą, uznają ten postulat za własny. I jakoś tak się składa, że są wulgarne i agresywne.
                      • kalllka Re: Nadia Oleszczuk 09.11.20, 14:05
                        Aha ta druga tez ma miano.zreszta interesująco. Lempart brzmi dziko!
                    • perla_roztocza Re: Nadia Oleszczuk 09.11.20, 14:01
                      Andrzeju, jestem starszej daty i w tzw. moich czasach kobieta, która publicznie używała wulgaryzmów traciła szacunek.
                      A teraz wrzeszczą "wypierdalać", "jebać wszystkich" i opluwają policje, niszczą kościoły i pomniki.
                      To jakiś program polityczny jest czy jak?
                      Ta cała Lempart powiedziała, że strajk kobiet daje rządowi tydzień.
                      Minął tydzień i co? Nic. A nic dlatego, że one nie wiedzą o co im tak naprawdę chodzi właśnie.
                      • kalllka Re: Nadia Oleszczuk 09.11.20, 14:56
                        Wiesz prl, myśle, ze gwałcone, czymkolwiek zreszta, kobiety, wrzeszczą. To co wrzeszczą gdy są gwałcone może razi uszy gwalcicieli, ale jest jak najbardziej.. logiczne. Przynajmniej w moim odczuciu.
                      • andrzejg Re: Nadia Oleszczuk 09.11.20, 17:04
                        "A teraz wrzeszczą "wypierdalać", "jebać wszystkich" i opluwają policje, niszczą kościoły i pomniki."

Dodaj jeszcze "grzeczne już byłyśmy" i wszystko jasne.
                        • xiazeluka Re: Nadia Oleszczuk 09.11.20, 17:12
                          Wcześniej grzecznie skandowały KONSTYTUCJA, KONSTYTUCJA, a teraz ją jebią i każą wypierdalać.
                          • andrzejg Re: Nadia Oleszczuk 09.11.20, 17:25
                            PiSowi wolno jebać konstytucję , to dlaczego inni mają być grzeczni?
                            • xiazeluka Re: Nadia Oleszczuk 09.11.20, 18:05
                              To słuszna uwaga, lecz zauważ, że Kaczyński ją jebie bez miotania odrażających klątw.
                          • kalllka Re: Nadia Oleszczuk 09.11.20, 18:19
                            W dupach się wam poprzewracało, panowie.

Niech żyje Maria Curie Sklodowska!
                            • xiazeluka Re: Nadia Oleszczuk 09.11.20, 19:43
                              Maria Skłodowska-Kiri, mizoginko/mojaboginko/muzoboginko.
                              • kalllka Re: Nadia Oleszczuk 09.11.20, 20:19
                                Niech ci będzie Sklodowska Kurie.
                        • wikul Re: Nadia Oleszczuk 09.11.20, 17:28
                          A to nie przeszkadza?
                    • wikul Re: Nadia Oleszczuk 09.11.20, 14:02
                      Andrzeju podsyłam Ci ciekawe, moim zdaniem, linki.

A tutejsi dziadersi i tak nie zrozumieją o co chodzi. Świat ich ciągle zaskakuje a oni nawet nie stoją w miejscu a się cofają. Stoją z rozdziawionymi gębami i plują pod wiatr.

www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/1977506,1,mlodzi-rozliczaja-kosciol.read?fbclid=IwAR1qaP8sG5IMTlgiYM1CA80ZSRlSKZkK8PKGh353MlAOO9cVEvUTkMQjMT0
                      spidersweb.pl/2017/07/dobry-wulgaryzm-nie-jest-zly.html
                      • perla_roztocza Re: Nadia Oleszczuk 09.11.20, 14:09
                        wikul napisał:

> A tutejsi dziadersi i tak nie zrozumieją o co chodzi.

ty Wikul to chyba jesteś bardzo mądry, i młody, choć z wnukami.
                        Jako błyskotliwy analityk wytłumacz więc co się kryje za hasłem "wypierdalać" właśnie.
                        • wikul Re: Nadia Oleszczuk 09.11.20, 20:03
                          Posłużę się linkiem.

www.newsweek.pl/polska/michal-rusinek-o-jezyku-protestowq/qttyy4x

Pozwolę sobie tylko na uwagę. Rządzącym ( i nie tylko) nie przeszkadzały wulgarne ryki kiboli czy odzywki bpa Głódzia do fotoreportera "spierdalaj" więc skąd ta nagła delikatność?
                          Rewolucja ma swój rewolucyjny jezyk. Pewnie pękał byś ze śmiech gdyby na czele protestu szedł baner o treści: "Uprzejmie prościmy o opuszczenie nas niezwocznie".
                          • xiazeluka Re: Nadia Oleszczuk 09.11.20, 20:34
                            Kserokopiarko, nie odróżniasz lokalnych przyśpiewek wąskiego grona od hasła rozpoznawczego masowego ruchu antyspołecznego, dążącego do obalenia władzy.
                            • wikul Re: Nadia Oleszczuk 09.11.20, 20:45
                              Kretynie
                              • xiazeluka Re: Nadia Oleszczuk 09.11.20, 22:22
                                Już to drukowałaś, Kserokopiarko. Wnusiów żegnasz tym samym słowem?
                      • oleg3 Wikul, "Newsweek" o tobie napisał 09.11.20, 15:59

Newsweek: Sześcioletni syn mojej koleżanki od paru dni ma nową rozrywkę, chodzi po mieszkaniu i skanduje „Wypierdalać”. Co rodzice mogą z tym zrobić?
                        • wikul Re: Wikul, "Newsweek" o tobie napisał 09.11.20, 19:51
                          Mój wnuk kilka lat temu przyniósł to dźwięczne słowo z przedszkola i z upodobaniem powtarzał. Rodzice (oboje z wykształceniem pedagogicznym) musieli sobie z tym dać radą. To normalka w procesie wychowawczym.
    • kalllka Re: Panowie, z którą kobietą wolelibyście strajko 09.11.20, 13:27
      Według sjp, strajk to protest- najczęściej polegający na przerwaniu pracy.zatem w/w kontekście twojego pytania nasuwa się przed pytanie o to dlaczego chciałbyś przerwać „prace” w towarzystwie N.O.?

• jenisiej Uchowaj Panie Boże... 09.11.20, 18:55
        ...żebym ja chciał coś przerywać albo i nie przerywać! Same sobie przerywajcie albo i nie przerywajcie. Zwykle zresztą nie pytacie facetów o zdanie, więc czemu miałbym się wychylać?

Pytanie za pytanie: na jakiej podstawie sądzisz, że wolałbym dzielić strajkowy materac (gdybym jednak chciał się podłączyć) z Nadią Nadzieją? Stwierdziłem tylko, że jest ładniejsza, ale to przecież nie ma znaczenia w kontekście sporu o zasady: czyje prawa i interesy są ważniejsze, skrobiącej czy wyskrobka?

Aha, pytam tylko o Twój tok rozumowania, ale nie twierdzę, że się pomyliłaś wink
        • kalllka Re: Uchowaj Panie Boże... 09.11.20, 20:10
          .. bo to ja wziąłeś na tapetę pierwsza.
          Ale nie dlatego ze bardzo młoda i głupia szprotka z niej tylko, ze musi do czegoś dalszego chciałeś użyć kontrastu dwu przyklejonych pan; akurat w twoim przypadku to norma. Zazwyczaj trzymasz coś ekstraordynaryinego w zanadrzu..zdawałoby by się niepozorny, haczyk, wziątke.

• jenisiej Przeceniasz me makiaweliczne intencje... 09.11.20, 20:33
            ...przynajmniej w tym wypadku.

Ale OK, traktuję to jako komplement za całokształt wink
            • wikul Re: Przeceniasz me makiaweliczne intencje... 10.11.20, 00:48
              No tak:
    • boomerang Re: Panowie, z którą kobietą wolelibyście strajko 10.11.20, 03:57
      moron52 się nie odzywa, co jest niewątpliwą oznaką, że:

1) albo nie lubi kobiet,
      2) albo wolałby strajkować z tą Lempart.
      • xiazeluka Re: Panowie, z którą kobietą wolelibyście strajko 10.11.20, 08:50
        Kretyn52 wielbi tylko swojego Murzyna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka