Dodaj do ulubionych

Ile twarzy ma kasia-a ile miriam(first-ha,ha,ha)

IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 30.04.02, 14:06
To kopia postu miriam:-

Re: ścierwo poznasz po tym , ze z daleka śmierdzi !
Autor: Gość portalu: Miriam
Data: 26-04-2002 12:36 adres: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl

--------------------------------------------------------------------------------
Gość portalu: LIMAK napisał(a):

> styl mozna dopasować , ale chamskiego charakteru nie ...- i po tym sie go
> poznaje !
> On był zawsze taki ...po dupie całował kiedy był winien , podnózkiem był...a
> kiedy troche awansował niszczył tych co mu kiedys pomogli...
> Tak ,tak...- ty wiesz , ze ja cię znam ...pamietasz jak mało brakowało byś
> dostał w machę ...pozdrowienia dla żony od Kazika- boli teraz rogaczu...

Ach, powitać, powitać, jaki miły styl, jaki ciepły pościk, ale jakiż
samokrytyczny ton! A mówienie (pisanie) o sobie w trzeciej osobie uważam za
szczyt wyrafinowania. Ale zauważ - swój "chamski" jak oceniasz charakter - Twój
post - wszystko się zgadza, jest chamski - możesz go - zmienić. Oczywiście, to
nie będzie kindersztuba, którą zna się z domu, no ale... zawsze lepiej, niż
jest
teraz. "Ceterum" - to Twoja sprawa, bo mnie jest to fiume!

Miriam

--------------------------------------------------------------

...a to kopia postu kasi:-

Wieloznaczna piosenka dla poliglotow-od Kasi
Autor: Gość portalu: Kasia
Data: 07-01-2002 19:10 adres: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl

--------------------------------------------------------------------------------
Wszystkim, ktorych nie usatysfakcjonowala dotychczasowa ze mna korespondencja-
dedykuję w nadziei, ze tym razem zostana zaspokojeni... Bo tekst i madry, i
wieloznaczny i -last but not least- wielojezyczny, co bardzo podnosi poziom
samozadowolenia czytajacych- nagle odkrywajacych , ze sa tacy zdolni...ech...

Piosenka dla poliglotow

Jak dobrze byc barankiem
i wstawac sobie rankiem,
i biegac na polanke,
i spiewac sobie tak:
be be be, kopytka niosa mnie,
be be be, kopytka niosa mnie.
>
How good to be baranek
and wake up sobie ranek,
and running to polanek,
and singing just like that:
be be be, kopytka taking me,
be be be, kopytka taking me.

So gut zu sein baranek
aufsteigen sobie ranek.
und gehen aus polanek,
und singen so wie als:
bich bich bich, kopytka tragen mich,
bich bich bich, kopytka tragen mich.

C'est bien d'etre un baranek
et se berer sobie ranek,
et courir sur polanek,
et chanter comme ca :
boit boit boit, kopytka portent moi,
boit boit boit, kopytka portent moi.

Bene essere baranek
alzarsi sobie ranek
corere na polanek
e cantare me si :
be be be, kopytka portano me,
be be be, kopytka portano me.

A TERAZ PORÓWNAJCIE IP u jedneJ? i drugiej?- *.łódz.cvx.ppp.tpnet.pl

Cyk i wszystko jasne!!!!!!!!!!!!!!
A teraz Tyu - co powiesz?
Pozdrawiam
LIMAK

Obserwuj wątek
    • Gość: LIMAK NIECH SIĘ ŚWIĘCI 1 MAJA !!!!! IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 30.04.02, 14:23
      ...święto pracowników najemnych....
    • tyu Ile twarzy ma Kasia-a ile Miriam. Do mękoły Limaka 30.04.02, 14:32
      Limaku !
      ODPUŚĆ !!!

Jesteś NIEMOŻLIWY !!! (To bynajmniej nie komplement, przynajmniej nie teraz.)
      Męczysz dziewczyny (a zwłaszcza DZIEWCZYNĘ) strasznie !
      I - NIEZASŁUŻENIE !

Co do liczby twarzy itp. Wyobraź sobie - ja TEŻ je kiedyś pomyliłem !
      Było to tuż po wejściu Kasi na Forum. Miriam była wówczas od pewnego czasu
      nieobecna. Uznałem więc, że to Jej nowy nick.

I - głupio zrobiłem, ale:
      obie pisały z Łodzi - trudno nie zauważyć,
      obie - zafascynowane żydowską kulturą i tradycją,
      obie - z temperamentem, a zarazem z wiedzą, kulturą, znajomością literatury,
      filmu...
      obie - używały podobnych zwrotów (wspomnę tylko jeden: jeno), a nawet -
      podobnie zresztą, jak ja - nadmiaru myślników itp akcesoriów.
      Itd.

A JEDNAK - TO RÓŻNE OSOBY !

Jeśli Ci nie wystarczą oświadczenia obu tych Pań - mam świadków: Stoika (który
      zna Je OBIE od lat, a TEŻ jest z Łodzi), Scana z żoną Moniką - i innych.

Podobnie - Miriam POTRAFI pisać na WŁASNY rachunek - i to świetnie !!!
      NIE JEST bynajmniej przybudówką Perły !

I - mam nadzieję - nie chce być.

Mimo różnych niegdysiejszych napięć między nami - lubię Ją i szanuję. Mam cichą
      nadzieję, że z wzajemnością.

Dlatego, proszę Cię - jak w drugiej linijce. Po przyjaźni.

tyu
      • Gość: LIMAK Wytłumacz mi sprawe tego samego IP IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 30.04.02, 14:39
        tyu napisał(a):

> Limaku !
        > ODPUŚĆ !!!
        >
        > Jesteś NIEMOŻLIWY !!! (To bynajmniej nie komplement, przynajmniej nie teraz.)
        > Męczysz dziewczyny (a zwłaszcza DZIEWCZYNĘ) strasznie !
        > I - NIEZASŁUŻENIE !
        >
        > Co do liczby twarzy itp. Wyobraź sobie - ja TEŻ je kiedyś pomyliłem !
        > Było to tuż po wejściu Kasi na Forum. Miriam była wówczas od pewnego czasu
        > nieobecna. Uznałem więc, że to Jej nowy nick.
        >
        > I - głupio zrobiłem, ale:
        > obie pisały z Łodzi - trudno nie zauważyć,
        > obie - zafascynowane żydowską kulturą i tradycją,
        > obie - z temperamentem, a zarazem z wiedzą, kulturą, znajomością literatury,
        > filmu...
        > obie - używały podobnych zwrotów (wspomnę tylko jeden: jeno), a nawet -
        > podobnie zresztą, jak ja - nadmiaru myślników itp akcesoriów.
        > Itd.
        >
        > A JEDNAK - TO RÓŻNE OSOBY !
        >
        > Jeśli Ci nie wystarczą oświadczenia obu tych Pań - mam świadków: Stoika (który
        > zna Je OBIE od lat, a TEŻ jest z Łodzi), Scana z żoną Moniką - i innych.
        >
        > Podobnie - Miriam POTRAFI pisać na WŁASNY rachunek - i to świetnie !!!
        > NIE JEST bynajmniej przybudówką Perły !
        >
        > I - mam nadzieję - nie chce być.
        >
        > Mimo różnych niegdysiejszych napięć między nami - lubię Ją i szanuję. Mam cichą
        >
        > nadzieję, że z wzajemnością.
        >
        > Dlatego, proszę Cię - jak w drugiej linijce. Po przyjaźni.
        >
        > tyu

Ale jasno ...chcesz to Ci pokażę , ze i perła z pod tego IP pisał ...
        Z przyjaźnią
        LIMAK

• tyu Tłumaczę Ci sprawę tego samego IP 30.04.02, 14:50
          >
          > Ale jasno ...chcesz to Ci pokażę , ze i perła z pod tego IP pisał ...
          > Z przyjaźnią
          > LIMAK

Ależ wierzę! Tylko, że i Perła i Kasia bywali gośćmi Miriam. Ślady tego są
          zresztą na Forum. Poza tym: NORMALNIE Perła pisze z Lublina, nie z Łodzi! Bywało
          przecież często, że Miriam i Perła pisali W TYM SAMYM CZASIE ze swoich miast.
          Kasia też NORMALNIE ma swój IP różny od IP Miriam (też do sprawdzenia na Forum!),
          choć - po przyjaźni - mogła niejednokrotnie używać również Jej komputera.

Uwierz: to TRZY RÓŻNE OSOBY !
          Traktuj KAŻDĄ Z NICH z osobna - tak, jak na to zasługuje.
          Twój
          zmęczony i głodny
          tyu
          • Gość: LIMAK Re: Tłumaczę Ci sprawę tego samego IP IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 30.04.02, 14:59
            tyu napisał(a):

> Gość portalu: LIMAK napisał(a):
            > >
            > > Ale jasno ...chcesz to Ci pokażę , ze i perła z pod tego IP pisał ...
            > > Z przyjaźnią
            > > LIMAK
            >
            >
            > Ależ wierzę! Tylko, że i Perła i Kasia bywali gośćmi Miriam. Ślady tego są
            > zresztą na Forum. Poza tym: NORMALNIE Perła pisze z Lublina, nie z Łodzi! Bywał
            > o
            > przecież często, że Miriam i Perła pisali W TYM SAMYM CZASIE ze swoich miast.
            > Kasia też NORMALNIE ma swój IP różny od IP Miriam (też do sprawdzenia na Forum!
            > ),
            > choć - po przyjaźni - mogła niejednokrotnie używać również Jej komputera.
            >
            > Uwierz: to TRZY RÓŻNE OSOBY !
            > Traktuj KAŻDĄ Z NICH z osobna - tak, jak na to zasługuje.
            > Twój
            > zmęczony i głodny
            > tyu

Nie jesteś mi wstanie tego logicznie wytłumaczyc...
            Szkoda , że moje IP tak nie tłumacztyłeś - a to była dużźo prostsza sprawa
            Z przyjaźnia
            LIMAK

• Gość: liman Re: Wytłumacz mi sprawe tego samego IP IP: *.liftec.pl / 192.168.0.* 30.04.02, 15:01
          To moze ja ci to wytłumaczę.
          IP zawierające cvx.ppp.tpnet... odnoszą sie do centrali połaczonej z siecią.
          Oznacza to, ze kilka komputerów niezależnie od siebie może mieć dostęp do netu
          z tym samym IP.

Prawdopodobnie obie panie pisza z tej samej firmy. Stąd też mogą się znać.
          Perła, jak twierdzi, krąży po Polsce. Mogł zajechać i do Łodzi. Może w sprawach
          zawodowych.

Niezależnie od powyższego - nie podobają mi się Twoje ataki na Miriam i Kasię .
          Nawet jeżli masz podstawy do niechęci forma, której używasz znamionuje brak
          klasy.

Daj już sobie spokój.

l.

• tyu Do Limaka i Limana 30.04.02, 15:42
            Gość portalu: liman napisał(a):

> To moze ja ci to wytłumaczę.
            > IP zawierające cvx.ppp.tpnet... odnoszą sie do centrali połaczonej z siecią.
            > Oznacza to, ze kilka komputerów niezależnie od siebie może mieć dostęp do netu
            > z tym samym IP.
            >
            > Prawdopodobnie obie panie pisza z tej samej firmy. Stąd też mogą się znać.
            > Perła, jak twierdzi, krąży po Polsce. Mogł zajechać i do Łodzi. Może w sprawach
            > zawodowych.
            >
            > Niezależnie od powyższego - nie podobają mi się Twoje ataki na Miriam i Kasię .
            > Nawet jeżli masz podstawy do niechęci forma, której używasz znamionuje brak
            > klasy.
            >
            > Daj już sobie spokój.
            >
            > l.

Potwierdzam prawidłowość rozumowania Limana. Najprostsze rozwiązanie TEGO
            KONKRETNIE IP jest takie, że jest to łącze za pośrednictwem łódzkiej sieci
            telefonicznej i łódzkiej centrali Telekomunikacji Polskiej SA. Poza tym - WIEM,
            że i Perła i Kasia znają Miriam na gruncie towarzyskim, nie tylko zawodowo,
            bywali u niej w gościnie, mieli więc dostęp do Jej komputera (za Jej zgodą,
            oczywiście!) Dlatego nie byłoby dla mnie dziwne, gdyby CZĘŚĆ postów Kasi, czy
            Perły z łódzkim IP, była wysłana z Jej komputera.

Przyłączam się do apelu Limana zawartego w ostatnim zdaniu Jego postu.
            • Gość: LIMAK Re: Do TYU IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 07.05.02, 10:15
              tyu napisał(a):

> Gość portalu: liman napisał(a):
              >
              > > To moze ja ci to wytłumaczę.
              > > IP zawierające cvx.ppp.tpnet... odnoszą sie do centrali połaczonej z sieci
              > ą.
              > > Oznacza to, ze kilka komputerów niezależnie od siebie może mieć dostęp do
              > netu
              > > z tym samym IP.
              > >
              > > Prawdopodobnie obie panie pisza z tej samej firmy. Stąd też mogą się znać.
              > > Perła, jak twierdzi, krąży po Polsce. Mogł zajechać i do Łodzi. Może w spr
              > awach
              > > zawodowych.
              > >
              > > Niezależnie od powyższego - nie podobają mi się Twoje ataki na Miriam i Ka
              > się .
              > > Nawet jeżli masz podstawy do niechęci forma, której używasz znamionuje bra
              > k
              > > klasy.
              > >
              > > Daj już sobie spokój.
              > >
              > > l.
              >
              >
              > Potwierdzam prawidłowość rozumowania Limana. Najprostsze rozwiązanie TEGO
              > KONKRETNIE IP jest takie, że jest to łącze za pośrednictwem łódzkiej sieci
              > telefonicznej i łódzkiej centrali Telekomunikacji Polskiej SA. Poza tym - WIEM,
              >
              > że i Perła i Kasia znają Miriam na gruncie towarzyskim, nie tylko zawodowo,
              > bywali u niej w gościnie, mieli więc dostęp do Jej komputera (za Jej zgodą,
              > oczywiście!) Dlatego nie byłoby dla mnie dziwne, gdyby CZĘŚĆ postów Kasi, czy
              > Perły z łódzkim IP, była wysłana z Jej komputera.
              >
              > Przyłączam się do apelu Limana zawartego w ostatnim zdaniu Jego postu.

Za dużo zbiegów okoliczności!!!
              To tak jakby basza miał w haremie 1000 bab i wszystkie naraz dostały cioty, a on
              musiał iść do burdelu!
              Teoretycznie możliwe...ale w praktycę ??? Toz to mrzonka !!!!!!
              LIMAK

• tyu DO_WIECZNEGO_NIEDOWIARKA_LIMAKA 07.05.02, 19:50
                Limaku!
                Czy to możliwe, że:
                w blisko milionowym mieście Łodzi mieszkają trzy osoby piszące na tym forum -
                konkretnie Kasia, Miriam i Stoik - i WSZYSTKIE TRZY znają się wzajemnie?
                Jakie jest prawdopodobieństwo, że to prawda?
                Znikomo małe, prawda?

A JEDNAK - TAK JEST!!!

Dwie z tych osób znam i koresponduję z nimi od dawna. I jeśli każde z nich
                pisze - i tutaj i w emailach - że nie jest tym drugim, ani tym trzecim, ani tym
                czwartym, ani innym wielbłądem - to JA IM WIERZĘ!
                W imię czego mieliby robić jakieś mistyfikacje?!

Nie przekonuje Cię argument powtarzany przez Kasię, Stoika i przeze mnie, że
                ich IP, to po prostu adres łódzkiej centrali Telekomunikacji Polskiej, do
                której podłączone są dziesiątki tysięcy numerów? (Tyle tylko, że w IP zamiast
                konkretnego numeru jest gwiazdka.)
                W takim razie w identycznej sytuacji są: Indris, Luka, Monika, Nurni, Scan,
                WitekJS... i hohoho jeszcze. TEŻ mają ten sam IP! Ta tylko różnica, że ich IP,
                to w tym wypadku centrala WARSZAWSKA Telekomunikacji Polskiej. Mistyfikacja?
                Nie! W każdym wypadku gwiazdka przy IP, to inny numer.
                Co więcej: gdyby przeprowadzić drobiazgowe śledztwo, okazałoby się, że dwa w/w
                nicki piszą z tego samego komputera! Konkretnie: Monika i Scan. Mistyfikacja?
                Nie, małżeństwo.

Limaku miły! Nie ulegajże spiskowej teorii dziejów!
                Świat naprawdę jest piękny!
    • wild ale masz powodzenie u dam! :)) 30.04.02, 15:04
      jak Ty to robisz?? smile
    • Gość: Stoik Wyjaśnienie tego samego IP IP: *.toya.net.pl / 10.0.207.* 30.04.02, 21:55
      Wyjaśnienie jest bardzo proste, wystarczy popatrzeć na gwiazdkę na początku.
      Nie jest to pojedynczy adres IP, ale cała klasa adresowa. Jeśli się łączyć z
      Łodzi przez modem do telekomunikacji, to otrzymuje się właśnie taki adres. Nie
      wiem czy zawsze i z każdej łódzkiej centrali telefonicznej, wiem tylko, że w
      krótkim okresie uszkodzenia kabla sam korzystałem z modemu i dostałem tę samą
      klasę. Można to sprawdzić, było to w ciągu ostatnich dwóch tygodni i można
      znaleźć moje posty z takim adresem, chyba w wątku Rydzyk=Goebels...

Oświadczam też uroczyście, że nie jestem ani Miriam, ani Kasią, a wszelkie
      podobieństwo do nich jest całkowicie przypadkowe. Obie panie między sobą też
      różnią się niezwykle, choć obie dusze mają artystyczne.

Pozdrawiam wszystkich sympatycznych
      Stoik
      • Gość: kasiaprim Re: Wyjaśnienie tego samego IP IP: *.pai.net.pl 30.04.02, 22:03
        Drogi St.
        Juz Ci to napisalam kiedys , ale chyba oficjalnie wystartuje w wyborach
        na "Twoja Trzecią Żonę". Marynię adoptujemy. Córę i Dziecko - usynowimy!
        Takiej samej odpowiedzi udzielilam na wątku o "żmijce", dodajac jedynie, ze
        jest to pewne minimum wiedzy, które tak "bywały na forum", jak Limak powinien
        znac. Jesli nie zna wstyd!
        I zamiast zajmowac sie niezdrowym sianiem fermentu- niech poczyta, TurDeFrans!!!
        Sciskam Cie i Twe Damy a Dziecku Wszystkie Cztery Łapy całuję-K
        • Gość: LIMAK Re: Wyjaśnienie tego samego IP-do Kasiperim IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 06.05.02, 09:45
          Jestem "bywały na forum" , ale z przerwą 3 miesięczną na pobyt w szpitalu...
          Dlatego może brak pewnej 3 miesięcznej wiedzy o forum ...a TurDe....przeczytam!
          Idol - LIMAK
          • Gość: kasiaprim ____________________________Do LIMAKA IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 12:03

> Jestem "bywały na forum" , ale z przerwą 3 miesięczną na pobyt w szpitalu...
            > Dlatego może brak pewnej 3 miesięcznej wiedzy o forum ...a TurDe....przeczytam!
            > Idol - LIMAK

Limaku, uwazam , ze to za malo, jak na ekspiację.
            Zarówno w stosunku do Miriam- a zwłaszcza do Niej - jak i do mnie zachowales sie
            na tyle niestosownie, by oczekiwac od Ciebie przeprosin. I tego wlasnie -w
            imieniu nas obu- oczekuje.
            Zlamales netykietę -i za to nalezą sie przeprosiny takze i tym, ktorzy dotknieci
            Twoim zachowaniem-zareagowali. Takich rzeczy sie po prostu nie robi. W pewnych
            kregach , a do nich zaliczam i to Forum-skazuje to kogos takiego, a przynajmniej
            powinno-ta ignorowanie i forumową banicję.
            Jak widze i po nastepnych trzech watkach, ktore dzis zalozyles- dalej obrazasz.
            Zastanow sie nad sobą- po pachniec mi to zaczyna patologią.
            A na przeprosiny-ZAŁOZONE NA ODDZIELNYM WĄTKU, bo i na oddzielnym zostałysmy z
            Miriam pomówione i obrazone- oczekuję.- K
            • Gość: LIMAK LIMAK nie przeprasza-do kasiprim IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 06.05.02, 12:14
              Kasiu.( Lubię to imię )

LIMAK , nigdy nie przeprasza...LIMAK - przyjmuje ze zrozumieniem Twoje
              wyjasnienia...ale nie do końca.
              LIMAK sam oczekuje od Was przeprosin.
              Czy ja na Forum obrażam?!!! NIE > NIE > NIE !
              Ja je teraz dokumentnie roz...m i wcale mi nie zależy na opinii takich ludzi
              jak miriam.
              Jak ma istnieć tak paskudne forum , w wydaniu perły , siedem, bykka( waszych
              przyjaciół) to już lepiej niech nie istnieje.
              Jak chcesz więcej na ten temat to podaj adres ...tu publicznie nie mam ochoty...
              Kamil
      • Gość: LIMAK Re: Wyjaśnienie tego samego IP-do Stoika IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 06.05.02, 11:23
        Gość portalu: Stoik napisał(a):

> Wyjaśnienie jest bardzo proste, wystarczy popatrzeć na gwiazdkę na początku.
        > Nie jest to pojedynczy adres IP, ale cała klasa adresowa. Jeśli się łączyć z
        > Łodzi przez modem do telekomunikacji, to otrzymuje się właśnie taki adres. Nie
        > wiem czy zawsze i z każdej łódzkiej centrali telefonicznej, wiem tylko, że w
        > krótkim okresie uszkodzenia kabla sam korzystałem z modemu i dostałem tę samą
        > klasę. Można to sprawdzić, było to w ciągu ostatnich dwóch tygodni i można
        > znaleźć moje posty z takim adresem, chyba w wątku Rydzyk=Goebels...
        >
        > Oświadczam też uroczyście, że nie jestem ani Miriam, ani Kasią, a wszelkie
        > podobieństwo do nich jest całkowicie przypadkowe. Obie panie między sobą też
        > różnią się niezwykle, choć obie dusze mają artystyczne.
        >
        > Pozdrawiam wszystkich sympatycznych
        > Stoik

Stoiku.
        Ze stoickim spokojem przyjąłem Twoje wyjaśnienie...a przede wszystkim z pełnym
        Zrozumieniem -cóż nauka nie idzie w las..,
        Chociaż!... nikt nie potrafi zrozumieć mnie , że ja pisząc ze swojego
        zakładu ...i każda inna osoba ( z 6000 zatrudnionych)będzie zawsze miała ten sam
        IP.
        Co u jednego łatwo zrozyumieć , u drugiego takie trudne...
        Miło mi za ipowy cynk.
        Pozdrawiam
        LIMAK

• Gość: borsuk Re: Wyjaśnienie tego samego IP-do Stoika IP: *.dip.t-dialin.net 07.05.02, 21:29
          zakladam, ze nie zwracasz zakladowi pracy oplat za czas spedzony w sieci.
          Zakladam, ze zaklad, nie wiedzac o Twojej ozywionej dzialalnosci forumowej,
          placi za czas, w ktorym zamiast zajmowac sie obowiazkami wynikajacymi ze
          stosunku pracy, obrazasz ludzi.

Zdumiewajace jest, ze Twoj zaklad pracy nie zwrocil sie jeszcze do Admina z
          prosba o zablokowanie Ci dostepu do sieci, abys mogl sie poswiecic
          dzialalnosci, za ktora bierzesz pieniadze.
          W koncu elektrowni nie musi zalezes na tym, aby jej pracownicy mieli dostep do
          forum

Ale byc moze Twoja dzialalnosc w zakladzie jst tak malo znaczaca, ze nikt nie
          zwraca uwagi na to co robisz.
          W takim wypadku nie dziwiloby Twoje zgorzknienie i agresja, jaka prezentujesz
          od tygodni na tym forum.
          Dotychczas milczalem, bo nie jestem psychoterapeuta, ale na grozby- jak to
          pieknie okresliles roz..nia forum zareagowac musze.
          Wyobraz sobie ze zanim przystapilem do pisania tego postu przeczytalem sobie
          watek o liscie biskupow, na ktory sie powolales.
          Jezeli to naprawde Ty wtedy pisales (w co trudno uwierzyc), to powinienes jak
          najpredzej podjac jakas kuracje, aby wrocic do tamtego poziomu.

Z uszanowaniem dla autora z tamtego watku, pelen odrazy dla LIMAKA z watku
          niniejszego.

borsuk

• Gość: lóty borsuk , a mogłbys limaka pocałowac w d...ę??? IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 08.05.02, 07:00
            Gość portalu: borsuk napisał(a):

> zakladam, ze nie zwracasz zakladowi pracy oplat za czas spedzony w sieci.
            > Zakladam, ze zaklad, nie wiedzac o Twojej ozywionej dzialalnosci forumowej,
            > placi za czas, w ktorym zamiast zajmowac sie obowiazkami wynikajacymi ze
            > stosunku pracy, obrazasz ludzi.
            >
            > Zdumiewajace jest, ze Twoj zaklad pracy nie zwrocil sie jeszcze do Admina z
            > prosba o zablokowanie Ci dostepu do sieci, abys mogl sie poswiecic
            > dzialalnosci, za ktora bierzesz pieniadze.
            > W koncu elektrowni nie musi zalezes na tym, aby jej pracownicy mieli dostep do
            > forum
            >
            > Ale byc moze Twoja dzialalnosc w zakladzie jst tak malo znaczaca, ze nikt nie
            > zwraca uwagi na to co robisz.
            > W takim wypadku nie dziwiloby Twoje zgorzknienie i agresja, jaka prezentujesz
            > od tygodni na tym forum.
            > Dotychczas milczalem, bo nie jestem psychoterapeuta, ale na grozby- jak to
            > pieknie okresliles roz..nia forum zareagowac musze.
            > Wyobraz sobie ze zanim przystapilem do pisania tego postu przeczytalem sobie
            > watek o liscie biskupow, na ktory sie powolales.
            > Jezeli to naprawde Ty wtedy pisales (w co trudno uwierzyc), to powinienes jak
            > najpredzej podjac jakas kuracje, aby wrocic do tamtego poziomu.
            >
            > Z uszanowaniem dla autora z tamtego watku, pelen odrazy dla LIMAKA z watku
            > niniejszego.
            >
            > borsuk
            >
            >

Czekam na prychoterapeutyczną odpowiedź .Już sie nadstawiam....

• Gość: borsuk moglbym, ale nie chce IP: *.dip.t-dialin.net 08.05.02, 11:01
              Z zadowoleniem stwierdzam, ze surowa i konstruktywna krytyka, jakiej poddalem
              Twoje postepowanie, odniosla skutek i pragniesz blizszego kontaktu ze mna.
              Ryzykujac opoznienie, a moze nawet calkowite zahamowanie postepow Twojej
              rehabilitacji musze Ci jednak zdecydowanie odmowic.
              Aby nie pozbawiac Cie zupelnie nadziei na oczekiwana pieszczote, zwracam Ci
              uwage na fakt, ze jest tu wielu innych forumowiczow, ktorzy z przyjemnoscia
              poruszaja sie w obszarach fekalnych.
              Sprobuj zwrocic sie np. do Krzysia52, ktory od miesiecy usiluje dosiegnac gowna
              na scianie. Do Ciebie byloby mu blizej. Z pozytkiem dla Was obu.
              • Gość: gol borsuku-bo ty na miejscu twarzy masz właśnie du.ę IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 08.05.02, 12:58
                • Gość: borsuk czulem, ze na nic innego cie nie bedzie stac (ntx) IP: *.dip.t-dialin.net 08.05.02, 14:30
                  • bykk Re: do Borsuka 08.05.02, 14:47
                    Witaj Borsuk.
                    Tyś to chyba jakiś prorok cy co?
                    Takiego cuja mieć!smile))
                    pozdrawiam
                    hej!
                    • Gość: borsuk Re: do Borsuka IP: *.dip.t-dialin.net 08.05.02, 14:56
                      czesc Bykku,
                      tak mi sie jakos ostatnio porobilo smile

pozdrawiam
                      borsuk
    • bykk Re: do Borsuka 08.05.02, 16:14
      Borsuk,coś Ty?
      Nie widzę,aby się Tobie "porobiło"!
      "Porobiło",ale temu no, qrcze nie wiem jak go nazwać,no,ten,wiesz
      ten,który sam obliczył,że ma 983 nicków(albo 893,nie pamiętam,coś w kole tego,
      w którymś postcie jego czytałem)!
      pozdrawiam Cię
      hej!
      • Gość: Perła Re: do Borsuka jest IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 16:27
        Witaj Borsuk

LIMAK to wszystko wie właśnie. Rżnie głupa tylko. Przypadek opętania to jest, co
        dość pospolite na forum jest.

pozdrawiam

Perła

ps. pozdrowienia dla Bykka

• bykk Re: Ile twarzy ma kasia-a ile miriam(first-ha,ha,ha) 08.05.02, 18:09
      Perła? Z Sieradza? Dobra!
      Dzięki
      Pozdrawiam serdecznie również
      hej!

• Gość: borsuk hej Sieradz, Sieradz, z siedziba odnosnych wladz.. IP: *.dip.t-dialin.net 08.05.02, 20:55
        Dziekuje Wam Bykku i Perlob za mile slowa otuchy.
        Pozwola mi one przetrwac rozczarowanie spodowane nieprzejednanie wroga postawa
        sami wiecie kogo.
        Tymczasm zostawiam Was samych na pastwe, bo teraz JA mam dlugi weekend.
        A co robi taki Niemiec jak ja w dlugi weekend. Jedzie do Polski.

Pozdrowienia

borsuk
        • bykk Re:do Borsuka 08.05.02, 21:42
          Hej Borsuk!
          Co ty? Znowu długi "łyk" bez "end"smile))?
          Trzym się! "Pastwa" nie jest taka zła,trzeba się tylko przestawićsmile))!
          pozdrawiam serdecznie
          hej!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka