31.01.22, 15:47
Trenerem reprezentacji Polski w piłce kopanej został Czesław Michniewicz znany z 711 telefonów do Fryzjera. Co o tym sądzicie?

Mnie to zwisa. Te połączenia telefoniczne. Facet jest w świetle prawa niewinny. Nigdy nawet nie stanął przed sądem, bo prokuratura nie postawiła mu zarzutów. Skazany (dobrowolnie poddał się karze) Łukasz Piszczek -wybitny piłkarz, zasłużony reprezentant - jest hołubiony. Wójcik, ostatni polski trener piłki kopanej z medalem, to była moralna i profesjonalna groteska.

Czesław Michniewicz na polskim tle to profesor piłki.
Obserwuj wątek
    • xiazeluka Re: 711 31.01.22, 16:12
      Facet sterował reprezentacją U-21 i Legią Warschau - i tematu nie było. Teraz nagle jest?
    • qwardian Re: 711 31.01.22, 16:12
      Każdy ma w swoich kontaktach Pegasusa telefon do fryzjera, oprócz mnie. Bo ja mam proste urządzenie do strzyżenia psów, którym golę własną głowę, bez ryzyka wszów und cyklonu b, którym miałbym się ich pozbyć..
      • boomerang Re: 711 31.01.22, 21:07
        Bracia Czesi w dalszym ciągu produkują na skalę przemysłową ten cyklon b i nikt ich z tego nie rozlicza.
    • boomerang Re: 711 31.01.22, 21:09
      a czy wyjaśniło się już kim był ten Fryzjer?
      • kalllka Re: 711 31.01.22, 22:23
        Balwierz czy Cyrulik Sewilski…
        • boomerang Re: 711 31.01.22, 22:39
          Polska rzeczywistość jest okrutna jednak. Chłop ze wsi nad Wartą. Był więziennym fryzjerem w Zakładzie Karnym we Wronkach, a później prowadził własny zakład fryzjerski z siedzibą we Wronkach.
          • oleg3 Re: 711 01.02.22, 08:58
            Rzutki i skuteczny działacz piłkarski. W cztery lata przeszedł z Amicą Wronki sześć poziomów rozgrywek. Oczywiście w górę. Wieczysta Kraków idzie 2 razy wolniej.

boomerang napisał:

> Polska rzeczywistość jest okrutna jednak. Chłop ze wsi nad Wartą. Był więzienny
            > m fryzjerem w Zakładzie Karnym we Wronkach, a później prowadził własny zakład f
            > ryzjerski z siedzibą we Wronkach.
    • boomerang Re: 711 31.01.22, 22:45
      Już jako bramkarz Amiki Wronki był nadzwyczaj komunikatywny i korzystał z technologii. Takiego selekcjonera Polska potrzebuje właśnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka