Gość: Andrzej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.05.02, 18:50 Jak na razie propagandowa. Adrzej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tyu Wojna wild kontra tyu?? Nic mi o tym nie wiadomo! 01.05.02, 18:57 Andrzeju! Nie tragizuj! Do wojny trzeba DWÓCH stron! Tymczasem ta druga (czyli tyu) konsekwentnie olewa agresję tej pierwszej (tu nie podam przerozmaitych nicków: pamięć już nie ta...) Niech się już lepiej święci 1 Maja - oczywiście bez jakichkolwiek elementów przymusu. ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild luz! Tyu-tka zjadł kapitalistyczną kiełbase... IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 01.05.02, 18:59 teraz myśli o misji "społeczny darmowy napój - polepszenie społecznego trawienia" PS. co na to społeczny sanepid grillowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Zapraszam na grilla IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.05.02, 19:05 Wypijemy flaszkę zjemy kiełbaskę wyjasnimy co nieco i będzie po kłopocie Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild wyjasnimy co nieco? IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 01.05.02, 19:14 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Wypijemy flaszkę > zjemy kiełbaskę > wyjasnimy co nieco > i będzie po kłopocie > > Andrzej co np. chcesz wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: wyjasnimy co nieco? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.05.02, 19:17 Gość portalu: wild napisał(a): > Gość portalu: Andrzej napisał(a): > > > Wypijemy flaszkę > > zjemy kiełbaskę > > wyjasnimy co nieco > > i będzie po kłopocie > > > > Andrzej > > co np. chcesz wiedzieć? Wildziu .Ja nic. Ja tylko stawiam. A że przy okazji mi się przejasni , to sama korzyść. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: wyjasnimy co nieco? IP: *.unl.edu 01.05.02, 19:21 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Gość portalu: wild napisał(a): > > > Gość portalu: Andrzej napisał(a): > > > > > Wypijemy flaszkę > > > zjemy kiełbaskę > > > wyjasnimy co nieco > > > i będzie po kłopocie > > > > > > Andrzej > > > > co np. chcesz wiedzieć? > > Wildziu .Ja nic. > Ja tylko stawiam. > A że przy okazji mi się przejasni , to sama korzyść. > > Andrzej Zalezy czym zakrapiasz. Od jagodzianki na kosciach to sie raczej sciemnia. Imagine. Ps. Tyu, jestem z Toba. Nie daj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine2 Imagine lubi metody stalinisty tyu? a to prosze! IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 01.05.02, 19:25 Gość portalu: Imagine napisał(a): > Ps. Tyu, jestem z Toba. Nie daj sie. mogę przytrzymać sie Twoje pelcy w wywinięciu fikoła tolerancynjego jak imagine - tyu wild2 alter ego totalistów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Imagine lubi metody stalinisty tyu? a to prosze! IP: *.unl.edu 01.05.02, 19:50 Gość portalu: Imagine2 napisał(a): > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > Ps. Tyu, jestem z Toba. Nie daj sie. > > mogę przytrzymać sie Twoje pelcy w wywinięciu fikoła tolerancynjego jak imagine > - > tyu wild2 alter ego totalistów? maxiu, chocbys zmienil nicka na Budda, to i tak Twoj augustowski styl Cie zdradzi. przestan pic, prosilem tyle razy. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild czy to jakaś reguła i natężenie "odpowiednich"... IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 01.05.02, 19:59 poglądów? im człowiek bardziej zaczyna myśleć za drugiego człowieka zamienia sie w lekarza zdrowia i kontrolera myśli? myśle że coś w tym jest(?), że im KTOŚ jest bardziej etatystycznie socjalistycznie społecznie ( bla bla ) nastawiony do bliznich - tym jest bardziej totalitarny pod każdym względem - problem jasia tyu (wild2) to potwierdza? cieeekaweee... Gość portalu: Imagine napisał(a): > Gość portalu: Imagine2 napisał(a): > > > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > > > Ps. Tyu, jestem z Toba. Nie daj sie. > > > > mogę przytrzymać sie Twoje pelcy w wywinięciu fikoła tolerancynjego jak im > agine > > - > > tyu wild2 alter ego totalistów? > > maxiu, chocbys zmienil nicka na Budda, to i tak Twoj augustowski styl Cie > zdradzi. przestan pic, prosilem tyle razy. > Imagine. > hue! hue! hue! Odpowiedz Link Zgłoś
wild2 Re: czy to jakaś reguła i natężenie 01.05.02, 20:07 Te, beściak Max, ni sie chcom z nami napić :] :] To chodź, wykiramy sobie, tylko musimy uważać, bo zaraz obchód bedzie, ten kelarski znaczy sie :] :] :] Zdrrruuufko, gul gul :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild zawodowy stalinista forum tyu ( wild2 ) w amoku IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 01.05.02, 20:12 wild2 napisał(a): > Te, beściak Max, ni sie chcom z nami napić :] :] > To chodź, wykiramy sobie, tylko musimy uważać, bo zaraz obchód bedzie, ten > kelarski znaczy sie :] :] :] > Zdrrruuufko, gul gul :] Odpowiedz Link Zgłoś
wild2 Re: zawodowy stalinista forum tyu ( wild2 ) w amoku 01.05.02, 20:16 Max, no co ty, mnie nie pamiętasz? :] Przecie my oba wildy, a nie jakieś tam inne :] :] :] Znowu na ten kąputer za dlugo patrzyłeś :] Uwaga !! Dr F już idzie... wild, to my chodu stąd !!!:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak A ktos wie o co chodzi? IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.05.02, 20:24 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Jak na razie propagandowa. Za nic nie moge zrozumiec o co chodzi. Tyle wiem ze ktos za kogos sie podszywa. Powiedzicie, Tyu i max, chociaz co zarzucacie "przeciwnej stronie" i dlaczego. Moze to bylo jakies nieporozumienie tylko, a wyszla wojna. Jeszcze troche i nie bedzie wiadomo do kogo sie pisze. Perly intelektu (hahaha, Tyu to Twoje) tez nie wiadomo czy nie podrabiane. Pozniej ktos wciska ze niby Miriam to tez Perelka i ta sama Perelka, jedyna forumowa (zreszta juz nie jedyna bo sa i niby falszywe). Pogubic sie mozna. I jaka cholera podpisuje sie nickiem 'wild2'? Brzydnie forum powoli. Kiedys wiadomo bylo przynajmniej kto sie z kim kloci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: A ktos wie o co chodzi? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 01.05.02, 20:25 A pode mnie jeszcze nikt się tutaj nie podszywał . P.S. A niechby spróbował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: A ktos wie o co chodzi? IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.05.02, 20:29 Gość portalu: V.C. napisał(a): > A pode mnie jeszcze nikt się tutaj nie podszywał . > > > P.S. A niechby spróbował I co mi zrobisz? Pierwszy raz sie podszywam. pollak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: A ktos wie o co chodzi? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.05.02, 20:33 Gość portalu: V.C. napisał(a): > Gość portalu: V.C. napisał(a): > > > A pode mnie jeszcze nikt się tutaj nie podszywał . > > > > > > P.S. A niechby spróbował > > I co mi zrobisz? > > Pierwszy raz sie podszywam. > > pollak Nic wam nie zrobię Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. ja też ja też! Viva Capitalismus! :) IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 01.05.02, 20:37 Gość portalu: V.C. napisał(a): > Gość portalu: V.C. napisał(a): > > > Gość portalu: V.C. napisał(a): > > > > > A pode mnie jeszcze nikt się tutaj nie podszywał . > > > > > > > > > P.S. A niechby spróbował > > > > I co mi zrobisz? > > > > Pierwszy raz sie podszywam. > > > > pollak > > Nic wam nie zrobię > > Andrzej ręce precz z cudzych kieszeni!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild Re: A ktos wie o co chodzi? IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.05.02, 20:39 Gość portalu: V.C. napisał(a): > Gość portalu: V.C. napisał(a): > > > Gość portalu: V.C. napisał(a): > > > > > A pode mnie jeszcze nikt się tutaj nie podszywał . > > > > > > > > > P.S. A niechby spróbował > > > > I co mi zrobisz? > > > > Pierwszy raz sie podszywam. > > > > pollak > > Nic wam nie zrobię > > Andrzej Dziekuje laskawosci w imieniu ... czyims tam. pollak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild o własnie co na to prekursor tyu (wild2) ?:) IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 01.05.02, 20:35 Gość portalu: V.C. napisał(a): > Gość portalu: V.C. napisał(a): > > > A pode mnie jeszcze nikt się tutaj nie podszywał . > > > > > > P.S. A niechby spróbował > > I co mi zrobisz? > > Pierwszy raz sie podszywam. > > pollak pariasie forum ( tyu ) zastosuj leninowską dialektyke "łapaj..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild chodzi o zabawe tyu ( wild2 ) w forumowego drania IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 01.05.02, 20:31 Gość portalu: pollak napisał(a): > Gość portalu: Andrzej napisał(a): > > > Jak na razie propagandowa. > > Za nic nie moge zrozumiec o co chodzi. Tyle wiem ze ktos > za kogos sie podszywa. Powiedzicie, Tyu i max, chociaz co > zarzucacie "przeciwnej stronie" i dlaczego. Moze to bylo > jakies nieporozumienie tylko, a wyszla wojna. Jeszcze > troche i nie bedzie wiadomo do kogo sie pisze. Perly > intelektu (hahaha, Tyu to Twoje) tez nie wiadomo czy nie > podrabiane. Pozniej ktos wciska ze niby Miriam to tez > Perelka i ta sama Perelka, jedyna forumowa (zreszta juz > nie jedyna bo sa i niby falszywe). Pogubic sie mozna. > > > I jaka cholera podpisuje sie nickiem 'wild2'? Brzydnie > forum powoli. Kiedys wiadomo bylo przynajmniej kto sie z > kim kloci... dlaczego? ciekawie sie czyta fraszki dr. tyu ( wild2 ) - apogeum obłudy i zakłamania... cóż musi facio mieć coś w zamian za fantazje z przeszłosci (pzpr) PS. nie przejmuj sie! tylko poczytaj wątki tyu ( wild2 ) napisał je forumowy nauczyciel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: chodzi o zabawe tyu ( wild2 ) w forumowego drania IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.05.02, 20:37 Gość portalu: wild napisał(a): > dlaczego? ciekawie sie czyta fraszki dr. tyu ( wild2 ) - apogeum obłudy i > zakłamania... cóż musi facio mieć coś w zamian za fantazje z przeszłosci (pzpr) > > PS. nie przejmuj sie! tylko poczytaj wątki tyu ( wild2 ) napisał je forumowy > nauczyciel Dlaczego uwazasz ze to Tyu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild tyu ( wild2 ) IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 01.05.02, 20:42 Gość portalu: pollak napisał(a): > Gość portalu: wild napisał(a): > > > dlaczego? ciekawie sie czyta fraszki dr. tyu ( wild2 ) > - apogeum obłudy i > > zakłamania... cóż musi facio mieć coś w zamian za > fantazje z przeszłosci (pzpr) > > > > PS. nie przejmuj sie! tylko poczytaj wątki tyu ( wild2 > ) napisał je forumowy > > nauczyciel > > Dlaczego uwazasz ze to Tyu? po za tym Tyu ma kumplow do zabawy Scana i nieobecnego Tereka którzy oczerniali mnie wczesniej stosując podobne sztuczki psychologiczne niezdziwiłbym sie że to kumple z pzpr... ( żart ? ) TO JEST WĄTEK DLA MAŁEGO MAKSIA VEL WILDA Autor: tyu@poczta.gazeta.pl Data: 16-01-2002 20:33 -------------------------------------------------------------------------------- Maksiu! Kiedyś tak ładnie bawiłeś się smokami. Wild dyskutował z Wildem2, a na Forum był spokój. Teraz rozmnożyłeś się jak szarańcza. Wszędzie Cię pełno i wszędzie są Twoje absurdalne dowcipy. Poważny wątek, czy niepoważny - na Maksiowe pure-nonsensy zawsze można liczyć. Maksiu! Masz tu wątek dla siebie. Ofiarowuję Ci go. Pobaw się tu czasami... Twój niezłomnie opresywny stalinowsko-trockistowski guevarysta tyu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: tyu ( wild2 ) IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.05.02, 21:03 Gość portalu: wild napisał(a): > po za tym Tyu ma kumplow do zabawy Scana i nieobecnego Tereka którzy oczerniali > mnie wczesniej stosując podobne sztuczki psychologiczne Pamietam tylko jak sie wsciekales, gdy zarzucono Ci rozsylanie wirusow (chyba Terek to napisal). Szczerze mowiac tez bym sie wsciekal, gdyby to bylo nieslusznie. > niezdziwiłbym sie że to kumple z pzpr... ( żart ? ) > > > TO JEST WĄTEK DLA MAŁEGO MAKSIA VEL WILDA > Autor: tyu@poczta.gazeta.pl > Data: 16-01-2002 20:33 > > > ------------------------------------------------------------------------------- > - > Maksiu! > > Kiedyś tak ładnie bawiłeś się smokami. > Wild dyskutował z Wildem2, a na Forum był spokój. > Teraz rozmnożyłeś się jak szarańcza. Wszędzie Cię pełno i wszędzie są Twoje > absurdalne dowcipy. Poważny wątek, czy niepoważny - na Maksiowe pure-nonsensy > zawsze można liczyć. > > Maksiu! > > Masz tu wątek dla siebie. Ofiarowuję Ci go. Pobaw się tu czasami... > > Twój niezłomnie opresywny > stalinowsko-trockistowski guevarysta > tyu Jednego nadal nie rozumiem, skad pewnosc ze wild2 to Tyu. Ten watek raczej tego nie dowodzi. Panowie, napijcie sie i spokoj, co proponowal Andrzej. A moze zaraza wild2 sama umrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild Re: tyu ( wild2 ) IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 01.05.02, 21:08 Gość portalu: pollak napisał(a): > Gość portalu: wild napisał(a): > > > po za tym Tyu ma kumplow do zabawy Scana i nieobecnego > Tereka którzy oczerniali > > mnie wczesniej stosując podobne sztuczki psychologiczne > > Pamietam tylko jak sie wsciekales, gdy zarzucono Ci > rozsylanie wirusow (chyba Terek to napisal). Szczerze > mowiac tez bym sie wsciekal, gdyby to bylo nieslusznie. > > > niezdziwiłbym sie że to kumple z pzpr... ( żart ? ) > > > > > > TO JEST WĄTEK DLA MAŁEGO MAKSIA VEL WILDA > > Autor: tyu@poczta.gazeta.pl > > Data: 16-01-2002 20:33 > > > > > > > ------------------------------------------------------------------------------- > > - > > Maksiu! > > > > Kiedyś tak ładnie bawiłeś się smokami. > > Wild dyskutował z Wildem2, a na Forum był spokój. > > Teraz rozmnożyłeś się jak szarańcza. Wszędzie Cię pełno > i wszędzie są Twoje > > absurdalne dowcipy. Poważny wątek, czy niepoważny - na > Maksiowe pure-nonsensy > > zawsze można liczyć. > > > > Maksiu! > > > > Masz tu wątek dla siebie. Ofiarowuję Ci go. Pobaw się > tu czasami... > > > > Twój niezłomnie opresywny > > stalinowsko-trockistowski guevarysta > > tyu > > Jednego nadal nie rozumiem, skad pewnosc ze wild2 to Tyu. > Ten watek raczej tego nie dowodzi. > > Panowie, napijcie sie i spokoj, co proponowal Andrzej. A > moze zaraza wild2 sama umrze. dowodzi jednego że pisał go oszust "a na Forum był spokój" z oskarżeniami o wirusy ... PS. dalsza dyskusja jest bezcelowa Odpowiedz Link Zgłoś
tyu WYJAŚNIAM ZDEZORIENTOWANYM 01.05.02, 20:44 Kochani moi! Andrzeje z Wrocławia i Nebraski! Pollacy! Valeczni Częstochowianie! I Wszyscy Inni nie będący kolejnym wcieleniem Maksia z Białegostoku. To było tak. Kiedyś, dawno, bardzo dawno temu (ale to nie bajka!) Maksio zaczął mi zarzucać jakieś dziwne poglądy. W związku z tym stworzyłem wątek-piaskownicę dla Maksia. Podpisałem się tam, jako: niezmiennie opresywny stalinowsko-trockistowski guevarysta. Dla osób w miarę w polityce zorientowanych - pure nonsens, prawda? Ale nie dla Maksia! On wziął to na poważnie i zaczął mnie jescze zacieklej zwalczać. Olałem dzieciaka, ale dzieciak był ambitny. Ambicje rosły. Parę dni temu osiągnęły poziom fałszowania mojego nicka - szczegóły w wątku pt. "Uwaga - na forum jest fałszerz!" I to by było na tyle - resztę znacie. Pozdrawiam - i do jutra! Inne sprawy TEŻ czekają. ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild dialektyka tyumisiwszczyzny(jak Kali zrobić - ok ) IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 01.05.02, 20:50 tyu napisał(a): > Kochani moi! > Andrzeje z Wrocławia i Nebraski! > Pollacy! > Valeczni Częstochowianie! > I Wszyscy Inni nie będący kolejnym wcieleniem Maksia z Białegostoku. > > To było tak. > Kiedyś, dawno, bardzo dawno temu (ale to nie bajka!) Maksio zaczął mi zarzucać > jakieś dziwne poglądy. W związku z tym stworzyłem wątek-piaskownicę dla Maksia. > > Podpisałem się tam, jako: > niezmiennie opresywny stalinowsko-trockistowski guevarysta. > > Dla osób w miarę w polityce zorientowanych - pure nonsens, prawda? > Ale nie dla Maksia! > On wziął to na poważnie i zaczął mnie jescze zacieklej zwalczać. > Olałem dzieciaka, ale dzieciak był ambitny. > Ambicje rosły. > Parę dni temu osiągnęły poziom fałszowania mojego nicka - szczegóły w wątku > pt. "Uwaga - na forum jest fałszerz!" > > I to by było na tyle - resztę znacie. > > Pozdrawiam - i do jutra! > Inne sprawy TEŻ czekają. > ) lata praktyki zawodowego gracza partyjnego w POP.. nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Pierwsze udane klonowanie na Forum ! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 01.05.02, 20:50 V.C. od razu w trzech nowych wersjach ! Zostałem szczęsliwym ojcem (?) ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: Pierwsze udane klonowanie na Forum ! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 01.05.02, 20:54 Gość portalu: V.C. napisał(a): > V.C. od razu w trzech nowych wersjach ! > > Zostałem szczęsliwym ojcem (?) ! Wielki sukces e-genetyków z e-klinik we Wrocławiu , Jeleniej Górze i dalekim ;- ) Białymstoku ! Pierwowzór z Częstochowy , któremu za pomocą sieci pobrano komórki macierzyste , czuje się dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej V.C.=polska owieczka Dolly? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.05.02, 20:59 Wiesz, komórki macierzyste są najistotniejsze, Wracajac do tematu: które komórki sa macierzyste w konflikcie wild-tyu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: Pierwsze udane klonowanie na Forum ! IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.05.02, 21:06 Gość portalu: V.C. napisał(a): > Gość portalu: V.C. napisał(a): > > > V.C. od razu w trzech nowych wersjach ! > > > > Zostałem szczęsliwym ojcem (?) ! > > Wielki sukces e-genetyków z e-klinik we Wrocławiu , Jeleniej Górze i dalekim > ;- > ) Białymstoku ! > > > Pierwowzór z Częstochowy , któremu za pomocą sieci pobrano komórki macierzyste > , > czuje się dobrze Chyba cos poszlo nie tak, bo ja raczej nie jestem lewicowcem. Widac ze genetyka jeszcze niezbyt rozwinieta. Przeciez komorki V.C. musza byc lewicowe. pollak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Do mojego klona z Jeleniej Góry IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 01.05.02, 23:54 Mój klonie z Jeleniej Góry, Wykazałeś się nieznajomością tematu . Wszak wiadomo ,że klon wykazuje jedynie podobieństwo zewnętrzne . Zaś własne poglądy trzeba sobie najpierw wyrobić ... P.S. Lewicowość to nie choroba zakaźna . Nie martw się , nie zarazisz się . Niestety , alergię na lewicowość to już zdaje sie masz . Może minie wraz z wiosną i pyleniem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Do mojego dawcy z Jasnej Góry IP: *.jgora.dialog.net.pl 02.05.02, 00:13 Gość portalu: V.C. napisał(a): > Niestety , alergię na lewicowość to już zdaje sie masz . > Fakt, moj organizm wyraznie wykazuje alergie na to co szkodliwe > Może minie wraz z wiosną i pyleniem ? Mi nie minie. PS. Bylem w niedziele w Czestochowie, ale nie dlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: Do mojego dawcy z Jasnej Góry ? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 00:23 Na Jasnej Górze ? P.S. Do Jasnej Góry mam prawie 10 km . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Do mojego dawcy z Jasnej Góry ? IP: *.jgora.dialog.net.pl 02.05.02, 00:35 Gość portalu: V.C. napisał(a): > Na Jasnej Górze ? Tak. W sobote wieczorem przychodzi do mnie kolega (okolo godziny 22) i sie pyta czy pojade. No to dwie godziny pozniej wsiadlem i pojechalismy. Nie zaluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. do Pollaka IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 00:37 A na miasto pewnie w ogóle nie zajrzeliście ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: do Pollaka IP: *.jgora.dialog.net.pl 02.05.02, 00:43 Gość portalu: V.C. napisał(a): > A na miasto pewnie w ogóle nie zajrzeliście ? Nie chcialo juz sie, powaznie. Koledze bardzo zalezalo wlasnie na podrozy na Jasna Gore. Ale jeszcze bede tam na pewno. Miasta juz sobie wtedy nie odpuszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: do Pollaka IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 01:05 Gość portalu: pollak napisał(a): > Gość portalu: V.C. napisał(a): > > > A na miasto pewnie w ogóle nie zajrzeliście ? > > Nie chcialo juz sie, powaznie. Koledze bardzo zalezalo > wlasnie na podrozy na Jasna Gore. Ale jeszcze bede tam na > pewno. Miasta juz sobie wtedy nie odpuszcze. Daj znać , jak będziesz jechał . Mieszkam tu od dziecka . Mógłbym być Twoim e-przewodnikiem po "sieci" ulic i miejsc godnych zobaczenia . ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: do Pollaka IP: *.jgora.dialog.net.pl 02.05.02, 01:09 Gość portalu: V.C. napisał(a): > Daj znać , jak będziesz jechał . > > Mieszkam tu od dziecka . > > Mógłbym być Twoim e-przewodnikiem po "sieci" ulic i miejsc godnych zobaczenia > . Ok. Dzieki, chociaz nie przypuszczam aby to bylo w najblizszym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: comrade **YAWN** IP: *.chello.pl / *.chello.pl 02.05.02, 00:53 Gdy 2 ludzi sie kloci i kloci to prawdopodobnie zaden nie ma racji, bo gdyby jeden z nich mial racje - predzej czy pozniej potrafilby przekonac drugiego, lub przynajmniej przyprzec go do muru i zmusic do ucieczki od dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild tyu ( wild2 ) IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 05.05.02, 01:55 stalinowiec forum tyu ( wild2 ) Autor: Gość portalu: wild Data: 05-05-2002 01:51 adres: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl -------------------------------------------------------------------------------- tyu napisał(a): > Zauważyłem, że Maksio wciąż mi imputuje jakieś powiązania z nickiem "wild2". > > Nick ten pojawił się po raz pierwszy w wątku "Smoki". Potem pojawiał się > jeszcze około 100 razy - ZAWSZE JAKO NICK ZALOGOWANY. > I zawsze w ścisłym powiązaniu czasowym z wypowiedziami sygnowanymi "wild", Max, > > max_bialystok itd. Czyli - w powiązaniu z wypowiedziami Maksia. > > Jeśli ktoś ma wątpliwości KTO stoi za tym nickiem, niech podejrzy, skąd nadawał > > ów "wild2". > Potrafi to zrobić np. Siódemka, Sądzę, że nie tylko on. > > Założę się o dolary (lub euro, do wyboru) przeciwko guzikom, że wild2 nadaje z > Białegostoku, z tego samego IP, co Maks, wild... itd. > A na pewno nie z Gliwic. > > O co więc chodzi w tych maksiowych insynuacjach? po za tym Tyu ma kumplow do zabawy Scana i nieobecnego Tereka którzy oczerniali mnie wczesniej stosując podobne sztuczki psychologiczne niezdziwiłbym sie że to kumple z pzpr... ( żart ? ) TO JEST WĄTEK DLA MAŁEGO MAKSIA VEL WILDA Autor: tyu@poczta.gazeta.pl Data: 16-01-2002 20:33 -------------------------------------------------------------------------------- Maksiu! Kiedyś tak ładnie bawiłeś się smokami. Wild dyskutował z Wildem2, a na Forum był spokój. Teraz rozmnożyłeś się jak szarańcza. Wszędzie Cię pełno i wszędzie są Twoje absurdalne dowcipy. Poważny wątek, czy niepoważny - na Maksiowe pure-nonsensy zawsze można liczyć. Maksiu! Masz tu wątek dla siebie. Ofiarowuję Ci go. Pobaw się tu czasami... Twój niezłomnie opresywny stalinowsko-trockistowski guevarysta tyu Re: Zapytanie Autor: wild2@poczta.gazeta.pl Data: 17-12-2001 21:47 -------------------------------------------------------------------------------- Taaa... albo chodzi o tzw "okres" u kobiet... albo może o florę sezonową? "smoki" oszuscie? Odpowiedz Link Zgłoś