Dodaj do ulubionych

Quiz: co ty wiesz o Polsce?

• Gość: lex Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.dialup.mtu-net.ru 11.11.04, 17:16
      Quiz jest dobry. Na wszystkie pytania nie odpowiedzialem, poniewaz od ponad 13
      lat pracuje i mieszkam czasowo w Federacji Rosyjskiej.
      Pozdrawiam Lex
      p.s. stale mieszkajacy RODACY napewno maja 100pkt ?
    • zoskaanka Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? 11.11.04, 17:29
      co za bzdura!!! mój patriotyzm, znajomość i przywiązanie do ojczyzny zostało
      ocenione na podstawie znajomości afer, i paru kompletnie bzdurnych i żałosnych
      pytań!
      Co za mądrala wymyśliła ten test i jego interpretację????
    • Gość: rich Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: 5.5R* / 208.17.215.* 11.11.04, 17:42
      Niestety, tylko 50%. Ale mieszkam na obczyznie juz ponad 40-sci lat i przez
      dlugi okres czasu nie mialem prawie zadnego takiego bliskiego kontaktu ze
      sprawami Polski. Jednak teraz, 'thanks to intenet', musze przyznac, ze szybko
      nadrabiam te straty i to nie tylko w sprawach zycia na biezaco, ale takze
      w 'dzialaniu' mego ojczystego jezyka, ktory powoli juz odnajduje swa dawna
      sprawnosc.
      A wiec - glowa do gory, mowie sobie, no i zobaczymy jak wypadne, np. za rok, w
      nastepnym takim quizie....
    • Gość: uczeń tomek Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 17:55
      a ja mam 14 lat i 50%
      sam nie wiem co o tym sądzić!!
    • Gość: cc Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.ustronie.pw.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 18:11
      gdzie ta koszerna gazeta dobiera takie dane a zreszta jak mi w przyszłym roku
      spadnie ponizej 50% to wyjade do Ziemi Obiecanej. Mam kaca moralnego ze dalem
      sie wrobic w tak durna impreze. Jak mozna zadawac takie pytania.
    • Gość: ja Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 18:40
      40% i od 20 lat w Polsce mieszkam
    • Gość: m.d ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 18:41
      przepraszam bardzo ale pytania są raczej niedorzeczne jak tu są pytania na
      temat kto wszedł z programy Big Brother do sejmu czy tam senatu to moim zdaniem
      to nei są zbytnio potrzebne rzeczy aby wiedział je przeciętny Polak, tak samo z
      kąd mam wiedzieć która płyta była najlepiej sprzedawana w Wiśle, troche to
      pomylone
      • kamyczek.do.ogrodka Re: quiz GW 11.11.04, 19:38
        Gość portalu: m.d napisał(a):

> przepraszam bardzo ale pytania są raczej niedorzeczne jak tu są pytania na
        > temat kto wszedł z programy Big Brother do sejmu czy tam senatu to moim
        zdaniem
        >
        > to nei są zbytnio potrzebne rzeczy aby wiedział je przeciętny Polak, tak samo
        z
        >
        > kąd mam wiedzieć która płyta była najlepiej sprzedawana w Wiśle, troche to
        > pomylone

oj ludziska!
        przecież ten quiz to taka zabaweczka zafundowana przez GW
        przede wszystkim na to czy mamy poczucie humoru
        i jakie programy tivi to poczucie humoru z przymrużeniem oka na poważne tematy
        kształtują
        moim zdaniem wypadliście średnio jako naród bez poczucia humoru, chyba że
        obchodzicie dziś dzień żałoby a nie rocznicę święta niepodległości

oj ludziska!
        jak ktoś robi sobie zabawę z samych siebie to wy co?
        od razu wysokie patriotyczne "c" włączacie?
        i niech mknie z szybkością światła w masy?

oj ludziska
        więcej pokory by się wam przydało nawet w takim dniu
        przecież ten quiz to tylko parę minut a nie cała wieczność smile))
    • juden1 Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? 11.11.04, 19:33
      Co wiem o "polsce"? GÓWNO i dobrze mi z tym!!!!!!
      • kamyczek.do.ogrodka Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? 11.11.04, 19:40
        juden1 napisała:

> Co wiem o "polsce"? GÓWNO i dobrze mi z tym!!!!!!

O!!!!!!!!!!!!!!
        za to się WSTYDZIĆ TRZEBA
        tak jak za posła z bigbrodera
    • Gość: Obywatelka Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.acn.waw.pl 11.11.04, 19:42
      45% shit...
    • Gość: dt 100%, a mam 14 lat... zalosne pytania IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.11.04, 20:16
      zalosne, ze pytania byly takie proste... to wie prawie kazdy, kto czyta gazety
      i oglada wiadomosci. whatever.
      • 100krotki Re: 100%, a mam 14 lat... zalosne pytania 12.11.04, 06:45
        Gość portalu: dt napisał(a):

> zalosne, ze pytania byly takie proste... to wie prawie kazdy, kto czyta
        gazety
        > i oglada wiadomosci. whatever.

moje szczere GRATULACJE!!!!

dorodna młodzież nam rośnie smile))
    • Gość: tika Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.mia.bellsouth.net 11.11.04, 20:41
      Bzdurny quiz dla fanow TV i tandety muzycznej
    • Gość: ge Poland Global Stats IP: *.simset.net / 80.51.251.* 11.11.04, 22:12
      Polska w statystykach online - pół żartem pół serio: www.poland.c0m.pl
    • Gość: janosik Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 11.11.04, 22:23
    • Gość: walić quizy Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.pl / *.crowley.pl 12.11.04, 01:09
      ogólnie żenada. spodziewałem się czegoś bardziej ambitnegosad(((((
    • Gość: j Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.ds.univ.gda.pl 12.11.04, 02:08
      O kant ch..a potluc ten quiz. Slabo wypadlem...
    • Gość: USA Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.roc.choiceone.net 12.11.04, 04:49
      65% W Polsce od l939r. nie mieszkam.ywieziono mnie gdy mialam 7 lat. To zle
      wypadlam ?
      • 100krotki Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? 12.11.04, 06:50
        Gość portalu: USA napisał(a):

> 65% W Polsce od l939r. nie mieszkam.ywieziono mnie gdy mialam 7 lat. To zle
        > wypadlam ?

nie pretenduję do roli eksperta , zwłaszcza tego quizu, ale...
        w takiej sytuacji wiekowo-eksportowej to zdaniem 100krotki zdałeś ten quiz na
        100%

MOJE GRATULACJE !!!
    • Gość: Jakub Greloff Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.aster.pl 12.11.04, 20:34
      Taki Quiz nic nie może powiedzieć o tym, czy interesuję się ojczyzną, czy
      jestem świadomy kluczowych rzeczy z nią związanych. Zrobiłem ten Quiz i miałem
      65%, ale uważam że ten quiz trza potraktować z przymróżeniem oka, nei zbyt
      wiele miał związku z wiedzą o ojczyźnie itd. Ale jak komuś się nudzi to polecam.
    • dagga243 Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? 01.04.05, 19:19
      autorem "Widmokręgu" jest pan Kuczok
    • janina_39 Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? 09.07.05, 13:10
      no no nie jest żle big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka