Dodaj do ulubionych

Co to Kebab?

25.07.23, 10:58

finanse.wp.pl/nie-chcieli-mi-pokazac-co-jest-w-kebabie-znalazlam-na-to-sposob-sklad-ma-kilka-linijek-6426151388047489a
Podobno pisie zdrajczyki zrobiły ogólnonarodowy nalot, nigdy nie jadam, bo od ujawnienia choroby wściekłych krów nie ruszam wołowiny, baranina oprócz udźca (ruszto) jest niejadalna (żylaste), a kurczak najlepiej przygotowują nazi skośnooczcy bracia z Azji. W każdej części świata wchodzę do Chińczyczka i krzyczę, chicken, pork and rice, and beer right away to the table. Bez względu, czy to Bruksela, Amsterdam, Berlin, albo Jew York, wszędzie zrozumiałe. Wyjątkowo w Meksyczku, Taco w najtańszym miejscu z dala od us-rańskich turystów, tam najlepsze.
Obserwuj wątek
      • qwardian Re: Co to Kebab? 26.07.23, 15:52
        Wiesz Szoku, że nie wyrzucam żywności, ani nie lubię żartów z tym związanych. Obrzucanie się tortem na starych filmach wywoływały u mnie sprzeciw. Jedyne czego nie mogłem znieść nazywa się Tofu i nie wiem jak się na to mówi w Polsce. Miałem tego kilka kilogramów i rozdałem po ludziach, bo jak wspominałem, żywności nie wyrzucam..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka