Dodaj do ulubionych

Hello, Mathias_Sammer ozwij sie tutaj !!!

IP: 63.227.76.* 27.10.04, 21:51
A tymczasem opowiem bajke o dziewczynie, ktora chciala miec wieksze piersi. Przygladala sie przed lustrem sobie i marzyla glosno:
"-oh, gdybym ja miala wiekszy biust.."
Bang! Zjawila sie Wrozka:
"-spelnie twe zyczenie. Od teraz kazdy potracony przez ciebie facet, gdy wypowie "przepraszam" spowoduje ze twoj biust sie odrobine powiekszy.."
Bang! Wrozka zniknela, a dziewczyna ruszyla na miasto potykac sie o roznych faccetow. Gdy juz wracala wieczorem z biustem o pokaznych rozmiarach do domu, natknela sie na Chinczyka (rzecz dzieje sie w USA) i chciala go ominac, jako ze miala juz duzy biust. Chinczyk przerazony chcial ominac dziewczyne. ale ten biust.. I BUM!!! Chinczyk strapiony:
"-tysiackrotnie po tysiac razy Przepraszam.."
Przerazona dziewczyna nie zdazyla. BUM! BUM!!! I koniec bajki smile)))
Obserwuj wątek
    • mathias_sammer Re: Hello, Mathias_Sammer ozwij sie tutaj !!! 31.10.04, 11:24
      W sądzie
      To było tak: Był sobie bardzo dobry prałat, człowiek bardzo wielkiej wiary i
      dobrego serca. Nie uciekały przed nim zwierzęta, karmił biedaków, nocował
      bezdomnych. Któregoś wieczora wracał po mszy na plebanię i nagle usłyszał ciche
      wołanie: ,,Księże prałacie! Księże prałacie!''. Odwrócił się, ale nic nie
      zobaczył. Po chwili wołanie powtórzyło się. Rozejrzał się uważnie i w szarówce
      wieczoru dostrzegł siedzącą na kamieniu żabę. Podszedł i schylił się nad ledwo
      żywym zwierzątkiem, a ono wyjąkało: ,,Weę mnie ze sobą, jestem zaklęty przez
      złą wiedęmę. Zanieś mnie na plebanię, nakarm, daj pić, przytul i pocałuj, a
      zdejmiesz ze mnie zły czar''.
      Prałat niewiele myśląc, zabrał żabkę, nakarmił, napoił, przytulił i pocałował,
      a nawet położył w swoim łóżku, na swojej poduszeczce. Następnego dnia rano
      obudził się, patrzy, a obok niego leży piękny 16-letni ministrant...
      - I taka właśnie jest nasza linia obrony, wysoki sądzie...

pozdrawiam,
      M.S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka